Babe!

Ev har kommit hit, ska börja göra oss klara. Har fortfarande inte duschat! helvete, pappa hade glömt elda. Men snart! Petrus har farit nu, hoppas han inte blir för full nu. Fast han fyller ju 20 så han borde nog vara goooode knall! Pentan idag! var dock 100 år sen man var dit senast. Hoppas det blir kul.
Hoppas petrus inte är för full så han inte tar sig in, är då kul att festa med min älskling!;)

mina fina skor!;)

Nu har man kommit hem. For in till stan och fixade alkoholen, sen köpte jag ett par strumpbyxor & ett par jätte fint skor. Så nu är man som nöjd! Blir att ha dom på sig ikväll. Ev kommer hit om ett tag hon skulle bara duscha sen får vi väl se om vi gör oss klara här eller om vi far till Anna, beror på!;)

Ska slå en pling till Evispenis nu !;p

Gårdagen / Ikväll!;)

Klockan är 12, och det ska snart börja sprättas. var en månad sen sist jag drack nu så jag hoppas på en lyckad kväll.Jag känner tagget ända in till tjocktarmen. haha! jag & Petrus ska in till stan nu och fixa vårat dricka. Sen ska vi tillbaka hem till mig så man får börja göra sig klar, sen bär det av !
Petrus & Tom drar till Vidsel på ferre där, Gragge fyller 18 år! Sen kommer dom till Piteå på kvällen. Så då blir det att umgås med dom där söt pojkarna!

Igår var vi några hos Jimmy, gjorde inte så mycket. Vi tjejer tog Petrus 164 och gled omkring med den ett tag. Sen for vi och gjorde lite hyss som vi inte ska gå in på(A) Sen där mot 1 tiden på kvällen så for vi hem, var rätt trött! Och så i morse så vaknade jag faktiskt ovanligt tidigt för min del. halv 11??

Ska gå & ropa in peppe nu som är ute och fixar med skotern, så vi kan börja fara!

Love. P

Slut på snus!;S

Ligger nu i Petrus säng har nästan inte sovit en blund i natt pga att min näsa har runnit hela tiden + att jag har hostat i massor. Så det blev att stanna hemma idag för att vila upp sig, kanske man kan fara till skolan i morgon. Hade tänkt ladda hem american history x idag och se. Det är ju en av de bästa filmerna som jag tycker.
Sen skulle Tommy in till stan idag så han erbjöd sig att köpa nässpray till. TACK TOMMY, Guld värd!
Jag vill shoppa!!!!!!

Love. P

Vet du att nu är jag förbannat less!

Det blir då fan bara värre & värre, jag blir tokig! Har fått sår under näsan för att man snyter sig så mycket. Sen är man helt orkeslös. Ligger redan i sängen för att sova. Det är OVANLIGT av mig kan jag ju säga. Blir nog ingen skola för min del i morgon.. Blir att ligga i Petrus säng hela dagen och nöta filmer & vila emellan åt.
Petrus blev jätte nöjd över det jag köpt åt han!. Han är så tacksam den där pojken. Skorna var svin snygga på han. Dom passade honom perfekt. Samma med allt det andra också.
Nu funderar jag bara på vad det sista jag kan köpa åt honom kan vara för nå. Har inte nå ideer kvar. Men det blir väl en jacka om pengar finns kvar. Vill på stan och shoppa mera kläder. Fan jag är på shoppinghumör. Men som jag är nu så blir det då inte nå mer stan förens jag är frisk!
Nåväl, ska ladda ner en film nu. Sen sova. Natti!

Love. P

Och vet ni en sak, att det finns en speciell brud på skolan som verkligen går mig på nerverna. Vi vet båda att vi INTE tycker om varandra, men förhelvete håll käften, och sluta glo på mig hela jävla tiden med dina fula, vidriga apögon!!

Snoret rinner.

Mår svin dåligt, har blivit jätte sjuk. Har känt det på mig nu i några dagar och så i morse när jag vaknade så mådde jag inte alls bra, kom hem från skolan. tog tempen och hade då 38 grader. Så det blir mest troligt att stanna hemma från skolan i morgon så man kanske är pigg till helgen. Det är ju ett måste!
ska fara till Sikan nu. Pilla ska komma och hämta upp oss. Får se vad vi gör. Petrus vill spela wc3. För min del blir det väl att titta på;p
Sen är jag rätt less dig nu. Förlåt! men alltså snacka om dubbelmoral. Hur ska du ha det egentligen? Jag orkar då inte lägga ner någon energi på att höra av mig till dig mer eftersom att jag nu har provat några gånger men du svarar inte när man ringer. så nu lägger jag ner. Nu är det din tur att höra av dig till mig...
Sen din blogg?! ajja...

Love. P

Det fick inte hända, men gjorde det ändå! hahaha.

Ja idag hände det! Just det som INTE får hända, som kan sluta VÄLDIGT illa om man har otur. Barbro Jessica Regina Wikström fick sladd. Japp! Låg 110 efter långnäsvägen påväg hem från Sikfors, var halt och bilen drog upp en fet sladd. Rädd som fan var jag. Paniken! Snurra runt minst 5 varv for in i snökarmen varje gång, tills den tillslut stoppades i karmen. Gick dock bra, Hade Ev i bilen som satt & skrattade! hahaha, ja alltså det var ju egentligen inte så farligt som jag tyckte då. Mina tankar just då var typ " NEJ, INTE VOLTA, INTE VOLTA!" vilket vi inte gjorde. Snökarmen var typ mjuk så det tog inte i så hårt som vi trodde.
Så vi ringde Petrus & Tom som körde före oss så dom fick komma och hjälpa till att putta upp bilen. Men då fick min BILJÄVEL slut ström så då for Petrus till jocke enbom så P & Jockes pappa kom och ladde upp han sen putta vi upp bilen och for hem till mig som det då var tänkt.
Nog blir man rädd när sånt där händer, spec när man inser att man inte har någon som helst kontroll över bilen. Sen snurrade ju runt om en karrusell där på vägen, finns inte mycket att göra då!

