Rent hus..

Jo det ska jag tala om för er varför det är så rent. Det är för att Mamma & Syrran har städat heeela huset, nu behöver man inte skämmas över hur man bor! haha..
Kl är snart 3 och Ev kommer snart att höra av sig, Sitter bara och väntar. Har sååå mycket jag måste berätta till henne.
provet på torsdag kan jag ju bara glömma att jag kommer på Godkänt på. men jag gör ett tappert försök iallafall.

Igår var man hos Johanssons familjen till 23.00.. haha, Vi hade värsta familjesamlingen vid bordet. Satt och tittade på en massa kort, som då sen lollo satt och berättade om. Ex, När Pontus blev sur på Lollo och snörde in en liten järn ficklampa i hennes panna så den stappa. Osvosv.. Ja, ett skratt förlänger livet!

+ att jag har det värsta jeans man kan tänka sig ha på sig alltså. Kan ju knappt andas. Men dom går ju ut sig efter ett tag så det är bara stå ut med plågan!


Grattis!

Syster, 17 år! Fick veta idag av Pilla att vi har prov på Torsdag så jag ringde till min praktik och sa att jag hade migrän! Eftersom att jag inte får veta nå så blir det såhär, jag tar ju faktiskt skolan före en praktik helt klart!  Så nu ska jag plugga någon timma, sen ska jag försöka göra en garderob eller nå bara så mina kläder rymms någonstans.
Sen kl 4 ska jag hämta Petrus i stan, för han ska komma hit och gratta Rebbi. Så det blir att äta smörgåstårta! FYFAN så gott! Sen får man väl se vad som händer-
Är jävligt sugen på att dricka, fick nå jävla sug nu helt plötsligt!

On and on!

Hjälpt till..

For till lollos jobb idag och hämtade upp henne. Sen for vi in till stan och gjorde våra pass. Nu äntligen har vi fått tummen ut arslet. Gjorde lite andra ärenden på stan också. Sen for vi tillbaka till dagiset. Var där ett tag sen for jag till farmor och hjälpe henne att rengöra hennes fönster.
Drog in till lollos jobb igen för att ännu en gång hämta upp henne, for och solade så nu är man brun om kroppen! Sen for vi förbi annelund och hämtade lite saker som lollo ska ha till hennes nya lya, for med det till Sikfors och nu sitter man här!
har kikat lite på blocket med lollo. Hon letar en säng och lite sånt.
Börjar halv 12 i morgon så det är ju lurre burre med tiden...

Till helgen blir det att fira min lilla söta underbara syster. Får se vart det blir!=D Älsk dä gumman!

8 ggr...

Kom nydligen hem från Sikfors, jag ev & Tom for dit och var med Petrus. Träffade även lolitotta där! Vi har spelar buzz å lite grejjer. Petrus visa mig nån jävla "hjälp" på datorn. Lite så kul måste jag ju erkänna. var iallafall mycket trevligt att vara där.
Jag måste ju seriöst ha nå fel, sen kl 6 nu ikväll har jag pissar 8 ggr. Tommy sa att jag var med barn och att det var därför. men det kan jag ju säga att så är inte fallet. Tror skarpt på diabetes alltså:> Är ledig i morgon! ska fara in till stan med lollo på lunchen och göra ett pass, om det nu blir av det får man väl se imorgon när jag ringer henne!

Nu ska jag sätta mig ner och skriva lite med folk, sätta in nå musik och lyssna på den!
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!


Har alltid gjort och kommer alltid att göra!;)

on and on!

This love I feel for you goes on and on!!





Magen värker!

Kom nydligen hem från praktiken. Idag har det faktiskt varit roligt där. Har gjort en massa saker så jag kan inte säga att jag är onöjd precis.

