1 Advent!

Bröllopter igår var inte alls som jag trodde. Det var inte alls kul! blev så vi for hem kring halv 10 tiden.  Påväg hem får vi så klart punktering på vänster framdäck. Var egentligen tänkt att jag skulle fara till Sikfors och sova där, men jag orkade inte för att klockan blev så mycket. Ska fara och jobba nu klockan 1 sen kommer Petrus till mig istället! Jag vill va värsta myspys när han kommer och det ska jag se till också! Skriver någon rad senare idag!

jävlat svart!

Ev & Tom hängde med hem, blev Tacos till middag. Gott! Sen när vi sitter där och äter så blir det helt plötsligt SVART i hela huset. Så det blev myspys med massa levande ljus och sånt. Nu har så stömmen kommit tillbaka så då satte man sig här!
ska ringa till Anna om ett tag & höra när man ska komma osv. Måste ju kanske ner på ica och hinna handla nå gott innan kvällen!

28 November & pengarna rullar in på kontot!

Känns som att jag inte skrivit på ett tag. Jag som alltid brukar skriva minst varje dag iallfall. Sitter på skolan just nu, orkar inte gå på motion till musik, men ska gå dit & säga att jag är sjuk så jag inte får ogiltig frånvaro. Sen blir det att fara in till motorslipen och köpa nå skotersaker till Petrus. Eftersom att han är hemma med mamma & är sjuk fortfarande. Ikväll blir det mest troligt att fara till Anna och vara där, se idol dricka glögg & äta godis. Typ jag, Bea, Anna, Petrus, Ev, Tom. Kanske Pilla, Pontus, Syrran & Johan! men det kommer nog bli jätte mysigt, hoppas!
Sen i morgon beger sig jag & resterande i familjen till Lycksele på bröllop. TRÅKIGT! men vi kommer hem samma dag. Så då kanske man far till Sikfors och sover där. hela huset är ju tomt. Hade varit skönt att sova där i helgen då. Utan massa ungar som hela tiden lever om. Inte en lugn stund om man säger så. Lollo ska ju kanske också vara där. Sweet, har inte varit med henne på ett tag nu. Vi har säkert ett & annat att prata om. Det brukar ju vara så;)

Snart är julen här, har inte alls så mycket pengar. Och känner mig jätte snål. vill inte slösa pengar på min familj till julen. Men jag får ju av dom så då måste jag ju ge tillbaka. Har hittat en julklapp till syrran, men ska köpa lite till åt henne! hoppas hon blir nöjd, mamma, pappa & Bror vettefan!
Men det är då nästan 100% säkert på att jag kommer få en bärbar dator. Tack mor & far! ni har ju som försagt er, men det gör ingenting. Jag älskar er ändå! hehe

Nu ska jag gå & hjälpa min förståndshandikappade Pernilla som har lite svårt att göra en powerpoint! Sen ska vi gå ut & röka och surra av oss det mesta innan lektionen börjar om. Skämt och sido!

Petrus - Jag älskar dig otroligt mycket, går inte att beskriva! Har fortfarande inte insett att det verkligen är du & jag igen!

Känslan har kommit.

Dagen är slut. Ev & Tom har kommit, funderar på vad man ska göra ikväll. Dom ville fara och spela innebandy men det är som lite svårt eftersom att Petrus är orkeslös. så det kanske blir en bio istället. Men det återstår att se det också, gick ingen riktig höjdare och då är det inte kul att lägga ut pengar på. Så vi får se om vi kanske bara är här  hemma hos mig ser nån film här, kanske spelar kort och bara myser på med godis och sånt. även om det nu är mitt i veckan!
Men du Anna? kanske man kan ta och komma till dig. Du hade väl nån film att se? kanske man skulle pallra sina rövar dit, ska ta och höra vad som andra säger om den saken!

Mörkt & Kallt!

Dagen har gått så jävla fort idag känner jag. Har nyss duschat så nu känner jag mig som en helt ny människa. Petrus ligger nere på soffan, han mår inte alls nå bra. Febern har då gått ner iallfall, men han vill helst bara ligga och sova. Så man gör inte så mycket till lags. Min hals blir då inte bättre, får se om jag kanske måste stanna hemma från skolan i morgon, beror på hur jag mår i morrn. Och då kan jag ju heller inte jobba vilket jag hade tänkt göra i morgon kväll. Men då får jag väl hoppas på att jag kan jobba på söndag istället. Dom ringde mig i morse och frågade! eller dom ringde och väckte mig rättare sagt.

Ja, snart ska jag börja julpynta. Jag älskar julen, den är så mysig. Ska nog itne ha så mycket i mitt rum. Det blir nog en liten jul stjärna i fönstret och lite små belysning, blir så plåttrigt annars.

Nu ska jag ladda ner en film och sen kanske om man hittar någon skiva så kanske man bränner ut den, kanske man kan se den ikväll. Är dock jävligt sugen på glögg och pepparkakor! Hade inte det suttit fint i era magar också?

min babe

Hockeyn igår var svinkul! självklart vann skeå, där ett tag så trodde vi att dom skulle förlora men icket! Sen begav vi oss hem. Var hemma kring kvar i 11. Petrus var fortfarande uppe, lite små irriterad över att jag kom hem så sent. men jag hade ju aldrig sagt någon tid jag skulle vara hemma. Så han hade suttit uppe och väntat på mig! gode sött.
Fick mig ingen stor sovmorgon idag, min babe har ju blivit jätte sjuk så jag hämtade honom från skolan + att jag med känner mig rosslig. får väl se om det blir bättre senare idag. Hostar och känner att det tar lite ont när jag sväljer. Hoppas det INTE är halsfluss!!!
Hade tänkt vara med Anna idag på våran lediga dag. men vi får se om jag orkar, kanske senare ikväll beror på hur jag mår då. Isåfall att hon kommer hit, ska ringa Ev och höra om hon är sugen då också kanske?
har ju inte varit med Ev på ett tag nu. Känns som att det är ett måste, hon är ju min, så hon kan man inte glömma bort!;)




hehe, sitter på Petrus dator, Hittade en massa gamla kort på mig & Petrus!

hårdrock!

ja, glömde ju då det viktigaste av kvällen, ANNA ska bränna en hårdrocks skiva! Det viktigaste, ja så då måste man sitta och lyssna på den skiten heeela vägen. men man vänjer sig väl med det. Hon måste ju få nån rockkompis. så man får väl se om man börjar tycka om det eller inte!:P


Hockey!

