ljust & fint.

Idag har det gått pengar för lilla fröken=/ tankade bilen, var och handlade mat, köpte gardiner och en vaxduk. Ja, inget är ju gratis här i världen.
Det här med att sy är ju inte riktigt min grej, men jag gjorde ett försök till vaxduken och det blev väl skapligt. man får bara inte kolla allt för nära:P
Gardinerna blev jätte fint, ljust och härligt! Just nu håller jag på att städa, mindre kul!
Sen kring halv 5 ska jag och starta grillen, för det blir nämnligen grillar & potsallad!:)

Snart är det helg, eller är det för tidigt för att få säga så?:P
Fredag kanske bio, lördag är vi bjudna på middag hos malin & chrille :) Så då ska vi mysa där, söndag jobbar jag delad tur så då blir det inget söndagsmys som vi brukar ha..


inte bra , inte bra ..

Inte bra av mej! Jobbet ringde mej i morse men jag hörde aldrig telefonen. Så om jag hade svarat hade jag fått jobba dag istället för kväll. Men jag trodde ju självklart inte att dom skulle ringa eftersom att jag redan visste att jag skulle få jobba ikväll? Nåja. Det är ju försent för att ändras på nu iallfall..
Har varit nere hos Rebecka och sett en super mysig film, sen erbjöd hon sej att klippa mig idag! TACK, jag blev super nöjd.. Nu äntligen slipper jag se mina nötta fula hårtoppar..
Synd att jag missar hockeyn än en gång pga jobbet.. Tur dock att den sänds på 4;an då kan man ha igång tv;n under kvällen och små kika när man går förbi sen!:)
Ska sätta på mig lite make up, dricka kaffe och invänta att klockan ska bli jobbdags. det är mina planer för denna dag som återstår.. Ja, självklart tvätten också som ALDRIG TAR SLUT!


Puss!

Min dag känns redan perfekt. Hjärtat ringde och väckte mej och tyckte att det var dax att kliva upp. Så jag klev upp, gjorde det perfekta goda morgonkaffet. Har kollat runt på blocket om bilar osv..
Vi for ju som sagt till östersund och var nästan säger på att vi skulle vara ägare till en audi när vi var klara. ALLT var fint med den förutom att jag såg hur inredningen såg ut!=/ och det var verkligen synd..

Idag har jag tänkt städa, ta hand om tvätten, göra middag tills niklas kommer hem från jobbet. :)

Jag mår bra.
Jag älskar mitt hjärta!:)

jaja...

min hjärna har lagt av nu. tur att mitt hjärta fortfarande klappar
jag har tappat alla ord, alla tankar är borta, har jag tappat allt snart? jag hoppas inte det

Sitter och lyssnar på min favoritlåt, när jag hör den rusar hjärtat på mej.


mitt natti natti!

gött! nu ska vi alla ställa om klockorna!;D

Då var man hemma från en hel kväll i Skellefteå.. Hockeyn måååå jag säga vad spännande. Men tack gode gud för att Skellefteå vann, Nu kanske dom får upp "hoppet" om att vinna nästa match också!;) JAG VET ATT DOM KAN!
I övrigt har väl kvällen varit helt okej. Synd att hela truppen splittraders. jag & rebecka for till Jenny, satt och surrade. Där blev det att man iallfall tog sig någon öl. Sen for vi ut på kalles, trevligt folk. Mindre trevligt är ju när folk inte är lika trevliga tillbaka, fast å andra sidan får man väl kanske räkna med det när man är ut eller?
Nu ska jag iallfall gå och lägga mig, hoppas på en trevligare dag i morgon?
som jag alltid säger .. Jag har den bästa pojkvännen som finns<3

God natt!


allt fel :P

Det bästa när man är sur är att skriva av sej!! Det är säkert...
Men vad man ska skriva det vet man inte. Kan väl börja med att skriva att jag börjar jobba på 40 minuter..  Jag ska ge järnet. sen ska jag gå hem, lägga mej på soffan och bara ta det lugnt..
just för tillfället sitter jag med en kopp kaffe som jag snart ska dricka upp, sen ska jag invänta att klockan ska slå 15.45 för då ska jag börja gå till jobbet. Just nu vill jag slå sönder min mobil så det inte går att använda den, fast å andra sidan så är den ju trots allt min BÄSTA VÄN!;) hehe


Vad händer med folk? :P

Tog ledigt på fredag för att vi ska till östersund och kolla på nå bilar vi har kikat in på blocket.. Och sa till majlis igår att dom får ringa mig i dag, vilket dom gjorde. Så jag jobbar ikväll också.. Känns skönt nu när man inte varit ledig sen i torsdags, man har kommit in i det här med att jobba varje dag!:D
Sen om vi hinner drar vi och hälsar på syrran när vi ändå är där borta. Hoppas hoppas vi hinner!:)
Sen missar jag en snutt av hockeyn ikväll , men jag hinner se en snutt och det får räcka tydligen..


det bästa på morgonen!

