skoter

Kom nyss ni från en härlig skotertur. Körde omkring i Sikfors lite överallt! ja man måste då hålla i sig för att inte ramla av allfall, det är då ett som är säkert. Men vilken tur då att jag litar på han. så man slipper vara orolig!
Ikväll har jag bestämt att vi inte ska göra någonting alls. Jag hade sett fram emot en kväll med film, och prat! jag skulle behöva prata av mig lite med honom:) Han är ju som så bra att få prata med.

Love.P

Älskling!;9

mitt hjärta!;)

Skönne som fan att fara till hajnas stuga under påsken!:) jag längtar redan. Och SOM det kommer bli roligt.

Alkoholist!

Sitter på skolan. Satt nyss och lyssnade på en karl som hette Mats. Så jävla bra, han berättade om sitt tidigare liv som alkoholist. Blev fri det för 3 år sen. Det var riktigt spännande att lyssna på. Och riktigt bra gjort av honom att komma och berätta så pass mycket som han gjorde.
Idag blir det att fara till Sikan och pussas efter skolan. Får väl se vad vi gör. Ska försöka få med han att gymma. Känner att jag blev riktigt sugen på det idag.
Min mage kurrar, tro mig! jag håller på att hungra ihjäl!
Och du bruden, det spelar ingen roll. Skippa allt som har med han att göra! TACK...


Love. P

Glas halka på vägarna!:S

Blev god mat och surr hos Lollo. Sen slog vi på tv:n och tittade på en SVIN bra film Con air sen har vi inte gjort så mycket mer. haft vårat berömda snack om snoppar, pinsamma saker man varit med om, Ja allt från a - ö om man säger så.

Var jävligt halt ute nu på vägarna när jag skulle hem. Jag hamnade bakom en lastbil som körde 40 km. Tro mig, jag förstor honom efter ett tag. För när han skulle köra in i rondellen så fick han sladd på släpet. For över hela vägen, tur bara att jag inte låg allt för nära honom. Men det gick då bra iallfall. Men alltså vilken halka! med mina super DÅLIGA däck så var det ju fan svinfarligt. Låg typ 70 hela vägen hem. Jag vill inte få sladd. Nej tack!
Men jag är då vid liv!:D

Imorgon är en ny tag att handskas med. Då är det bara tagga upp inför skolan, om det nu går, sen drar jag till Sikan!

Cya;)
Love. P

hahaha, trodde du ja. En gång borttagen ALLTID borttagen. Så ingen idé;)

Ändrade planer.

Nej, blir inget Sikfors för min del ikväll. Ringde till Lollo istället och frågade vad hon skulle göra ikväll. Eftersom att vi har "rett" ut vårat bråk ( kan man säga brålk?) så tänkte jag att jag kan fara dit och hälsa på henne. Var ju dock ett jävla bra tag sen sist nu.
får väl se vad man gör då...
På onsdag har vi nationella, och jag vill inte! Hatar nationella. Man har sån press på sig. Man vill ju ändå göra bra ifrån sig. Men jag tror på mig själv ändå. MÅSTE iallfall få mig ett VG på provet. Då är jag nöjd!:)

Nu till helgen över dagen blir det att fara till lånkan. Tipsrundan!:D Jag och anna ska åka pulka och hålla i vovvarna. Kanske man rent vinner sig nå fint pris:p hahahah, som förra året. kom man typ sist, vann en t-shirt! bättre det än någonting alls!!

JAG VILL FLYTTA I LÄGENHET!!!! Ork it bo hemma längre. helvete också!

Från sol till moln på 5 sek.

såja, då kom han hem efter en dag på skolan. Blev inte många lektioner. For på en föreläsning på en av lektionerna, och den andra var det 2 som kom och pratade om saker. Så det blev ju en lugn och skön dag. Sen på gympan hade vi skridskor. For och gled på fårö isen så man fick sluta lite tidigare idag.
Pratade med Petrus för ett tag sen, så jävla söt! Han är ju och hälsar på sin farfar så jag frågade hur det kändes och då svarade han " Jo, men jag vet inte vad jag ska säga till han. Sitter bara och tittar på han" NÅH. Så jag bad han ge roland en bamsekram från mig. Även om han kanske har glömt bort vem jag är:>
Ska gå och fixa med tvätten på ett tag sen ska jag ringa och höra om det blir att fara till Sikfors i kväll eller inte. hade som varit mys att fara dit:> synd bara att pilla inte är där. hehe!

Love. P

Över trött kanske?

Försov mig i morse, missade min tandläkartid, har ont i magen. Dagen kan inte bli värre än vad den redan är. Nåväl, blir att fara till skolan på ett tag börjar om lektionen kvar i 12.
Ska gå och fortsätta göra mig klar!
Tjing!




Myskväll?

Nu håller vi på att göra tacos. Sen får vi se om det blir att fara och hyra en film. Beror på. Annars kanske man far till Anna istället! Hon är ju som en mysig brud att umgås med;)
Just för tillfället är jag riktigt irriterad.. Men jag tänker inte tala om varför" hehe.. Ja till Anna såklart om vi kommer in på det!


Städ söndag!;D

Ja som sagt for och hämtade fyllskalla igår, kom väl hem där kring 5 tiden kanske. Eller jag somnade kanske kring 5. Vaknade kl 1 i morse. och sen dess har jag städat mitt rum. Petrus var KNALL som aldrig förr. Han somnade på toaletten, vinglade runt i hela huset. Ja, tro mig. jag var förbannad! fick knappt in honom till sängen. men tillslut så!

Idag får vi se vad som händer. Blir att stanna här hos oss iallafall. Hade tänkt fara och hälsa på farmor & farfar. Var ett jävla tag sen man var hos dom. Så det blir väl att sitta där och dricka kaffe och surra av sig lite. Sen får vi se, ska ringa Anna senare. Kanske man kan hitt på nå mys ikväll eller nå:>
Orkar inte skolan i morrn!:S 8.10- Alltså fyfan...

