Det är ju inte första gången

Tack Ida för klippningen. Blev superbra. Nu slipper jag stå och sluta i håret när jag kammar det. Så  nött var det! Kom nydligen hem från jobbet. Äntligen, har varit en jobbig dag. Fast ändå kul, jag & Jessica tog med oss våran solflicka och 4 gamlingar på en liten utflykt till liden. Satt och åt glass och surrade, så tiden har ändå gått fort.
Är svin trött så jag hade tänkt lägga mig och vila, sen hoppa i duschen och fräscha upp mig lite. Sen får vi allt se vad som händer. Beroende på vad jag känner:)

Igår var jag som sagt då med emeli, sen for jag pilla, Emeli och Ida och spelade golf på skeppet med Ante och dom. HAHA, ja må säga att jag inte var bra., Jo i början, men kom på en delad sista plats med Ida! Men det var mycket trevligt, får väl se om det bli nå sånt skoj ikväll med eller vad som då händer.
;)
cya


Saxarna är hittade.

For in till stan idag efter jobbet och köpte min skinnjacka, sen var det tänkt att fara till långnäs men blev som sagt inte av. Så jag for till Emeli istället och är med henne nu. Har varit och ätit i stan. Nu sitter vi hos Ida. Hon ska klippa mitt nötta hår. Tack bruden;)  Blir väl ändå att ta bort typ ca 6 cm eller nå sånt, om inte mer.
Nu ska jag klippas,

Får se vad som händer ikväll, blir att steeeka med min brud hära!;)
Cya!

Och han kysser som en karl ska!

Han går som en karl
Han ser ut som en karl
Med en kropp som en karl
Och han kysser som en karl ska

Han har charm som en karl
Han är fräck som en karl
Nonchalant som en karl
Och han rör sig som en karl ska


Gull humla ;)

Min kropp är helt död! Ska lägga mig i rummet och se en film, vänta på ett samtal och sen sova. I morgon jobbar jag med Emeli. Äntligen, vi har inte jobbar ihop nå i sommar typ. Vi kommer rocka oss genom morgondagen känner jag på mig. Sen på fredag jobbar jag med Andersson. Shmiid säger jag bara!
Blir det någon tältning som planerat då? Fast varför sitter jag och funderar på det nu? haha.

Bland det sötaste ord jag hört. haha!=)

Cya!

orka, orka inte.

Kl är 02.12 och jag kan inte sova?! Hade ju som varit bra om jag var liiite trött iallafall.Med tanke på vilken jobbig dag jag kommer ha framför mig i morgon. Nåja, såg nyss ice age 3. Fuck vilken bra film alltså, och som att jag har suttit och skrattat här i min ensamhet. söta små djur det där.
DET ÄR VARMT HÄR INNE, snart svettas jag bort! Kom på min begravning tack!:)



;)
Cya!

ja, jag förstår det bara inte.

Ikväll har man inte gjort mycket. Nico, öhman & Olle kom förbi hem till mig. Satt och surrade och sen for vi in till stan. Vissa skulle äta på max, men jag & Pilla hade mycket roligare ute. haha, vi blåste såpbubblor. Småbarn, jag vet! Sen beslöts det att fara till Pilla för att försöka hitta på nå. Så jag & Pilla for dit. Och har varit där hela kvällen. Mycket trevligt!:) Satt och drack kaffe och åt morotskaka. Finns inge godare.
Klockan börjar närma sig halv 1. Håller på att ladda hem en film som jag hade tänk se sen när den är klar, är inte trött ännu. och jag börjar ju kl 12 i morgon så det är gode lungt!.

Vissa är roligare än andra.;)

slutsålt!

hade en suuuuper trevlig kväll igår hos Pilla & Pontus. Empa kom och höll oss sällskap ett tag. Såg filmen tretton, åt chips, popcorn, glass med hallon och bara allmänt fetade oss. Sen såg vi nån annan film också, som inte var så bra. Somnade sittandes i soffan. Så det blev att jag sov över hos dem. Sen for jag iväg på stan med Emeli, blev inte att inhandla så mycket. 2 par strumpbyxor och en tröja.
Skulle köpa min superfina skinnjacka idag. men när jag kommer dig så är den SLUT?!?!?! Fan, var ju inn förra veckan och kolla på den, men sa att jag skulle återkomma när jag fått lönen. Men icket. Får väl se om den kommer in till veckan. Hon sa att jag skulle komma in på torsdag, så ska inte då! mmm, i love it!;p

Ikväll kommer Bea hit, orkade inte fara någonstans ikväll. Får väl se vad vi gör. Senare skulle pilla också komma:)