Ikväll har vi inte gjort så mycket. Surrat på, Petrus har besiktat sin 164 så vi körde lite med den också så han fick känna på hur det känns att ha den ute på gatorna!:D Sen har vi bara varit hemma hos mig, nu hade jag tänkte gå & lägga mig och sova. Eller inte sova, ska fortsätta se en film som jag påbörjade igår men som aldrig hans se klart eftersom att en viss jessica somnade som vanligt. Sen får vi väl se om jag får med mig min lilla prins. Nog för att han inte alls är trött. Han sitter i tvrummet och ser tv. Ska gå & pussa på han nu.

God natt.
Love. P

Min kärlek till dig går inte att beskriva!
Du är mitt allt & kommer alltid att vara. 29/10-08 <3


      

jävligt onödigt, JÄVLIGT!

Japp nu sitter man i sikfors. Är purken som bara den kan jag säga!!! För då kommer vi hit för att Tommt sa åt petrus att han måste komma hem och fixa i garaget och sen har Anna-Lena magsjuka. Ja det känns ju inte så kul. Så vi får se om man kanske far hem ikväll så jag slipper bli liggandes jag med! Nog för att Anna-Lena inte har mått dåligt idag, men det finns ju ändå kvar i 48 timmar! SURT!=/
Var också tänkt att Ev & Tom skulle komma hit och vara med oss, dom skulle ta med sig ett jätte roligt spel som vi tänkte spela, men då tänkte jag vara snäll och ringa och säga att hon var sjuk & då vägrade Tom komma. Det är inte bara jag som HATAR magsjuka. hahaha!
Nåväl, proppa i sig massa svartpeppar eller är det vitpeppar & hålla sig låååååångt borta från henne så får vi se om jag klarar mig eller om jag ligger med skiten i morgon.

Helvete.

Jobbajobbajobba

Sådär ja, kom hem från jobbet för ett tag sen. Skönt att komma tillbaka dit. Ångrar nu att jag sagt nej typ varje gång dom har ringt och frågat om jag kan jobba. Fan det är ju pengar! Så nu sitter man i sängen. Ska packa upp 2 filmer. Kanske bränner ut en av dom som jag tänkte ta med till Sikan i kväll som jag & petrus kan se senare. Får se när vi far dit.
Tänkte även ta min en liten vila nu känner jag.

Love. P

Min bara min

Blev inge skoter idag. Så jag & petrus for in till stan och letade en jacka åt mig. Så nu äntligen har jag köpt mig en, jag sprang på varje affär. men tillslut hitta ja den. på MQ. Där hängde den och väntade på att jag skulle prova den. Så den blev det. Sen kom Ev & Tom hit, men dom for igen. Så vi ska göra nå ikväll var det tänkt.
Skulle egentligen fara och hälsa på lollo. men hon svarade inte när jag ringde så då sket vi i det. Så kan det gå.

Nu ska jag fortsätta se Topmodel Kanada!

Love. P

Är du en liten nakenfis kanske?;)

Nu har man då kommit hem. For in till stan och käkade på max. Blev ett minimål och lökringar. Satt jävligt fint! Sen for grabbarna på nolia och skulle sladda medan jag & Ev satt och väntade och kollade på. Sen drog vi hem till Ev. Satt och surrade vi köksbordet, planerade att vi kanske skulle ut en lite sväng med skotrarna i morgon, men bara en liten sväng eftersom att ingen av oss har nå mycket bensin. så vi får se hur det blir. Ev skulle ringa mig i morgon på morgonen om det blir nå. Annars får jag mig en sovmorgon, om nu inte petrus vaknar tidigt och väcker mig med vill säga.
Så alltså målet för morgondagen om allt blir som bestämt :
Vakna kl 9.
Göra oss klara
Fara i väg med skoter till typ vitsjön
Grilla massa gott & ha trevligt!:P


God natt!

Love. P

Att man kan tänka så lika!;) hahah

Ja, nu har man lättat på sitt hjärta- Nu vet du vad jag tycker. Sen är det upp till dig. Sitter i allafall hos empiis nu. Har sett lets dance och spelat kort. Blir väl att fara in till stan senare ikväll och äta på max. Sen får vi väl se vad som  händer. Vissa ska ju upp tidigt i morgon så det blir väl kanske inte att stanna så länge här? ingen aning.

Ska gå och vara social med dom andra!
Cya!;)


Love. P

ikväll.

Har haft en jobbig gympa nu i slutet på dagen. Kom hem för att tag sen ska hoppa i duschen och sen fara till Anna. Sen får vi se vad vi ska göra ikväll .Ev pratade om att vi kanske skulle göra skattjakt! var dock aldrig med förra gången men jag skulle vela göra det ikväll. Hade som varit kul!
Min kropp är helt utmattad, orkar typ inte ens vifta på tårna!;) Men jag måste om jag ska få nå gjort. annars sitter man väl här tills ikväll och har inte gjort ett piss.Lika bra att göra allt på engång och sen får man sätta sig och ta det lugnt!

