goooa bullar!;)

Mötet idag var ju inte direkt kul att sitta på. For senare in på sys & Ica för att handla allt till bakningen. Äntligen har man bakat klart. Det blev 108 bullar av min deg!:) Så nu har jag bullar så det räcker och blir över.. Väntar på att maten ska bli klar, sen blir det att fara förbi hemma hos mig och lämna av alla bullar. Sen är jag så trött så det blir nog att se idol hemma hos mig om jag så ska vara själv så;)

Puss!

hela världen för mig,

Urk vad denna vecka har gått segt. Men det är väl för att man längtar så förbannat tills Niklas kommer till mig!:)
På fredag börjar vi iallafall att rensa hela lägenheten, sen skulle även mormor komma och hjälpa mig att städa den också men det tar på vi lördag. Sen får vi se vad som händer under kvällen. Blir nog att äta nå gott till middag, ta sig ett vinglas och surra här i svensbyn. Pilla skulle nog också komma och umgås nu innan jag far.. :)
Sitter i Svensbyn nu, blir att stanna här för att se idol.  I morgon ska jag & Anna fara på ett jävla möte som jag inte bryr mig om ett skit, men man måste ju!
Sen blir det att fara till sjulsmark med Bebbsan för att baka massa bullar!:) så min dag i morgon kommer vara fullspäckad med saker!;D


Flytten har börjat!

Idag är den stora valdagen! jag hoppas folket väljer rätt parti! Själv förtids röstade jag så jag behöver inte alls tänka på att rösta idag. Är hemma på rast i 4 timmar nu. Hade tänkt lägga mig och vila faktiskt. Sen är det bara fara tillbaka och jobba de sista 5 timmarna. Kommer vara ett rent helvete att få isäng alla. Dom är verkligen inte på humör idag!;/ Typiskt när just jag ska ha kvällen!
Igår kom pilla och hjälpa mig att packa ner i stort sett hela köket. Så nu står det kartonger och påsar lite överallt i lägenheten. på fredag kommer mest troligt niklas hit och hjälper mig med flytten. Jag längtar!...
Sen far jag & Niklas till sundsvall på ikea och shoppar loss där!:) Lägenheten kommer bli bedårande om det blir som det ser ut i min hjärna vill säga!;)


Prutt tjej!

Tacos till middag satt precis där den skulle. Ringde till Bea och frågade om hon ville komma och äta med oss!:) Så nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och väntar på att Idol ska börja. Mamma & Parra ska också komma på besök, får väl se om dom stannar över Idol dom också.
Imorgon jobbar man 6.45-16.30.. Och på söndag har man en delad! Måste ha pengar..
Nu är det inte länge kvar tills jag flyttar till Norsjö. typ 10 dagar eller nå sånt. Så nästa helg ska vi städa ur lägeheten och får allt sånt bortgjort. Niklas kommer även hit och hjälper till..


Kämpa på!

sitter hos Pilla nu, ska börja bege oss mot öjebyn för att simma ca 1 timma. Sen blir det hem och se idol hos mig:)


Jag saknar mig Niklas!:)

Till pyttelitet..

Har börjat småpacka inför flytten nu. Vissa tycker att det gått för fort fram. -men när man "dejtat" till och från i över 1 år så vet man ändå hur det känns. och för mig känns det helt rätt.. Det är ju trots allt mitt val, och skulle det nu absolut inte fungera så flyttar jag ju tillbaka till Piteå. Vilket jag nu inte tror. men man vet ju aldrig!

sitter i Svensbyn nu, ska strax börja bege mig mot jobbet för en introduktionskväll nere på slåtter. Får se om man hinner sätta sig ned och se lite idol också.. Beroende på hur snabbt tanterna  farbröderna hoppas i säng!.. Sen slutar man ju klockan 9 ikväll, får se om Anna är pigg, för isåfall far jag och sätter mig och surrar med henne ett tag..
Var och lunchade med brudarna på stan idag. Gott!;D Sen blev de även att jag köpte mig en supermysig kofta. Har dock inte råd, men vafan! Hösten är här och jag har inga höstkläder. så man måste ju!

Det var allt för idag!;D
Cya!

Nere vid piteääälva!

Nu är lägenheten bortlovad. Så imorgon skulle han in och skriva kontraktet från och med 1 oktober!:) Ingen lyckligare än jag.
Blev att se idol hos Bea ikväll. Var väl ett si sådär avsnitt må jag säga. Men vi hade då trevligt iallfall..
Imorgon har man inga planer. Ja förutom att jag ska på intoduktion klockan 4. Får väl se om man kanske sätter sig och börjar småpacka ner lite saker som jag inte kommer att behöva nu desa 2 veckor framöver..
Min mobil laddare är BOOOOORTA, så jag måste låna pillas nu tills i morgon sen får vi se hur jag löser det. ÅT helvete med de säg jag då bara..
Nu ska jag hem, ringa min prins, göra mig nå te och mysa framför tv;n!

jävla fyllo!