Love. P

01.24

Jag håller på att somna, vet inte vad jag ska göra för att hålla mig vaken. Tänkte att om jag sätter mig och bloggar kanske jag blir lite piggare. Anna somnade för ca 1 timma sen. Men inte jesse, nädå. Får inte somna. Men ojoj säger jag bara. Tror jag ska ringa Peppeäng nu och höra om han inte vill att jag kommer och hämtar han nu. Men jag lär ju få ett NEJ!

Tror kanske att jag ändå ska gå och lägga mig, typ ställa klockan eller nå. Jag är verkligen ingen nattmänniska!

Tiden går fort när man har roligt!

Kom hem från Lånkan för ett tag sen. Har nyss duschat och börja göra mig klar. Sen blir det att fara och skjutsa Martina till öjebyn till Emma. Sen får vi väl se om vi far någon annanstans och hälsar på:> Jag känner som inte tagget på att bara sitta hemma, men får väl se!
Ska då gå & blåsa mitt hår så jag kan tupera det och göra det klart. Sen är jag faktiskt klar;>
En kopp kaffe skulle inte sitta helt fel nu känner jag..



Älskling, du betyder allt!Tänka sig vad tiden går fort alltså, i morgon har faktiskt jag & peppeäng varit tillsammans i 5 månader. Ja tiden den bara springer iväg:> Och meeeer ska det bli!
Älskling, du betyder allt!


:P

ja, nu har vi bestämt oss för vad vi ska hitta på idag. Har nyss gjort oss klara och ska snart fara till Långträsk och hälsa på Annas farmor och farfar. (SÖTA!) Sen när vi kommer hem får vi väl se vad som händer och sker. Vi tar timmarna som dom kommer.
HAR JAG ONT I SKALLEN! men det är väl inget ovanligt mig. Nädå! börjar bli less, och snart vet jag inte vad jag ska ta mig till . Har tryckt i mig 2 panodil så det ska väl gå över snart hoppas jag!
jag har förövrigt slut snus, och jag MÅSTE ha en snus NU! Känner irritationen kommer direkt när jag inte har nå snus. Ska fara in och köpa på ok innan vi far!
Petrus älskling, sköt dig ikväll. Jag vill inte höra att du gjort nå dumheter!;) Nää, det skulle jag aldrig tro om dig. Jag kommer och hämtar dig inatt. Ring när du vill. Men du behöver ju inte vara hur packad som helst;)
Älskar dig !


Hur vill jag?

God morgon, vaknade för ett tag sen av att Anna låg och pratade med clinton. Har ätit frukost och varit ut en sväng. Igår gjorde vi inte så mycket. Vi satt och såg Let´s dance- Jävligt smid att magnus vann! Jag diggar han stenhårt. Idag är det lördag. Blir nyktert hela helgen. Får väl se vad vi ska göra idag jag & Anna. Men det blir då iallfall vad jag vet att hämta Petrus inatt, för han ska ut på partay!
Dagen började dock dåligt, började bråka det första man gjorde typ. Men inte kontsigt som du beter dig!;)
Nu ska jag gå & pussa clirre lite. Tackhej!


Hm, funderar...

träningträningträning!

Aaah, kom nyss hem från sista lektionen. Hade motion till musik - Styrkemix! TRO MIG, JOBBIGT! så då när man kommer hem finns inget varmvatten, typiskt! Men det är snart varmt så då ska jag hoppa i duschen fräscha till mig lite sen ska jag dra till Anna, Blir att se let´s Dance med henne & clirre i kväll. Sen får vi väl se vad som händer.

Visst ska vi hålla sams. Vi är faktiskt tillsammans och då är det inte bara EN som ska bestämma. jag måste få säga mina åsikter också likaväl som du måste få säga dina.
Jag älskar dig babe!


Irritationer!

Det roliga är att du tror att du är typ "bäst" eller vad man nu kan kalla det. Men man blir bara irriterad på dig när du ska spela över när han är med. Det märks så tydligt hur du blir en annan människa. Börjar bli lite lätt less ditt beteende mot honom... Alltid om man säger nå om oss så ska du alltid komma emellan och säga nå du också. OCH? Ingen av oss bryr oss ett skit
Nåväl, man ska väl inte irritera sig allt för mycket. Men det är som varje gång du är med, det är DÅ man blir på dåligt humör!;)
Skit samma,
Ligger och väntar på att anna ska ringa mig och säga att jag kan komma och hälsa på snart! Nog för att det ett goode tag kvar. Blir tokiig!:D

Babe..

Idag får jag goooosa:D

Kom nydligen hem efter en tidig dag på skolan. Slutade kl 1 men jag drog lite tidigare. Så nu sitter man här, är faktiskt trött så jag ska lägga mig och ta min en PN på ett tag! sen invänta att Anna ska ringa mig så jag kan komma till henne. Äntligen får jag gosa med hennes voffsing. Nåh. har ju sett kort, men alltså som att jag själv vill ha en också!
Sen får man väl se om man far till Sikfors ikväll, men jag tror inte det. han var sugen på att vara själv, och jag är sugen på att sova hemma!:D
Om han inte far till Malå i morrn så blir det väl att man ses en sväng i morrn istället. Förövrigt blir det att vara hos Anna hela helgen. Hon får ju inte dricka nå nu de första veckorna. Så jag ska vara med henne som moraliskt stöd:p Får väl se vad vi hittar på. Blir ju inte att göra nå stora bus eftersom att vovven är så liten!