Sitter på skolan just nu. Slutar om 40 minuter,sen blir det att fara hem till Anna och äta nå mat, sen snöra sig i bilen för att fara till Skeå och se hockey. Skeå mot färjestad! Spännande. Anna frågade om jag ville hänga med, var ju länge sen man såg nå sånt så själklart tackade man ja till det. Pilla & Mallan skulle nog också följa med. Trevligt,
Sen var det tänkt att jag skulle till Sikfors. Eller jag ringde och hörde, men då ville Petrus komma till mig istället, så han är väl hos mig när jag kommer tillbaka då.. sötpropp!

imorgon är man ledig från skolan, förbannat skönt! Får väl se vad man gör då. Sen ringde dom från Roknäsgården, så det blir att jag ska jobba några timmar på Julafton! SMID. pengarpengarpengar....
Sen sa hon även att jag skulle få jobba rätt mycket under hela december för att dom hade lite folk. Jag behöver ju alla pengar jag kan få, så självklart kommer jag att tacka JA till alla jobb tider jag får.

P<3

Riktiga vänner?

Ja du har rätt i det du säger. Alla vänner har splittrats. Jag har försökt men har inte fått ett lyckat resultat så varför ska jag ens lägga någon energi på att försöka få oss alla att börja umgås igen? Okej. Det går alltid att försöka, men ibland så ork man it nå mer. När vi ibland har ringt eller skrivit på msn och hört om man ska hitta på nå så är det alltid någon "bortförklaring" eller så går det inte. Inte orkar man väl höra av sig då. Jag diggar din dikt, faktiskt så tar jag åt mig av den! vi var en gång i tiden inte allt för länge sen RIKTIGA vänner. Men jag vet inte längre vad vi kan kalla varandra. Bekanta?
Jag hoppas då att allt blir som det var förut. Alla var med alla, ja förutom en person då som jag ALDRIG kommer att umgås med. men alla vi svensby & långnäsbor, vi hade faktiskt kul!
sitter hos Pilla nu, orkade inte fara på gympan eftersom att jag ska fara med pilla och träna på nautilus. Blir som jobbigt att träna 2 ggr på en dag..

Det vänner man har kvar där dom andra går, det är dom som är ens riktiga vänner.

vilka människor alltså!

gud så fruktansvärt, att vissa människor inte kan växa upp och sluta fjanta. Vi är fan snart vuxna. Jag lider med dig vännen, men du ska veta att det där "människorna" har ingenting i sina huvuden. Låt dom fortsätta, det är ändå dom som står det helt ensamna i slutändan. tänka sig att ni inte kommit från detta ännu, om en är sur på en annan så måste ju kompisarna också vara sura. Tss, PATETISKT!
men du lilla vän, du är då iallfall en underbar människa, Du har ju oss & det är ju alltig någonting!;)

sitter hos Ev nu med tom, Syrran & Petrus. ska snart se sanningens ögonblick, få sig några gooa skratt och fortsätta vårat samtalsämne som vi nu håller på med. Sen blir det väl att fara hem och lägga sig i sängen och mysa lite!

Har hittat min tattuering jag ska göra nu, det kommer  bli jätte fint när  den nu är gjort. vilket jag inte vet är när. Sen vill jag även göra ett till hål i tungan, och på ett annat ställe också. får väl se när det blir av. ska väl kanske ta det lite lugnt nu. Pappa är ju verkligen SÅ emot sånt hära skit!

Söndag

Japp, blev då inte att fara till Sikfors. Petrus ville stanna här inatt så då gör vi så. Vilken toffel jag är känns det som. Eller som syrran säger,
-Du är bara en halvtoffel, iallfall när det gäller om att köra & hämta.

Pilla kom även hit. Får väl se vad man hitt på ikväll, ska ringa öhman lite senare också. Skönt att vara hemma känner jag.
jag bryr mig inte, inte alls. väx upp? Fel person att säga det till. Tala för dig själv istället bruden!

Mina favoriter!;)

god morgon

Blev inte att vaka i natt. Vi alla somnade där kring 2 tiden, helt döda! Så nu är man vaken, vaknade som den andre. Alla låg och sov förutom Petrus han hade varit vaken ett tag. Satt och spelade, så jag joinade honom och spelade lite jag med. Dom andra ligger och ser step brothers nu, är som sugen på att se den. Men jag orkar inte gå så jag tror jag stannar här på soffan och latar mig istället. Igår ringde det en person till Petrus. MYCKET störande, full dessutom. Blev less och han la på. Sen ringde det igen, och då svarade Tom som petrus telefonsvarare. hahah,så jävla bra! Idag får vi se vad som händer, kanske blir att följa med Petrus till Sikfors. Dom har ju köpt en ny liten valp som jag vill kika på. Tydligen jätte gullig. Nu ska jag hoppa på Peppeäng och ge han en blötkyss, oj så irriterad han kommer bli på mig för jag kommer verkligen förstöra hans spelande!;)

Jag vill inte bli stor, jag vill fortsätta vara ung!

