Kom hit;)

19 arbetsdagar kvar, sen är det fest sista veckan!:D Och vet ni en sak allesammans. Efter det kommer jag heeeem! Ja, jag längtar. Får se om jag kanske hänger med Erika och hennes systrar till fjällen. Det är inte klart ännu.
Sitter nere hos Erika och väntar på att hon ska komma ner så vi kan käka våra mackor vi tänkt göra- Sen får vi se om jag hänger med ned till björn och Anton eller om jag väljer att stanna hemma. Ledig i morgon så det blir att kliva upp tidigt för att dra ut i backen och åka lite.
Hoppas bara att min träningsverk har gått över tills i morgon. Attans att man ska få de enbart för att man åker lite skoter! haha

Nåja, magen kurrar! CIAO:>

jag saknar dig

Lönen har kommit. Ingen gladare än jag.
Jag har gjort en massa intresseanmälningar på lägenheter, får se om jag har den turen att någon hör av sig!

Börjar jobba lågpanna snart.

Var ute på skalet igår. Nyktert! Men det må ha varit en av de roligaste kvällar jag haft!:) Tack brudar för en trevlig kväll. Imorgon är jag ledig, ska boka in en tid hos en naprapat. Knäcka till min sjukt dåliga rygg..

Jag längtar hem!
Jag vill börja leva mitt "normala" liv igen, så man slipper all denna stress.
Nåja, jobbet kallar!
Tjingeling!


Deppig period!

Jag är så trött i kroppen. Jag orkar snart inge mer! Den här veckan har varit ett rent helvete. och jag vill ha en ledig dag nu. Men jag får inte vara ledig förens på TORSDAG?! nåja. det är bara samla nya krafter till i morgon och fortsätta göra sitt bästa!
Jag längtar hem nu, otroligt mycket för den delen! Snart är de löning. Funderar på vad den lönen kommer ligga på med tanke på mina 192 timmar jag jobbade. Ja, som sagt. Man jobbar som ett svin här. Men det lönar sig i slutändan!;)
Plus att det finns en person jag faktiskt vill erkänna att jag saknar. Jag vet eran första tanke på vem det kan vara, men så är det inte. Där tror ni helt fel isåfall. En annan, som jag ska träffa när jag kommer hem igen. Bara han kan pallra sitt arsle och komma hem han också!;p
vilket blir till sommarn..

Puss & Kram!

RSS 2.0