Love. P


Snusbränna!=/

Sitter hos Anwi just nu, Ev kom nyss också. Gör dock ingenting, men vi får väl sätta oss ned och fundera över på vad man kan hitta på. Petrus kommer väl hit på ett tag han också, sen får man väl se om Tom också kommer. Kan nästan anta det eftersom att han kanske vet att Petrus ska vara med oss:p Ja, jag vet som sagt inte!
Idag var jag & anna och kollade på skor till balen, har även kollat på internet efter en studentklänning. Men hittade dock ingen, eller jo visst fanns det många som var snygga, men ekonomin tillåter det ej.
Som att Anna får sin clinton i morrn, och SOM att jag ska fara och kolla på sötnosen!;) Längtar!

Love. P

Över mina förväntningar

Ja som sagt så är man ledig idag. Petrus tog min bil till skolan idag så jag tar mig inte hem! Men då får man väl se om man kanske stanna här inatt också eller om man är less och far hem när han kommer tillbaka med bilen. Igår iallfall for jag & Pilla och tränade på gymmet i sikan. Det känns i min mage idag kan jag säga:> Blir att fara och träna idag en sväng också. Om dom har öppet vill säga!;D Annars tar jag det senare.
Mitt nyttiga liv går över mina förväntningar RIKTIGT bra! jag sköter mig till 100%. Och det tänker jag fortsätta med. Hade tänkt ställa mig på vågen på söndag och se om man har tappat nå! Och har jag det kan jag loova att jag kommer fortsätta;> Ohja!

Solen skiner idag, vilket innebär att man INTE ska sitta inne. Man ska vara ute, funderar på om man kanske skulle ta en sväng ut i det blå. Alltså gå ut & gå. haha som jag rimma där alltså!

Love. P

I morgon börjas det;)

Önna. Kom nyss in från garaget. Har varit och hjälpt Petrus med hans rallycross bil. Spacklade lite å sånt. Så nu är den fri från sprickor och sånt. Han är dock fortfarande kvar där inne, men kommer in på ett tag. Då tänkte vi ta en dusch se nå tv.och sen lägga och oss sova. Blir en tidig dag i morgon. Nu ska jag gå och ta mig lite kaffe!;)
Pratade med Anna nyss. Alltså som att jag förstår att hon bli förbannad på vissa folk alltså. Ja, jag hade inte pallat! Så anna tro mig, gör vad som känns bäst;)

Imorgon börjar mitt nyttiga liv. Ska börja med GI metoden, har inte varit mycket för den dieten men nu när Sanna har berättat för mig hur man skall göra när man inte vill fortsätta med den mer så känns allt så mycket bättre. har satt upp ett mål på att gå ner ca 6 kilo. Sen får vi väl se om det går. Kanske man tar ett kilo åt gången.
Sen till sommarn så hoppas jag att jag har en slim kropp:> haha. Nä men iallfall så man slipper se sig i spegeln på morgonen och tänkta " FAn vad stor jag har blivit"..

Love. P

Dagens planer

  • Fara till Ok och hyra en film.
  • Duscha
  • Se filmen
  • Packa
  • Fara till Sikfors.

Ja det är mina planer för idag;> Mysigt va?!
Sen i morgon är det skola, då ska jag & Pilla ha vårat ledarskap i gympan. Boxning.. Vi ska jävlat ta död på våra kära små klasskamrater!
Love. P


Lör/Sön

Kvällen igår var super trevlig. Började hos Ida. Sastt och sjöng och hade jätte trevligt, senare drog man ut på krogen. Var faktiskt kul. Oväntat kul. När vi kom dit var det inte så mycket folk så jag trodde att det skulle bli en tidig hemgång för min del. men under kvällen koom det bara mer & mer folk. Så tillslut var det fullpackat nere på dansgolvet. Mot slutet var man dock typ nykter. Trött som fan! Ringde pappa så han fick komma och hämta oss. Somnade i bilen och det var nog det skönaste ja varit med om. Att få sova!
Imorse var man inte bakis alls. Vaknade klockan 9, har suttit ute i solen och mått som en gud. Idag vet jag inte vad som händer. Är med Petrus, får väl se vad vi styr upp för nå myspys!
Vi brukar ju som ha myspys på söndagar. Blir iallfall att äta ute idag, alltså här hemma vid våran grillstad. GOTT!

Ska ringa till Anna nu och höra hur den bruuden mår:)

Love. P


I som i idiot!

Sitter hos Anna nu. Har nyss sminkat oss, ska ta oss en matbit så man klarar av kvällen. Sen blir det att fara till Ida för att fortsätta göra oss klara där, så man får börja sprätta. Ikväll ska jag ha kul. Jag känner på mig att det kommer bli toppen!
Men det kanske bara är för att jag inte var på G förra helgen som jag är det nu. Hoppas mitt huvud inte börjar värka igen!

Ska inte sitta här längre.
Love. P

du är patetisk!;P

Solen skiner, men det blåser som fan så man vill då inte vara ute iallfall.. Ska iallfall börja göra mig färdig. Eller jag ska duscha sen ska jag fara till Anna och fixa till mig. Jag tänkte däremot att Ida skulle få göra mitt hår. Ska höra med henne senare, annars får syrran göra det åt mig.
Hade även tänk låna en jätte fin klänning av Empa. Hade den förra gången jag skulle festa, men jag festade ju aldrig så jag hann ju aldrig använda den så:)

hahahah, patetiskare människa får man leta efter.

Nåväl, tack Ville!;)

Love. P

Kvällen som varit!

Nu har man nydligen kommit hem från Jullan. Blev att fara på ok och köpa nå gotta, sen har vi i stort sett suttit framför tv:n och kolla Ja och surrat också såklart. Såg lite big brother också. Sen kopade vi våra ansikten. haha, SÖTA! Så nu har man några bilder att spara här i rummet. Tänkte sätta upp dom hade jag tänkte mig.
Imorgon blir det att kliva upp i hyffsat rimlig tid. Solen skiner ju ändå in rätt på mig när man ligger och sover. Så man vaknar av att man brinner typ. Och då är det omöjligt att somna om;p
om 15 min fyller Ida 18:P Grattis grattis. Lär ändå säga det i morrn också. men det skadar ju inte om man säger det fler gånger.
hade tänkt spela mig en liten yatzy nu innan jag ska sova. Får väl se hur det kommer att gå.