Vaka?

Klockan är nu halv 11 och Petrus, Tom & Jimmy sitter i bastun. Såg nyss hur dom sprang ut i snön, det lilla som ligger på marken då vill säga. Hade varit skönt att basta, men som sagt så är det jobbigt sen när man ska duscha och göra sig klar. Det är fan jobbigt alltså. Får väl se om vi orkar sätta i gång bastun igen senare vi brudar. Typ i natt när pojkarna sitter och spelar eller nå? Återstår att se om orken finns.
Jag är typ trött och vill som kanske vila mina ögon en liten stund så man är pigg sen i natt. Men jag vill krypa ner med Petrus och sova och då äre väl likest att man håll sig vaken!;)

färga om håret!

Nyfiken som man. Rätt irriterande, men man får ju inte reda på saker annars. Därför är jag en liten snokare! Jag älskar det, snoka snoka snoka. I love it!
Älskar att snacka SKIT, speciellt om personer som förtjänar det! Precis, det är just DIG jag skriver om. TA ÅT DIG!

Tom tom!

Så dära så var vi alla färdiga. Fräscha & riktigt färdiga för massa mys. Lite blider, lejda oss lite! NJUT!;) hahahah


Gårdagen var jätte trevlig. Maten var svingod, och efterrätten. vilken höjdare! Stannade hos Ida till kl 12 typ, sen for jag in och hämtade Ev & sen Rebbi. Vi drog hem till mig och hämtade lite mat till Petrus sen for vi till grabbarna som enbart satt och lanade. Inte hade dom tid att gulla med oss flickor inte. Stannade väl där till kl 2, sen for vi hem till mig igen. Syrran gick direkt upp och sov medan jag & Ev satt vid köksbordet och hade deep talk till kl 5 på morgonen. Sen kom vi på att det kanske var dags att hoppa i säng. Nu har vi bakat negerbollar & oasenkakor. Ska duscha och sen blir det att fara till pojkarna, dom kanske inte skulle fortsätta lana idag så då blir det att vi umgås med dom ikväll. MYSIGT! Kanske blir en varm och skön bastu ikväll. Hade varit jävligt gott med en kall jävla bärs till;)

Klart det är sant!

Nu har jag gjort mig klar. Väntar på att klockan ska bli 6 så man kan börja bege sig mot Ida. Ska möta upp Th & Sassa eftersom att jag inte har någon aning om vart människan bor. Hojja, är vrål hungrig. har inte ätit sen typ 1 eller nå. Och ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskat mat. Det blir iallfall fläskfilé med klyft potatis och någon god sås till. Och efterrätten bli aftereighttårta och lite sånt smått & gått. Vet inte hur länge jag stannar. Men Ev ringde då mig nyss och sa att det inte spelade någon roll hur länge. Ska ju hämta henne i stan senare. för hon är ju på en annan tjejkväll. Med hennes klass.


Man tager vad man haver. Fetsleven alltså! haha


Jag älskar dig också gubben!;)




Myskväll med brudarna.

Idag orkade varken jag eller Petrus fara till skolan, skönt med sovmorgon! Sen kom Ev & Tom förbi oss, vi drog in till stan. Petrus köpte sina drivhjul och Tom for och övningskörde. Medan han gjorde det bjöd jag Ev & Petrus på fika på Ekbergs. Mumms... Sen for vi till Tom för grabbars ska lana där i helgen. Äntligen en nykter helg för Petrus-. haha Ja även för mig också då. Sitter och ska bränna ut 2 skivor till min bror för dom ska ha typ "födelsedags disco" ikväll så dom behöver nå låtar. Snäll som jag är så självklart ställer man upp och hjälper till.
för min del ikväll blir det att fara till Ida i min klass. Ska ha en så kallad tjejkväll med alla brudar. Äta gott, och bara mysa på! Sen efter det blir det att fara till grabbarna och störa dom i deras lanande. Dom skulle basta. Är man sugen?

Vem har slut pengar? joo, JAG=/ blir tokig. Måste få pengar NUNUNU...
Krya på dig Pilla gumman!

Matmatmat...

Klockan är 18.08 och vi väntar på att maten ska bli klar. Jag & Tommy har gjort köttfärslimpa med ost på. Helvetes gott! jag kom med förslaget för att jag minns en gång för typ 2 år sen när jag var tillsammsn med Petrus att han gjorde den här maträtten och den var så förbannat god. Nu är det bara potatisen kvar som jag sen ska pressa. Sen är det bara hugga i.
Ikväll blir det att fara till mig, nog för att mamma är sjuk, får se om det blir att fara och sova hos lollo eller om vi ändå stannar hos mig. Återstår att se!;)
Alltså finns det någon skönare människa än Tommy? jag älskar verkligen den här familjen! Tack gode för att man fick komma tillbaka till den igen!.
Jag älskar dig Petrus!

ensam på morgonen..

Har nyss vaknat, funderar på vad man kan hitta på, alla i huset är borta. Pilla & Pontus ligger fortfarande och sover, så här sitter jag helt själv. Ska ringa till Petrus och höra om han mår bättre idag. han mådde ju inte så  bra igår kväll. Mamma har magsjuka så jag kommer inte att fara hem idag. Vill absolut inte ha det! Fan så kallt dom har det...

