Älsk dää stumpan!



syskon & Bästa vänner! :D

:/

Den här matteboken kan ju dra åt helvete,! börjar bli riktigt less detta jävla kapitel nu. SANNORLIKHETER! vafan ska man kunna sån skit för? Nää. åt helvete.
Blir bara irriterad när jag öppnar boken, och det är inte bra med tanke på att jag inte ens har gjort kap 1 färdigt ännu.
Ja vad händer idag då?
Fika och gratta syster, sen ska hon festa som vanligt. Så det blir väl att fara och vara med pilla var det väl som planerat. Tar min fest till helgen istället, visst Anwiii ;)
Och pilla då kanske som inte alls var säker.

SKIT LIV!

Inte välkommen!

Godmorgon.
Klev upp lite väl tidigt idag kände jag, men hostan hade ändå satt igång och då går det inte att fortsätta sova. Väntar på att klockan ska närma sig kring 10 så jag kan bege mig till skolan för en liten genomgång. Sen hem direkt för att plugga. Hade tänkt göra bort så mycket jag kan idag innan syrran kommer hem
GRATTIS ÄLSKADE SYSTER 18 ÅR IDAG!:D

Nu hade jag tänkt gå och ta mig en kopp kaffe och en smörgås så jag får i mig nå i magen. Sen fanns det nog inte så mycket mer att göra en tidig morgon som denna?


Jag vill sååå mycket.

Vad har man gjort ikväll då?
Anna & Pilla kom hit såklart, vi for till ica, köpte dipp och grönsaker, käkade & såg idol. Nu har dom farit hem och jag sitter och väntar på att Idol ska börja om så man får se vem som klarar sig ikväll!
hahaha, idag splade jag ner en fisk! Idioten var ju och jävlades med alla andra fiskar, och bet på dom. så då åkte han i toaletten. I mitt akvaruim ska alla vara vän med ALLA. så nu måste jag in till akvariekällarn och få en ny fisk, för han lovade ju mig att om de skulle bli problem med någon fisk eller att någon skulle dö så skulle jag få en fisk gratis!:) Shmiid.
Imorgon ska jag till komvux på genomgång. Sen blir det väl att fara hem och fortsätta plugga:S Alltså just för tillfället känner jag bara att jag inte vet om jag orkar fortsätta, inte med C iallfall. Men om jag vill bli det jag tänkte så måste jag ju!

Glader.

jag älskar dig !

Nu har man varit och handlat ännu mer fisk, blir som en drog. Man bara köper och köper. Blir aldrig nöjd(A)
När jag kommer hem möts jag av en ledsen lillebror. Tydligen är inte några i skolan så snäll mot han. Självklart blir man förbannad. Skulle kunna fara till skolan och trycka upp fanskapen mot väggen och skrämma upp dom! så arg blir man.
Får se hur detta skall lösa sig. Men på nått sätt. Jag menar? han går i 7:an, är egentligen hur snäll som helst mot alla, vill inget något dumt. Och ändå blir han retad i skolan!! Mobbad kan jag inte säga att han är, men det spelar inte någon roll. Nu ska jag fixa det här. För lill skiten P tror ju han är så stor och "cool" blandannat han vill säga.
Nu ska jag inte avslöja allt för mkt här!;) haha.

i morgon fyller syster 18 ! :D

Hojja så less jag är, men äntligen ha man städat klart rummet. Var väääl behövligt kan jag säga. Man nös av allt damm. men nu är det borta och ingen behöver nysa längre, än på ett tag !:)
Nu har man duschat och ska torka håret, sen återstårt rensningen av garderoben kvar. Får se vad som ryker.

Hade tänkte försöka hinna in till stan en sväng också, måste lämna tillbaka det jag lånat på biblioteket och sen sväga in på akvariekällarn för att kanske invesrera ännu en söt liten fisk. Kanske någon växt också, får se!:) Ska ringa och höra om anna vill hänga med då:P


Humor

En ny dag med nya möjligheter. Kan det bli bättre?
Ska sätta i gång att städa inne på mitt rum, sen hopp i duschen och göra mig klar. Sen får vi se vad som händer idag. Väntar på att Pilla ska höra av sig angående om jobbet idag. Får se hur det blir:>
Hoppas inte, för då kan hon hjälpa mig!(A)
Nu kan man snacka om att hösten har kommit! burr, kallt kallt!
Till helgen blir det väl mest troligt fest,? eller hur det blir det Anna!:) Fan länge sen man festa med sig bönan!;)

PussTja!;)


Nu har dom anlänt! :)


Nu har mina bebisar fått sig ett nytt hem.. Lite ovant för dem, men tror inte det tar lång tid så känner dom
sig som hemma. Måste dock fara och köpa mig en bättre lampa åt dem. Var inte så snyggt med den tillfälliga lampan jag har nu, så det får vi se om man hinner med till veckan.
Anna kommer hit senare idag. Hon ska kika på mina fiskar, sen ska vi väl förbi henne så jag får kika på hennes fiskar!:)
SWEEEEEEEEEET!

Kom tillbakaa.

Joo, självklart är man vaken. Ringde vårdcentralen 8 i morse för att få en tid för min hosta. så klockan 10 ska jag vara där. Får vi se om jag kanske får mig nå starkare grejjer så skiten försvinner! Har nänmligen inte sovit ett skit i natt. Låg och hosta i flera timmar, gick upp på toan och spydde slem, drack varmt vatten för att halsen skulle få må lite bättre iallfall. Men ändå gjorde det inte saker bättre. så nu är jag lesss!!!

Sen blir det en vända in till stan och inhandla. Hoppas hoppas det finns ett booende åt mina små krabater! hahah. Blir att ringa Anna direkt jag varit klart hos dr. stefan!

