Hemma på söndag:)

Nu kan man säga att säsongen är över helt. Jag & Erika har städat ur heeeela lägenheten. Skrubbat och haft oss, nu glänser den mer än vanligt kan jag säga.
Så det blir vår sista måltid här i björntiket nu sen far vi till häddal och ska sova hos Martin till i morrn, sen far vi tillbaka hit och hämtar ALLA mina väskor och far vidare till östersund.
Känns konstigt att fara och lämna alla. Man har ju som gått och blivit en enda stor familj och sen ska man bara fara!:(

Nåja, jag ska ju fundera nu över sommarn om jag vill tillbaka hit eller hur jag ska göra. Hade varit roligt om man fick med sig någon som också vill göra annat än att bara stanna i Piteå:p

Nu ska jag äta räklåda och må gott!;)

Hejs!


Gården stängd. Vi kanske ses nästa säsong!;)

Nu är hela Björnrikegården städad och klar. Vilket innebär att det är så STÄNGT som det bara kan bli. Imorgon har vi P-fest. Samling uppe i restaurangen 10.00 sen blir det massa skoj hela dagen. Vet dock inte vad vi ska göra med tanke på att det är "hemligt" Det får vi alla veta i morgon!;)
Så i morgon kommer Jag, Jessica Wikström krypa hem fullare än någonsin. Nu ska det FIRAS med massa alkoholhaltiga drycker!

Sen blir det väl fest fre & lör också;) Sen måndag så sticker jag och Erika till östersund och sover hos Carro till på torsdag och sen säger jag bara kittelfjäll here we come!;)
Så med andra ord är jag hemma om 2 veckor...Vilket betyder fest, mys och massa underbara vänner!:D


Min älskade KUSIN vitamin kommer hem SNART;D Så jag har städat och donat på här så det inte ser allt för jävligt ut när dem anländer.
Så nu har jag inte riktigt tid att sitta här!

Ciao så länge!;)

Björnrikegården har låst igen dörrarna!;D;D

Erika är fortfarande fast i London. Men har nu hittat en båtresa till Rotterdam(?) Sen får dom se hur dom ska ta sig därifrån. Dom tar dagarna som dom kommer.

Bartömningen var i går! SATAN vad folk. Jag har aldrig slitit så hårt. Glas i mängder det tog aldrig slut, Alkoholen var nästan slut i morse när jag gick upp för att städa med Linkan & Sophie. Shit vilken kväll. 18.5 timmar jobbade jag igår. Kan ju säga att jag var gode DÖD i morse.
Kan väl kanske säga att jag är rätt trött nu också. Så det blir att lägga sig nu. har sysslor att göra i morgon.

* Städa
*Tvätta
*Handla
*Beställa kläder

.. Ja sen kommer jag säkert på någonting mer jag behöver göra också.
En sak är då säker, jag ska fråga någon om skjuts upp till Ica så jag slipper gå den där jobbiga lååååånga backen sen med alla icapåsar!:S

SNART KOMMER JAG HEM MINA KÄRA!:D

Attans!

Jag har gått och dragit på mig den värsta förkylningen. Feber, ont i kroppen och nästäppa konstant!
Detta var väl kanske inte det man hade sett fram emot såhär sista veckan på säsongen. Tråkigt!
Jobbade 4 timmar igår under lunchen, sen fick jag gå av. Jag orkade inte jobba mer. Så de blev att sova i 3 timmar sen upp och jobba igen.
Idag mår jag lite bättre. Fick stanna hemma över lunchen och har  tänkt jobba ikväll. Stiger på kl 5. tror det kommer gå bättre ikväll.

Erika är i London. Skulle ta flyget hem ikväll. Med med tanke på de som hänt i island så är alla flyg inställda. Får väl se när hon kommer hem:/
Jag vill inte bo själv nå mera. tråkigt ju!;) haha

Nu är det inte länge kvar tills vi  stänger åt. Jobbar 5 dagar till;D sen blir det PARTY!

underbara dagar, underbara vänner!:)

Igår drog jag Erika Martin & Fredrik upp till Centret. Blev ett inköp på 2 flaskor Rosé vin, hot shots och öl. Så man blev ju lite rund under fötterna..  Men vi hade riktigt trevligt må ja säga. Sen for vi ner till gården blev att vi tog oss en eller annan shot där också. Så när vi väl kom ner till skalet för fortsatt fest så var man redan nog full och kände att det räckte.
Sen blev det att jag sov över hos Sigge & Gustav med tanke på att det var lite bråk i min lägenhet:p

Idag har det varit en underbar dag. Jobbade 3.5 timmar sen fick jag gå av. Så jag har suttit med Eva och lillprutten i solen hela dagen och haft det riktigt mysigt.
Tro fan det bränner i mitt ansikte. ser ut som en tomat. Med solen stekandes hela dagen. Nu blir det en kall dusch. Sen ska jag & Martin göra lax & potatis med go sås!:) En mys middag för två. hahaha!;D

Det var allt för mig.
Jo en sak till.
Om prick 1 vecka stänger vi åt gården. Då blir det FEST för hela veckan. Sen drar jag till kittel me kusin m.fl. Kommer hem i början på vecka 18. Fyfan vad nice vi kommer att ha!:D

Sen mina kära vänner kommer jag hem, och då ska jag pussa och krama er och aldrig släppa taget om er;)

Dessutom har jag blivit erbjuden jobb i båstad i sommar. tror jag passar på den och drar dit nästa sommar i stället;)


Ohja, party party!;)

Yes, det stämmer mycket bra. Jag är ledig ikväll, Erika och soph jobbar men efter de blir det PARTY:P
Öppnar mig en öl, en liten uppvärmning såhär på kvällen.
Sen blir det röjj och champanj med mina underbara!:)

Vilket väder idag har varit idag. Tråkigt bara att det ska vara sämre i morgon när man själv är ledig.
Å en sak till, i morgon kommer sigge hiit!:) Får väl se om det blir att vi 3 gör nå skoj mot kvällen då eller hur det  nu blir. Nåja. Jag tar dagarna som dom kommer.
Vecka 14 lär jag inte få vara ledig, inte en enda dag! så jag måste verkligen ta vara på morgondagen.

nu ska jag gå och kolla om min tvätt håller på att bli klar så jag kan kasta in nästa. Ni vet man har inte alltid tid att tvätta här. haha!;)

RSS 2.0