:P

mätt som en gris & det vill jag lova. Nu har det mesta av folket farit hem och det är rätt lugnt här nu.var och gjorde min andra rotfyllning idag, nu har jag bara 2 gånger kvar sen är tanden som ny. Känner bara den äckliga smaken av den där sörjan som dom satt dit, men det försvinner väl det också.
Ledig i morgon, UNDERBART! skönt att få sova ut på morgonen och vakna upp sent!:) Och vill ni veta det bästa av allt, HAHA! Att petrus måste kliva upp TIDIGT för att fara iväg på skolan!

smörgåstårta!=D

Ja då satt man i Sikfors, har hjälp till att göra Pontus smörgåstårta. Är sugen som fan på att äta den NU! men den är dock inte klart ännu och jag orkar inte hjälpa till med den längre. Lisa & Matte kommer hit ikväll, mycket trevligt! länge sen man träffade dom människorna.
Skriver en liten rad senare ikväll när jag har mer tid!

Tackhej!
Puss på dig Peppeäng!;)

GRATTIS!

Sitter på skolan nu, har projektarbete. Jag & Anna håller på att skriva våra lappar som vi skall dela ut till några klass 5:or. Hoppas att det blir lyckat detta nu. Sen kl 2 ska jag till tandläkaren! NERVÖS som fan, eftersom att det är en ny som ska ha hand om min onda tand. Jag hoppas att hon är bra, annars går jag därifrån utan att få min tand lagad.
Sen blir det att fara till Sikfors och gratta Pontus, han fyller ju faktiskt 21 år! GRATTIS GRATTIS! Äh, nu måste jag återgå till mitt skolarbete. Tackhej!

Sweetiepay!

Då sitter man hos Pillalilla, har suttit och kollat på dom söta små kissebäbisarna ett tag:> Nåh! Är mör som fan och vi ska typ krypa ner i sängen och sova snart. Ja, nu fick jag då höra att pilla inte ens är trött, själv håller man på att somna. Så för min del blir det natt om ca 15 min.

Love you sweetiepay!<3
Natti natti

lustigkurre!

hahahahaha, det går ju inget annat än att skratta ÅT dig,!
Ta åt dig, för det är precis DIG jag menar. Otroligt alltså!



Jag & Petrus har det då jätte bra tillsammans, hojja vad jag älskar den där pojken alltså! Det är svårt att älska en människa så som jag älskar honom. Men det är ju inte så konsigt att jag gör? han är ju faktiskt underbar. Som igår kväll, hur gullig är han inte? Först när vi städad rummet, jag fick välja allt som skulle bortut hans rum. Och sen ligger han bara och håller om mig hela kvällen! Och de sista jag får höra innan jag sluter mina ögon är " Jessica, jag älskar dig" FATTAR NI?!


Du kan lika gärna ta självmord!

Äntligen hemma efter en hård dag på skolan. Hade gympa nu sista lektionen, så jag kämpa på utta fan i gymmet och det känns kan jag lova. Mina ben är inte som dom ska just nu känner jag. Så därför ligger jag här i soffan och latar mig med datorn på magen. Finns inget bättre, + att man känner den här värmen från datorn, det är då man mår som bäst. Jaha, så vad händer idag då? Joo, Pilla kommer hit och sen ska vi väl kanske umgås med Ev och dom ett tag. Sen far vi tillbaka till pilla.
Blir att fara till tandläkaren imorgon istället, har fått sån jävla tandvärk sen jag bet av den där tandbiten så det blir att kirra till det i morgon, sen blir det att fara till Sikfors. Jag & petrus får åka med pilla dit. Ska gratta Pontus, han fyller ju 21 i morgon! Så det är vad som står i min planering än så länge. + att jag sen kan sova ut hur länge jag vill eftersom att jag är ledig på onsdag vilket är helt underbart.
Till helgen blir det att umgås med några flickor från klassen. Dom frågade om jag ville komma och äta gott & bara mysa på nu på fredag, sen lördag får vi väl se. Petrus & Tom ska ju lana hos Tom, så det blir väl att kika förbi hos dom. Eller hur ev? Det låter väl som en bra ide!;)

Just ja, igår kom ju Pilis & malin förbi och hälsa på oss. GUD så söt liten rackare dom har alltså! Som man blev sugen själv alltså. Och petrus, nog blev han allt sugen han med. Synd bara att man var så ung, visst älskling?;)

Renbäddat!

ska snart krypa ner med min älskling och sova!

helgen.

Helgen har varit som alla andra helger, vilket betyder helt okej! Blev en impulsfest fredagen, jag petrus syrran & ev var hos oss gjorde oss klara. Sen for vi in till Dennis och var där, sen ut! var inte allt kul. Nåväl, petrus deckade hemma hos mig. blev ett jävla liv eftersom att jag aldrig fick han in säng! ja tillslut,
Igår var vi hos Ev, såg film åt kladdkaka och pratade typ. jag & petrus for väl hem från henna krign halv 3 tiden. Idag har vi bara sovit. Eller vi har varit och handlar spelat lite guitarr hero och nu sitter vi i sikfors. Håller på att städa hans rum och vänta på att Pilis & malin ska komma förbi en sväng.


övertalar mig...

Sitter hos mig. Petrus & syrran försöker övertala mig om att vi ska styra upp en fest ikväll. Känner tagget men ändå inte. Vi hade ju som sagt att vi skulle vara nyktra ikväll, men vi får se. Löser det sig med körningen så blir det nog av. Nog hade det alltid varit lite gott med ett vinglas!;)
Våran orbitrack har kommit nu, så nu blir det att träna med den varje dag till nå program och hoppas på ett lyckat resultat!

ska gå ner och prata med mina änglar nu, kanske jag kan övertala dom att stanna hemma!:)

Fredag!