Jag är suugen på GODIS, fuck vilket snasktroll jag har blivit!;)

vilket jävla iiil!;P

Nädå., inte kunde jesse vila inte. Satte igång att tvätta nå kläder, vill ha min garderob full igen. är lite lätt tom nu, Sen har jag städat mitt rum, renbäddat och snygga till lite på hyllorna. Inte värst mkt, är så jävla mycket saker jag inte orkar flytta på. Sen dammsög jag köket och hallen, för det såg förjävligt ut. Och nu när jag tittar mig omkring så vill jag helst av allt bara ta bort allt och städa hela huset. men det orkar jag inte, syrran får plocka bort allt som är hennes. 90 % av allt vi har här på nedre våningen är ju ändå hennes så-.
Ska gå ned och hänga upp min tvätt nu, sen sätta igång en till. Fan jag blir så glad när jag väl får mina il. Dom varar inte länge, och är lååångt mellan gångerna!
Cya!

mytoman. OHJA!

igår kring 9 på kvällen drog jag in till öjebyn och hälsade på pilla. Satt ute på balkongen och surrade i timmar. Kom hem sen inatt. Men det var riktigt trevligt, och jag är så avis på dem alltså. Så vi bestämde att jag skulle komma till henne idag och se en film med henne och bara mysa på. Ska lägga mig och vila nu, sen ska jag ringa henne! Och rätt som hon har, som hon har skrivit i sin blogg. Ringer efter 3 tiden någon gång. Så se till att svara! haha. Känns skönt att kunna börja fara till henne igen. Har saknat detta!

det svåraste är att ta farväl!

Söndag. Min sköna söndag. Vad händer då ikväll? jo det ska jag tala om för er. Jag ska hoppa i duschen, sen fara en väng in på ok för att köpa snus och nå karra. Sen blir det att ligga framför tv;n hela kvällen och bara mysa och må gott.
Helgen har varit kanon, folket, festerna, händelserna. Ja allt. Men nog känns det i kroppen att det gått hårt till. Så det blir att vara nykter ett gode tag framöver nu. Känner verkligen inget sug efter alkohol nu.

Ja, höjdpunkten med hela pdol var att äntligen få träffa niklas. Var kanske inte sådär jätte lyckad "första" date precis, han fick mer eller mindre ta hand om mig. Så vi for till fårön och där låg och jag mådde piss. Men lördagen gick mycket bättre. haha, då var det han som var fullare än fullast!. Vaknade upp fleeera gånger inatt av att det regnade så förbannat. Rädd blev jag, vet inte varför, haha!
Så idag har vi skjutsat honom tillbaka till fårön jag och min mor, sen for jag till Emeli har varit där hela dagen. Kom nyss hem från henne, for in till hawaii och åt en pizza. Jävligt gott!;)

Cya!

10/10 helt klart!

Jahapp, sista dagen man festar då. Jag säger nästan JAA! det går riktigt segt för mig just nu, får knappt ner skiten. Och fråga mig inte varför jag dricker ändå, för det vet ni lika bra som jag att det inte finns en chans att jag är nykter med fulla vänner.
Sitter hos Empa nu, hahah. Fick inte ha det kläder jag skulle ha,okej jätte tråkigt. Jeans och en gulvit tshirt. Förståeligt?
så jag fick ta på mig ett annat linne med lite glitter å tjosan. Blev mycket bra!
ÄR RÖKSUGEN. på tal om annat! Ska gå och pusha på emeli nu så vi kan börja fara in mot stan på nån rolig fest!;)
Ses ute;)

Och du var helt otrolig. Hoppas vi ses ikväll också !

Äre fest, så äre!;D


Torsdag / regn

Ja igår kom Ev hit till oss. Vi sprang omkring som yra höns och försökte hitta nå passande kläder. Sen for vi in till stan gjorde bort lite ärenden sen tillbaka till husvagnen för att göra oss klara där, sprättade min första öl. och jaa.. Den satt som gjutet i magen på mig;) Love it!
Sen begav vi oss till Ida och Tomas, satt där och sjöng gamla, tro mig, GAMLA låtar som verkligen väcker minnen från det man var mindre. Dansade lite och hade jätte trevligt. Kring halv 10 ville de flesta in på området, men inte jag jessica och hennes karl. Så vi for till nån gräsplätt där det var massa folk. Var där ett tag sen in på området.
. Kvällen var suuuper igår Har dock lite små ont här och var, men sånt man får tåla såhär dagen efter.

bara börja tagga upp för ikväll då, Blir att fara till Empa. Sen får vi väl se om det blir fårön eller hur det nu blir.
Cya!;)