Love. P

Glass med hjortron & kolasås!;)

Sitter i Ev,s säng och har nyss sett klart handbollen! aaanå säg jag då bara. Sverige FÖRLORADE, ja så kan det gå. Men det var inte det jag hade tänkt mig att dom skulle göra precis. Fast det tänker väl ingen svensk kanske?
Ja vi har då iallfall ätit glass med hjortron & kolasås. Sen godis å nå mer gott så min mage är PROPPMÄTT vill jag lova. Känns som att jag måste göra en jävla massa situps och sånt innan jag lägger mig. Men det kommer jag ändå inte orka göra. Har ju ändå en jobbig gympa i morgon som väntar.
Nu ska jag & Petrus fara hem, eller när ev är klar för dom ska till Tom och sova i natt så då kör dom hem oss!;P Slapp ta min bil, Wiiie! Är så LESS på att köra bil nu så jag tror jag tar livet av mig snart. Helvetes alltså.. Äh, skämta!
Jobbar på söndag. Känns inte så värt, bara 5 timmar. Dock skönt. Och man får ju lite pengar. Nu är det inte länge kvar tills min lön kommer, Känns som att jag har väntat på den i flera månader. Jobbigt!
Jag måste köpa mig en ny mobil, så får jag en bra lön så kommer det bli att inhandla en mobil också. Men självklart kommer Petrus presenter att gå i första hand. Det är dyrt att vara tillsammans med den här pojken!;p Men det är det värt. Varenda öre, helt klart!

G´natt
Love. P

under ytan!-

har nyss ätit, Ev är här nu och vi ska hänga med mamma in till stan och hjälpa henne att hitta nå fina gardiner till vårat kök- Sen blir det handboll ikväll. Sverige spelar! med en massa mys, ska ta med en ansiktsmask till ev som vi ska göra under tiden, sen ska vi äta nå gott som Ev har köpt och säkert blir det att köpa nå godis nu istan.
Tack, äntligen!
Humöret har inte varit på topp idag, men nu är det bra igen!;)

Blir bara på dåligt humör när du är i närheten!

Sitter på skolan. Har -Människan socialt och kulturellt- Ska skriva en reflextion över en film som vi nydligen har sett. Sen blir det nog att sjukanmäla sig och fara hem. Orkar inte fara på sista lektionen. Vill in till stan och kolla på en jacka istället. Sen ikväll blir det att vara med Ev, Tom & Petrus. Var ju dock ett tag sen man umgicks med henne. Eller dom kanske man ska säga.
Sen får vi väl se vad som händer till helgen. Jossan skulle mest troligt fara till kenta så det blir kanske att vara med henne. Trevligt, hoppas hon kommer dit, har ju inte varit med henne på länge nu.

skriver en rad senare ikväll!

Pilla du har så rätt i det du säger^^

Ja alltså nu är jag RIKTIGT AVUNDSJUK på Pilla & Pontus. Jag vill också ha en lägenhet! Men vänta nu bara, när jesse har gått ut skolan vill säga på typ 5 månader och börjat jobba häcken av mig så kommer jag också skaffa en jävla lägenhet! Och den kommer vara så snygg så. Då kanske det är ni som är avis på mig? hehe.
Joo Pilla, vi är jävligt BEROENDE av våra pojkar. Men det är väl inte så konstigt. Jag klarar mig inte utan Petrus. Det är som att han alltid måste finnas hos mig. Och jaa, med tanke på barn. Det snurrar i mina tankar dag ut och dag in. JAG VILL HA BARN. Men Jesse måste tagga ner några hekton och vänta några år till åtminstone.

Håller på att tvätta kläder för fulla muggar. Snart är hela min gardebor full med kläder igen, så då har man lättare för att välja kläder på mornarna innan man ska till skolan. Men i morgon har vi ju gympa så då behöver jag inte tänka på det. Jävligt skönt med gympa på morgonen, man blir extra pigg!;)
Men nu är jag jätte trött så jag hade tänkt se tv ett litet tag, hänga upp tvätten och sen gå och lägga mig. Utvilad imorrn!
Måste bara dricka en kaffe först!!=D

Love. P

Nu lägger jag ner allt!

Jag orkar inte ens med alla mina tankar längre. Jag bara tänker & tänker men gör ingenting åt alla saker jag vill ska bli en förbättring. NEJ, jag tänker helt enkelt skita i detta. Så får vi väl se om det blir någon ändring utan att jag ska behöva säga någonting. Ja det återstår att se. Om inte så vet jag vad jag haft för någonting som jag bara kan lägga åt sidan. Det finns alltid nya. Vissa kan man behålla & vissa inte.
Som sagt har det blivit mycket Sikfors för min del, men det har också en förklaring till varför. Men det tänker jag inte gå in på. Men det kanske är för att jag älskar att vara med honom. Han vet jag att jag alltid kan vara med. Han frågar mig om jag vill vara med och vi har kul tillsammans. Tillskillad från annat!
Så det blir att han ska komma till mig ikväll, vi ska se när Sverige spelar handboll! hoppas att dom vinner, den ska vi väl bara mysa på och ta det lugnt. Får se om vi kanske hittar på nå kul till helgen! Måste höra med Peppe vad han vill göra, kanske göra nå med Pilla & Pontus, lollo kanske? Det är ju som dom man är med nuförtiden.. Och inte lider jag för det!
JAG ÄLSKAR DOM!
Klart man är jävligt besviken, men jag orkar inte lägga ner med energi på detta. Jag skiter i helt enkelt!

Men det är tur att man har kvar er Petrus,pilla & Pontus! Ni är fan dom finaste som finns!

Sikfors!

Har slutat skolan men måste ändå sitta här till kl 4!=/ Men det gör ingenting, sitter ändå här med Pilla och dom. För dom håller på med sitt projektarbete som inte jag kan göra idag. Spännande film har dom gjort iallfall!:>
Så det blir att fara hem, äta, duscha, lata sig ett tag & sen fara till Sikfors igen. Mamma tycker verkligen att jag bor där nu förtiden. Men vad annars ska jag göra? när jag har lessnat på att vara typ 15 pers varje dag. jag vet att jag kanske blivit tråkig, men det finns andra anledningar till varför jag inte umgås med er längre också. Men det orkar jag inte ta, det behåller jag för mig själv! Inget fel på er iallfall.
¨Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe!;) Skriva ett sms till Petrus och sen bara fortsätta lata!;)

Skull kunna döda dig!

