saknar

Måste säga att jag trivs jätte bra i lägenheten även om den inte är klar. På måndag blir det att fara och köpa en tv. Skönt att kunna se tv. och inte bara allt på datorn!
Har börjat jobba nu. Hela midsommar helgen jobbar jag så klart! haha.
Nåja, det är pengar. Man får se det så istället!
Å sen håll man på att bli förkyld också, var inte oväntat. Alltid i början på sommarn! TYPSIKT!

dig!

hallelujah. ;)

Har ställt in lite saker i lägenheten nu, men oooooh så mycket det är kvar att göra. Imorgon ska jag fara och kolla runt och se om man hittar sig någon soffa som man faller för. Efter det blir det att fara till fårön, där blir det att äta surströmming och ta sig någon öl med några tjejer!;) Det kommer bli en toppen muuuusig kväll!;)

Sen får vi se om det blir ikea på lördag dag, allt hänger på min käre far!

oj så skönt att kunna säga att man inte bor i svensbyn snart. Skönt att få bo själv!;) Looove it, (hoppas jag)

och dig saknar man ju bara mer och mer... Tyyysan!

lägenheten är min!:D

Wie, Sanna ringde mig idag och berättade att efter klockan 12 i morgon får jag hämta nycklarna!:) Det ska bli spännande, åt helvete meed att jag inte vet hur jag vill ha det ens!:/
Men det kommer väl upp någon idé då och då!
Så nu till veckan bär det av mot ikea det är ett som är säkert. Men först ska jag å kolla på lite små ställen. Speciellt efter en soffa. Att man ska vara så kräsen! typiskt!


ciao!;)

studenten,

haha, blev att ta sig några öl i onsdags. var tänkt att bara ta en eller 2. men som vanligt slutar det med att man dricker mer och sen blir man berusad. men det var en skön fylla och trevligt folk vi träffade!:)


imorgon är en underbar dag. Min syster tar studenten, och jag är fruktansvärt avundsjuk, jag vill också!!
Blir att kolla när alla springer ut av lycka, sen tillbringa dagen på norrstrand med fika och trevligheter.. Sen får man se om det blir att man tar sig en kall eller två mot kvällen. har inte riktigt bestämt mig!
Jag mår inte som jag ska, det är någonting som inte stämmer, och jag funderar på det hela tiden. Hoppas verkligen inte att det är så som jag känner just nu....!
Jag tycker om dig!



norsjö, balen, onsdag!;)

Dagarna som varit.

For till norsjö och spenderade natten hos honom! Underbart goo människa måste jag säga;) Fick låna hans syster Rebeccas lägenhet. Tack för de!:)
Tisdag eftermiddag for jag hem, var tvungen hinna hem innan syster skulle gå balen. Så det blev att köra snabbt hem, byta om och direkt fara ut mot havsbadet!
syrran & chrille var sååååå fina. Stolt storasyster säger jag då bara!;)
for sen och åt på ängeln med chrilles och min familj. sen vidare hem, duscha , drog till öhman och såg den DÅLIGASTE filmen någonsin. hahaha, skulle vara en skräck tror ja, men man ha nog aldrig skratta så mkt tror jag!;P

Idag är det onsdag, ja vad händer? Då ja då it vet. Öhman skull höra av sig när han sluta jobba. Så får väl se om vi styr ihop nå!;)
Jag vill festa! haha,
men vill heller inte visa mig bland allt för mycket folk med min haka som är så sårig och ful för tillfället!;)


skadad som aldrig förr!

Ja vad har man att säga om gårdagen annat än att den var helt jävla GALEN!^^ full och gla. Nästan snäppet för mycket. haha, idag är man inte kry. Har sår på hakan, i handen och sen har jag fått nå problem med min käke! ja he sko jävles. Men allt händer så klart när man är i fyllan och villan!;D
har renbäddat i min säng nyss, blir att lägga sig och se tv ett tag. sen krypa ned i min underbart sköna renbäddade säng och sova fantastiskt bra!;D
Imorgon blir det nog att fara till norsjö och träffa niklas!;) MYS!

Och än en gång. Grattis till min pingla som fyller 20 idag! du är underbar..

spola tillbaka tiden. Jag vill ta studenten en gång till;D

Blir att fara in till stan med Lasse. Ska vara smakråd, han ska köpa nå studentpresenter åt syster & petrus mest troligt. Kanske bara blir åt sis idag. Vem vet.? inte då jag..
Sen hade jag tänkt göra ett försök till att hitta mig en partyblåsa. han har med andra ord inget val, han får hänga med och vara smakråd åt mig då!.
Men han vill inte svara i telefonen, vi skulle ses i stan 12. Men jag far ju inte in till stan innan jag har hört av honom. Fast å andra sidan så kanske han ringer mig när han är i stan och så sitter jag kvar här i svensbyn. Så jag tror jag far ändå.

imorgon blir det att fira min pingla som fyller 20 år! Vi börjar hos henne, sen far vi och äter middag på challange. MYSIGT VÄRRE! Jag ser framemot morgondagen. Ohja!:>

CIAO;>

RSS 2.0