PussTjaa!;)


mysko

Blev inge fisk köp idag:/ Men i morrn blir det nog, ska in på akvariekällarn i morrn med Anna. Får se om dom har bättre priser där. Helvete, ett pyttelitet akvarium för 700 spänn! oh, aldrig!
Har nyss duschat, ska ringa Anna sen bege mig mot pilla tror jag nog! blir film mys där ikväll;)

Blubb blubb...

idag blev det äntligen en sovmorgon. Ska börja göra mig klar, sen måste jag även hitta ett sött litet bord där mina älsklingar ska få vara. Ska nämnligen fara in till djusmagazinet och köpa fiskar och ett akvarium så klart. Hade ju en gång  i tiden en liten guldfisk i en rund skål. men det visade sig att dom  bara dör om dom simmar i runda skålar. Så nu måste jag investera mig en ny sort. Sen blir det massa söta fiskar som ska få bo där i.
Ska ringa pilla nu!;)
PUSS!

Alkis?

Nu har vi pysslat klart. Blev som vanligt fortsatt på våra album. Riktigt nice.. Mitt tema för denna pyssling blev "skoter tider"..
Ooooh, vad jag saknar alla skoter tider. Det är mycket jag saknar.. Mest av allt saknar jag skoter tiden när vi var med Tim och dom mycket. När jag fick åka på han hela tiden. Sakna sakna..
Blir att fara in till stan och äta, och se på alla fyllon! :) Sen blir det väl att fara hem och sova. Har börjat bli så trött nu på senaste tiden har man gått och lagt sig typ senast 11. KUL JUL!
Jag tänkte att jag snör upp ett inlägg medan Anna pratade med Andre!;) Gött va.

Tjingeling:>

Nu vill jag inte mer.

Idag har man varit till Luleå stad med Anna. Blev att shoppa ändå hyffsat mycket saker. Bland annat hittade jag mina skooor. Äntligen hittade jag ett par som jag ville ha, kilklack! Tack guuud.
Får se om det blir nå bio ikväll eller vad  det nu blir? Hade inte varit helt fel med scraping, och sen typ glida in till stan och äta! hahaha, ska ge förslaget till Anna...!
Öhman är här nu, har hjälp oss med datorerna. Nu sitter vi och surrar om knark. Typ varför man ska röka? där har vi alla delade åsikter!;)
Men nu tänker jag inte sitta och skriva allt vi pratar om här.

Puss!;)

Finns inget godare än kaffe!

Sitter i morgonrocken redo för att börja göra mig klar. Ska in till stan och träffa mallan som är påväg hit nu från jörn, det blir att gå på stan, shoppa lite om man hittar nå. Sen får vi väl se.
Ikväll blir det mest troligt go middag med Anna, Emeli & kanske Malin. Vi har pratat om Golden Dragon! ;) mums. Helgen har kommit, i morgon blir det mest troligt fest för min del. Var ju ett tag sen nu. Var absolut inte sugen på fest till helgen tidigare i veckan, men nu känner jag ett starkt sug efter ett kallt vin glas :) haha..
Och det bästa av allt. Jag ska ju festa med feeestarpinglan;) hahaha.. Mamma är dock inte nöjd över hennes festande. och det kan jag förstå.  Nåja,.

Tjingeling:>

Sweeet!

Jobbet gick över mina förväntningar riktigt bra. Och fort gick det! Hann se halva idol på jobbet och halva hemma. Så nöjd över min kväll är då jag iallfall. Var är ni?
Imorgon blir de inte att fara till komvux. Med tanke på att genomgången är på måndag!:/ Helvete, att man då aldrig får lära sig det man inte kan haha. Alltid måste man vänta.
Imorgon kommer lööööööööönen! Som jag har väntat! Så får väl se om man kanske rent far in till stan i morgon och shoppar? Nee jag vet inte. haha!
Nu ska jag ringa till Pillalilla och höra vad min lilla råtta gör!;D

Idol nästa. hahahah

Skulle egentligen ha introduktion på slåtter blå ikväll, men chefen ringde mig för ett tag sen och frågade om jag kunde jobba uppe på ljud röd istället för att dom inte hade någon som kunde jobba. Och att jag kunde ta min intro kväll någon annan dag till veckan. Självklart kan jag det!:> Det är ju pengar vilket som ;)
Så just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska närma sig halv 4 så jag kan fara och arbeta. Hoppas jag hinner lägga dom till 8 så jag kan se idol;) haha slutar halv 9 ikväll, sköööönt!
Sen skulle ju även mina sköna böna komma förbi mig och hålla mig sällskap. hon jobbar i kväll hon också. Sweet!

Nu ska jag sätta mig och lyssna på en massa jävla goooa låtar och lösa korsord utta faan!
Cya!

Min dröm!:P

Måste få berätta min konstiga dröm jag hade i natt! haha.

Vi var massssor med folk i böle där man kör skoter på vattnet och festade. Folk körde och andra satt på "stranden" och kollade på med öl i handen. Empa hade byggt ihop en skoter som kunde köras på vattnet utan att den skulle sjunka. Så jag, Empa & en till satte oss på skotern som såg ut som en låda och gled iväg. Alla satt och applåderade och var väldigt intresserade av hur vi skulle klara av detta.

Så Emeli blev helt till sig och börja "styla" gjorde en massa trick, snurra runt, hoppa, ja allt! och sen när ghon skulle göra det sista tricket innan vi skulle fara tillbaka mot stranden så sjönk vi! jävlat säkert. Vi hade mobiler och allt på oss så det blev att simma snabbt in till stranden och ta ut batteriet från mobilerna och låta dem ligga och torka av solen. Sen blev det party hela natten lång!;)

Ja, vad ska man säga om drömmen? Drömmer man den inte själv är den ju självklart inte lika rolig som den var för mig..
Idag blir det att göra så mycket som ingenting! min hosta blir bara värre och värre. Och jag får inte ta nå hostmed:S Booooring!
Nåja, ska hopp i duschen nu och sen ska jag väl kanske öppna matteboken? återstår att se.


Allergisk..? Men mot vad?

Nu är man hemma igen. Någon stor vinst blev det ju inte precis. Men det var kul! Annas häst kom 3:a.. Travade inte som hon skulle annars tror jag fan att hon hade vunnit. Men man ska ju inte allt ha tur?
Imorgon ska jag till skolan. Fast jag vet fan inte än om jag ska dit eller inte.. Är ju bara genomgång på ett kap. och jag har redan gjort det kap, så återstår att se.. Ska då iallfall ställa klockan;)
Nu ska jag lägga mig och se BB sen soooova!
Natti!