Sitter på skolan. Har alternativ medicin med Signhild! DET SUGER. har det fan i över 2 timmar och hon är den sämsta läraren man kan hitta. Så jag är lite smått förbannad nu. Blir att åka buss hem för första gången på jag vet inte när. Sen for vi väl se vad jag hittar på för nå idag. Tänkte ringa och höra med Ev vad hon ska göra.
Håller på att somna, har varit trött hela dagen. Hostar massor och mår inte alls bra i kroppen, tror jag håller på att bli sjuk igen! Har dock haft hosta nu i snart 3 månader. Börjar bli rätt less det nu,¨

Love. P

Söt björnen

Ja då satt man här igen. Har sett när Petrus har spelat wc3, hunnit duscha och ska snart krypa ner i sängen och sova. Börjar tidigt i morgon, har prov så jag måste vara utvilad. Var tänkt att jag skulle plugga idag men det sket jag i. Så vi får väl se hur bra det kommer gå för mig i morgon. Ska nog läsa igenom det i morgon på morgonen innan provet.Då kanske nå litet fastnar i skallen på mig så jag kommer ihåg nå.
Jo men just ja, Vi har ju sett björnbröder också! Nåh, jag tycker den är så SÖT den filmen.
Imorrn ska man hem=/ Vill inte sova själv. Men jag tror det är bra att vara ifrån varandra lite också. Har ju varit med varandra 3 veckor i streck nästan. Inte för att det stör mig egentligen. Men jag måste ju tänka på annat också!
& jag kan fortfarande inte sluta tänka på hur pantad i skallen du är! det är ju nästan skrattretande.

Nåväl, Natti Natti!;)

Ja, Petrus. Egentligen förtjänar jag någonting riktigt bra av dig nu! hehe ;););)

Snöö!

Kort dag idag på skolan. Var förbannat skönt, Nu sitter jag i Petrus ISkalla rum och spela nå spel, Det är som bra tidsfördriv.  Sitter och väntar på att Petrus ska komma hem, nog för att han ska vara i garaget ikväll men det gör då inget, ska nog gå ut & hålla älsklingen sällskap ett tag!
Nu ska jag sätta mig och plugga, har prov i morgon! kan inte ett piss som vanligt. Det blir väl ett omprov igen skulle jag tippa på. Sen ska jag ta mig en kopp kaffe. Helvetes sugen!:)

Babe, du betyder ALLT för mig!

skoter !

1. Har du haft ett one night stand?: Jo
2: Är du singel nu:
Nej!
3. Föredrar du långa förhållanden istället för korta: Helt klart
4. Är du redo o satsa på ett förhållande nu: ohja!
5. Har du en kk:
Nej
6. Har du playat någon nångång:
Nej
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig:
Jepp
8. Har du någon kille/tjej på g nu:
Jo, Petrus!
9. Haft sex på fyllan: Jodå
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det:
Klart jag har!
11. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet
: jodå!
12. Somnat gråtande pga kärleken:
jo.
13. Varit på en blind date:
Nej
14. Har din pojkvän/flickvän sårat dig någon gång
: ohja!.


FAMILJ/BOENDE
1. Är dina föräldrar skilda: Nej inte det.
2. Har du några syskon och isåfall vad: En lillebror & en lillasyrra
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa: nej inte nu förtiden.
4. Bor du i lägenhet: nej
5. Har du eget rum: jo
6. har du enfärgade tapeter: nej
7. Har du gjort iordning ditt rum:  jodå
8. Har du en tv i ditt rum: nej
9. Stor eller liten säng: 120
10. Har du dator på ditt rum:  Yes,


KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän: ja det har jag!
2. Är du ofta med dina vänner:  Ofta
3. Vad leker ni när ni träffas: Ingenting, dricker kaffe och snackar skit;)
4. Bästa minnet med en vän:  Allt sen i somras.
5. Vilken är din äldsta vän som du känt längst? ja dom från arjeplog
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar: haha dum fråga. Självklart!
7. Har du bråkat med din bästa vän: Jo det har jag.
8. När hade ni olika meningar senast:Ingenaning.
9. Hur längesen var det du träffade en av dom som betyder mest: Igår kväll,
10. Har du alltid kul med dina vänner: jo, men ibland kan vi ha tråkigt också!;)


SISTA SOM
1. Du fick en puss av: Petrus
2. Sov med dig i samma säng & när: Petrus i natt.
3. Du delade ett riktigt skratt med: Ja, pilla kanske. var ju med henne senast så.
4. Du gick på bio med: Petrus, lollo & chris.
5. Du höll i handen: Petrus
6. Du gick på stan med: Ev
7. Du delade en pizza med: Äter gärna min egen pizza själv!;p
8. Du ringde: Pilla
9. ringde dig: mamma
10. Skicka ett sms till dig: Syrran
11. Du kramade: Petrus

____________________________

Körde skoter från Svensbyn till Sikan idag. Eller Petrus körde, vi tog diket nästan hela vägen. Rätt jobbigt! Men nu äntligen har vi då kommit fram efger ca 1 timmas körning. haha. Är hungrig så jag ska gå & ta mig nå käk och sen invänta pilla & pontus!;)


Läbbigt värre.

Såja, nu har vi sett klart filmerna och dom har farit hem. Så nu sitter jag & petrus här helt själva och har ingen aning om vad vi ska göra. Tänkte skriva ett sms till Ev och höra vad dom gör. Om det inte blir av att vara med dom så blir det nog att krypa ner i soffan och se tv;)
Just för tillfället så känner jag att jag vill att mamma & pappa ska komma hem igen. Det är så jobbigt att hålla rent ett hus när dom är borta. Ex, plocka ur diskmaskinen som man aldrig annars behöver göra det måste man göra nu typ hela tiden. Städa å allt helvete! ja , jag är inte van vid sånt. Men man måste ju. Och särskilt nu när jag ska börja jobba och tjäna pengar till en egen liten kojja! då måste man ju göra ALLT själv!:/ Shit så jobbigt.