Love.P

Wohooo.

Klar?! haha, ja jag vet att det tog ett tag för mig att göra mig klar. men nu äntligen. Väntar på att Anna ska komma sen blir det att fara till Jullan. Blir att tillbringa kvällen där!
Tjingeling!:>


*Utmanad

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Anna
3. Hur lång är du? 163
Vilken är den senaste filmen du sett? Yes man
5. Vem ringde senast? Anna
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Anna: Kan troja hänga med?
7. Vad är helgens planer? fira Ida som fyller 18.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? För någon timma sedan
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? 10
13.Har du någon gång hittat en katt? nej
14. Vilken är din favoritplats? Hemma såklart 
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ja inte då i Piteå iallfall.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Ett tvprogram som jag inte fick kolla på. Men jag tjuvkikade ändå
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Måste ha varit Anna
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Joo
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Ja med trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? Lappland & norrbotten
24. Har du någon gång spytt på någon? HAHA jåå, Annas pappa!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
.26. Är du social? Jå, men nog är jag väl de!
27. Vilken är din favoritglass? Mjukglass:)
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Resa & Shoppa + inskaffa annan bil 
29. Tycker du om kinamat? MUMS
30. Tycker du om kaffe? JA
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Jo höger
33. Kan du spela poker? Nja, men jag är ju inte sämst.
34. Tycker du om att mysa? Absolut
35. Är du beroendemänniska? Jå lite smått
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja det gör jag.
37. Vill du ha barn? JÅ, Jävlat NU!
38. Kan du några andra språk än svenska? Nja, lite lite Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jo, men det var inte jag som gjort illa mig.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och snus
42. Äger du dyrbara smycken? Nej,
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Oboy
45. Vem är den roligaste människan du känner? Du ingen aning. Finns många av de roliga
46. Välj ett ärr på din kropp? Mina ben
47. Vad har du för ringsignal? Akon - Dangerous
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Nej
49. Flirtar du mycket? Jo med min pojkvän såklart!
50. Vart togs din profilbild? Vid datorn
51. Kan du byta olja på bilen? Nä men fylla på;P
52. Har du fått fortkörningsböter? haha nädå
53. Vilken var den senaste boken du läste? "snälla pappa nej"
54. Läser du dagstidningen? varje dag
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nä, men jag sjunger
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Lugna favoritet
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jessica Wikström
59. När var du i kyrkan senast? Oj, det kommer jag inte ihåg.
60. Vilka personer utmanar du: Sorry, Ingen!:)

skoterturen

Såja, då kom man nyss hem från min & Annas skotertur. Hann inte längre än till isen innan valls så kommer Tim. Då skulle han hem, så vi satt där och surrade ett tag sen for vi vidare till vitsjön drack lite oboy och mös på. dock är det ju inte det bästa vädret. Blåser! men ändå varmt. Hade tänkt lägga mig på spikmattan ett tag nu och slappna av. Sen ska jag hoppa i duschen och fräscha till mig lite.
Sen får vi väl se om Petrus kommer hit nå idag eller inte. Han skulle ringa mig senare när han hade tid. Vad ska man göra ikväll då? Se film, göra nå bus, ja. Jag har ingen aning!

Love you babe!;) 

Bryr jag mig, eller bryr jag mig inte?

Kom nyss hem från Anna. Hockeyn gick ju som den gick. Behöver vi inte gå in på. Nu ligger man i allfall i sängen. Ligger och funderar, skrattar och ja, skiter i!
Blir att ställa klockan och kliva upp i tid. Skoterdag i morgon. Sen får man väl se vad som händer och sker. Hade iallfall tänkt lägga mig för natten nu.
Som sagt, hade bestämt att inte festa till helgen. Men det blev ändrade planer. Det blir att ta sig en stänkare på lördag iallfall:)
FAN vad det blåser ute nu, obehagligt så högt det låter.

Natti!
Love. P

Ett litet roligt blondinskämt;P

Hur vet du att det har varit en lesbisk blondin vid datorn?
- Det är läppstift på musen!

HAHA..bra va?
Nu har jag gjort bort ett av mina 2 arbeten, ska ta en paus och sen fortsätta med det andra. Jävligt duktigt Jessica.:)
Ska ta mig en kopp kaffe och bara måå nu ;P
Tack hej!

Stanna kvar.....


Love. P


Nu har latmasken kommit fram!

Ja då var man hemma. Har tagit hem 2 arbeten som jag tänkte sätta mig och göra så jag får nå bortgjort. Känner att jag blir allt mer slö på skolan och då hamnar man efter. Mycket skolk och lateri på lektionerna. Man får som man förtjänar. Som idag så gjorde jag klart ett arb som egentligen skille vara inlämnat för 2 veckor sen. Ja ni ser ju! haha
Ja, så nu väntar man bara på att kl ska bli 6 så jag får fara och fräscha till håret. Klippa de fula topparna, och sen tagga upp inför matchen ikväll;)
GRATTIS till Jossan som klarade körkortet idag!;)

Love. P

Gå & DÖ!

Sitter på skolan. Har religion och sen prov! kan verkligen inte provet så det kommer jag nog inte att göra. Sen blir det att far hem och mysa på. Sen blir det att fara och klippa sig hos Ida kl 6. Och sen vidare till Anna för att se Hockeyn. Tror det blir en riktig rysare.
Sen i morgon har man ansök om ledighet! så det blir att vara ledig på fredag. Lång helg. Då blir det skoter och lite annat smått och gott..
Får se om peppe kommer till mig kväll eller inte;p

Love. P

Inte orkar jag ödsla någon energi på dig längre,!!