Grattis till min lillebror som fyller 12 år idag! blir att jag & Petrus far hem till mig och äter lite tårta. Sen fara och umgås med Ev och dom denna. Imorgon ska jag jobba. Ska verkligen börja tacka JA till ALLA jobb tider jag får nu. Behöver verkligen pengar nu inför nyår och mycket annat, efter jobbet blir det att fara till Ev och ha myskävll med hon och dom andra.

Sitter på fotografiska bilden nu, Pilla sitter och gör prov och själv har man inte mycket att göra så därför sitter jag här och skriver nu. väntar bara på att kl ska bli halv 4 så man får fara hem. ska låna hem en kamera över helgen. för nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra för ett repotage.

lite över 2 veckor har gått och det känns som 2 hela år!
jag älskar dig!

oändligt många kyssar!;)

sitter hemma hos oss med Petrus, Ev, Tom, Axel, Syrran & Ida. Vi har spelat skip-bo typ. JAG VANN! sen har jag även städat mitt rum.Förbannat snyggt blev det, jag är riktigt nöjd över mitt rum alltså. Så mysigt! Ska väl ner på kiorren på ett tag. är lite karra sugen, sen blir det väl att sitta och surra och se på tv eller nå.
har även planerat inför kronogård! Som vi kommer ha roligast av alla, tro mig! jag skiter i vad andra säger, men så äre.
haha,det är så kul att titta på dig. Du har för stor skalle för din kropp, men annars helt okej, förjävligt men sant!
Nått du försöker med nu igen?;)

Petrus, ikväll är det din tur att massera mig!;)

skolan!

Och nu har man då haft hål sen kl 9. Börjar om 5 minuter med svenska. Pratade med syrran i tele idag, vi bestämde att vi skulle hitta på nå idag. Och ev var självklart på. Ska ringa och prata med peppeäng senare och höra om han vill hänga med hem till mig. Alltså allvarligt, finns det nå jobbigare än när man verkligen måste gå på toa men man har toalettfobi och inte vill gå på skolans, jag blir knäpp!

skriver några rader när jag kommer hem också! har ju blivit värsta nörden. Jag bara skriver & skriver..


tss...

som vanligt så försov jag & Petrus oss idag. Men det gick då bra ändå, har just gjort mitt prov jag hade nu på morgonen. Blir att gå in till fiket och köpa en kaffe senare. Igår, var i sikfors. Jag & Petrus for ut en sväng med hans 164 och sladda lite. sen skulle vi gå & duscha, och märker att varmvattnet är slut. jahapp!
så vi tog en lång och skön dusch i morse istället. håller på att somna! vill hem...
idag får vi se vad som händer. Tvätta iallafall, sen kanske Ev är sugen? Imorgon fyller då lillabror 12 år. Blir att fira honom då. Sen blir det nog nyktert i helgen även om jag är riktigt sugen på fest.
haha, och det är inte synd om det för det!

Du&jag, jaa vi är helt enkelt gjorda för varandra älskling;)

Snön har kommit och jag är glad! längtar tills det är vinter och man får fara med johanssons familjen till stugan och köra skoter. Älskar att vara där, ja fyfan!

Kul dag!

Ja ikea med brudarna idag, jätte trevligt! Köptre inte så mycket. Ett överkast till sängen och nån snygg kudde. Sen blev det desto mer av det goda på Alko. Bilresan hem var jobbigt. Förbannat så less jag var, väl hemma var det bara sprinag in med alla saker kasta dom på sängen för att sen fara och hämta upp anna hos Empa. För att vi skulle till Luleå på en utbildning om hur man startat en "tjejgrupp" var faktiskt rätt intressant & kul. Sen körde vi då hem, lämnade av Anna hos empa & fortsatte min körning mot Sikan. Nu äntligen behöver jag inte köra nå mer förens i morrn!
förövrigt bet jag sönder en tand idag!=/ Satt på max i haparanda och skulle äta. sen tar det svin ont. då har min piercing kommit emellan maten och tanden. Och DÄR lossnade den tandbiten, då det blir att fara och laga detta fortast möjligen för det skaver massor när jag pratar på tungan!

Imorrn har vi prov. har dock bara pluggat till det en gång och det var med pilla här i sikfors i måndags. Så vi får väl se hur det kommer att gå. Inte bra alls!
Nu ska jag gå & ta mig någonting att äta och sen vänta på att Peppeäng ska komma in från garaget så vi kan mysa!;)

<3

Lista!

Vilken svordom använder du mest?
helvete

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Ny bil, massa kläder,

Har någon någonsin kallat dig lat?
Absolut!

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ohja, kan hända även nu.

Hur många syskon har du?

2 små jävlar.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Ja en tattuering hade inte varit helt fel.

Vad har du för väder just nu?
mörkt och kallt

Vilken är din favoritfrukt?
Mandarin, persika

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

Oftast 06.50

Använder du flip-flops?
Nedå.

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
Kompisar såklart.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej somnar bra utan.

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Ingen alls.

Vad åt du till middag senast?
Spagetti & köttfärssås

Kan du vissla?
Joo

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

hahaha, jag vet att vissa gör det.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0911

Vilken film kan du alla replikerna till?
ingen?

När flög du senast?
När jag & Pilla hade varit i gbg och tåget var inställt pga, ovändret!

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
6 stycken

Läser du för skojs skull?

hatar att läsa

Diskar du din egen disk?
nae, det gör mamma

Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär

Vad har du med dig in på bion?
dricka + godis

Har du en blogg?
jo men visst.

Vilket är ditt favoritämne?
svårt.

Gillar du att flyga?
har inga problem med det så.

Hur många timmar måste du sova för att fungera?
typ 8

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
stressad är jag jämt, oftast fullbokade också.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
rätt så.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
men dö.