Nu börjar festandet!;)

Kl 9 i morse satt jag i frisör stolen. Blev RIKTIGT nöjd måste jag säga. Tack så mycket josefin, ett strålande jobb! Har även varit förbi hos Andersson och hämtat lite saker och surrat av oss lite. Kom hem för ett tag sen, ska hoppa i duschen och börja göra mig klar. Sen bär det av mot stan till Ida. har beslutsånget!! Öl, cider eller sprit? vadfan ska man dricka ikväll. Det återstår att se, tar det i sista sekund, haha! + att jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig ikväll heller. Känner inte för att piffa upp mig så mycket. Men det lär väl bli som vanligt i slutändan ändå.
Tror på en toppen kväll med mina babes;)

//Cya!//


nej tack, jag avstår!

Kom nydligen hem från jobbet. Blir en mysig hemmakväll för min del. ringde syrran och frågade vad dem gjorde. Men med tanke på idioten som var med så avstår jag!;) då tar jag hellre en dusch och lägger mig framför tv;n och tar der lugnt istället.Nåå? hur blir det i morgon, äre nån mer än mig som ska vara knall !haha
Cya!;)

sånt som händer, man kan inte älta!;)

Ska snart iväg på jobbet. Jag längtar! Gissa varför... Andersson och jag ikväll, det säger väl allt!;) Så det blir att ta cykeln och cykla dit, lite motion har väl aldrig skadat. Ja, imorgon börjar pdol, blir att festa med sis. Ska bara till frissan först och fortsätta på mitt hår. Kanske det rent utav blir färdigt så jag slipper fara dit nå mer och slösa oändligt med pengar!
Cya!;)
Löst eller?

haha, ops, där låg den tanten:P

Idag har det varit en rolig dag på jobbet. Jag, Joanna & Daniel tog med oss 5 gamlingar på utflykt. Joanna fick köra bussen, sen bar det av mot lillpite för att ta sig en fika. Sen förbi svensbyn på liden och kolla. Så dagen har som ändå gått hyffsat fort. Imorgon jobbar man kväll med Andersson! så jävla gött!;) Vi steker, jag lovar! Ikväll får vi se vad som händer. Hade tänkt lägga mig och vila nu ett tag, sen ska jag hoppa i duschen och så. Vänner, ring om ni är sugna på att göra nå ! för här har ni en som går med på allt!;)
CYA!

ont ont ;)

Kvällen har gått suuperbra, jag är super nöjd över hur det gått. Hade förberett mig på "kvällen jag aldrig glömmer" haha! imorgon börjar jag kl 7. Ska på utflykt med joanna och 5 tanter. Tar bussen och far till lillpite, sen kanske svensby liden och dricker kaffe och äter bullar! Ser framemot det.
Så just för att jag börjar så tidigt i morgon så blir det en tidig kväll, så jag inte är allt för trött i morgon, blir så jobbigt då. Nog för att jag börjar bli rätt van att komma som en zombie till jobbet men... Och just ja! Imorgon tar jag cykeln till jobbet! Nu ska jag barbro jessica regina Wikström få kondition. HAHA, det trodde ni aldrig om mig va?;)

Dom går inte ens att räkna, så många är det. Tack!;)
Cya!

från blå till röd, nu kommer jag!

1. Fara och ta ut pengar till Andersson
2. Gå in på baknen och fylla i nå
3. Iväg på jobbet.

Yepp, detta är vad som kommer hända min dag idag. Tråkigt va? jobbar ju till 9 ikväll så det är det enda som kommer hända min del. Däremot så byter jag sida idag. Från blå till röd. Får väl se hur det går, har inte varit på röd avdelning sen måånader tillbaka. Mycket hinner hända då. MEn jag är ju rätt snabblärd när det gäller sånna här saker så det kommer nog gå bra. Sen kommer jag jobba på röd från nu till den 14/8 sen är man utan jobb=/ Då äre bara fara och söka på nytt!

CYA!;)


romantiskt.

Kom nyss hem från Emmelie. jag & sis for dit och såg film. 3 st till och med. The unborn, walk the line, och en till som jag inte kommer ihåg namnet på. Är trött, men vill som ändå inte sova. Hade tänkt lägga mig och fortsätta se nån film på tv;n. Sen blir det nog sängen. Hade tänkt cykla till jobbet i morgon, om vädret tillåter. Annars blir det bilen!;) tis ons, mina jobbdagar, sen ska jag till frissan kl 9 på torsdag morgon. Sen äre fest! Ohja.. kommer gå mycket pengar,det är det värt!
CYA!;)

nu är det NOG.. Det räcker nu,

Dagen har tillbringats på soffan, heeela dagen! Har varit så fruktansvärt trött alltså. och det lär jag fortsätta vara. Börjar kl 12 i morgon så jag får ju då sova ut iallfall. Hade tänkt fara till OK nu och köpa nå snus å kanske någon gobit att knapra på;)
är less dig nu, tro mig jag har försökt vara din vän. Men det enda man få tillbaka är SKIT. och nu tar jag inte emot mer skit från sig. Okej, jag har varit elak mto dig och sagt dumma saker jag också. Men du tog alla rekord! Vilket är synd! Nåja, vilket går inte under bara för att man blivit osams med sitt ex?;) haha..

