Pillllaa kommmmer hit:D ÖVERLYCKLIG!

Ingen är gladare än mig just nu.
PILLA kommer till mig på fredaag!;D Som att jag längtar. Fifan vad vi ska ha kul. Festa, åka i backen, gå ut och äta. Ja jag har massa förslag vi kan göra! Får se om syster också följer med. Beror på om hon har nå pengar.
Är ledig ikväll, blir en lugn kväll. Vila, se tv och lite sånt. Måste upp i restaurangen och kolla när jag börjar i morgon. Fuck! att man alltid ska glömma bort det. Sen har jag även glömt mitt snus där, så jag har inte så mycke till val. jag måste upp!

Massagen var åt helvete. Fy satan så ont det tog. jag var tydligen hård som en sten sa hon. Så hon tryckte som fan bakom ryggen. Trodde jag skulle avlida. Dagen efter var ännu värre. Ömmade som satan, men idag är det jätte bra. Så det var behövlligt att fara dit med andra ord;p
Däremot tyck jag synd om Erika. Som åt en apelsin och hitta larver i den!!! Som att hon sprang på toaletten, och ja ni kan ju gissa vad hon gjorde där. Fy åt helvete så äckligt. men kul!;p haha

nu vill jag ha min löööön ;)

Underbara tider, jag säger det bara!:D

Blev som vanligt fest i helgen. Satan så kul man hade! Desto värre när man skulle åka hem och började må illa. haha,  kan ju säga att när jag jobbade dagen efter var jag såååååååå bakis! jag mådde skit hela dagen. Är hemsk ledsen över att jag verkligen var kass. Allt gick segt som fan, och Erika & Sophie var inte speciellt nöjda över mig:S Men det är sånt som händer, och kan lova att jag inte kommer att göra om det igen! Det är ju då positivt iallfall.
Har varit ledig idag. Så jag har storstädat toaletten, och nu ligger jag hos Erika och ser på tv. Blev galen över hur hennes toalett såg ut så nu har jag storstädat den ockkså:)

I Morgon blir det en hel dag i backen, sen ska jag och erika unna oss en timmas massage med bad, bubbel, och bastu!:) Min rygg är inte okej för tillfället. Så det är på tiden att den får sig en omgång massage!;)

Vännen, jag är stolt över dig!:)

mysigt värre!

Nu sitter jag i östersund hos min kusin Carro. Blir att dra in till stan och shoppa med Erika & Lisse på ett tag:> Ska köpa nya skor, mera garn eftersom att jag ska sticka en mössa till Anna. Sen får vi se om det kanske blir nå annat man kan hitta sig.
Helgen har varit SUPERKUL! P-festen var otrolig. Blev is gokart, vedeldad bastu, isvak, grillning, bowling mm.. Man kan bara älska detta liv jag lever just nu!:D Men har längtar efter alla där hemma så otroligt mycket nu alltså!:S Kan kännas jobbigt ibland. Hoppas dom kommer och hälsar på när alla får ekonomin till det;)

Puss CIAO!:D

Får inte glömma att säga att jag kom 2:a i B-finalen i gokarten!;D YEAH! vill säga 5:a totalt! haha

Underbara dag.

Då satt man här igen!;D har lånat Tobbes dator och lagt över nå bilder. Men då när jag skulle lägga upp dom på facebook så tog de sån tid så jag bad min underbara Anna göra det åt mig:D TACK stumpan!
Är det inte allt för kallt i morgon ska jag & Tobbe ut och åka i backen, var ett tag sen man var ut och åkte nu alltså. Har inte blivit av alls de senaste 3 veckorna faktiskt.
Har hem längtan! vill hem, men vill ändå stanna kvar.
Blir att se lite tv nu, sen ska jag lägga mig!:>
var och shoppa lite idag med Erika. blev en kofta, nå trosor, ett linne. Sen till veckan blir det att köpa ett underställ och nå glasögon. Köpte faktiskt garn idag, så det blir nog att sticka sig en härlg mössa;D SWEET!