Vilka kändisar har du blivit jämför med?
inte någon alls. Men frågar jag pilla nu så säger hon : carmen electra;) skämt & sido.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

finns inget gogare än kött.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?

Rasmus

När badade du i en pool senast?
Inte så länge sedan

Har du varit med i någon skolpjäs?
Att jag det har.

Hur många barn vill du ha?
a men en sådär 2-3 stycken.

Har du åkt moped någon gång?
Har haft en egen

Kan man vara vän med sitt ex?

Nej, inte till en början.

Vad har du i din väska?

Snus, mobil,papper,mp3 mm.

Vad lyssnar du på nu?
Hockeyn på tvn.

ikea,

Igår var jag & petrus hos Kjell. Petrus kaklade en av väggarna. Blev riktigt snyggt, du är duktig;) Sen for vi tillbaka till han. Var tänkt att matte & Lisa skulle kika förbi men det blev så sent så vi tar det någon annan dag. kanske till helgen? För då ska ju jag & Petrus vara nyktra har vi lovat varandra.
Fick min sovmorgon i morse , skönt var det! Så skolan har inte allt varit så jobbigt idag. Jag och pilla for och åt lunch på Thai Garden. nu sitter jag hos pilla.
Blir att fara till Ikea i morgon med Ida, Becca och dom. Trevligt att vi fick hänga med jag & pilla. Sen får vi väl se om jag kanske far till Sikfors då i morgon, är som sugen!;)

ska sätta mig och äta middag nu.
jag ringer dig sen honey;)

Sikfors!

Nu sitter man i Sikfors. Ska hoppa i duschen och sen ska jag fara till Kjell, petrus är där helt alone och kaklar medan kjell är och hämtar sin grabb. Så jag måste ju fara dit och hålla honom sällskap stackan!
som jag kommer att ha träningverk i morgon, tränade hårt på gympan idag. Tror Petrus får massera mig senare ikväll innan vi lägger oss. Kanske man inte har allt för ont i morgon. Har dock sovmorgon till 11. SKÖNT!
Pratade även om nyår idag, det blir mest troligt krono iår också, med samma härliga folk.

Hade även tänkt vara snäll och städa åt Petrus. Hans rum ser ut som ett bombnedslag! Då blir han säkert jätte glad på mig. Vilket jag är ute efter såklart. Nog för att vi aldrig är sura på varandra!;)

Allt och inget-

Lördagen var helt perkeft. Hade jätte kul hos Ev. Var även kul inne på pentan. Ovanligt av mig att säga att det är kul. Blev kanske en aning för full, men jag kunde ju då iallfall stå på mina egna ben.
Har varit i sikfors i helgen. Och blir att fara dit idag också, Petrus ska hjälpa kjell att kakla i köket,så det blir väl för mig att sitta och hålla dem sällskap. Kanske man kan vara till nytta och göra nå? Kaffe kanske..
Sen ska ju även Pilla dit., så jag & petrus ska åka med henne. Så slipper vi köra 2 bilar. Lite onödigt,
På onsdag blir det att fara med ida och några från min klass till alko och ikea. Trevligt att dom frågade om man ville hänga med. Sen får vi väl se vad som händer efter det.
Sitter då hos Pillalilla nu. har ett långt hål, väntar på att Pilla ska vara klart på toaletten så jag får gå dit också haha!

jag älskar dig Petrus!;)

NICE!

Sitter här hemma hos mig. Vi håller på att göra oss klara för att bege oss mot Ev. Jag & Pilla har tagit oss ett gott vinglas. Har bara ett problem. vad ska jag ha på mig för tröja till min klädsel?

Nåväl,  hoppas på en svinkul kväll med utgång. Petrus hänger såklart med. han sa att han skulle vara nykter men får se, ska nog bjuda han på en fylla ändå så han slipper sitta nykter med oss andra.
Skriver mer i morgon om denna kväll.

Tellträsk igår. Mycket trevligt;)

18 eller var det 12?

Japp, då satt man här igen. Man får inte nog av att skriva alltså. Iallfall så sitter vi och väntar på att Bryngel Domeij ska komma hit, så vi kan få börja våran fotografiska bild. Blir att fara till Sikfors ikväll.Eller ja nu efter skolan, sen mot kvällen ska vi dara till Tellträsk, hur det nu stavas! Vara där i johans stuga och mysa på med dom. + pilla så klart. Blir att åka med henne dit. Blir även att sova över där, sen på morgonen bär det av mot Svensbyn till mig lilla hus. Även kallat "dockhuset" invänta en bra tid på dagen där man kan börja göra sig klar. Och sen bege sig mot bodsjön till Ev. Eftersom att hon har fest. hon blir ju faktiskt en STOR flicka nu, äntligen 18 eller var det 12? beror på. hahah.

för tillfället är jag riktigt kyss sugen. Och vill verkligen att Petrus ska komma hit så jag får mig en riktigt blöt köss!

Ska bjuda pillalilla på en snus nu. Så jag avslutar väl min inlägg här då!
Nä en ska till,
Trevligt Lisa att du ville fika någon dag:) Ser framemot det.
PUSS!

Älskling;)

Ja man blir då bara sjukare & sjukare för varje dag som går!:/ börjar bli riktigt less nu alltså. Snoret bara rinner och hostan bränner i halsen på mig. Nåväl, igår var vi ju då ett gäng hos mig. Gjorde inte mycket allt, senare under kvällen for vi iallfall och lekte bilkurragömma, sen for jag & hämtade lollo&henke. Dom hade varit och druckit på durrnäs. Sen for jag & Petrus hem till mig. Jag duschade och han la sig i sängen och somnade. Vaknade i morse av att Petrus hade varit med Johan till skolan, kändes konstigt att vakna upp själv. Annars brukar han ju alltid ligga kvar och kramas. Så nu sitter man på skolan. Gör ingenting för tillfället eftersom att min grupp är klar med vårat klamydiaarbete. ska väl sätta igång och skriva lite APU uppgifter, vilket suger!