Igår då :
For hem till mig duschade och gjorde mig klar. sen for jag till Ev så hon fick göra samma sak. Sen kom Pilla & Petrus till Ev också, sen for vi hem till mig och var där och umgicks. Ett tag senare kom även Johan, Tom & Ville, ja och syrran då.
Vi for in till stan och lekte bilkurragömma. Kul!
Senare mot kvällen for vi även förbi hos Andersen och hälsade på. Träffade Robin där, han är som är gullig typ det där. Stod ute och pratade med han, och sen när vi skulle fara kom Andre och försökte få mig att köra honom någonstans. Men he gick jag it med på, hehehe! Men vi kom iallafall överrens om en sak, att han skulle få åka i min pärla en vacker dag.
For och lämnade Petrus & Tom på pentan sen for vi hem.
Hade en mycket trevlig kväll måste jag få säga.
Tack för massagen;)

10 år?

det kan man ju egentligen fråga sig. Nåväl, ska inte sitta och skriva nå mer om detta. Håller det för mig själv :) Ja okej, Ev vet om det hahaha, nu blev ni allt ännu mer nyfikna va!
Ikväll blir det att umgås med Ev och dom. Vi får väl se vad som händer, men alltid ska vi göra nått kul blir då nyktert.
imorrn jobb man, Hojja!
Men nästa helg kommer vi att ha jätte kul.
och Dessutom en annan speciell helg. DÅ kommer det bli kul, hoppas jag då, wie!


Verklighet!

Då är man hemma. Ska snart bege mig för att jobba ikväll. Sen ska jag fara och sova hos Pernilla. För vi ska fara på nån utbildning i jävre med några från skolan i morgon. Så vi far väl kring 8 tiden eller nått sånt. Har fortfarande träningvärk från min joggning att den då aldrig vill gå över. Så snart den gått över så börjar jag jogga igen, jag ska jävlat säkert inte vara lat mer. Mitt liv ska gå ut på nå, och då måste ja ju göra nå av mitt liv. Inte bara sitta hemma och bli fet! Nä helvete också..



Det finns så mkt jag vill säga, men då lite som jag vågar. Kom igen nu Jessica?!

Måste bara få säga en sak till, Eva-Lena Bertilsson- Hittar ni en bättre människa gör ni det fan bra! Helvetes vilken brud alltså. You rock!;)




Ledig dag-..

idag är man ledig. Mycket skönt att få sova ut. Syrran ringde mig nyss, blev riktigt glad över det hon berättade till mig. Ska börja göra mig klar, sen ska jag fara in till stan och shoppa med syster. Hon var helt på! Alltid lika roligt att shoppa med henne, man kommer alltid hem med så mycket fint.
Senare idag blir det att vara med Emmelie och Ev. Hon skulle ringa mig senare när hon slutat praktiken. Roknäsgården ringde mig förövrigt idag. Ville ha mig att jobba i morgon kväll. egentligen vill jag inte, hade andra planer. Men jag behöver ju pengar och kan ju inte tacka nej varje gång dom ringer. Då imorrn jobbar 16-21 inte så länge då det är lugnt.

Igår var jag hos tandläkaren. Har ju haft sådana ilningar i en av mina tänder. Det var i en tand som var lagad sen många år tillbaka. Dom måste borra bort fyllningen och frågade då mig om jag ville ha bedövning. Jag har inte haft bedövning på 6 år så jag sa nej. Men när dom väl började borra FYFAN jag höll jävlat på att gå under jorden. Tog så ont alltså, så det blev bedövning iallafall. Sen kom dom fram till att jag hade en spricka under tanden typ. och att det var därför jag hade så ont när dom borra.
Sen for man in till stan, vilken känlsa att vara bedövad. Fy, vill aldrig mer! kunde inte ens spotta! hahhah

Så idag har man nådigt ont i tanden. kan inte ens tugga på den sidan. men dom förvarnade mig att jag skulle ha ont i någon dag för att dom varit och rört där. Så,

ÄNTLIGEN!

Öhman kom hem till oss idag och fixade våran dator. Taaaack! så då satt man här och nötte återigen. Idag har man varit på praktiken. Väldigt tråkig dag var det. Sen for man in till stan, träffade lollo & Therese. Sen for man till Pillas mormor och käkade gofika. Eftersom att hon fyllde 68 år! Fullt hus vill jag lova. Sen for man hem till pilla och såg Idol och en liten snutt av Topmodel.
Nu sitter man då hemma, gör ingenting.Min skalle är trött och min kropp har ont. Var ju som sagt en hurtbulle igår.
For ut och sprang av mig lite och sen gjorde man även nån situps och grejjer.Var täntk att jag skulle göra det idag också, men jag vilar upp till dig i morrn. Då blir det att fara ut igen. Man måste ju göra nå av sitt liv?

helgen blir att spendesas på länspsyket. lör/sön! Fredag blir det att vara med Pilla. Börjar ju halv 12 lördagen så det går ypperligt att vara med någon ändå!
Nu ska jag fortsätta kolla runt lite och prata på med folk!