CYA!;)


gårdagen!;p

gårdagen var jätte trevlig. Vi var först hos oss på norrstrand ett gäng. Sen for vi och spelade volleyboll på fyllan. Ja det gick väl som det gick, sen tillbaka till oss igen. Satt och spelade en massa ölspel och allt sånt. Så man blev ju full gode så fort. Sen for vi mot sjöbodan. Var där, sen tillbaka mot stan´. och hem!
Även om kvällen inte var planerad exakt sådär så hade jag ändå kul. Man kan ju inte gå omkring och älta saker som hänt? Så gjort är gjort. punkt.

Ikväll blir det samma gamla vanliga "bakis söndagen" med mys och godis skulle jag tro. Blir inte att göra nå speciellt mycket alls.
CYA!;)

Party!

God morgon. Orkar inte fara och se skoter grejset nå nu under dagen. Känns som att jag har så mycket att göra. Så jag väntar tills senare mot kvällen istället. Känns ändå inte värt det på ett sätt men nåja.
Som sagt ferre ikväll. Jävlat säkert, får väl se hur kvällen avslutas. Vart är efterfesten ?;)

Det gick fan fort!, kör bara försiktigt nu!;)

CYA!;)

Jag älskar er!

Nog har man haft/har underbara vänner. Satt nyss och tittade på emelis kort från när dom hade gjort en 18 års fest för mig. jag kommer aldrig glömma det ni gjorde för mig alltså. Det var bland det mest rörande jag varit med om. jag älskar alla er;) Även fast ni fick mig att skämmas!. ni är guld!


kör nu inte i hjäl er efter vägen;P

Drog till Jossan idag, satt hos hennes syster och surrade i massor. Såg lite tv, drack kaffe och ja sånt som tjejer gör när dom är med varandra. Sen for vi in till stan för att spela volleyboll med rebbi, ev, bea, tom & jens. Självklart vann mitt lag. Kanske för att jag var med killarna. Sen for vi tillbaka till våran husvagn och satt ute i förtältet och surrade- hade tänkt sova där men kände att jag vill hem och vara för mig själv. Se tv halva natten och sen somna på soffan. finns inget bättre.
Ja, hur det då blev i morgon vette tusan. Men vi beslöt då iallfall att vi skulle vara hos oss på norrstrand, sitta och mysdricka osv. Sen får vi se vart det bär av. Ska då iallfall kolla på skoter körningen. Jag tror det kommer bli en toppen kväll i morgon. Vad tror ni tjejer, tom & jens? ;)
Nu ska jag lägga mig och se tv och somna. Men hör av dig ändå..

Cya!;)


blåst?....JA!

Såja, då var mina 2.5 timmar avklarade. Gjorde dock inte ett piss. Löste korsord och prata med dem som var uppe. Hade tänk hoppa i duschen och fräscha upp mig lite. Sen får vi se, syrran kom med förslaget tjejkväll vilket lät som en bra idé. Annars vet jag då inte riktigt vad man kan göra. Känns skönt att slippa jobba helg. har tyvärr vänt på dygnet. Går inte och lägger mig före kl 2 på nätterna, vilket innebär att jag går omkring som en zomie på jobbet! haha. Så det måste man ta och ändra på. Inte för att jag nu kommer göra det till helgen men..

jag skrattar inombords;)

Regina Spektor - Samson

Efter jobbet som slutade kl 21 for jag hem en sväng, sen for jag vidare till empa. Surrade på, och sen slog på vi Boy A. Var väl inte riktigt som man trodde att filmen skulle vara. Alltså inte så bra. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Jag blev trött och for hem. Och emeli som redan då var trött, medan vi såg film har säkert gått och lagt sig vid det här laget. När jag hör vissa låtar blir jag alldeles varm å goo. Jag bara älskar musik. Det är verkligen en av sakerna som får en att vara glad. Nog för att jag är glad hela tiden nu för tiden. Yejj, jag älskar mitt liv! Känns skönt att säga. Fest till helgen. Eller ja lördag sen får vi se vad som återstår att göra resten av helgen.
Men du ska då ringa mig och uppdatera mig hur eran resa går. Fuck så avis. Tänk om man bara kunde fara iväg sådär. Hade också velat kunna göra sånna saker. men det går ju aldrig! ska fan höra med syster när hon får körkoret om vi kan bara typ bila ned till gbg eller nå sånt. En liten minisemester eller nå sånt bara!