Nä nu ska jag gå på toaletten och pissa!:) Intressant va? !
Och sen ska jag lägga mig och mysa med P...

Love yah P..

Myspys!;p


Kan det blir bättre?;)

Det stinker här !

Nu är vi mätta och belåtna efter många mackor med surströmmning. Ska ta oss en kopp kaffe och låta maten sjunka så vi kan börja äta våran gode efterrätt som består av glass och bär i mixer!:) Mumma.. Sen hade vi tänkt fara ner på ok och hyra en film som vi kan se ikväll..
Skönt att det vara är vi hemma. Så man kan göra vad man vill utan att massa annat folk (familjen) "Stör" hela tiden.
Ja huset STINKER må jag säga, fyfan!

Imorgon blir det Sikan som vanligt på en söndag.- Det är som standard att vara där på söndagar, som där lugna rastlösa dagarna när man bara kan sitta och mysa framför tv:n men alla!;)

Love P

gårdagen.

Ja träningverk så det sjunger om det. Hade pump igår på gympan och det känns verkligen idag. Igår var jag hos Pilla med hon och ponuts, Ink Fredde & Bettan. Satt och drack lite vin och spelade poker. Suger på poker så inte vann jag då nå pengar. Sen for jag till Empa och var med alla där. Gjorde inte så mycket. Spelade vattenpoker och skip-bo! Sen fick Tom köra mig och min bil till stan för att hämta upp Petrus. & det gick ju som det gick. Man blev kallad det ena och det andra. Men tillslut så fick vi med honom. Tack gode gud för det! Vi är då vänner nu idag iallfall!;)
Ligger och latar i sängen. Min kropp är slö och jag orkar typ inte göra nå. Petrus är ute och letar nå olja som han kan sätta i skotern så han kan köra till valls idag.
Sen ska jag ringa Pilla och bestämma en tid när dom kan komma hit, sen blir det att käka och sen bara lata framför tv:n. Äta godis och mysa på!
Ja, nu vet du då vad jag tycker. Hindrade du mig, så har jag full rätt att hindra dig. Snacka om att du är pantad!

träningspass!

Sådär ja, då har man gjort sitt träningspass för dagen. Gick upp på övervångingen trampade på orbitracken och sen gjorde man 80 situps och några ryggövningar. Kan lova att det var jobbigt! ohja. Idag vette tusan vad som händer. Ska hoppa i duschen och frächa upp mig sen får vi väl se.
Till helgen blir det inte att festa. Fredag blir det väl kanske att vara med dom gamla vanliga, vara nykter, hämta Petrus från krogen antar jag! Lördag blir det hemmakväll hos mig med Petrus pilla & pontus med surströmming å det. som jag redan skrivit om kom jag på nu! haha..
Sen ska jag och Petrus fortsätta se filmen vi påbörjade igår natt, men somnade! haha

Jag älskar dig honey!;)

en morgontrött jessica!

Sitter i min säng. Väntar på att kaffet ska bli klart! Ska sätta mig och dricka en kopp sen ska jag väl börja dra mig mot skolan. Börjar halv 12 idag. Rätt skönt. Sen får vi se vad som händer, Om jag far till Lollo eller om jag stannar hemma. Måste ringa och prata lite mer med henne- Var dock ett tag sen jag var hos henne, men det blir ju lite svårt när man har skola och annat för sig. Likaså för henne.

Till helgen ska jag pontus pilla & Petrus äta surströmming hos mig. Mamma & Pappa är borta så vi är hemma helt själva. Värsta myset vi kommer att ha! Sen blir deet väl kanske godis å sånt efteråt. gott gott! Men jag ska även fara till Th och vara där. Men det är ju på lördagen jag vet ännu inte vilken dag vi ska ta vårat men det löser sig nog!

Äh, kaffet ropar,
Tjing!

mina mål efter skolan.

  • Fortsätta jobba på roknäsgården.
  • Tjäna pengar & lägga undan.
  • Leta lägenhet FORT
  • flytta in i lägenheten innan år 2009 är slut.
  • Bo med Petrus
  • Dra iväg på ikea och köpa det jag har oköpt inför en flytt.
  • Dra till utlandet.
  • börja planera barn (21 år)
  • Petrus går ut skolan.
  • Hjälper till med hyran & mat.
  • Barnet har kommit
  • En flicka, lea ska hon heta.
Ja och sen fortsätter mitt liv sådär. Kan ni tänker er vilka höga förväntningar jag har på mig själv. Hoppas att någon av dessa går i uppfyllelse!:) JAG VILL FLYTTA NU. & petrus bara sitter och skrattar åt mig, hehe. Men jag vet att han håller med mig till viss del av dessa önskningar!

en gnutta irritation!!

haha, sitter och spanar & tänker på allting just nu. Tänka sig att vissa personer är så bakfalska och vågar inte stå för vad dom tycker eller nå. Nog ska man väl kunna stå för det man själv tycker? eller har jag fel. Sen även det hära med att alla snackar en jävla massa skit om alla bakom ryggen på varandra. Eller skit och skit vet inte vad man kan kalla det.
Sen att man lämnar varandra för andra. Man gör fel, säger förlåt och tror att allt är som vanligt igen? Att man ska bossa och bestämma hela tiden.Måste alltid få som man vill!
Vad är det som händer egentligen? Jag uttrycker mig till en speciell person nu. Vet egentligen inte varför jag skriver det här. Ska egentligen inte ens säga detta. För jag kommer ju ändå inte säga vem detta handlar om. Man får väl ta åt sig om man känner sig träffad!
Jajja, jag orkar inte ödsla mer energi på detta. Jag blir ändå bara irriterad.