Stör mig faktiskt lite, jag känner en viss irritation i kroppen!

22 September

Lördagen var jätte trevlig. Satt hos Ingela med Lollo, pilla, Therese, sofia & ev. Satt och diskuterade och smådrack lite sådär.Trodde inte det skulle vara så trevligt som det var. men där hade jag fel! Sen for man in på pentan och var där en timma ca. var riktigt packat med folk. nästan för mkt för min del. Sen drog jag ev hem till pilla och sov där. Sen spenderade jag dagen med huvudvärk och trötthet vill jag lova!

Ikväll blir det nodo med Ev, pilla & lollo, trevligt trevligt! Sen i morgon har man praktik. Måste ändra min jobbhelg till nästa. Eftersom att jag glömt bort att vi skulle göra nå med skolan nu till helgen. men bara 4 timmar dock, men jaa!

du har sååå fel!


Be strong,

Missade tävlingen. Trodde inte att den skulle sluta så tidigt som den gjorde. så vi for hem till Ev igen, sitter och väntar på att Pilla ska komma hit. Ev försöker övertala sin mamma om att hon ska följa med oss ikväll, men problemet är ju hunden som man inte kan lämna själv. Men jag tror det löser sig ändå!
Så, ev ska börja göra sig klar sen ska vi ner till mig så jag får göra mig klar. sen får vi se om det blir hos Ingela eller hos Pilla vi blir ikväll.
Det blir då iallafall spel, pyssla om oss med ansiktsmasker, dricka lite vin & snacka gojja!:)
Sen får vi väl se om det blir utgång, Lollo var riktigt sugen. men jag känner inte alls tagget. Jo, just ja! Anna & jossan kanske också skulle glida förbi en sväng senare ikväll.

sitter just nu och läser BÄST boken dock. har redan läst den engång men jag läser den igen bakom stängda dörrar. snacka om att man får en klump i hjärtat när man läser den. Den är fruktansvärt otäck men på ett sätt jävligt intressant. man kan inte lägga undan sig boken. man vill bara läsa och läsa...

Om du bara kunde få upp dina ögon igen!

Det är sol ute nu.

Och jag håller på att göra mig i ordnig. Ska fara till Ev och sen ska vi följa med Pilla & Pontus och se nån tävling typ. Sen får vi se vad som händer ikväll. Blir väl kanske nån myskväll. Eller så fest. Får se, har inte ritkigt bestämt mig!

Kvällen igår var jätte roligt. Vi spelade buzz och jag vann 2/3 gånger. Kändes jäävligt skönt må jag säga. Vi for hem kring 12 tiden typ. och sen var vi hos ev och pratade bara.

Lite smått irriterad vill jag bara säga att jag är. Men jag klarar mig! Tackhej!

Fredagen den 19 september..

Ja idag är det ju faktiskt helg. SKÖNT!
Var tänkt tjejkväll men det blev inte av. Så det blir att jag & Ev far och umgås med Pilla, Pontus & Jonte mest troligt. spela nå spel kanske och äta godis i massor. Är som sugen.

Äntligen klar med mitt jävla "Tema höst" Helt okej faktiskt.
Och nu sitter man då här, käke nyss och nu ska jag ner, se tv & vila! självklart vänta på att Ev ska komma också då.

Sen kommer ju faktiskt våran kusse Niklas hit idag och hälsar på. har saknat honom. Han har man ju verkligen inte sett till på år & dar så det är verkligen på tiden nu tycker man.
ska ge han en BAMSEKRAAAAAAM!

Puss!

På tal om det så köpte jag mig en jätte söt klänning idag som jag är jätte nöjd med. Pilla är påväg hem från Luleå nu, så snart ringer hon väl mig och talar om hur det blir. Och snart kommer ju även Ev.
Funderar på om jag kanske ska dra mig ner mot kiosken och köpa mig nå snus så jag inte blir snuslös ikväll Skulle väl vara förjävligt!

hold on be strong

Love can be hard sometimes
Yes it can catch you off guard like bad crimes
Yes it can make you depressed and angry
Make you say, "Why me? why won't anybody try me?"

