nytt och fint!

Julhelgen har varit toppenmysig. Supernöjd över alla julklappar vi fick..Tack alla för dem!:)
For in till stan och köpte oss en systemkamera och en dator så nu har vi allt vi velat köpa men inte köpt tidigare! mycket nöjd, så nu blir det att ta måååånga kort på lillbebis när den vill titta ut!:)
v.37 och tiden har faktiskt börjat gå lite segare nu.. Inte länge kvar, bara hålla emot ifall lillen nu helt plötsligt fått för sig att den vill komma ut innan vi börjar det nya året. Vilket inte skulle göra mig någonting, men ack vilka heta diskutioner det skulle bli om en si så där 15 år :P

Har tagit bort det mesta av julen idag. Blev less och satte igång. Brukar inte vara den snabbaste på att ta bort den, men med tanke på att jag var så tidig iår så känns det skönt att den är borta nu. Någon julstjärna och så får hänga kvar ett tag till :)

Nyår blir i Piteå det också min familj och 14 andra. Så det kommer nog att bli trevligt.. Jag hoppas att Bea läser detta, nog för att jag ändå kommer ringa och berätta det men ändå;P

Nu blir det att sätta igång med maten så den står färdig på bordet till min prins som jobbat hela dagen!

Ett STORT MINUS med att vara gravid är den fruktansvärt dåliga ryggen man får. Iallfall de som har lika otränad rygg som jag=/ ajaj.. tur de snart går över!:)


Om du vill, är du välkommen!:)

Var hos bm igår. Allt såg bra ut! Magen växer som den ska, och bebis huvud har legat nedåt mesta delen sedan v.28. Så nu behöver jag inte oroa mig lika mycket över att den inte ska vända på sig:)
Bär fortfarande väldigt högt, därav halsbränna & sura uppstötningar av förbannelse!:/ men man har börjat vänja sig vid det så..
jaa, veckorna går extremt fort nu, och min "rädlsa" kring förlossningen blir då inte bättre. Varför ska man hettsa upp sig över det? så onödigt. ungen ska ju ut vilket som. Och jag vet att det kommer att gå bra, jag är ju på rätt ställe så! Men jag förstår verkligen dem som har förlossnings skräck,. Så för er som inte varför gravid och säger att det inte är någonting att vara "rädd" för. Snälla, låt mig höra era tankar när er tid är kommen... :P

29 dagar kvar till BF!:D



Nu är det nära... vi längtar efteer dig!;D

Tiden springer iväg. Snart är det julafton, det mesta julklapparna är köpta vilket känns skönt då slipper man springa på stan hela tiden..
Julen kommer att firas hemma i Piteå hos mina kära föräldrar.

Nu börjar det närma sig för oss. Bebis sparkar och tro mig, om detta inte kommer bli någon idrottare så vet jag då inte vad. Det lilla pyret kickar verkligen igång mot kvällen och "stör" min sömn till och från..
Är just nu i v. 34+3 och jag börjar bli lite less faktiskt:P
Fötterna sväller, magen är ivägen, svårt att ta sig upp ur soffan, anfådd för ingenting. haha jaa det är mycket. Men det är ändå såååå mysigt. och vi längtar verkligen efter dig!:)

RSS 2.0