Lämnde mitt avtal om lägenheten idag! Så då får vi väl se om det blir att man får flytta tidigare eller om man måste stanna kvar i 3 månader..
Pilla har varit förbi på besök. Sen kom även Anna & Öhman..
ska fara förbi hos Bea nu och se lite Oth..Sen blir det att sussa med Pilla ikväll. Hon känner sig så ensam nu när Jocke har farit hem. hon är ju för söt!;)

BESVIKEN..

Hej då Piteå!

Min helg har varit fantastisk! Har följt med Nicke och jagat. Klivit upp före 5 både lör & sön.  I morse kring kvart över 7 skjöt han faktiskt en 14 taggare. Har nog aldrig varit så nervös i mitt liv. Fyyy satan så spännande.

Först hörde vi hur det knakade till i skogen, men jag sa att det bara var en fågel. Sen kommer fanskapet och springer i skogen så vi ser han hela tiden. Sen stannar han upp 10 meter från oss och bara står och kollar på oss. Springer vidare och är just påväg ut från skogen över till andra sidan... och så PANG! så var den älgen död. Ja, jag kan ju säga att Nicke blev gooooode nöjd. 14 taggare på 330 kg. Den största deras lag har skjutit på 10 år! Näää alltså det har varit en toppen helg! Jag måste hänga med fler gånger det är ju bara så.

Sen på tal om någonting helt annat.
Den 1/10 blir jag en norsjöbo!;)
Då flyttar jag och hjärtat tillsammans!
Det kommer bli riktigt spännande. Jag trivs så massor i norsjö så jag tror det passar mig perfekt. Håller på att fixa mig en jobb där också. Så nu blir det att börja små packa ner alla saker man har och sen far jag..

Hoppas jag aldrig mer behöver komma tillbaka och bo i Piteå!

 


nu är hon borta. när kommer hon tillbaka?

Middagen för syrran igår var supergod! trevligt sällskap och massa snack. Hitta lösningar, prat om jobb & framtid. Senare drog vi in till nodo och drack en kaffe där. Sa hejdå till syrran och for senare hem..
Idag börjar man jobba klockan 4. Sen får vi se vad som händer..
Har då tänkt börja ta tag i städningen nu, det ser bedrövligt ut i lägenheten just nu.. Vill även flytta ut härifrån så är det någon som känner på sig att dom vill ta över den så ring då förfan till mig och säg till;D vore toppen!

nu är syster i göteborg! ÄLSKADE SYSTER, vad jag kommer SAKNA DIG!:/

hjärtat!;)

For till Norsjö ihelgen.. Var har man gjort där då?
Ja i lördags var vi på bröllop. Hans syster gifte sig. Oj så fina dom var!:)
Sen har vi hållt på i hans lägenhet. Han har lagt in golvet klart snart. Sen har jag hjälpt han att måla taget i köket & hallen. Fick välja tapeter till hall & tvrum så nu väntar vi bara på att någon ska sätta upp dem. Sen blir det en tripp till Ikea!;) Där ska det shoppas loss...
Så det ska bli riktigt spännande att se hur allt kommer att se ut när allt är klart!.. Så får man väl se om jag går och blir en norsjöbo inom snar framtid!;) Det har man ju faktiskt funderat på..

Ska ringa min chef i morgon och höra om det finns nå jobb i helgen. Finns det inte nå så måste jag gulla med mamma och höra om jag får låna hennes bil och sen far jag till norsjö igen! klarar inte av att vara utan pojken min!;) Men det är väl så det ska vara när man är kär va?! ;D

Ikväll har vi haft en såkallad "Avskeds middag" för min syster. Hon flyttar ju till Göreborg i morgon;/ Och som jag kommer sakna min lillasyster va.. Men jag har lovat att vi ska komma och hälsa på henne senare. Men nog kommer det vara jobbit för mig ett tag framöver nu när hon inte finns här i Piteå längre...


åt hellveeeeeerre!

oooooh, nu är man riktigt jävla fattig! La just undan mer 80% av pengarna jag hade kvar på mitt konto på ett sparkonto som jag inte får röra. Nu blir det att leva heeeeelvetes snålt hela månaden. Så för er underbara människor jag brukar göra saker med så kommer jag att vara riktigt tråkig denna månad.

Jag kommer inte gå ut och äta, inte se bio, inte shoppa, inte göra nå kul alls som kostar pengar med andra ord! För om jag inte hade lagt undan pengar hade jag fan inte kunna bo kvar här om 2 månader eftersom att det suuuuuger att vara arbetslös och inte få nå jobb!

 


RSS 2.0