Ska jag komma till dig eller?

Åh, det du sa till mig igår. Det värmde, även om det bara var en liten sak som "älskling";)

min prins.

Ja då satt man typ alla samlade hos oss i våran lilla tvrum. Orkade inte sitta där och trängas så jag satte mig här! Grabbarna sitter och tittat på nå skoterfilm osvosv. Och brudarna ser nå på tv. Kände inte för nå utav det. Blir väl att umgås med dessa människor ikväll. Sen får vi väl se om jag & petrus far och hälsar på lollo om det inte blir för sent. kanske rent att vi stannat över natten. Ska ringa henner senare.

Jag har ont i skallen och vill helst bara lägga mig och sova. Fast då har jag ju lovat petrus att hjälpa han med körkortet vilket jag gärna ställer upp på så han någongång kan ta det!

Nu tänkte jag gå ner & Pussa på min lilla prins som sitter där nere så sött i soffan!;)

Nåh!

Sitter på skolan, har fotografiskbild. Sitter och gör nå instuderings frågor inför provet som vi ska ha nästa vecka. Kommer ju dock gå åt helvete men jag skiter i.
NÅH! Vad är det du försöker göra? göra mig svartsjuk/Avundsjuk? Du lyckas inte speciellt bra.
Det är ändå jag som har det. Loser i mina ögon!
Jaja, nu ska jag återgå till skoljobbet. Sen blir det att ringa Petrus eftersom att han mest troligt ska komma till MIG idag. Och vi ska mysa heeela dagen, pussas & kramas och allt sånt man gör i ett bra förhållande!
Kanske till & med far och är med någon, Ev är du sugen? ;) hör av dig!

feta ko.

Japp, kom hem för ett tag sen. Suttit på nodo typ 3 timmar och surrat på. Förjävligt trevligt må jag säga. Sen stod vi uti våra bilar och surrade lite sex & pinsamheter, sånna hära minnen man bara inte glömmer. Sen for vi in på ica och handlade lite saker där. Så jag har nyss käkat upp min goda danio- vanilj! MUMS...
Att du inte bara kan lägga av? Vad är ditt förbannade problem. Okej detta angår inte mig, men förhelvete INSE bara. nu vet att precis att en speciell person kommer att ta åt sig och tro att det handlar om dig. Men det gör det absolut inte. För jag skiter i dig så att. Men alltså jag tro jag tycker om vissa människor för mycket och blir bara förbannad när man får höra hur fruktansvärt illa man kan göra folk. Kan du bara typ köra av vägen och dö eller nå? så slipper man se dig! Nä nu ska jag sluta irritera mig mer. feta ko!

Inatt blir det en natt utan Petrus. Eftersom att vi inte varit med varandra idag, och för att han ska sova hos Jenny med Anton och nån mer? Men då kanske han ska komma till mig i morgon istället! nåh, myys! Det är ju nästan så att man är besatt av honom. men är det konstigt det eller? Nä precis, kanske för att han är den FINASTE killen i världen! Och jag vet att jag skriver mycket om honom men det är så svårt att låta bli.
Okej, syrran säger att jag inte får sitta nå mer. Klockan är mycket och jag borde också gå & lägga mig så jag orkar upp till den tidiga skoldagen i morgon.

alltså allvarligt måste bara säga en sak till. Bea, har träffat människan 1 gång. Men alltså vilken BRUD! Vi hörs till helgen bruden. Knall som fan eller hur!
+ att jag inte får glömma lilla Ev då. Du är underbar!;)

Detta blev långt, förlåt! jag vet att vi satt och pratade idag om att det är jobbigt att läsa vissa bloggar där folk skriver så massa och mycker skit enbart. Men helvete, kände för att bara skriiiiva!
Så dom som orkade läsa detta, bra gjort!.
PUSS!

Sugen nanting.

Ja då har man duschat och tagit på sig nå bättre kläder. Ev kommer hit på ett tag, gullunge:> Sen blir det att fara in till nodo och sitta där och snacka en jävla massa skit hehe som vi alltid brukar göra. Är riktigt sugen på fika alltså. Pillalilla & Syrran ska också hänga med dit. Mycket trevligt.
Sen har jag även kommit på hur jag vill ha min tattuering nu också. Men det är svårt alltså. När det nu blir av att göra en var däremot frågan. Fast jag vet ju då vart jag ska placera den. Kommer bli nice

Pernilla, jag måste låna den där boken efter dig! haha.

My love;)

Kärlek<3

Sitter och tänker på:

När du & jag blev tillsammans den 14/1-06, den bästa dagen i mitt liv. Vi var då tillsammans i 1 år & 6 månader. Vilket betyder 18 månader av lycka. Vi gjorde allt tillsammans, allt man kan tänka sig att göra. Jag har aldrig varit så förälskad i en annan människa förut. Vi hade det bra tills dagen kom. 23/7-07 när du gjorde slut med mig.
Efter den dagen har jag aldrig mått dåligare, okej. Jag har gjort misstag som jag inte borde ha gjort. Mina kompisar sa till mig att jag blivit förändrad. Dom kände mig knappt. Jag satt bara hemma och mådde dåligt, vilket inte gjorde saken bättre. Men då började jag tänka att, varför ska jag sitta och vara ledsen över att det inte är VI längre. Jag tänkte att, jag får väl istället tänka " En vacker dag kommer det bli vi 2 igen" JAg brukar oftast ha rätt, jag brukar oftast vinna mina strider.
Jaa, men tänka sig. Efter 1 år & 3 månaders väntan på att få dig tillbaka så kommer du. Bara sådär från ingenstans.
Först den 3/10- 08. Lycklig! Men sen pratade vi och kom fram till att vi skulle ta det lugnt osvosv.. Men då NU den 29/10-08 så var det som bestämt, det SKA vara du & jag. Spelar ingen roll vad folk än säger & tänker om oss. Jag skiter i.
Du gör mina dagar värda att leva Petrus arvid wilhelm johansson. Jag älskar dig!