Kanske ska ta och berätta lite om vad dom sa på vårdcentralen också. Han tror mest troligt att jag är allergisk mot nå, men vad det vet han inte. Så får väl se om det blir någon utredning på detta eller hur dom ska göra?

 


Nu dör jag

Paniken växte inom mig!.. Låg hemma i tvrummet och spelade ett spel på min mobil, när mina luftrör täpps igen! JAG KUNDE INTE ANDAS! å fyfan så rädd jag blev. Ringde mamma, tog nå brikanyl och gick ut i friska luften och då öppnades det upp igen.
Förbannade hosta! Den gör mig galen.
Blir alldeles yr i bollen av att hosta så här mycket, får ont i magen och varm i kroppen..Helt slut blir jag iallfall!
Mamma ringde vårdcentralen nu, så jag ska dit halv 4 typ för att dom ska lyssna på mina lungor typ.

Man ska egentligen inte klaga. man får vara glad över att man leev, tänk om man låg inför döden!;)

tusenlappar!

Ja, genomgången idag gick väl bra. Sen gick lärarn på lunch så vi fick sitta och plugga själva. gick ju bra tills jag fastnade. Så jag orka inte sitta kvar i typ 40 min, så jag tog min väska och mina saker och for hem:> Ligger ju ändå före i planeringen, inte så smart märkte jag idag!;> men ändå skönt! Så slipper jag stressa så mycket.
Ska ringa Anna på ett tag, där kring 2 någongång höra med henne vad hon tänkte göra nu, kanske far till henne  och är där tills vi far till boden på trav!;D
Kommer hem sent ikväll, så det blir sängen direkt.

Hade ju tänkt festa i helgen också, men vet ni vad. Jag orkar inte, jag är inte ens sugen. Och är jag inte sugen så festar jag inte. Punkt slut! Så alla som är nykter, Ring miiig så hitt vi på nå!;) Jaa, anna jag syftar på dig! hahaha.

Puss ciao!;)

Spela & Vinna ! ;)

God morgon! Nu sitter jag redo för att bege mig till skolan. Ska ta mig en sista kopp kaffe först. Kaffe är min fiende, har kommit fram till det. Det finns inte en enda person som dricker mer kaffe än mig. Jag lovar! Ska inte ens berätta hur mycket jag dricker! haha. Började dricka mängder nu när jag sluta snusa & röka.
På tal om snusningen så går det riktigt bra. Är väl min 21 dag nu utan snus. Altlså 3 veckor!
Senare idag blir det att dra iväg med Anwi på äventyyr, kanske Emeli också!;)

Tjingeling:>

Ork it;P

Nu har man suttit med matten i flera timmar...! till en början var det åt helvete, men nu när jag kommit in i det så gick det helvetes bra. Har dock slutat nu, orkade inte nå mer.! Hade tänkt sätta mig och se lite Idol. sen gå och lägga mig. Ska upp till komvux i morrn på genomgång av det kapitel jag har gjort nu=P haha. Får väl se om jag har fattat rätt eller om jag är helt ute och cyklar?
Detta måste gå undan;)

En dag i taget.

Jag vill att Chrille ska komma hit så jag kan få lite hjälp med den här förbannade Matten!!!!! Har verkligen kört fast, och jag vill verkligen komma igång igen så jag kommer längre in i boken. 1 sida avklarad, men dom resterande 199 sidorna då? hahahah. JA alltså detta ser inte ljust ut för Jesselito!;)

Ååååhej!;)

Ja igår när vi kom till komvux stod det att jag skulle hinna ut hela matte B boken på 4 veckor. Vilket är omöjligt..! Så mon syo har ju verkligen missuppfattat ALLT. Så nu har jag en tid hos en annan syo så vi ska göra om hela min handläggning.. ( om det nu hette så ? ) Nåja, lite irriterande är det ju faktiskt. Har tid där klockan 2. Sen får vi se vad jag gör?..
Blir då inge komvux för min del idag eftersom att han inte har genomgångar idag. Utan jag far dit i morrn istället. Har ändå gjort 1 sida i matteboken hemma helt själv. Så lite stolt är jag faktiskt!;) haha

Känner att jag inte kommer ha mycket fritid över nu:/ Vilket är jätte tråkigt, men jag måste ju hinna matten och det tar jag ju i första hand. Eller nä. Anna min söta böna kommer nog först;) Men hon är redan medveten om att jag kommer kämpa med matten!.. Och för att inte glömma Pilla!:P Ni är väl som enda förstående, hahah!;)

Puss!; )

x+ (-9) = ????????????
hahaha, ja men så här se typ mina tal ut som jag ska fixa. GOOOOD LUCK säger jag bara!

Hostan är tillbaka... Kan man bli annat än förbannad?

Var nyss och såg flickan som lekte med elden med Anna & Pilla. Den var riktigt bra, sitter nu och funderar på vilken av dem som var bättre. Med tanke på att filmerna var helt olika varandra så har jag lite svårt att bestämma mig. Får väl säga som Anton Lidman sa "Jag tycker den tredje filmen var bäst" haha.

Så nu när man sett denna film, så vill man ju självklart att det ska gå fort tills den tredje filmen kommer ut. Sen äre ju inte så lång tid kvar tills twiligt släpps heller! och som att jag ska se den filmen!:> Det är ju ett som är säkert.

Nu hade jag tänkt ta mig lite hostmedicin sen gå och lägga mig. I morgon ska jag och träffa en syo som ska hjälpa mig att rätta till felen som syo Eva gjorde. Sen ska jag väl hem och plugga. Har gjort några tal i boken, men sen tog det stopp-. Får väl se om Chrille kan hjälpa mig eller inte? Beror väl på vad han ska göra i morrn.

Natti Natti! ;)


matematik 3000!