Sitter i sikfors nu. Kom hit för ett tag sen. Har varit på 2 studiebesök i sävast och på häktet i luleå. Intressant! Hade en het diskution idag vid matbordet som jag inte tänker gå in på här. Men jag känner mig smått förbannat rent utav. För personen vi pratade om sjönk i mina ögon för ett par veckor sedan!  falsk, snackar skit, säger en sak till mig men sen går hon/han till nästa och snackar skit om mig? Säger att det är jag som tagit avstånd. Men varför är det bara jag som ska ringa? Ja det är en början iallfall. Så då kanske ni förstår varför man inte ens ids lägga energi på att höra av sig.
Det är ren jävla bullshit som sägs från personens håll!!
Less less less.....

Vill åka ner till älvsbyn och göra nå. Inte för att det finns nå att göra, men kanske bara för att få göra nå. haha nä fan vad jag började yra.

Love. P

Roland är frisläppt!

Äntligen. Petrus ringde hem till oss för någon timma sedan och berättade den GLADA nyheten. Gud så lättad man är nu alltså. Äntligen får han komma hem till Sverige och börja piggna till och leva här. Med oss!
Jag hann ju bara träffa Roland 1 gång, och det var på stugen under påsken. Men sen i maj lev han ju kidnappad. Sen dess har man inte sett honom. Ska bli kul att få träffa honom igen.
Kanske han kan vara med på stugan till påsk nu!:)


Vad har man gjort ikväll då. Ja det har varit en jävla massa irritationer kan jag säga. Pillas bil bli aldrig klar, skulle fara och hämta den nu ikväll men icket. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Ätit klämmackor hos mig och suttit på datorn och letat en klänning som vi tillslut hittade.
Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp i morgon. mina ögon börjar bli torra, ett tecken på att man måste sova! Ska bara skriva ett sms till min babe före!;)

Love. P

Han går som en klocka!

Anna kom hit i morse. Vi drog i gång venturen å gasa iväg mot valls. Troja fick hänga med hon ockås, var lite skakis där till en början men det gick bra. har suttit och solat på vallsan idag. vilken kanon väder det var idag alltså! Sen när solen började gå i moln packade vi våra saker, tog skotern och drog hem till mig. Har suttit ute vid våran grillstad och surrat. Nu är jag själv, ska lägga mig i sängen och se en film, sen duscha och fräscha upp mig lite. Sen blir det att vara med Anwi som alltid:) Får se vad vi ska ta och hitt på idag.
Imorrn började vi ju då egentligen halv 12, men vi ska på ett studie besök i Luleå på nå psyk hem så det blir att fara iväg med bil 8.45! SOM att vi ska få kompledigt, och det vill jag lova att jag ska se till att vi får. Men tror ändå det kommer bli en trevlig dag i morgon också. Veckan går så mycket fortare när man far och gör nå med skolan, istället för att bara sitta vid bänken och plugga..

Love. P


Kom igen nu gubba!;)

NU ÄR DET SPÄNNANDE! inne på 5:e perioden och det är INTE ÖVER ÄNNU!:) AIK AIK AIK...
Vinner dom så åker jag & Anna till skeå nästa!;)

JAAAA!;D Som att dom vann. Och det vill jag ju lova!;)

Humörsvängningar!

Skolan var seg idag. Men skolveckan kommer gå riktigt fort känner jag på mig. I morgon har ska hela freja vara på valls. Jag och Anna ska ta skotern dit. Vara där typ till 2. Sen slutar man. Sen på onsdag ska vi på studiebesök i luleå. Sen har vi bara tor&fre kvar. Och dom dagarna brukar ändå gå rätt fort,
Ja, det är ju sol ute idag, och självklart kommer man vara inne typ i stort sett hela dagen. Eftersom att min rum ser ut som ett bomdnedslag så jag måste ta och städa upp lite. Sen blir det att ringa Anna för att vara med henne.
Ja, och nu for Petrus. Han har lite bråttom med att börja fixa sin bil. Fattar inte varför men han är ju som han är !;)

Nu ska jag börja städa undan lite, sen blir det att fara till ica och handlar inför i morgon. Nå körv å macken å sånt!;)

Love. P

Myskväll i Norrfjärden!;)

Kom nyss hem från en mycket trevlig kväll i Norrfjärden. Vi åt gott och såg en riktigt bra film mirror.

Har även gott och förälskat mig i deras bebis wilhmer. Jag döööör! Så han har jag suttit och lekt med typ i stort sett hela kvällen. Så en sån liten ska man väl skaffa i framtiden.. Han är ju inte blyg för 5 öre alltså. Alla barn brukar börja gråta när man håller i dem. Men inte han! Nädå, vi älskade varandra!;)
Sen när vi skulle fara hem där kring halv 10 så var det ju en JÄVLA DIMMA. Såg ingenting, körde typ 50 på 110 väg. Det är riktigt obehagligt vill jag lova. Till och med Petrus tyckte att det var läbbigt. Och då är det fan det också..
Nu har petrus koppla in hans projektor, som då ska vara i mitt lilla rum. Inte dåligt. så det blir väl att se film nu varje kväll på den. (Tack)
I morgon är det 8.10 som gäller. Får väl se hur pigg man är på att kliva upp så tidigt i morgon. Sen blir det väl kanske att fara till Sikfors efter skolan. Återstår att se;)

Natti Natti..... Love.P

en tidig kväll!;)

Ja festen slutade väääääldigt tidigt för mig igår!=/ Fick migrän där kring halv 10. Har legat och spytt och gråtit hela natten. Så jag hade inte nå kul alls. Sen kring halv 4 kom anna och dom hem från krogen. Då var det tänkt att man skulle styra upp en efterfest. Men den blev inte så lyckad den heller.
SOM ATT DET ÄR FIIIIN JÄVLA VÄDER IDAG! Blir att fara hem nu, sätta sig ute i solen och äta nå lunch. Sen kring 5 tiden ska jag & Petrus fara till norrfjärden. Blev bjuden på middag av Pilis & Malin!;) Trevligt. Blir nå go mat. Fläskfilé och nå smått & gott.
Ska gå och väcka min sötis nu, han ligger och sover. Är helt död. Han gick ju som sagt och la sig 8 i morse.