You might be saying, "Ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely
Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong
_______________________Bra låt må jag säga!:)_________________________________

Imorgon är det Fredag. Vi tjejer har planerat att ha en liten "tjejkväll" för oss själva, bara vi vi vi.. Mysa på med ostbricka, kanske lite vin, och bara måå och ha roligt med spel och annat. Sen på lördagen blir det nog bio med Ev,soffan & kanske Pilla om hon kunde. Det kommer bli en mycket mysig helg när man får unna sig och bara må det bästa man kan må.
det var ju så jävla länge sen man bara var just "vi". så det ser jag väldigt mycket fram emot. Hoppas det blir av!

man har så många hemligheter för sig själv, vet inte varför man samlar på sig allt. Jag vill bara kunna dela med mig av dom. ( mina egna hemligheter alltså ingen annans) kunna, våga berätta det för någon. Få lätta på sitt hjärta bara. Men det går inte. Varför ska man vara så feg? Eller kan man säga feg? jag vet fan inte!

Har dessutom varit YR i 2 dagar nu. börjar bli riktigt less nu alltså. Tror fan det är nå brist på nå vitaminer eller nå sånt. Jag orkar inte med det längre. när jag går, när jag sitter, när jag ligger. NÄR SKA DET SLUTA??

Torsdag och det är skola!

Japp då sitter man här och väntar på att Bryngel ska fixa till detta med photoshop så jag kan börja med mina bilder. Tar en evighet och om det ska fortsätta såhär så kommer jag inte alls hinna klart till veckan. Inte bra!
Igår kunde man dock inte sova. Låg och tänkte hela kvällen typ. Tänka på allt och alla, allt från sommarn som varit till hur min framtid kommer att se ut typ.
Halv 11 ska jag följa till in till stan, hon ska klippa sig. Och nu kommer bryngel och säger att jag måste stänga av datorn för att detta ska fungera!
Känner förövrigt att jag måste ringa ev senare idag. Kändes som en evighet senast vi var med varandra.
Till helgen hoppas jag på "tjejmys" Wiiiie!

då satt man hos ev. sket i studiebesöket idag, orkade inte fara dit så jag drg hit på engång blir att se idol här. och sen vet jag då inte. Känner mig trött, och vill helst av allt bara lägga mig och vila.

vacker.

Favoritlåt, hojja! Natalie Cole

Nodo + kaffe

Ja dit for man och drack en liten kaffe, snackade bara allmänt gojja. Trevligt trevligt. Vi är så lika du & jag. vi tycker samma sak, och brukar ju oftast få våran vilja genom. Hoppas hoppas!
Nu sitter man med pillas mamma och fredde då, och ser på idol. Pilla blev inte alls nöjd över färgen. färgade håret rött, men det blev dock bara hårbotten och en liten bit ned som blev rött. Resten blev samma gamla hårfärg som hon hade. Stackarn,, men det blir väl säkert bra efter ett tag.

;);)

Pernilla ulla häggström..

Jo jag sitter hos henne just nu. Ska färga hennes hår alldeles snart. Hoppas på lyckat resultat! Sen blir det att fara in en sväng till nodo sitta där och snacka skit. Får se om lollo hänger med också, får inte tag på henne just nu för att dom är så jävla dåliga på att svara i telefonen hemma så jag får väl allt prova på mobilen istället och hoppas på att den ska vara på..




Det är inte lätt när det är svårt.
Tankar tankar tankar!

21.16

Sitter hos Ev, såg nyss idol. Och nu sitter hon och pratar i telefonen med soffan, och jag sitter här. Har börjat en serie på kanal 4 som verkar gode bra som vi ska se nu. Sen blir det väl det gamla vanliga. snacka på som fan i vanlig ordning. vi har så mkt som vi vill prata om men som aldrig blir av typ. Jag skulle kunna sitta och prata med henne dagarna ut alltså. vi har så exakta problem tillsammans att det är sjukt.

