inte ett smack...

Då var väl de viktigaste sysslorna gjorda. Tvätten! Ligger på soffan och mår lite sådär halv dåligt, undra om det går nå på jobbet. Alla gummor & gubbar har skitit hela veckan? man börjar ju fundera :P
jobb kl 16 idag. skönt att få en heldag hemma, ladda upp!
Jag har verkligen tappat gnistan till att jobba. var inte alls som för någon månad sen då man längta till jobbet. Nu far man dit, gör det man ska och skyndar sig hem..
lönen kommer på fredag, det ska bli kul. var ett tag sen man fick sig en rejäl lön!
Bilen vi köpt går som en klocka, jag är suuuper nöjd! nu fattas det bara en ny säng. Sen är allt som det ska va!:)


golf,namnleken,BB...

Syster är här. Jätte kul att hon kunde komma :)
Har varit på golfbanan ikväll, åt helvete med golf! Fick inte iväg bolljävuln.. Niklas som däremot har spelat var ju bra, och syrran vad över mina förväntningar riktigt bra.. Så självklart blev jag ju på dåligt hurmör och sluta:P
hemma nu. ska se lite BB.. sen blir det väl sängen. Jobbar från 12 i morgon så det blir att kliva upp i tid så vi hinner umgås lite mer innan hon far hem.
Fast till helgen så kommer vi ju till Piteå. Ska till luleå och kolla på nå bilar vi är intresserade av, får se om vi stannar hela helgen eller om vi bara stannar över natten!

vill inte tillbaka.

självklart mår jag toppen, jag saknar min syster. Men hon ska ju komma till mej på måndag!:D Sen blir det nog en tripp till Piteå någon helg framöver. Antingen nästa helg eller helgen efter det..
Men man vet inte om man vill dit heller, verkar vara så mycket dramatik där nu! Shit shit :P
Nää, men det är ju bara vad man hör. Man ska väl inte lägga sej i, då går det nog toppen.
jag saknar ju vissa människor där, så jag vill ju träffa dem!:)
Det känns som att det enda jag gör är att jobba. Det är självklart jätte bra att jag får mig jobb, det betyder ju en bra lön i slutet på månaderna.. Men faaaan! varför ska man måste jobba helg?! när man kan spendera helgen med sin pojkvän och bara mysa och ha det bra. Nä, då ska jag jobba:S


allt eller inget? hur långt ska man gå?

ja men just det ja. Grillringen vi införskaffat oss exploderade i lördags! SHIT.. tur att ingen kom till skada säger jag bara. och tur att jag inte satt där när det hände, och att niklas & hans kompis klarade sig också. man lär sig av sina misstag?
Misstag vet jag inte heller om det var. jag vill nog säga för lite informerade?
jaa, nu är det maj månad, tänk vad tiden går fort när man har rolligt:)

Min rygg har pajjat.. Gått dåligt som fan på jobbet idag, kommer hem och niklas fixar till den. Tack! Men ack så lite länge det varade. för nu har smärtan kommit tillbaka. Dessa låsningar, man kan ju bli galen!! Jag vill INTE lägga ut flera hundra..
jobb i morgon med, eller ja.. ska göra ett tappert försök. Sen blir det att fara till Risliden och gratta Sten-ivar, hans farfar!
och på torsdag, ooh. jag längtar!

nu fortsätta se en film jag påbörjat 2 ggr nu.

RSS 2.0