Fick matteboken av miss Andersson idag. Och när jag öppnar brevet så ligger denna stöttande lapp där i också :) Är hon inte för söööt?;)


5 punkter!;)

Nu när jag sitter här och väntar på att mitt hår ska självtorka, och pratar med Bea över msn så kom jag på att tänka på vad jag ska göra med mitt liv innan jag går och blir morsa!:

1. Plugga (komvux)
2. Söka in på högskola (mäklare)
3. Fortsätta spara pengar.
4. Fara utomlands.
5. Flytta.
6. OsvOsv...
hahah, ja 5 punkter jag ska uppnå. Klart det kommer gå ;) BAra man vill så!


9.40

Godmorgon. Det första jag gjorde när jag vaknade var att ringa till Kenneth och säga att min mattebok inte har hunnit komma, vilket inte gjorde någonting eftersom att han bara ska en informationsdag idag. och på mitt schema står det att vi ska vara där 10.40. Men när jag prata med han så sa han att det var ändrat till 12.40! Fan då hade man kunna sova ännu längre. men inte går det nu när man hunnit bli pigg.
Ska lägga mig och lyssna på ljudboken istället. Sen börja göra mig klar,
Sen kl 4 ska jag iväg och jobba, vet ju dock inte om man hinner. Men jag far iväg till komvux, hör hur länge det kommer att pågå. Sen avgör jag om jag hinner iväg och jobba eller inte.
För som sagt, nu börjar allvarlet! Jag kan inte missa chanserna med matten...

Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått!:D
I looooooove it!;P

Puss Puss

Helgen är över.. Medan de flesta har förbrukat pengar har jag tjänat pengar istället. Har varit en riktigt tung helg. Min skalle är jätte trött. så det blir en tidig kväll för min del.
Imorgon börjar man plugga, komvux! fyfan för matte säger jag bara. men det är bara ta sig genom skiten..! har ju chrille som får hjälpa mig om jag kör fast, vilket jag kommer göra typ jämt?!:O
Snart fyller min syster år, 18! Får se vad man ska göra då, hon vill festa. Men det beror helt på vem hon har tänkt festa med. Men jag är ju hennes syster så lite borde jag få vara med och bestämma:) haha..


Vilken stank.

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Har rast till halv 4 sen är det bara fara tillbaka. Jobbar hela helgen, det tackar man inte nej till. Det är ju pengar, fast det hade inte suttit helt fel med att fara till Tom på fest där!:P Men han har ju lovat mig en fest till! så jag får vara med, haha!
Nu ska jag sätta mig på skithuset,!!. haha TJARÅÅÅ...

buffelhjärna 10 kr :)

Nu har man sett klart idol, och påbörjat se kändisdjungeln. Tror inte det blir att se klart hela. Jag håller nämnligen på att somna:S Blir nog ingen ljudbok. Blir nog att blunda och sova det första jag gör när jag lägger min skalle på kudden.
Någon mer än mig som skulle banga på att dricka mixad buffelhjärna?. Fruktansvärt! Börja tänka på det nu, att man ens får bjuda på det! hahaha..

Nä nu tänker jag inte sitta här nå mer. Ska gå och borsta mina gaddar och sen lägga mig!
Nattiiii!;)


Kom å tänka på en sak.
Hur söt är inte Lina? För det första när hon såg min mobil, " Åååh. har du ny mobil, får jag prova"
Och för det andra " Kan inte jag få din gamla mobil"
bara sådär från ingenstans. Tyvärr är ju min gamla mobil upptagen av broder. men haha SÖÖÖTE!:)

38.1 ? Visst var det så.

Nu har min bil gått sönder igen! haha, det är ju inte första gången precis,
Skulle svänga in på Beas gård, och sen när jag svänger så stängs bilen bara av mitt i allt. Men nu är den då hemma på våran gård och pappa ska försöka laga den. Han visste vad felet var så.
Har ju då påbörjat min ljudbok. har dock bara lyssnat klart på 1 skiva, har 13 kvar! haha. Blir väl att lyssna på det nu ett taag. sen sätta sig och se idol.
Sen blir det sängen, för vissa ska ju upp före tuppen i morgon!;) Och tjäna pengar såklart...

Sista chansen!

God morgon på er!:)
Självklart är jag uppe, har varit uppe ett gooode bra tag nu. Har tänkt lägga mig och påbörja min ljudbok jag lånade på bibblan igår som heter så mycket som sista chansen. Sen ska jag börja göra mig klar, äta lunch och bege mig mot sjulsmark. (Känner mig så elak när jag aldrig far dit)

Jobbet ringde mig i morse. Blir att jobba i morgon, på måndag, & sen ska jag få intro på slåtter blå på torsdag!=D Skönt, då kanske man får lite mer jobb. För hon sa nu att det var gode många dagar som fattades, synd att man inte tog intro tidigare då hade jag fått dom dagarna också:S

Vilken dröm jag hade i natt, jag saknar den. hela drömmen. men varför börjar jag drömma sånt nu när jag absolut inte ska drömma?:p

haha!;)


ovanlig tid

Jahapp, snacka om störande. Idag vaknad jag 07.10 ??? Och vad ska jag göra uppe den tiden.. Ingenting! så sjävklart gick jag och la mig igen och vaknade nu 8.30. Nu är man uppe, pigg som en lärka och har ingen aning vad jag ska göra? tråkigt ju..
Mormor är här nu, hon ska hjälpa mamma att koka rabarbersaft & svartvinbärsaft. Mums!:)
Nu ska jag ta och ringa min syster och prata med henne angående matte B & C .. Detta ska nog fixas! höhö

Snart 2 veckor, stolt!

Har varit hos Lollololloliiita ikväll. Har sett Idol och skrattat.
Tycker så synd om personer som själva inte vet hur fruktansvärt dåligt dom sjunger. Och att deras nära & kära inte sagt nå åt dem?
Blev iallfall trött och for hem.

På måndag börjar jag på komvux, och har ingen mattebok...:S Eller jo, syster skulle nog fixa. (Försöka) för man orkar ju inte lägga ut hur mycket pengar som helst på en bok man ska använda 1 gång.

Imorrn är min sköna böna ledig, så det kanske blir att hitta på någonting med henne..

Natti!
Jag vet inte riktigt,... Hmm?