Ska lägga mig och drömma sött nu tror jag ;)
fast jag är som ändå putt, haha Emeli vet? visst bruden...

CYA!;)

förtillfället en av mina favoritlåtar, Love it!;P


ung och dum... Ohja!

Yes, jag hade SVÅRT att kliva upp idag. Hade svårt för att somna igår när jag väl tog mig till sängen. Börjar jobba på 20 minuter och idag är en sån här dag när man känner att man bara inte orkar jobba. hahaha. Satt just och tänkte på en sak, hur kan man tycka vissa människor är så fruktansvärt pinsamma? eller löjliga kanske man ska säga? det är sjukt, men jag skrattar då varje gång. nåja.
Det enda är att jag på ett sätt ser framemot att dra mig till jobbet är att båda Emeli & Andersson jobbar på min avdelning så jag hinner vara med dem 1 timma. Och sen med emeli i 4 timmar. Det brukar ju oftast bli så att man eeenbart surrar och totalt glömmer bort tiden. Lär väl bli så idag också;)

Nu ska jag börja bege mig,. Och vänta på att du gör min dag på jobbet rolig;)
Cya!=P

bara pinsamt.

ja, vad ska man säga om kvällen.. Ingenting! Börjar jobba i morgon kl 12. Skönt att sova ut, desto tråkigare att jobba til 21 men men, vad ska man göra? hade ju egentligen tänk vara ledig. Men kunde inte vara elak och tacka nej när Arne ( han jag jobbar för nu) ringer och frågar om jag kunde ta hans tur så.. Man får se allt i pengar bara.
Sen på fredag blir det att hoppa in och jobba ca 2 timmar för Joanna som frågade om det gick bra. Sen är jag ledig heela helgen. Och som att det blir fest på lördag. Finns inget tvivel om den saken.
Men NU... ska jag inte sitta här och skriva, ska hoppa i säng och sova en lång och djup sömn tills i morgon när klockan ringer.
Natti Natti!;)
Cya.

hahahaha. det är så skrattretande !;)

Ja, vad har man gjort idag. For in till stan en sväng. Kundei nte hålla mig från att köpa ännu mer. Så det blev ett par lack leggings och ett till par shorts. Sen blev det att gasa till norrstrand igen. Låg där och slöade oss tills vi beslöt att fara hem till oss och vara här. Väntar på att Ev ska komma hit, hon sa att hon kanske skulle gå om det inte regnade.
Vi har några planer för ikväll, får se om alla är på de eller inte. men SOM det hade varit kul!;)

Nu är det inte många dagar kvar tills pdol. Jag ser mest framemot till att ses. Inte själva området. Men nåja ;)
Jessica A skrev ett sms till mig , var lite kul! Att vi alltid har så mkt att prata om hela tiden, haha! Ni som inte fattar tycker självklart inte att det är kul, men jag tyckte det var as kul. Jag diggar dig bruden till 100

Satt även och tänkte nyss för mig själv att det är mindre än 6 månader till jag får gå på sys själv. Fuck så skönt, slippa känna sig besvärlig. Lär väl mer bli besvärligt för mig ;) hehe..

Hot.

söte.

Sitter hemma hos mig nu. Dagen började med att jag låg ute och solade, läste en bok och njöt. Sen for jag till Anna. Satt ute och surrade med varandra, sen drog vi iväg till hammenviken och köpte en glass, senare in till stan in på coop. Anna skulle köpa hårfärg, sen hem till henne igen. så man har ändå gjort nå idag.
Just de, för förresten förbi pcm och kolla hur varmt det var i vattnet. Å jag säger bara det, FUCK så kallt!
Så vad gör vi nu ikväll då?. Åssit. Sitter och snackar om.. Ja några. Får väl se om vi hittar på någonting ikväll eller om det bara blir myspys!
CYA!;)

het så det bränns. hahaha

Sitter hemma hos mig med Bebb & sis. Sitter och pratar om allt & inget. Lyssnar på musik såklart. och SOM JAG ÄR FESTAR SUUUUUUUUUUUUGEN! Men det tar vi igen hårt till helgen brudar ;) Alla som vill iallfall! haha, men jag är då en av dem som ska köra på stenhårt! jävlat...
Yes, jag är självaste kungen !;) Mohahaha...

