Du är ingens, du bara lurar andra att tro att du är det.

Smördegsinbakad fläskfilé med klyft pot och en riktigt krämig grönsallad. Ja det finns inget annat än att säga att det var en toppen middag jag, Martin & Erika. Och som efterrätt blev det päron med chocklad på och gräddglass!
Nu sitter man helt matt i soffan och tittat på OS.
Anja Anja, fiiifan vilken vurpa! får väl se hur det blir med de andra tävlingarna, om hon kan vara med eller om det gick så illa att hon måste avsluta det hela!
Sen såg jag nu att 2 svenskar är klara för semifinalen i sprinten:)

Jag är helt insatt, de få dagarna man kan kolla på OS så vill man verkligen kolla;)

Snart fyller min favorit tjej 20 år. Riktigt synd att jag inte kan komma och gratta dig vännen... Men du vet att jag kommer ringa dig direkt jag får en ledig stund över. Lita på mina ord! Man fyller som sagt bara 20 år 1 gång i sitt liv!;)
Saknar er otroligt mycket, och vill träffa er NU NU NU ...<3

Nu ska jag sätta mig och smutta på min cola och bara njuta av denna underbart mysiga kväll med dessa 2 underbara männiksor!:D

 


Man vet aldrig vad man har förens man tappat det!

Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått. Ja, det har jag verkligen insett nu. Finns inte en risk i världen att jag skulle släppa taget om de fina underbara vänner jag har kvar, som INTE lämnade mig, utan som verkligen vill vara mina vänner. Det är så en vän ska vara.
Finns inte en chans att jag skulle ta tillbaka "Vänner" som jag en gång i tiden hade. Har man blivit sviken förut så kan man lika gärna bli det nu.
Så många gånger jag verkligen försökte med dig, men du gav inget tillbaka. Och nu har du mage att säga "jag saknar faktiskt också Jessica?!" nåja. Det är väl bara nå tillfälligt som alla andra gånger. Som gången man bara var din vän över sommarn och en liten del in på vintern.
Man är tydligen bara rolig att vara med ett tag, sen när man blir singel och alla splittras så är man inte lika rolig längre. Men vilken tur att jag har kvar er andra. (Ni vet vilka ni är, så ta åt er snyggingar)
Ja Underbara vänner, människor, ja ALLT!:D

Dessutom så saknar jag dom så innåt helvete! Och jag vill träffa dom, och krama dom, och snacka så jävla massa skit med dom som vi allti gör.!
Simon, Anna, Pilla, syster, JA men ni vet vilka ni är!

Nu ska jag ta mig en öl som avkoppling, sen vänta på att Erika ska sluta så jag kan färga hennes hår

RSS 2.0