Typ vacker

Kom nyss hem från farmor. har hjälpt henne att rengöra alla hennes fönster i huset. Vad gör man inte för en slant?;) Nu hade jag tänkt stoppa nå i munnen och fräscha upp mig lite. Sen ska jag slå en pling till Anna men sköna böna och göra vad hon har att säga om denna soliga dag! haha.
Vi ska iallfall dra iväg och vara med pilla senare.
kurr kurr säger min mage nu,. så tjingeling!:>

ett skott i pannan

God morgon. Vaknade först kl 8 och trodde att den var typ 12. Det är inte sant, vad har hänt med mig egentligen? varför vill jag kliva upp så tidigt. Nåja, låg då kvar till halv 10 iallfall.
Hade tänkt ta mig en kopp kaffe, hoppa in i duschen och göra mig klar. Blir att följa med Emeli till luleå idag. Hon skulle köpa nå matteböcker. Sen ska jag träffa Pilla som ska få tandställning idag. Men vad hon får vet jag inte. Sen får vi helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på för roligheter!;)

inte om dig

Som sagt så var jag och klippte mig idag. Blev riktigt nöjd.!
Efter klippningen for jag och åt hos chrille med hans familj. Riktigt gott var det, sen for vi hem till oss. Jag lämnade av syrran hos Ida sen for jag vidare till Anna. Emeli kom strax där efter, vi har sett kärlek på menyn. Sen for jag hem, och nu ligger jag här i min sköna säng och ska sova!:)

 


G u l l h u m l a ; )

Det finns en människa som jag tycker synd om,. Hur kan man vara så trög? ja fast man måste säkert vara med om det för att förstå.

Ja, klockan är kvar i 3 nu. Är nästan lite neervös ändå. Väntar på att anna ska ringa mig snart.. min lilla gullhumla!;)

 


från långt till kort...

Ida hade tid att klippa mig idag. Så 15.30 ska jag vara där. Då blir jessica korthårig. OJ så skönt.! Sen ska jag förbi expert med Anna också, får se om det blir före eller efter klippningen. beror på när hon slutar.
Jag är riktigt mör idag, har ingen ork till att göra nå. helst av allt vill jag lägga mig och sova igen, men kan ju inte hålla på att sova hela tiden.
Anna, har du smittat mig med din trötthet?;) man blir väl som man umgås. haha

Cya!;P


förändringar.

Vaknade av att farfar ringde hit i morse. Var bara man klev upp och svarade. Lika bra ändå, klockan var ju ändå kvar i 10 så. Ska hoppa in i duschen nu, sen invänta att Ida ska höra av sig.
Får väl se om det blir så att hon kan klippa mig idag eller om hon har för många så det får bli någon annan dag. Hoppas hon kan idag, är så less mitt hår. Plus att man måste ju göra nå nytt med sig själv. Hur kul kan det vara att aldrig göra nå? Att ALLTID se likadan ut, förutom att man typ toppar och har sig. Nej tack!;)

om det var som i filmer.

Somnade vid köksbordet idag:/ Då är man sliten, sov säkert 40 min där. Sen vakna jag och gick till sängen. Sov tills pilla ringde och väckte mig. bad mig snabba och komma.
Så jag gjorde. Men vi var hos Lollo. for och åt på blå ängeln, sen tillbaka till lollo. Blev inte att vara där så länge, är hemma nu. Har varit det ett bra tag också. Har sett klart nothing hill som påbörjades hos Pilla. Nu hade jag tänkt lägga mig. har varit trött lääänge nu.
imorgon är en ny dag, de flesta jobbar eller far till skolan. Men inte jag, jag ligger kvar i sängen i väntan på att någonting roligt ska hända. Överraska mig?;)


den äter från slasken.

nu börjar mitt nya liv. Var nyss ute och sprang på grisberget med Emeli. Fick kramp i mina vader:S men nu såhär efteråt känns det bra i kroppen. ska börja ta tag i mitt liv nu. man måste bara ha viljan.

1. Springa 2 ggr/veckan
2. Sluta äta skräpmat så ofta som jag gör.
´
Okej, 2 punkter men dom är viktiga!:) Så då får vi väl se hur länge jag kommer hålla dem.

en ska till.
har varit utan snus i 11 dagar!=D

jag är bääst! haha


snygg.

slutade jobba kl 12, nu ska jag fara till öjebyn. Jag & Emeli ska och springa på grisberget. Sen ska jag till Pilla. Stackarn som kommer få stå ut med min svett;) Ska dricka en kaffe där sen hem och duscha. Får väl se om jag får med mig henne till mig då kanske?
Idag är det söndag, det innebär att man bara ska ta det lugnt. får väl se vad som händer & sker.

Lite irriterad blir jag ju faktiskt. Varför inte jobbet har ringt ut mig nå är för att dom har skrivit upp mig som STUDERADE, hallå där?! snacka om att ta allt förgivet. haha!;) Nåja skit samma!

 


Hur vill du ha det?

Emeli & Anna kom hit. Såg Bordertown, andra gången jag ser den nu. Sen gjorde vi inget mer. Dom for hem, jag gick och la mig direkt så nu ligger man här. Är svin trött. ska lägga mig och sova NU. Så jag orkar med morgon dagens 5 timmar. hahaha!
NattiNatti!;)

babes;)

Igår var vi som sagt på Boda Borg, var riktigt roligt. Jag, Emeli & Anna var i ett lag. 9 stämplar! Sen hem till piteå. Åt, sen hem och lägga sig för att kliva upp för tuppen och fara och jobba. Kom hem för ca 30 min sen. Får se, ska kanske ut och gå. Ska ringa Anna också! Får se vad som händer ikväll..
Säkert mysa med mina babes;)

riktigt roligt:)

Har varit och promenerat med Anna och Emeli i öjebyn. Det var riktigt skönt, förutom att jag får så ont i ländryggen. nåja! det går över.
Halv 5 så far då vi och leker på boda borg.. Jävligt kul! och som mitt lag ska vinna;) hahaha..
Hade tänkt gå & duscha nu, sen ta på mig nå mjukiskläder och bara mysa och vänta på maten!