Kom igen nu jessica LE!=D

Snart ska jag ringa Ev. Min ÄLSKADE vän Ev!;) Eller min babe som jag brukar säga!

Inget blev som det egentligen var tänkt!!

Hemma. Skulle till tandis idag,så jag for till öjebyn satt och väntade i 20 mins övertid. Sen går jag in och frågar, och då får jag veta att jag egentligen skulle vara i roknäs. men dom hade inte skrivit det på min kallelse. så nu har dom gett mig en annan tid. Helvete, sista mars! det är länge kvar dit. men det är bara hålla ut.
Det är kaos hemma hos oss, pappa gör om köket så vi måste äta i tvrummet plus att det är skitigt överallt. Är inte på det bästa humöret idag. Började med att jag INTE vill praktisera men jag MÅSTE annars får jag inte nått slutbetyg! blir förbannad. Varför ska jag måste "jobba" åt dom i 7 veckor utan att få betalt! HELVETE OCKSÅ!.... Ja och sen allt detta som jag skrev nyss, tandis & köket. Hojja.
Ikväll blir det då iallfall att fara och vara med Ev & Tom. Kanske Anna, vet inte ännu! Får väl se vad vi hittar på. GRATTIS till Tom som äntligen efter många om och män klarade körkortet idag. Det är mycket nu på en gång.
Till helgen var det sagt att jag skulle på klassfest. Men det verkar inte bli någon klassfest eftersom att nästan alla ska vara nykter. Jag känner heller inget sug för tillfället att festa. Och Petrus som kanske ska till sorsele och festa. VILL INTE!...

Nu ska jag då lägga mig och ta mig en liten vila, sen får vi väl se hur länge det tar för Petrus att hjälpa pappa innan vi kan göra det som planerat var.
Jag älskar dig Petrus. snacka om charmtroll du är;) Du kan ju få vem som helst på fall!<3

inget hot längre!;)

Jahapp, nu är man hemma. Har duschat och gjort mig något så när klart. Hade en jätte jobbig gympa idag, snacka om att jag har dålig kondition. Orkar ju knappt nå. Men jag jobbar på det. Ska snart börja fara mot sikan, eller ska ringa och höra hur mycket petrus och jonte har kvar, har dom mycket kvar så kan jag ju fara dit och hälsa på medan dom arbetar..
Jag är så sliten i hela kroppen, jag orkar typ inte göra nå! Vill egentligen sova, men jag vill ju umgås med Petrus.
Det är ett farligt beroende alltså. PETRUS! kan inte vara utan honom. Eller jo, men bara jag får sova med honom så är jag nöjd.
Till helgen är det klassfest, har inte haft det sen vi började på strömbacka. det är  sjukt! Får se om man dricker eller inte, just nu är jag inte så taggad. Kanske far dit och dricker nått vinglas, har ju nå vin här hemma. vore bara synd om man for dit drack några glas sen när det är slut så inser man att man vill ha mer å mer å mer.. Men det är ju dock några dagar till jag har på mig att tänka på hur jag vill göra.
Pappa håller på att göra om i vårat kök nu, för andra gången. men den här gången kommer det bli ASLÄCKERT! sen är det bara trappen kvar. Sen kan man som säga att vårat hus är som nytt. Snacka om att det var fult när vi flyttade in, men nu tror jag fan att vi har gjort om hela huset. Dock efter 8 år! Jag är så glad att vi flyttade från Arjeplog alltså!

skolan

Ja då var man tillbaka på skolan igen. Sitter och har projektarbete med Anna. Vi har inte kommit så långt men vi har tänkt lägga på ett kol nu så vi kommer i gång och blir klara snart så vi slipper komma hit mer.
Fan så halkigt det var ute på vägarna idag. iallfall i svensbyn, bilen bara gled på vägen gick inte att styra på vissa ställen. ja det var bara hålla i katt karamell´n som petrus brukar säga! haha.-
Idag får vi se vad som händer. Måste iallfall hem för att tvätta & städa mitt stökiga rum, sen får vi väl se. ´Har sagt till mig själv att det blir en natt utan petrus men det återstår att se. Han ska då iallfall fara och hjälpa jonas att måla köket. så man kanske far dit efter han har gjort det. Senare på kvällen!

isbil/tårta/mysa.

har nyss duschat och gjort mig klar. For ner till isen idag och körde. Eller det var tänkt att det inte skulle vara så mycket folk där idag så då hade jag tänkt lära mig att köra. Men då blev det inte så eftersom att det kom dit så mycket folk. Men jag får lära mig någon annan dag, jag har inte bråttom om vi säger så.
Får se om man hinner med att käka nå tårta, sen blir det att fara hem till mig och se film och mysa på.

grattis Petter!

god morgon! Det blev bowling igår, petrus vann! men det var väl kanske inte oväntat, han är ju rätt bra på sånt dära. Men jag kom då på en andra plats iallfall. Nöjd! Sen for vi hem till sikan igen. Medan pilla lånade petrus dator och spelade
wc3 så somnade jag & petrus. haha så vi vaknade nu i morse med kläderna på. Vilket betyder att vi måste ha varit svintrötta. Idag fyller ju Petter 14 år! GRATTIS, så det blir att äta god tårta och massa sånt smaskens. Sen blir det att fara hem till mig igen. Skolan i morgon, och petrus måste ju som sagt sova hos mig för att ens kunna ta sig till skolan, det har han ju själv erkännt nu- Annars försover han sig bara! Men inte tackar jag nej till att sova med han jämt. Det är ju bara mysigt att sova med någon.
Håller på att ladda ner en film nu som jag tänkte att vi skulle se senare ikväll. Bolt heter den. Får väl se om den är bra eller inte, men den hade då bra betyg så ;p

Tack å hej!