Love. P

Nu är det party!;)

Tog en PN för ett tag sen, pga. En jävla huvudvärk. men nu är jag vaken igen! Den är halft borta. men jag är taggad till 1000 ändå. Som att det är jävlat party ikväll. Säg vad ni vill, men jag känner på mig att det kommer bli en trevlig kväll. Jag ser fram emot detta!
Ska ta och hoppa i duschen och börja göra mig klar. Hade ändå tänkt göra håret hos Anna! Eftersom att mor & far inte är hemma så måste jag ta bilen tid och då kan jag inte börja dricka nå. Och jag är riktigt sugen på ett vin glas så..
Brudar, Tagga upp ;)

Älskar dig P


MINNEN!



Ja, det vill jag ju lova att nog fan saknar man tiden när man var mindre. Eller när man gick 8:an... Allt var så mycket roligare då!;)

Middags maten!;P

Nu har vi varit ute och rastat 240;) Han gick som ett spjuut! Drog in en sväng på ica, så nu blir det att äta nå middag. Ostsås och spagetti. Så nu får jag hoppas att det mättar min mage. Jossan ringde nyss, får se om man styr nå med henne. Sen kanske ev & tom eller nån. Blir även att sväga förbi hos öhman och hälsa på där ett tag:> Se hur fjorrofesten går!:) hehe!;P
Sen kommer även peppeäng hit senare mot kvällen. Han hade ju nå jävla årsmöte kl 6 - 9 typ. så efter det någongång.
Som att det är FEST i morgon!;P

Love. P

Kaffe, bulla, Långnäsvägen 372 ;)

Äh skippa sista lektionen för att få fara hem till Anna istället. Hade gympa, men Pilla for in till stan och åt med sin mamma och då blev jag ju själv på skolan. Inte så ösigt att sitta i typ 2 timmar helt ensam. Så jag tog det stora beslutet att fara hem. Så nu sitter man på långnäsvägen 372 och gör ingenting för tillfället. Blir väl att göra nå bus ikväll eller nå:> Och kanske att man rent utav sänk en ferre i morrn med tanke på att Annas päron inte är hemma!;) Är som sugen. Måste prata med Peppeäng så han kan vara gullig mot mig.;)
Är sugen nanting på en go jävla bulle, med vanilj. Så jag ska koka mig nå kaffe och äta en bulle strax! Gooa grejjåår!
+ att mamma & pappa också är borta i helgen. Skönne att vara ensam utan dom ett tag. Hoppas peppe kommer och sover hos mig då så jag slipper sova själv. För syrran sover ju hos jojje inatt!

Love. P

Lammis och gänget!;)

Nu har man just kommit hem från valls. Jag, Petrus, Anna, Empa, Ev, Tom, Tim & lammkötte har varit där ikväll och grillat. Vi gjorde ju då som sagt en "Tim special" Var faktiskt riktigt krämigt. Fast man kan ju som säga att det var lammkötte som kom med iden av den självaste "specialaren" Men flådig som fan och det vill jag lova. Så för er som tänker på viken. Ät INTE denna specialare.
Satt ändå nån timma. Tim & Tom MATA på med ved så brasan var ju stor utta satan. gick ju då inte att sitta vid den iallfall. Sen blev det ett åk i backen också på madrassen.  Jag, Ev & Empicsh!;) Saaaaatan vad det gick fooort.

imorgon är det fredag. Vilket innebär helg. + att jag & anna ska ta den sista sprutan!:S Kommer dock vara ritkigt nervös i morgon. Men har jag klarat av 2 så varför ska jag inte klara av det sista!
Nu ska jag spela lite, sen ska jag gå och göra mig klar. Och sen lägga mig på spikmattan det sista jag gör innan jag lägger mig. (SKÖNT)

Jag älskar dig PETRUS!;)

liten penis

Väntar på att Anna ska ringa, Så vi kan fara och vara med tim & lammkötte;) Ja petrus ska ju även med, han får man ju inte glömma bort. ska fara och gilla någonstans. Får se vart det blir!
Alla är så nyfikna;)
Och rebbi är som mongo, men annars inget nytt!


Soligt ute!;)

Sitter på skolan. Väntar på att få sluta, börjar bli riktigt trött och vill hem! Blir att grilla med Petrus, Anna, Tim & lammkötte. Får se vart vi ska vara och vad man ska ta mig sig och grilla. Tim sa ett förslag igår som han diggade stenhårt. Kanske man ska prova?:P
Annars vet jag då inte vad vi ska göra. Snacka skit och rulla tummarna...
Som att det var gott att trycka ett skrovmål idag på sunes. Vem fan vill äta skitmaten på skolan. Fisksoppa? Nej tack!

Love. P

Godmorgon!

och dagen började inte bra kan jag lova. Men det jag vet är att det aldrig kommer att bli av.... Jag hatar dig!

Igår var vi med tim & lamkötte vårat, vi skulle ju då in till stan men hem till mig före. Och hipps vipps så ligger vi i diket. Anna som sa att hon ALDRIG skulle köra need. Nädå, där hade du fel! Ja, så kan det gå. Men kul var det iallfall!

Love. P

spikmattan!;)

Sitter här hos mig med Anna & peppeäng. Pappa har varit och köpt en spikmatta som vi har prövat. Det var riktigt nice;) Ja, det lär man ju göra om. Man ska ju ändå bara ligga 10 min så man förlorar ju ingen tid på det.
Får se vad som händer och sker, Tim kanske skulle glida förbi, får väl se om han har med sig lammkötte!;) Anwi? hehe
Veckan har gott otroligt fort tycker jag. Fan snart är det ju helg igen. Och jag är fan sugen på att dricka eftersom att jag inte gjorde det nå på lovet. Men vi får väl se hur det bli med den saken;)

Love. P

God morgon!