Nä, nu lejdar jag mig bara.
CYA!;)

Hoot...

shopping på stan.

Kom nydligen från stan. Köpte ett par skor, 2 klänningar och en kofta typ. Så jag är nöjd, däremot säger mitt konto ifrån nu. väntar på att syran & ida ska komma hit, vi ska fara och hälsa på grabbarna som är och fiskar. Sen får vi se vad som händer ikväll. Men jag är ju ledig, så kom med förslag?!
Nu är det inte länge kvar, man kan ju nästan börja räkna ner nu :) 10..9... ja osv... haha

måste bara tillägga och säga en lite smått rolig sak. Andersson ringde mig idag och sa att hon tyckte det var så svårt att lista ut det jag skriver i min blogg ibland.Så jag har lovat henne att vara mer utförlig;)
CYA!;)

förnya!

Vaknade precis, Bea ringde och väckte mig och det var då lika bra. För igår vad det jag som sa till henne att hon inte skulle sova bort hela dagen, och sen höll det på bli så att jag gjorde det iallfall.
Ska börja göra mig klar nu, sen fara in mot stan. Bebb lär väl ringa när hon är påväg. Sen får vi se vad man hittar och inte. måste iallfall förnya mig när det gäller fest kläder. haha!
Cya! ;)

ofattbart lika.

Jaa, det jag säger. Är nog en av de som har den sämsta humorn. Jag menar, skrattar åt sina egna skämt. Dessutom kan de vara sånna här gamla skämt som alla redan hört. nåja, ett skratt förlänger livet. Och det tror jag du håller med om eller hur ?;)

Blev en myskväll hemma med familjen. GRATTIS pappa, 43 år idag! Så det har blivit tårta och kaffe för min del, magen är mätt. Sitter och ser en film som går på tv:n nu. "till våra barns försvar" hyffsad film faktiskt.

Att det bara är jag som känner människan...Otroligt!
hahahaha. Ursäkta om jag ASGARVAR!

vilket dialekt alltså ;)

Igår jobbade jag till halv 9. Sen for jag direkt till jens. Där det såklart var party. Grattis Össe, 18 år idag!:D Satt där och surrade på, tills en liten råtta kom. som inte bara gjorde mig förbannad, även andra. Nåja, skjutsade in brudarna till stan. Sen körde jag hem Anna som väntade på sina skor i stan.
Vem är så dum att man kastar in en annan i en buske, som har nog problem med ryggen som det är? Jaa. Vad har tagit åt det flesta. Och du var kanske inte den bästa att dra skämtet om Anna heller. Nåja. Gjort är gjort.
Sen var man väl uppe till halv 2 eller nå sånt, satt och surra i telefonen i typ 2 timmar. Gud, vi kom riktigt bra överrens,
me like.
Nu är man då ledig 3 dagar. Jävligt skönt, hoppas på bra väder så man kan steka lite i solen och få sig en bn brunbränna. Ska vila nu, Cya!

Måste bara få säga min klantighet som varit idag.
1. Tappade nycklarna från bron idag, och när jag skulle ta upp dom så spiller jag ut en burk med vatten & färg. Så våran infart är röd nu.
2. Under middagstiden när gamlingnarna satt och väntade på maten tappade jag ut 2 liter mjölk på golvet. HELVETE! mjölk över heeeela golvet. Jahapp, var ju bara skura. stackarna som fick vänta längre av väntat ;)
3. Ja det vet jag inte, men det lär väl komma senare ikväll ;) haha

Jag är lycklig.

Har rast i 3.5 timmar :)  ska vara tillbaka på jobbet halv 4. Skööööönt, så just nu ligger jag på soffan och jäser. Har satt i gång en tvätt nu också, så väntar på att den ska bli klar. Sen ringde Anna mig nyss, hon kommer förbi på en smoke nu. Och har ni sett alla?! Det är SOL. Otroligt,
en ska till. Sov bara drygt 2 timmar inatt:/ Helvete, kunde fan inte sova. Fick typ sms sent i nattt vilket jag då vaknade av. Sen kunde jag inte somna om! så klart fan man är sliten.
Nu kommer anna
Cya!;)

Häng med Annooow ;)

Efter jobbet drog jag till Anna. Satt där och surrade på, sen for vi in till stan och checka läget. Träffade öhman som ville äta. så vi for in på max och åt en supreme junior. Lämpligt och bra, sen for vi hem igen, kom nyss hem. Har gjort mig klar, ligger i sängen och ska sova. ska ju ändå upp om typ 6 timmar. Behöver egetnligen meeer sömn för att klara av att jobba! nåja, är man pigg så är man finns inte mkt att göra åt saken.
Nu vill jag vara ledig! för nu vill jag också kunna festa när jag vill. Men icket, och självklart går ju pengar & jobb före fester och roligheter!:P