Sikfors/Isbil

Idag blev det att fara till Sikfors kring halv 12. Pratade med Lisa och bestämde en såkallad "Date" där nere på isen. Åkte lite isbil och sen for vi tillbaka till petrus igen för att fixa mattes däck. Har varit jätte trevligt med massa folk och grillning. Nu sitter man här, tårna har ingen känsel jätte jobbgt. Så jag ska hoppa i duschen och värma mig. Var tänkt att vi skulle bowla ikväll, men det får vi se hur det blir. Pilla & Pontus tjaffsar nu så man vet aldrig var som blir av då ;) hehe. men om det inte blir av så ska vi fara och vara med Lisa och dom var det tänkt. Hade ändå tänkt fara dit efter bowlingen så att!;)

Imorrn fyller petter 14 år! oj vad tiden går fort. Han var ju bara en liten pojke förut. men nu jävlar!

Skoter!;D

Andra dagen i skolan. Försov mig idag. Pappa kom in och väckte mig 09.20 och frågade när jag började. Ja på 10 min alltså! Så det blev att ringa till min mentor och säga att jag skulle komma lite senare. har varit trött hela dagen, hade gympa sista lektionen (step) Ev vet hur jobbigt det är! Jag höll med andra ord på att DÖ! Svetten rann ner från min rygg och pulsen låg säkert på 200. Men det kändes riktigt skönt efteråt.
Så nu sitter jag här, väntar på att Ev & Tom ska komma. Vi hade tänkt fara och köra skoter ikväll. Mysa på framför elden och grilla korv.
Sen i morgon blir det att fara till Sikfors, Petrus var sugen på att köra lite isbil. Sen på kväll ska vi fara och bowla med pilla & Pontus. Trevligt trevligt..
jag väntar på min LÖN. Vill ha den NUNUNU...

Min lön kommer att gå åt till
1. Petrus 20års present
2. Ny mobil.
3.Kläder ( om pengarna räcker till)
Vet ju som sagt var inte hur mycket jag kommer få. Men nog blir det väl några tusen!:P


Ork it!;P

Humör: Sådär, man överlever
Gjort:  Skolan, varit på max.
Planer:  Vara med älsklingen, se film!
Ser på:  mitt snus
Lyssnar på:  Musik
Läser: Åssit!
Äter: frukost: Macka
Lunch: pasta och skinksås
Middag: Max med Bea & Petrus
Bästa:  helg i morrn vilket innebär bowling.
Sämsta: Att ingen förstår
väder: -8
Kläder: jeans, vitt linne & en mys tröjja.
Hår: Uppsatt i hög svans.

Det är ju otroligt!

Sitter hemma. Skolan SÖG idag! Sov bara 3 timmar inatt vilket innebar att jag var riktigt trött idag på skolan. Petrus följde med mig hem efter skolan. Vi har sett klart en film jag påbörjade igår men som jag inte hann se klart eftersom att batteriet i datorn dog och det var på mammas dator så jag kunde inte lösenordet. Sen sitter han nu och ser en annan film men jag orkar inte se den.
Blir att fara till famor  & farfar och hälsa på nu. sen kanske vara med Tim & Bea!:) får väl se vad vi hittar på.
Imorrn blir det då att fara och bowla med Pilla & pontus. kanske att T & B också hänger med, hon skulle prata med han och höra. återstår att se. Annars blir det bara vi. Men det gör då ingenting om det skulle bli så!
Sen vettefan vad som händer resterande dagar av helgen. Kanske drar till Sikfors och kör skoter med nån där!:)


Pusshej!

dålig kväll.

Fikat var suveränt, jag hade verkligen gjort ett bra jobb. Eller ja Petrus också då! vi har våra knep;)
Just nu sitter jag i Sikfors. Är förbannad uta satan!!! Men det orkar jag inte gå in på. Fick då köra med släp, hjulet hade låst sig. Petrus körde ner i diket med däcket. Ja allt på en gång! Hann inte fara in på kiosken för att köpa mitt JÄVLA SNUS!! Så därför är man lite smått arg för tillfället. Får väl se när Petrus kommer och ber om ursäkt. Annars kan jag vara rätt så långvarit när jag vet att det inte är jag som blivit sur utan anledning!
Får väl se vad som händer. Är då iallfall en film på tv. Kommer inte ihåg vilken de var men. Sen blir det kanske lite guitarr och sen sängen!
Allt för mig!;)
Tack för presenterna! & tack alla fina vänner som kom!;)

6 Januari - mitt datum;)

Grattis till mig som fyller 19 år idag! YEAH, men det är ju ändå en ålder. Vaknade för ett tag sen. Ska börja göra mig klar och sen göra klar min marängtårta som jag påbörjade igår. Ska sätta fyllningen å de nu. Hoppas den smakar bra. Sen får vi väl se  vad som händer. Ev och Pilla & Pontus ska komma, Anna. Sen vet jag inte mer vem som kommer. Uppskattar då om någon vill komma och gratta min usla ålder! hehe


Och min underbara Petrus var hur sööööt som helst i morse, han kom in med frukost på säng till mig. 2 mackor, ett glas mjölk, kaffe, Kakor & en jätte söt lapp där det stod " Jag älskar dig, Du & jag föralltid!" Som jag blev rörd. FAN vad jag ÄLSKAR DIG!<3

Nu ska jag göra nå nytta, så jag inte står helt ofärdig när det kommer någon!
Tackhej!