Vaknade för ett tag sen. Ska snart hoppa i duschen och börja göra mig klar. Sen bär det av mot skolan. Igår var jag, Anna & Petrus och körde isbil. anna prövade för första gången. Good girl!;)
Idag efter skolan blir det väl att hitt på nå med min babe som vanligt. Får se vad..

hahah, det enda jag kan göra är att skratta!;)


Love. P

Du. Bruden!

Ja då satt man i Sikfors. blev inte att ta hit någon bil. Har suttit och kollat på massa kort sen petrus var liten och lite sånt:) Sen kommer även Anna hit på ett tag:> Får väl se vad vi gör då...

Vet du lilla bruden, börja inte med nå jävla skitsnack nu. Visst?
Ta inte allt förgivet. Det säger jag dig bara!;)

Love. P

Kaffesugen!

Sitter på skolan. Har i stort sett bara suttit i fiket och snackat skit;)  Blir att fara hem packa en väska, sen ta pappas släp och fara till sikfors. vi ska ta pillas krockade bil så petrus får laga den. Han behöver ju tjäna sig en slant!;)
Sen börjar man ju halv 12 i morgon så turen hade jag med mig att Pilla också skulle till sikfors så då kan jag ju åka med henne i morgon till skolan.
Vad gjorde man igår då? Jo jag satt och gjorde mitt fördjupningsarb om droger. Sen låg jag & Petrus i sängen och såg Sveriges sämsta bilförare.  Sen blev det natti natti för våran del;)
Var ju även och hälsade på Pontus & petrus farmor, och även mormor. SÖTA!

Älskom peppeängom!;)

munbajsar!

Ja, då satt man hos Anna återigen, vi hade väl som tänkt hitt på nå, kanske vi styr upp en film att se:> Kanske hos Nico? Peppeäng pratar med han just nu, så snart får man ett svar. Vilket var nej!! Aaan åh!. Då får man försöka styr upp någon annanstans att vara. Då får vi försöka på nytt då. Anna styr det här! Och nu sitter jag jävlar och munbajsar! hahaha.!
Imorrn är det skola, fan jävla hora. hahah!


Är så jävla sugen på candy, tror fan vi drar in till stan och köper!;)

Älskom peppeängom!;)


oj så mogen va!

ja vad gjorde jag och anna igår. vi satt och spelade yatzzy hela kvällen. Sen for vi in till stan och hälsade på hos Öhman där dom satt och drack öl och surrade på. Sen blev vi less så vi for in till stan. Tog oss en rojk sen hem igen för att fortsätta spela. Men icket, internet hade pajje! Så vi gick och la oss. Snacka skit och sen somna vi.
Du är en tragisk människa.

Kom nyss hem, väntar på att Petrus ska komma till mig. Har saknar pojken i massor. Får väl se vad vi gör. Blir då någon timma för oss själva. Det förtjänar vi;) Sen får man väl se om man ringer till favvoAnna!:) kanske man kan göra nå med henne.

Love. P


Storfavoriten is back!;)

Sitter just nu vid köksbordet hos Anna och nööööter Yatzzy på internet! Spelade nyss en match mot anna. Självklart förlorande man. Sen var det tänkt att jag & anna skulle vänta på att syrran och dom skulle ha badat klart. Men då ska dom festa så då blev det inte att vara med dem. Satt dock och väntade men jaja.. Vi gör nå annat jag & anna!:)



FYFAN alltså, har haft så jävla kul helg med Anna. Blir många roliga helger framöver med den bruden. hon är ju en storfavorit! Vi har planer framför oss. Ja vi vill ju helt enkelt göra nå kul med våra liv medans men leeev!;P
Fjällen here we come!;)
Ja, alla som säger att det är så dyrt att dra upp till fjälls, 500 kr. Var är det att komma med? ingenting!
Tack killar för att vi fick bo gratis med er, Ni är ju för underbara karlar!;)


Love. P

Min & Annas tripp!;)

Kom nyss hem från Jäckvick. Blev en lång bit att köra, men det var trevligt ändå! Helgen har varit mycket bra. Har inte varit så bra väder precis, men vi har gjort saker ändå.
Torsdag drog vi iväg halv 9 på morgonen. Hade en trevlig resa jag & Anna. Stannade av i lånkan och hälsade på hennes farmor och farfar. Sen for vi vidare, stannade av i arvidsjaur för att ta ut pengar. Sen vidare till jäckvick. Grabbarna var sega uta faan så vi for till Wougga och var där med Empa, Bea & samanta tills typ 1 på natten. Då först kom killarna till jäckvick. så då for jag och anna till dom sen. Var typ uppa till 3. Sen när vi skulle lägga oss och sova så slutade dom aldrig surra så man somnade väl där kring halv 5.
Fredag: Jag och anna drog till backen. Skulle åka, Eller anna skulle lära sig hur man åker slalom. Så jag som åker snowboard skulle då lära anna åka. Det gick RIKTIGT bra. jag är stolt över henne. Dock tog det över 1 timma för henne att ta sig ner till liften igen. men vi hann väl med en sådär 5 åk. Som att jag har skrattat åt henne!;P
Idag: Vaknade där kring 9 tiden, började städa i deras lya sen for vi hem!
Känns som på ett sätt skönt att vara hemma, men inte hade man tackat nej till att stanna. om det nu hade blivit bättre väder. Ikväll får vi se vad sdom händer, just nu sitter jag hos anna. Har nyss duschat, sitter här och nöter. Glömde dock mina jävla svarta strumpisar. Så jag får gå utan tills jag får tag på några. Kanske blir att fara till Öhman och dom som ska festa ikväll.. Återstår att se;)
Så har sammanlagt suttit i en bil ca 65 mil!;) Tärt, MEN KUL!
imorgon kommer min babe hem från sorsele!;) så då ska han komma till mig. Vi saknar ju faktiskt varandra!
Love. P

Gamla goda jävla tider!