Natti natti! ;)
Cya ! ;)

1 omgång till, sen är mitt hår klart!:D

Jahapp, var hos frissan idag. Var ju inte vem som helst som gjorde det på mig heller. Utan söta rara josse. Tack! ja vad ska man säga var där från kl 1-15.30 tog ju ett goode bra tag kan jag ju säga. Och less? Svar: JA! Hättan var ett helvete att få bort från mitt hår. Trodde tammefan att allt  mitt hår skulle följa med i hättan när den äntligen gick att få lös.
Men jag blev då riktigt snopen över att de blev så bra från att ha varit nästan svart. Så nu ska jag dit en gång till om 2 veckor så ska vi göra om samma helvete igen, sen tror jag nog att jag kommer bli riktigt nöjd!

For till norrstrand idag, hämtade upp syster som satt hemma och väntade. åt stuvade makaroner med fläsk. GOTT! Sen kom öhman förbi en sväng innan han skulle iväg och jobba, satt och surrade med honom och drack kaffe. Senare kom Bea. Satt och spelade kort med sis & henne. Sen ringde Emeli och frågade vad vi gjorde, så då kom även hon förbi ett tag och spelade kort med oss.  Sen drog vi oss hemåt!
JÄVLAT SPÖREGN. Snacka om det alltså. Blir tokig. När fan kommer SOLEN??!

Upp i morgon och arbeta. Yes, jag jobbar helg=/

Nu längtar jag, 2 veckor. Vi ses ;)
CYA!;)

min älskade syster.

Kom hem från Emeli för ett tag sen. har spelat nå spel jag, hon & syrran. självklart hunnit med att prata om förändringen. Nåja, det har då varit mycket trevligt. Hade tänkt lägga mig och läsa min bok jag påbörjat och inte kan sluta läsa. Den heter så mycket som " 14 år till salu" riktigt hemsk bok kan jag säga.
Vad har då jag blivit för människa? som helt plötsligt börjat läsa? ja det är min nya grej såhär innan man lägger sig för att sova. får väl se hur lång tid det tag för mig att läsa ut den. Då äre bara gå upp till mamma & be om en ny bok.
Måste även ställa klockan så jag inte sover bort hela dagen. + att jag inte får missa min tid hos frissan kl 1 heller. För annars lääär jag missa den.

syster, min älskade syster. Man ska inte bry sig, jag vet det är svårt. Men tro mig har man varit tillsammans med ett svin så vet man. Och bara för att han var det och dom har börjat umgås så ska du inte tro att han kommer bli likadan. Och är det så, ja då finns det inte mycket att säga. Dom har inte "lekt" klart ännu!
Men jag älskar då dig iallfall;) Räcker inte det?


Förändring! ;)

Fuck, var hos frissan nyss. Dom gick igenom mitt hår, bedömde lite hur de skulle göra i morgon. Och berättade lite. Kommer måsta göra det kanske 2-3 ggr för ett lyckat resultat. men FYFAN man blir ju fan ruinerad för att färga ett jävla hår. helt sick, 2100 kr kommer det att kosta om jag måste göra det 3 ggr. Hojja säger jag bara. Bäst för dom att jag blir nöjd! Den säger jag bara Heeeejrååå till färgning av hår igen. För blir det lyckat så kommer jag få tillbaka min vanliga hårfärg, (så likt som möjligt) iallfall. Och då blir det inte att färga mer. Med tanke på att jag är allergisk:/
Har sovit ett tag, riktigt skönt. Behövdes, väntar nu på att Emeli ska höra av sig. sen får vi se vad som händer!
Nu ska jag iallfall be mamma koka kaffe, sen ska jag se slutet på "date my ex: Jo"
CYA! ;)

Jag har så rätt.

Yejj har slutat för dagen. hade tänkt lägga mig och vila, sen ska jag in till öjebyn på maria salong, Sen blir det nog att höra nå med Emeli. Hon ringde mig igår så. Sen är man ju då ledig i morgon också, vilket är riktigt skönt!
Cya! ;)

Yeah, right!;D

Japp ännu en jobbdag över. Skönt! hade tänkt hoppa i duschen och sen krypa ner under en filt och se lite tv innan jag lägger mig. Eller ja självklart skriva lite sms före;) Alltid en höjdare! Sen imorgon blir det att jobba till kl 1. Sen fara till frissan så dom skulle få kolla på mitt hår och bedömma senare hur vi ska gå tillväga.
Ja vad mer ska man skriva?
Åssit & inge ;)

hot.