Söta underbara du..

Jahapp. Igår kväll blev en tidig kväll. Min underbart söta pojkvän bäddade ner mig i sängen och sen somnade jag direkt. Sen vaknade jag visst av att han kröp ner vid mig senare under kvällen. Imorse körde jag petrus till skolan och nu sitter jag hos Pernilla. Ska in till stan kl 11 för jag ska träffa syrran och pilla skulle in då också. Passade ju perfekt!
Sen idag blir det att umgås med min lilla Ev. Längesen ju! Vi har en del att surra om skulle jag kunna tro.
Blir bara sjukare & sjukare för varje dag som går. Igår låg jag i feber!=/ idag har jag inte kollat, men jag känner att kroppen inte mår som den ska iallfall.
Grattis Mallan till körkortet!:) ÄNTLIGEN va?

Du är underbar, helt perfekt! Jag älskar dig Petrus!


HOJJA vilket LIIIIIIIIIV!

VILKET JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA LIV DET ÄR I SIKFORS HUSET JUST NU!!!!!!!!!!!!! Mina öron dör, och snart är jag DÖV!
Iallafall så jag har haft jätte tråkigt så jag har typ städat hela deras kök. Lagat mat åt Lina. Och sen åt Petrus, snällt va!;) Joo riktigt snällt!
GRATTIS till Johan som klarade körkortet idag! Dom kanske kommer förbi här senare ikväll. Mycket trevligt,
Nä, nu ork jag it skriva nå mer. Ska hoppa i duschen så man kanske piggnar till lite.
Syrran ringa nyss, det blir att dom ska komma för dom orkade inte. Eller jaa, orkade och orkade jag vet inte riktigt. hörde inte så mycket för att Petter kom inrusandes i rummet och SKREEEEEEEEEEEEEK!

Det var allt för mig!;D Tackhej!

frusen.

Stannade hemma från skolan idag. Har haft en jobbig natt alltså, hostat och vara tät i näsan. Mår rätt piss idag faktiskt. PEtrus stannade också hemma från skolan idag, han är ju också sjuk stackarn. Nu i morse har vi varit ner till udden och käka lunch, och sen var vi in i garaget. men jag orka inte vara kvar så jag gick in, ska gå in och kika där snart.
Idag vettefan vad som händer, har ingen ork till att göra nå inte som jag känner mig nu iallfall. Men det blir väl bara att ta det lungt och mysa på. Kanske fara och hälsa på kjell ett tag. Sen får vi se.
Är dock ledig från skolan i morrn, brabra för då kanske jag hinner bli frisk tills på torsdag så jag kan komma då.
& till helgen fyller min FAVORIT 18 år! Fan gumman, äntligen! Eller hur?!
Så det blir fest med henne och många andra. Mycket trevligt, Petrus & Johan skulle vara nyktra så då får dom köra omkring oss, heheh! Om man nu inte fortfarande är sjuk, vilket jag INTE får vara!

Oooh, sweetiiiepaay!;)

sikfors

Har blivit sjuk, vilket jag hatar att vara! Vaknade flera gånger i natt av den värsta hostan man kan tänka sig att ha. + att jag knappt kunde andas i dag när jag & pilla for in till stan. Har väl börjar bli lite bättre men vänta bara tills man ska lägga sig i sängen DÅ kommer det tillbaka...
For förövrigt till sikfors idag så nu sitter man här. Var ett tag sen sist. har ju som bara varit hemma hos mig hela tiden. Har inte gjort mycket, eller jo vi for ner till nån is och prov körde en liten bil typ. Vad mer? ja vi duscha sen har vi bara legat och haft mys!
Imorrn är jag ledig från skolan. SKÖNT! hoppas Petrus också kan vara det, eftersom att han också är sjuk, då kan vi pyssla om varandara tillsammans & bara må..

Nu ska jag gå & vara social med min bunny och kanske rent utav se på tv!
PUSS!;)

Loooser!

Kvällen spenderades här hemma hos mig. såg en mycket bra film, ja man skratta då iallfall. Sen drog syrran och dom mot lillpite, och då kom Pilla hit en sväng för hon hade så tråkigt hemma. Såg singing bee och spelade nå kortspel som petrus dock förlorade i. SYND!
Nu blir det att gå till sängen;)
NattiNatti!

Helgen som varit!

Halloween var supertrevligt. har inte så mycket att berätta om, eller jo det har jag. men jag orkar inte. Var på statt, svinkul där också! Vissa sura miner osv. Men sånt man inte lägger någon energi på.
Lördagen var jag på bröllop. Kom hem kring 12 tiden på kvällen. for till stridholm och hämtade min babe! Sen for vi vidare till lollos lägga och sov där. Trångt att sova i en liten soffa med Petrus, svettigt vill jag lova! men ändå såå mysigt!
träffade även Lisa på festen. Fyllo!;)
Idag har vi inte gjort så mkt, var hos lollo,. sen for vi in till stan och drack en kaffe och nu sitter vi alla hos mig och ska se en film senare ikväll.
Sen är det skola i morgon, vilket jag inte ser fram emot.!

Ps. I love you!;)

RSS 2.0