CIAO:>

Snyggingar!;)

Har lovat Anna och alla nu att jag ska lägga upp bilder på facebook. Men det blir aldrig av. Jag ber så mycket om ursäkt. men det blir inte att man tar så mycket bilder. Men jag lovar att jag ska lägga upp dom nästa gång jag är ledig vill säga nästa vecka någon gång:P
Skulle egentligen vara ledig idag, men i morse klockan 10 så väckte Erika mig och frågade om jag kunde jobba åt henne idag för att hon mådde så dåligt. Hon är riiiiktigt sjuk stackarn. så självklart ställde jag upp och gjorde det. Vilker känns nu, är sjukt jävla trött vill helst sova. Men det börjar en film nu klockan 21 som vi hade tänkt se :)

CIAO!:>

Åt helvete med björn!;D hahaha

Tack för alla gratulationer vill jag börja att säga!:)

Min dag på jobbet var den värsta dagen i mitt liv tror jag. På after skin så putta Erika och sophie ut mig mitt i gången och alla i hela restaurangen börjar sjunga " ja må hon leva". Tror inte jag varit rödare i ansiktet som jag var då. Inte nog med de, Då kommer Erika ut med en bulle och en typ av "raket" som sprutar eld. Och BJÖRN den jävuln lyfter upp mig högt som fan så ALLA tittade på mig!:/ Aah, skämmes tamme faan! haha.
Sen blev det middag och då kommer personalen med en tårta åt mig! Tack sötnosar! så min dag igår var perfekt!

Mor, far & Bror kom även och överraskade mig. Så dom är här just nu, ska vara här tills i morgon. Vi ska äta middag uppe i rastaurangen nu klockan 8 ikväll. sen får vi se vad vi ska hitta på för någonting. Spela nå spel eller nå sånt.

Varför ska det vara så kallt? De få lediga dagarna man har så är det för kallt för att he sig ut i backen och åka. nej tack!
Nu ska jag färga håret, sen ska vi sätta och och kika på en film!;D

Take care!

Och jessica A. Om jag inte missminner mig så har du fördelsedag idag!;D GRATTIS!

den stora dagen i morgon!;)

igår blev det fest... En jääävla fest. iallfall för min del. Saaatan vad full jag blev. haha. Tack Erika för all hjälp!:) Så idag har det varit förjävligt att jobba. Magen, hojja! Ville bara kräkas hela tiden.
Nu är man nyduschad och fräsch, så nu mår man ju faktiskt riktigt bra. Får se om det blir någon film eller så ikväll. Måste dock gå över till Erikas lägga och leta min mobil, mina pengar och mina jeans ska väl vara där inne också! haha.

Imorgon fyller jag år!;D Det ska bli nice! men fest blir det INTE!;)

Jag saknar er Anna & Pilla!:( Kom hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit nu!;)

Underbart att bo såhär:)

Ja det är så mysigt att bo såhär med alla. jag, Sigge, Erika & Therese i ett litet rum. Stökigt blir det. Och sigge den lilla röven!;P Han är ju inte den bästa på att hålla sina saker på ett och samma ställe. Inte erika heller för den delen. men ja tyck om dom ändå!:p


Då satt man här nere i lägenheten uttråkad och matt i kroppen. Erika kom ner och sa att hon var tvugen jobba länre, så jag var tvugen att ta hennes bil ner till byn och handla en jävla massa snus & ciggaretter, godis och annat smått och gott. Ja det blev en dyr statoilpåse!;)
Nu väntar jag på att dom ska komma ner så vi kan sätta oss och mysa allihopa tillsammans. mm, äte godis, snacka och skratta oss till sömns. Är riktigt sugen på en kaffeeeee. tror jag ska gå upp och ta mig en kopp, om det nu inte är full restaurang fortfarande vill säga!:P

Ja vi är redan inne i Januari månad. Det är sjukt vad tiden bara springer iväg. Snart fyller jag 20 år också. + att jag måste jobba på min fördelsedag också! det var väl inte det roligaste kanske. Vill ju vara med mina piitebruudar då ju,

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer.
CIAO!:>

RSS 2.0