Det är så härligt när man vaknar såhär kring 11 på morgonen. Tar sig en kopp kaffe går tillbaka till sängen slår på tv;n och bara njuter av morgonen. Nu har jag däremot tänkt kliva upp, har en massa tvätt att vika in, och hinna städa om jag orkar. Innan jag börjar jobba kl 4!
Det är så fuskigt att Niklas får vara hemma och se hockeyn ikväll medan jag kämpar och sliter för att få sig en kosing på kontot!.. ne, jag är inte alls avis!;)

varför skriver du sådär?

Ikväll blev det årets första grillning för oss. Jaa vi vet att det är tidigt men vem gillar inte grillat? :)
Nu var man igång med poker. Turneringen starar på 10 min, nu ska det vinnas pengar! på tv;n är det landskampen, ja det sitter man ju och sneglar på också. Det är mycket nu!;)
GE OSS EN BIL!!!!, Varför ska det vara så svårt för folket här i norra sverige att lägga ut en Audi a6 2.0t till bra pris så vi får köpa den? Det kan ju bero på att dom är så fina så ingen vill sälja dom, men fan vi är i BEHOV HÄR!

Och för er som vill veta lite extra så ville jag bara säga att jag mår underbart, har världens finaste pojkvän som jag såklart älskar av hela mitt hjärta!:)


Någon villig som vill ge oss denna?

.....

Trodde verkligen att jag började kl 7 idag. Men vilken tur att jag dubbelkollade igår. jobbar 12-20.30. Det är verkligen en tur jag HATAR att jobba. Men det är bara göra det ändå. Nu har man en jobbig vecka framför sig.
Mån:12-20.30
Tis:7-16
Ons:13-21.10
Tors:LEDIG!
Fre:16.10-21.10
Lör:7-17
Sön:7-21-10
Mån:13-17

Ja det var min jobbiga vecka, sen är det bara hoppas på att man får vara ledig minst 2 dagar!;) Så man då åtminstone hinner städa hemmet osv..
Vi har då hittat oss en bil, nu gäller det bara att jag får vara ledig som vi planerat så vi kan fara ner och kika på den. Måste prata med syster också, för då far vi nog och hälsar på henne också! Då blir hon nog glad!
Nu måste jag fara! Tjingeling!


fredagsmyyys

Idag är det fredag, trodde att solen skulle titta fram någon gång här under dagen, men det verkar som att det fortsätter att vara en trist och grå dag.. Jag & bea drog och handlade nå käk till i morgon, sen in på sys och köpte oss nå gotta där. tillbaka till hemmet och har städat undan. Älskligen kom hem ovanligt tidigt!:) Det tackar jag för.  Har egentligen ingenting mer att säga. Hoppas på en trevlig fredag!:)

magiska fingrar!

Sportlov för de stackars människor som fortfarande går skola. Dock kul för mig, Eftersom att vi får en mycket trevligt besök i helgen, vars namn är Bea!:)
Återstår dock vad vi ska hitta på. Men vi ska då pimpla, fara en sväng till skellefteå och kolla på nån bilaffär, sen får vi se vad som händer och sker!.
Tvättat & städat idag, de gamla vanliga sysslorna man gör på dagarna när man är ledig! ja, inte för att glömma så har jag umgåtts med Rebecka och sett OTH!


tankar och funderingar!

Jag saknar inte det gamla "livet"..
Jag älskar det jag har just nu. Det som finns närmast hjärtat. De som bryr sig om mig, ringer mig, frågar hur jag mår, de som vill komma och hälsa på, de som frågar om vi vill komma på en fika.. De andra, de som slutat, varför ska jag bry mig om det? varför ska jag ägna min tid åt att kanske ringa, kanske bjuda, kanske fråga?..när jag inte får någonting tillbaka?..
Den fråga kan man ställa sig själv också!

Ledig idag, Malin & Chrille ska komma på besök idag:) Jag & Niklas letar bil för fulla muggar. men självklart finns det ingen man vill ha. Till helgen får man underbart besök. Det ska bli skoj!:)

nu ska jag sätta mig och dricka mitt kaffe och njuta av dagen!..


RSS 2.0