SKÖNT! jobbet ringde mig idag, ska jobba lördag/söndag... Pengar! Skönt, äntligen slipper man sitta hemma och vara lat! Loooove it,

jag skrattar!;)

Jag, Anna & Emeli är sugna på att fara till boda borg. Ska höra med några stycken. Bara vi får ihop några stycken så far vi, jävligt kul! Men nu ska jag iallfall fara till Emeli, sen får vi se. Blir väl att sitta hemma ett tag innan man vet hur det blir? Annars blir det väl kanske att vara med mina babes bara ;)

Hade det inte varit underbart?

Ska söka jobb i norge, får jag så sticker jag. Får Anna i norge så sticker jag i väg med henne..! Så jävla kul. jävligt kul ändå om det skulle bli av, särskillt med anna. underbart! bara vänta och se;)
Imorrn blire säkert att vara med henne, jag skulle då höra av mig iallfall..
Det finns så mycket jag skulle kunna säga, men håller det inom mig. Kanske bäst så!:P


du är nog den mest egoistiska människan jag känner.

Jag och Anna kom nydligen hem från Jörn. Har varit mycket trevligt att vara där och hälsa på malin och chrille. Huset var såå fint, är så avis på dem alltså. Vad gjorde vi då ?
Hon visade oss runt, sen for vi och åt på nå ställe där. sen satt vi bara och surrade tills vi for hem.

Nu sitter man och ser idol och gör ingenting.


Om det ändå gick varje dag

Som att det har variot storm i natt. har varit svårt att sova just för att det blåst så mycket som det gjort. Ska stjutsa in mamma till stan så hon får hämta sin bil, sen hämta min börs hos Pilla som jag glömde där igår. Sen får vi se vilken tid vi drar mot jörn.!
Nu ska jag då göra mig nå kaffe sen börja göra mig klar.


kommer det fungera?

Jag drog som sagt till Pilla. Ilskan var så stor så jag vet inte vad, men så fort vi kom ut och började gå våran runda så var det som att den försvann. Har varit riktigt sugen på snus idag, kanske är därför mitt humör inte har varit det bästa. Ligger i soffan nu, håller på att somna, blir säkert en natt på soffan om jag känner mig själv riktigt rätt.
imorgon är en ny dag, hoppas på ett bra humör..! ska upp tidigt i morgon, så Anna jag hoppas du är vaken när jag ringer dig. haha!
Natti Natti!


dålig dag.

just nu är jag så arg. Jag känner rent hur ilskan bubblar i kroppen på mig. Men jag vet inte VARFÖR?! skulle kunna börja lipa. Vad är det med mig? Var det för att mamma hade satt in en jävla massa saker på mitt rum så det blev stökigt, eller för att jag bara har en allmänt dålig dag?
Ska iallafall vara med Pilla. Kanske man blir lite gladare.
Godis, chips, dricka, SNUS, nötter. just precis, det är vad jag vill ha NU NU NU... okej, snuset skippar jag!;)

en dagens tack!

har tänkt sätta mig och pyssla lite, är uttråkad till tusen. blir väl en fortsättning på mitt album. Pilla ringde nyss, hon skulle höra av sig senare så skulle vi göra nå..! Och sen i morgon kanske jag & anna då far till jörn och hälsar på hos mallan.
När ska du höra av dig så jag får veta hur det blir? det kanske inte blir av. Ja jag vet inte!


Äckliga karl.

Såg just en av de bästa filmer jag sett. Bordertown. SE DEN!
Jag blir så förbannad när jag ser sånna här filmer, män som våldtar och dödar flera 100 tals kvinnor. Men det var då de filmen handlade om, tänker inte säga för mycket!;)

God natt folket!;)

Kvällen.

Kom nyss hem från Chrilles stuga. Maten satt perfekt i magen på mig. Efteråt var det tänkt att vi skulle fiska men det blev så mörkt ute så vi sket i det. Istället spelade jag & chrille poker. haha! på ett speciellt sätt..! Hade tänkt sätta mig och se tv och ringa ett samtal. Sen får vi se vad som händer.
Får se om planerna blir av för mig & Anna i morgon eller hur det blir, ska ringa henne sen...! :)

Stug mys

Min syster ringde nyss och fråde om jag ville följa med hon, chrille, Tom, Ida & Jonas till chrilles stuga och äta tacos. Fiska & mysa ikväll..! det tackar man väl inte nej till? Äntligen en kväll där man kan göra nå. Det är inte ofta.


feta läppar.

Nu har man kommit hem från Stan. blev så jag handlade lite mera, kan inte hålla mig. Blev iallfall 2 ögonskuggor, en film, och nå mer smått. Sen köpte jag ett hårinpacknings medel som ska fräscha upp mitt hår. Spec topparna! Så det har väl kanske gått kring 600 kr för mig idag. Men det var ju ändå saker jag behövde så.
Håller på att tvätta, hängde nyss upp ena maskinen. Nu orkar jag inte göra nå, håller på att somna´. Ska koka kaffe och lägga mig på soffan 1 timma, sen får vi se om jag har orken nog till att städa upp lite på rummet och i köket.

Vill ses NU...

jävligt het!

God morgon. Var är det med mig och mina drömmar om nätterna.. Börjar bli skrämmande nu. Är trött, men kunde inte sova längre när solen lyser rakt in på en.
Idag ville anna göra någonting nu under förmiddagen så jag hade tänkt sätta igång nå och sen börja göra mig klar så jag då är redo när hon ringer, för jag brukar alltid ta sån tid på mig. Nu ska jag allt förvåna henne!;)
Om drömmen jag drömde inatt kommer hända mig i verkligheten så vet jag inte vad jag tar mig till:/ Det kan hända.

Är du nöjd nu Bea?

Nu ligger de till såhär att jag försökte sätta dit ett typ av "tandsmycke" för att jag så mycket ville ha ett. Sen tog vi kort. Riktigt fula kort, så nu ville bea att jag skulle få skämmas lite;) hahah.

Lägg märke till mina suuuper sexiga näsborrar, och mitt super fejade försök till att le ;)


mormor saft.

