det bästa i livet..

Tiden går så fort. gravid i 6;e månaden.. 127 dagar kvar till beräknad förlossning!:) Jag är full av förväntan, jag längtar så oerhört mycket tills vi får vår lilla krabat till världen!..
har aldrig mått bättre, har den finaste sambon som jag älskar över allt annat. Utan honom vet jag inte riktigt vart i världen jag stått..?
Du betyder allt Niklas!

vilken husmor!;P

Städmani idag, har skrubbat hela toaletten. yepp, till och med väggarna!:) Tvätten är i full gång. Nicke är i skogen så man har rätt mycket tid att hinna göra sånt här faktiskt..
Nu när man sitter såhär och tittat ut över lägenheten så är det såå mycket man skulle vela göra om. Typ måla, nya tapeter osv.. Men vem orkar lägga ut från egna pengar när vi planerat att inte bo kvar här så länge.
magen den växer, ojoj. Men det ska den ju göra också.. Och självklart finns det nackdelat med att vara gravid också. SVETTAS, hela tiden! Tar sig knappt ur sängen, och då har jag bara gått lite över halva tiden. Tänka sig hur det blir när man är riktigt stor. haha! det blir spännande:)
Nu ska jag återgå till städandet, elementen väntar på att bli uppskrubbade!
Tack å hej!

inte du, men du!

Varit fullt ös hela helgen. En överraskning till Rebecka och den ofödde babyn. Vi var 16 st av det kvinnliga könet som åt gott och hade massa roliga lekar.
Sen drog man iväg på loppis en sväng. Fick sovbesök inatt av Jessica. Skönt att slippa sova själv. Sen nu på morgonen blev det fullt ös av barn i lägenheten när Amanda, Hjalmar, Linn, Alex & monica kom på ett kaffebesök:)
Så man kan säga att min helg har varit mycket trevlig..
På ett tag kommer Nicke hem!:) har saaaknat mitt hjärta. Ska fixa med alla jaktsaker inför i morgon, sen ska vi fara till Risliden och måla..
Nu ska jag sätta igång att städa så det är snyggt när han kommer hem!
Då har man gått halva tiden av graviditeten! tiden går så fort!:)

RSS 2.0