Nu börjar det hända grejer man aldrig förr varit med om:)

Helgen har varit riktigt trevlig.. Fredagen började med kalas nere hos Nickes syster, sen lagade vi mat och bjöd hit David. Killarna & syster drack och blev på lyset, vi spelade med andra ord och hade jätte trevligt. Senare under kvällen kom även Dick hit!:)
Lördag for vi till skellefteå på matfestivalen åt god mat, gick på bio och såg Apornas planet ruggigt bra film. Tillbaka till oss och mös innan läggdags..

Idag var jag hos barnmorskan.. Allt såg bra ut, fick höra små hjärteljuden och mäta magen!:) Nästa gång jag har tid där ska även Niklas få följa med och lyssna!:)
Ikväll blir det mest troligt att fara till Risliden och fortsätta på vågat bygge. Snart är den klaar!:) Hoppas på lyckat resultat..


I min mage!:)

Veckorna bara springer iväg känns det som... ultaljudet var underbart!:) Kan inte förstå att vi väntar barn tillsammans.. Och att det faktiskt är ett barn i magen, det är en härlig känsla man bär på just nu. Nu har man gjort bort det man längtat efter, nu är det bara vänta till Januari och den stora dagen!:D
Snart ska man börja med allt pappersarbete, försäkringskassan osv.. Shit vad tjorvigt!.

På Torsdag kommer syster hit och hälsar på över helgen. Det ska bli trevligt att få besök. Det var veerkligen ett bra tag sedan någon ville komma hit, så ingen är gladare än jag måste jag säga.

Ska lägga mig på soffan. se tv och bara ta det lungt ett tag nu innan man sätter igång med middagen, sen blir det att fara till Risliden och fortsätta mitt & nickes projekt vi håller på med!:P


......

Varit och tandläkaren, munnen var i toppform. Känns skönt att inte behöva fara dit på ett tag nu. Jobbade sedan till 12. Hemma nu, tvätten är i gång.. Har dammtorkat, ska snart sätta i gång med resten av städandet.. Blir att äta surströmming idag!:D sooom jag har längtat efter de!.
Annars då...Ska på ultraljud i veckan, och sedan på torsdagnatt drar vi till norge och fiskar hela helgen!
Pratat med mallan, var ett bra tag sen sist.. Men man behöver inte prata varje dag. Men självklart är det ju kul att man kan hålla kontakten mellan varandra, och att båda hör av sig..:)

 


RSS 2.0