Nu har vi pysslat klart. Hann göra Emmelies 20 års kort, och framsidan på mitt album. Nöjd tjej..! Sen har även Bea kommit förbi. Medan vi pyssla gjorde hon sina naglar. Så hon har/hade ju inte tråkigt iallfall.. Får se vad som händer sen, är smått trött men vill ändå inte sova.. Är sugen på glass och chokladsås. mumms..

5 dagar utan snus, vad säger jag om det... BRA GJORT JESSICA! :)
 

smak av jordgubb

En dag på stan.
Köpte lite små grejer. Bland annat trosor, smink & självklart lite scrap pyssel. gick in på the phone house och berättade mina fel på mobilen (den nya) och då sa han på en gång "du får en helt ny".. Ja, varför inte? Tacka och ta emot! så nu ligger den på laddning..! Snart klar för användning..
Anna frågade om vi kunde pyssla ikväll.. Ja, ni behöver ju inte ens fråga vad jag svarade!.. Självklart! Blir en fortsättning på mitt album, eller så ett grattis kort åt Emmelie!:) lovade henne att göra ett tills hon fyller 20=)



vilket jävla skräp!

Att jag är vaken nu är ett under. Min natt har varit jätte konstig. Har drömt massor, och vaknat ett antal gånger och trott att det har varit morgon. Vaknade kring halv 8. Hade egentligen tänkt kliva upp då, men då ändrade jag mig. Varför ska jag kliva upp den tiden när ingen annan är vaken i huset? Så nu är man uppe, håller på att koka kaffe sen hade jag tänkt kolla till farmville, duscha och börja göra mig klar.

jag är RIKTIGT förbannad kan jag säga! Ja vars ska jag börja?!

1. min nya mobil är typ pajj:/

2. När jag startar mobilen står det " Sätt i RÄTT simkort"

3. När jag ska ladda mobilen står det " För att kunna ladda denna mobil måste du ha ett sony ericsson batteri!"

Vad är det frågan om? Har ju fan använt mobilen i 2 dagar. och då har den varit hur bra som helst. Så det första jag ska göra när jag kommer in till stan är att gå in och säga att dom ska fixa det, och säger dom att den måste in på lagning så säger jag I HELVETE. Då får dom fan ge mig en ny mobil..! och jag lovar er, måste jag ta till med den "hårda" rösen så gör jag det. För inte fan ska en NY mobil gå sönder efter 2 dagar,. + att jag varit jätte försiktig med den och allt!

 


man in the mirror!

Ligger i sängen nu, ska sova! men jag måste vänta tills mina plantor har vuxit klart så jag kan plantera nya, vilket bara är på ett litet tag. Men jag håller ändå på att somna, men he blii it. Kämpa Jessica...!
Bea frågade mig om jag vill med till stan i morgon. Så i morgon ska jag in till stan med henne. Kolla omkring och sen äta någon form av lunch..?

Nattii Natti ! ;)


Utkast: Vi köpte ...

Vi köpte grönsaker & dipp. Tassade upp till syrrans rum och såg The haunting in conneticut. En läskig men bra film. Nu hade jag & Pilla tänkt dricka lite te och surra. Klockan är ju bara barnet så vi får väl se om vi kanske scrapar lite en stund. Blev som lite sugen på det!;)

Bjuder på lite bilder från igår. När vi skulle se om vi passa i kort hår bland annat!;)


misstag.

ja vad ska man säga om kvällen igår då..! den slutade väl inte riktigt som planerat. Blev att fara hem kring 12 tiden... Jag vet, tidigt!
Idag mår man ju som man förtjänar, ont i skallen, illamående, allt! Blir inte att göra mycket idag kan jag lova. Kanske scrapa lite. Någon som vill vara med?:)

Depressionerna tränger på!

Dag 3:
jag har nu varit snus & rökfri i 3 dagar. Det känns som att det kryper i kroppen på mig, jag ligger inne på mitt rum, har ingen ork till att göra någonting. Vill bara ha en snus att stoppa upp under läppen. Vad jag än stoppar i munnen går det inte att jämföra med hur mycket jag vill ha en snus.
Om jag kunde skulle jag beskriva känslan av att vara utan ens "bästa vän". Ni vet, vars man än är så finns den med, den är liten så den ryms vars jag än är. tar en slut finns det 24 likadana. Man är aldrig ensam! på nätterna ligger den bredvid mig i sängen och väntar på att jag ska vakna!:)
Men nu har jag ingen bästa vän längre. Nu ligger den inte bredvid mig i sängen, finns inte med mig vars jag än går,.. Nää, vi har helt enkelt blivit ovänner. & jag hoppas vi är ovänner för resten av mitt liv!

Såhär kan en rastlös icke snusande Jessica beskriva sina dagar just nu.

nu ska jag sluta svammla, och göra någon nytta!:)


latoxe!

Ja, jag har gått och blivit galen.. har aldrig varit med om att det varit så här jobbigt..! detta trodde jag inte.Ligger inne på mitt rum, orkar inte göra nå alls. väntar på att Emeli ska höra av sig. Kanske ringer henne i stället. klockan är 2 och jag ligger fortfarande i sängen med morgonrock..! Skärpning Jessica! Ta dig upp..


galen,ohja!

Idag är det lördag. Får se vad som händer för min del idag, Antingen blir det att festa. Eller så blir det inte...

Vakna nyss, HELVETES SUGEN PÅ EN SNUUUS!:/:/:/:/:/ BLIR GALEN!!!!!
ska gå och dricka kaffe nu, så jag får annat att tänka på.

GE MIG SNUUUUUS!!!!!

mmm,

Sitter hos Samboota med Anna, Ev & Pilla. Har verkligen ingenting att göra.

En liten titt på vad vi sitter och skrattar åt! hahaha


Fjortis?