Ja, detta var minsann tider. Sitter hos Anna och kollar tillbaka på tiden när man var typ liten. haha ja, snacka om att man har förändrats genom åren. Man har nog hunnit vara med om det mesta under fjortistiden. Ja ni ser ju själva;)
Skoter, examen, "fest", posar Jesse, posar Anna, Vattenkrig, Jag/PEtrus, Anna 16 år, Jag & holknekt!


japp, det är klart!

Ja det är då bestämt nu, jag & anna far i morgon, ska börja packa nå saker nu sen ska jag börja fara till Anna. Vi ska fara och handla nå mat osv som man kan äta ute när vi ska grilla å sola!:)
Petrus har varit här nu, blev en snabb visit;) Så nu träffar jag inte han nå mer förrens på lördag, kanske söndag! han kan vara djävulen själv, men han är ändå världens bästa!:) Ses sen älskling!. Jag ringer dig senare någon dag och hör hur du har det. Hör av dig du med om du känner för det.

Anna loggade in på msn nu, ska ta mig ett snack!;)



LOVE.P

vilket otroligt väder alltså!

Inatt satt man uppe till 3 tror jag klockan var och bara nötte Yatzzy. Går fan inte att sluta, eller jo nu. För nu blev jag less. Hade tänkt göra mig klar, hoppa i duschen och fräscha upp mig lite. Petrus kommer till mig på ett tag. Han far i morgon så han ville hinna träffa mig innan. SÖT!
Idag får vi se vad som händer, vill dock vara ute i det fina vädret.
anna ringde även mig nyss, är jääävligt sugen på att hänga med till fjällen där samanta, empa & bea är just nu. Men får se hur det blir, för vi har lite problem med skoter osv. Men bara att få fara dit och vara där, göra nå!
Sen är det även marknad i Arjeplog, så om man far dit så äre ju bara innan man far hem att gå den en sväng och få träffa alla mina sötnosar där!:P
FAN ATT MAN INTE HADE EN EGEN SKOTER! jag blir tokig.

Love. P

Män som hatar kvinnor!

For med tjejerna och såg män som hatar kvinnor det var dock en av de bästa filmerna jag sett genom åren. Värt varenda öre. Sen for vi hem till mig och tog på oss lite mer rejäla kläder och begav oss iväg för att grilla med de andra. (grabbarna) men innan vi hitta någonstans att vara. Jag tror fan hela Piteå var ute och grillade bara för att vi ville göra det. Vi for till valls, strömnäs & fårön. Icket! Men tillslut så blev det då ändå så att vi for till Valls. Även om det satt folk där.
Vi grillade och surrade på, mysigt! Sen var vi tvugna att lämna ifrån oss eldstaden för att vi var för många så dom som var där före oss fick inte någon plats! haha. Så alla for hem. Anna, Malin, Pilla, Petrus & Anton kom förbi in en sväng och drack en kaffe sen for dom också hem. Nu ligger jag i sängen och spelar på blip. ( Tack Anna för att du visade mig detta) Snacka om kul när man har lite att göra. som nu när jag inte kan sova! Yatzzy, Wihooo!;)

Imorgon är en ny dag, får se om det blir som planerat. Tommy frågade om jag & petrus ville följa med dom på en liten "semester" Typ fara till antingen var det haparande och åka i den nya backen där, eller så fara till galtisbodarna och åka i arjeplog. Hade varit riktigt roligt. Men då hinner ju en viss ung man ändra sig 1000 ggr. Så det återstår att se;P

Jag älskar dig P

Natten!;P

Mitt i natten, Ja det kan man väl som säga att det är. Kom hem för ett tag sen. Jag & Petrus ligger och pratar. (Fast nu är han på toa, därför passar jag på att skriva) Tragiska saker han berättar=/ Hojja, tycker så synd om personen alltså. Ikväll har vi väl varit en si så där 14 stycken. Var hos Empa, spela lite wii. Sen for vi in till stan och käka korv. Nu hade vi väl tänkt sova. Men nu kommer man väl sitta här och nöta lite innan bara.
Sen var jag in på en blogg och läste nyss. Det är som så kul bara hela grejjen! Man sitter & skrattar för sig själv alltså;)
Nåja, det lägger jag åt sidan nu.. Har ju faktiskt viktigare saker för mig än att skratta mig less på detta!:P

tänka sig att det redan gått 4 månader. Ja tiden går fort när man har roligt!;P nog för att det känns som en evighet!;P

Love. P

snön bara vräker ner!

morning morning;)

Vaknade för ett tag sen och tittar ut genom fönstret. Snö? Ja, det snöar som fan. jaja,!
Petrus far mest troligt till sorsele idag, och själv ska man vara med Anna :) Får väl se vad vi hitt på. Nu ska jag gå & börja göra mig färdig.

Love. P

Söndag, bakisdag! (igen)

Sikfors festen igår sög, ja den SÖG! det var verkligen ingenting för mig. Visst det var ändå hyffsat med folk så det var ju då ett litet + iallfall.. Idag är man bakis och det vill jag lova. Blev ingen utgång igår. Blev en väldigt tidig kväll, Petrus blev för full och decka så jag for hem med han och tog hand om han. Såsom han brukar göra med mig när inte jag mår så bra!;)
Ja Anna, jag MÅSTE se filmen!:) hahahaha, att det då ska vara vi!;)

Ikväll blir det myspys med anna och Petrus. Får väl se om någon annan är sugen. Vi har då varit och köpt gurka, morättet, vindruvor & nå annat gott. + 2 dippar! Inte dåligt ;)

Love.P

RSS 2.0