Baka, Chaffis, Mysig filmkväll!:)

nu äntligen har jag bakat klart. Eller nä, inte helt. Den ligger och blir fin i ugnen. Det blir en myskväll för min & petrus del. Ska vara chaffis åt mamma & pappa och 2 av deras kompisar. Dom ska till havsbadet och ha trevligt. Lovade dom, men egentligen orkar jag inte.
Så nu ska jag hoppa i duschen hade jag tänkt, sen ska jag köra dom hära & sen blir det att slå igång en film som vi tänkt se. En hel kväll för oss själva;) kan det bli mysigare?
Nog för att jag hade velat att Pontus & Pilla skulle komma hit. Men pontus orkade inte, så det blir vi själva ändå! men det gör ingenting alls.
Då får för engångs skull jag & Petrus några timmar för oss själva att kunna umgås tillsammans. Förutom att vi har lillebror här som vi måste hålla koll på. =/=/

Jag älskar dig gubben!;) 29/10-08


Nu är den KÖPT!

For in till stan idag med mamma. Provade balklänningar och nu äntligen har jag köpt mig en! Jag diggar den stenhårt. Så nu hänger den så fint här på en galge i köket. Sen var vi öven och åt på röda lyktan, och sen for ci och handlade till min födelsedag i morgon. Så nu snart ska jag sätta igång att baka allt så det är färdigt till i morgon. Hoppas på ett lyckat resultat. Ja det brukar ju gå vägen så att det blir säkert toppen detta.
Petrus och dom har dragit ut och kört skoter hoppas dom kommer tillbaka snart, Petrus lovade mig att hjälpa till att baka. Han är ju faktiskt rätt grym på att baka, gubben min..

Igår var vi då här, gjorde jävlat åssit. Sen drog vi alla till Ida, åt nå mackor osv. Sen gjorde vi inte så mycket mer for hem och sov typ.

Som alla vill vara?

Ja var ju då tänk att vi skulle fara till Sikan men det sket vi i. För att Öhman & anna gled förbi så då stannade vi här i stället. Gör jävlat åssit, sitter och ser mean girls nu med öhman, Syrran, Johan, Empa, Jimmy & Petrus. Väntar på att pappa ska ha gjort klart SP som vi kan få stoppa i våra munnar. Gott som fan haha ;) Alla är typ trötta, inte kul! inte för att jag ska säga så mycket eftersom att jag är en av dom som är tröttast. Men det hade ändå varit kul att hitta på någonting. bara nå typ spela kort istället för att sitta här och svettas ihjäl!

Grönsaker & dipp + Film

Igår såg vi film hos Pilla. Den var fan bra ändå, var tänkt att vi skulle fara till beas fest efteråt och kolla. men klockan blev så mycket så dom hade hunnit dra ut på krogen. Så det blev att vi for hem istället. Låg i sängen och kika runt poå internet till kl blev kring 2. Sen  somnade vi. Vaknade upp under natten och höll jävlat på att pissa ner mig. SATAN så sur jag blir när man måste kliva upp för att gå på Toa alltså.
Idag har vi inte gjort så mycket, legat framför tvn och bara glott och latat. Ska hoppa i duschen och göra mig klar. Äta middag här och sen blir det nog att fara till Sikfors, är riktigt sugen på att spela guitarr med trummor. Har blivit riktigt grym på det. Ska vi ta en match eller?;) haha skämt & sido. Får väl se om man kanske drar ner på isen och kör lite isbil också. Har fan ingen aning. Men är då riktigt trött iallfall och känner egentligen inte för att göra någonting alls. bara SOVA!

Gubben min har så ont i hela kroppen, brännskada på arm & hand , jack i hälen + att han har typ sträck ryggen så han kan knappt sitta ens. Ja, vad gör man inte för honom. Sitter och masserar, kliar honom i håret, lindar om hans häl så han inte ska få nå infektioner å grejjer. Ja jag är helt enkelt för snäll!
Men det är ju bara för att jag älskar pojken så förbannat!:)

Skrattar, som att jag gör!

som jag SKRATTAR! Nåja, ska inte gå in på detaljer om varför heller. Men vissa verkar ju inte ha något förstånd om nå.


Tack & Hej, Det var allt för mig ;)


Grattis bea!

Grattis till Bea som fyller 19 år idag!

Kom nyss hem från Sikfors. Ska sätta igång en tvätt med alla kronokläder jag tog med mig. Allt stinker ju rök å helvete. Sen ikväll har ju Bea fest så det blir att fara dit. Men jag & Petrus ska vara nyktra. Känner inte alls suget efter att dricka så det blir väl att fara dit en sväng och gratta och umgås ett tag. Sen får vi se vad vi gör, kanske far till Rosvik och hälsar på Pilis & Malin med deras lilla bebis. Om man har bensin vill säga. Är ju jävlat pank typ! Måste ju ha pengar hela månaden ut och det lär ju inte kunna gå.
Själv fyller man år på tisdag. Ska väl bjuda hit nån för att äta nå gott. Ska inte göra min födelsedag till nå stort. Jag fyller ju PISSålder, hade varit kul om man fick hoppa över 19 års åldern, och bara fylla 20 på en gång. Ja fifan!;)

P/<3

borta bra men hemma BÄST!:D

Ja då var man hemma. Eller jag sitter i Sikfors. Äntligen! har längtat hem sen i onsdags. Men vi har haft trevligt ändå. Lite gruppindelat. Men dom jag var med i min stuga har jag då haft roligt med. Lite bark på nyår. Bråk av alla sorter. Men det är då över nu. alla har väl bett om ursäkt., Men om man kommer glömma det  var en annan femma! nåja, Fest alla dagar! KNALL som fan 2! missade 12 slaget, Yes då låg jesse och snarkade i sängen. helt DÖD!:) Men det är väl så det ska vara? jävlat knallast på stället, haha!
For och käkade pizza i älvsbyn. Hojja, så förbannat gott det var! Nu sitter jag & Väntar på att min & anna-lenas blåbärspaj ska bli färdig som vi gjort nyss..
Det var allt för mig ;)

Tjingeling!;)

RSS 2.0