Slingat håret har man också gjort. Får väl se hur resultatet blir. Hoppas inte att det blev för ljust bara. men en nyans ljusare hade inte varit helt fel. Emeli ringde nyss, blir att vara med hon & samanta, sen får vi väl se om Ev & Anna kommer är med oss eller hur dom gör.
Nåja, ska göra mig klar nu!
Cya!;)


Katterna avmaskas!;)

Ännu en dag utan snus & cigaretter. Ja jag måste säga att det blir ju bara bättre och bättre. Däremot kan jag väl vara ärlig och säga att humöret, eller jå humöret är bra. Men lättirriterad. OHJA. Men det går över om någon dag. Ligger hemma i soffan nu, har träningsvärk värre än satan själv. Kan knappt gå!=/ Illa illa... Hoppas det gått över till i morgon, orkar inte med en dag till.
Får se om det blir en fest i morgon eller hur det nu blir. Pratade nyss med Emeli, hon skulle ringa mig senare när hon kom hem från Luleå.. är faktiskt riktigt sugen på en fest alltså. Men återstår att se än så länge.
Tror det blir att be syrran göra lite slingor på mig ikväll. Sen måste jag prata med Ida och be henne klippa mig lugg igen, gud vad mitt hår växer alltså!
Nu ska jag hoppa i duschen, fräscha upp mig! sen får vi se vad som händer och sker.

Gullet!;)

En ny Jessica väntar.

Pilla och Anna kom förbi mig idag. Sen drog anna hem för att äta middag så jag och pilla for vidare till hennes pappa. Kollade på lite gamla bilder från det att pilla var mindre (slutet av hennes fjortisperiod?) sen vidare till mig för att packa lite. Sen drog vi hem till Pilla & Pontus. Såg män som hatar kvinnor. Har dock sett filmen på bio, men den är så bra så vi valde att se den igen. Sen drack vi litte vin till filmen också, vilket satt mycket fint i magen. Varm och goo blev hon;)

på tal om annat. Så har jag Jessica Wikström påbörjat mitt liv som "tobakisfri" har varit utan nu i 1 dag. Inte till 100 % men man kan ju nästan säga 97% iallfall. Det går bra, men är riktigt jobbigt! men nu har jag valt att klara av detta. Det är ändå bara en jävla massa onödiga utgifter man lägger ut. och i slutändan blir det riiktigt jävla dyrt. Så nu är det slut med dessa utgifter!
STOLT!


lite från gårdagen

Gjorde en impuls grej igår, for och köpte mig en ny mobil. Som att det behövdes, jag är jätte nöjd med den!
Sen for jag & Anna till Pilla. senare kom Emeli, vi pysslade lite sen gjorde vi inte så mycket mer.
Imorse for jag och Emeli till korpen och var med på ett boxningspass! GAAAH, så jobbigt det var!! Men skönt nu i efterhand!:)
Vad händer ikväll??....




 Ja ni ser ju hur magen växer på en när man äter skräpmat.HAHA


måste köpa en ny mobil!

Blev att sova ut rejält idag. Har nyss duschat, pratat med Anna & Pilla. Jag och anna kom med förslaget att ta en pyssel kväll hos Pilla ikväll också om Pilla får hem sitt paket idag vill säga.
Har nyss kokat mig nå kaffe som jag tänkte dricka. Sen ringde jag min käre far nyss och frågade om han kunde köpte hem mer färgpatroner till våran skrivare och det kunde han.. Tack!:)
Nu ska jag gå och ta på mig nå kläder och börja göra mig klar..!


Vill ses !;)

du är konstig.

Kvällen började med att jag, Anna & Emeli for till Pilla. Har suttit och pysslat i stort sett hela kvällen. Vi hade riktigt trevligt..! sen satte vi oss och såg lite bb. Har dock redan sett det en gång, men men.. Blev trött så jag tog mitt pick & pack och körde hem.
Får se vad vi gör i morgon. Om vi far och ser någon 3D film eller hur vi nu ska göra, vi ska då kika om he gå nån. Annars blir det väl bara allmänt häng och kaffe drickande;) inkl. surr såklart!

Jag tror att jag är allergisk mot katter!:/ För de senaste 3 ggr när jag varit hos Pilla/pontus har det kliat så förbannat i näsan på mig. Håller på att bli tokig! Om det inte är att jag är allergisk vad annars kan det vara? För dom har ju rent i läggan, det är inte så att det är för mycket smuts eller så? Nåja. Får väl ta reda på det så jag får ett svar.

Sen har vi bruuudar även planerat att ha en liten myskväll med alkohol inblandat. + att vi ska pyssla samtidigt. Det tror jag kommer bli riktigt nice. Men när det blir det har vi inte bestämt ännu!

nu ska jag lösa lite korsord innan jag lägger mig!;)


Nödsituation!

Anna väckte mig med hennes sms hon skickade i morse, låg och drog mig ett tag sen klev jag upp. Och det är jag glad över att jag gjorde. För nu på morgonen har jag hunnit med massor med saker som jag egentligen skulle ha gjort i går men då sov jag för länge..!
Väntar på att Anna ska komma och hämta mig, sen far vi in till munkis och är med Pilla, sen ska vi in till stan och köpa lite pyssel, får väl se om det kanske blir att pyssla i kväll igen eller hur det blir? Kanske väntar tills pilla får sina saker?..
Cya!;)


Skiter i!

ja kvällen bestod av pyssling..! syrran ville vara med, så hon fick hjälpa mig att fortsätta på mitt album som lär ta år att göra klart. Vilket inte gör någonting eftersom att det är så kul att hålla med. Hann ändå med 2 sidor idag!:)
Imorgon ska jag, Emeli, Pilla & Anwi på stan och shoppa mer pyssel. Sen får vi se vad som händer..?

I min skalle är det allt ifrån klart just nu, har så många tankar som jag vill få svar på. Men orkar inte ta tag i dem, inte alla på en gång. Det skulle bli för jobbigt. Varför ska man tänka så mycket? varför umgås man med personer man inte ens tycker om? varför tror man att man kan lita på dem? varför tror man att dem man gillar, gillar en tillbaka? vad ska jag göra med mitt liv? jag vill inte vara arbetslös, helst inte plugga (vilket jag måste) .. Varför kan jag inte bara vinna på lotto och bli rik och slippa jobba för resten av mitt liv?! oj så underbart det hade varit. 

Mina bruudar;)
 

 


RSS 2.0