Ånej;)

Kom nyss hem. Fick dock veta världens äckligaste "hemlighet" vilket dock inte är en hemlighet kan jag tycka. HAHA! Fyfan så patetiskt. Alltså nu snackar vi om 16 åringar. Skärpning pojkar!;) Fast å andra sidan, får man inget annat så tar man väl det man får, brukar det inte vara så ? hehe.
Nu ska jag skriva ett mess till Bea. Får se om hon kommer hit nå ikväll. Sitter just nu med Syrran & Ev och snackar på. Får väl se vad som händer ikväll.
CYA!;)

Hot.

Yes, nu har jag bestämt mig ;)

Nu har jag bestämt mig. Blir att ringa och boka tid på måndag om jag hinner. Äntligen nå nytt. Nu är jag less på detta hår, utväxten, färgen, ja allt sånt. Så nu ska ni allt få se på en förändring. Kosta vad det kosta vill!

hade tänkt mig nå i denna stil. Vad tror ni ?

Fast det blir ju aldrig som man tänkt sig,
Men jag får väl se hur detta kommer bli. bara det inte blir nå ljusare än detta iallafall!
____________________________________________

Helgen som varit!

Fredag: Jobbade till kl 4. For hem, gjorde mig klar. For in till stan och käkade god mat med familjen, sen skjutsade pappa mig till sjulnäs för att börja min efterlängtade fest hos Andersson. Hade riktigt trevligt, vi var bara 4 st. Men det var nog en av de roligaste jag ändå varit på. Jag, Jessica, Jonny & Jessicas karl niklas. Sjöng singstar och sen satt vi bara och surrade. Senare under kvällen drog vi in på kalles. Var riktigt bra där faktiskt. Blev dock en aning för full. Men när man väl blir bjuden så tackar man ju inte nej precis;) Så det blev en vinglig hemgång till norrstrand för mig. Sen mådde jag SKIT dagen efter.
Lördag: Julia kom till mig på norrstrand,. vi satt och surrade på. Sen bestämde vi oss för att fara och se the proposal på bio. haha, grym film! Satt ett tag på nodo före, eftersom att vi trodde filmen skulle börja kl 9. Men det gjorde den inte, utan den började halv 11. Så den lördagen var mycket mysig.
Söndag: Idag alltså. Har sovit läääänge vill jag lova. HAr ringt och surrat av mig med lollo. Kanske ska fara till henne senare idag. När jag duyschat och sånt, skulle höra av mig. Så vi får se;) Var ju ändå ett tag sen.

I morgon är det jobb. Jobbar hela veckan, och hela helgen. hojja! men det är ju pengar så man ska inte klaga.

haha jessica, påtal om det som hände i fredags. Numret du vet;) hahah. Det är goode smid, nåja, vi tar det på jobbet istället;) så berättar jag mer!
Cya!;)

Yes, nu är det sommar!




Hot!

Var tänkt att dra till havs idag med Empa och sola. Men vädret är ju inte det bästa, så det blev inget utav det. Tråkigt! Så jag bestämde mig för att fara hem. så vad ska man då göra idag? Hade tänkt duscha och göra lite annat smått. Sen får vi väl se,jobbar i morgon så det blir en tidig kväll iallfall. Snart är det heeeelg!;) Sweeeeet.

Cya!;)

Hard work!;)

Jippiie. Slutat jobba för ikväll. Blir att dra till norrstrand och vara med Syrran. Ev, Jenny & Emmeli. Sen imorgon är man ju då ledig. Så då blir det att steeeka;) Nu ska jag packa en liten påse med kläder sen fara.
Cya;)

Vill göra om den.

Ännu en dag med strålande sol. Och självklart ska man jobba heeela dagen/kvällen. Nåja, i morgon är jag ledig. Så då kanske man kan ligga ute i det fina vädret...Om det nu blir nått fint väder i morrn vill säga.
Pratade med Andersson igår. Blir att ta sig en kall till helgen, vars vi ska vara och med vem är ännu inte bestämt. Men det är ju än några dagar kvar tills dess. Blir då inte nå beach party för min del. Sög verkligen förra året så jag lägger inte ut pengar på det i år också. hehe..
Du behöver inte ringa L och be han ringa mig för att du inte "vågar" ringa mig själv och fråga. Klart jag blir förbannad!
Nåja, hade inte tänkt skriva så många rader till. Ska gå och borsta tänderna och sen fara. 15 min kvar innan man börjar!

Cya!;)

RSS 2.0