Jag blir så besviken på ett konstigt sätt. Vet inte varför. men om det nu är så som vi har pratat om du & jag så  bådar inte detta gott!
Men jag är sååå glad, sååå glad! I love it!;)

Nu ska jag hoppa på Ev i hennes sköna säng och bara måååå!


Have a heart

Då sitter man här hemma och väntar på att klockan ska bli 11 så man kan börja bege sig till praktiken. Har nämnligen kväll idag. Kommer bli pinsamt att komma dit idag känner jag. Eftersom att läraren har pratat med deras chef. Jätte kul! eller så inte. Och denna smärta verkar då inte gå över änn. ännu en dag till. Hojja!
Nu ska jag gå ner och borsta mina gaddar och sen fara.

Hur kommer detta att sluta egentligen?
vad har framtiden att erbjuda oss?

Puss!

Tema bilderna färdiga!

Då har man tagit klart alla kort för detta tema då. Bryngel kommer bli jätte arg på mig för att jag inte har lämnat in kameran till honom idag. Men det får jag ta isåfall. Syrran var min modell, Tack!

Jag blir nästan lite förbannad. Typsikt säger jag bara. Då var man där från början igen!

Lite bilder kommer här:>



......

Ledig dag idag. Kändes skönt att få en rejäl sovmorgon. Blir att fara in till skolan idag med anna, vi ska på ett möte med skolsköterskan. Sen blir det stan en sväng också. Vill som hitta nå fint. Hoppas att jag gör det också! Men i morrn blir det då att fara till praktiken. för jag vill inte byta och hålla på. Ne, det står jag helst över alltså. Även om det inte finns så mkt att göra där på dagarna så tror jag ändå att jag kommer trivas bättre när jag varit där några gånger.

Nä, nu ska jag ta och fortsätta göra mig klar, sen ska jag ringa till lillAnna och höra hur det går för henne.

Jag har ont!,Hojja!

Borta bra men hemma bäst...

Kom hem från Kalix för någon timma sen. Har varit riktigt trevigt att vara där. Fredagen drack vi, lördagen BAKIS. Så det blev inte så mkt till att dricka för min del under lödagkvällen- gick fan inte att få ner. Blev en tidig kväll för oss alla tror jag närmare bestämt. Nu har man då kommit hem. For förbi med Ev till deras stuga och åt köttsoppa- sen mös man lite med lill hunden alice. Nu ska jag vänta på att syrran ska komma hem. hon ska få hjälpa mig att ta nå kort till mitt jävla "höst tema" och sen ska jag göra nå gooogrejs som vi ska äta sen. Just ja,! Duscha måste jag också ta och göra. Ska gå och göra det nu.

Imorgon har man då praktik. Vilket jag inte alls är taggad över. Men det är bara kliva upp och ge sig iväg. Och på fredag måste jag fara till skolläkaren för att han ska ge mig vaxin mot hepatit eftersom att dom flesta på min praktikplats har det. Och jag vill verkligen inte bli smittad. Jag hatar att ta sprutor, vill verkligen INTE! men jag vill ju heller inte bli smittad så självklart kommer jag att ta den utan att tveka!






fotografiskbild!

Ja då sitter man här på skolan och väntar på att Bryngel ska komma med mitt & Pillas USBminne så vi kan påbörja vårat arbete någongång. Men det tar en jävla tid så därför sitter jag här och skriver. Vi ska typ redigera och fixa våra kort vi tog förra lektionen. Sen blir det att låna hem en kamera över helgen för att ta typ tema bilder som vi sen ska göra powerpoint av. Spännande!


Grattis

Till pilla eftersom att hon faktiskt har körkoret nu! jag är stolt över henne ska jag säga. Idag har man varit på praktik, sen kom pilla och hämtade mig. Vi for hem till mig, käka nå popcorn och sen for vi till hennes pappa och hälsade på. Nu sitter jag här och har verkligen ingenting att göra. Funderar på om jag ska gå och ta mig en PN ett tag! Känner att huvudet är trött. Imorgon är det skola. Vill INTE dit!

& Till helgen blir det att vi far till Kalix. Först var det inte tänkt eftersom att det kom förhinder, men det blev ändrat. Kommer bli jätte trevligt. Fest & Många trevligheter!


Fortsättning

Har målat ena sidan på min dörr nu. Så nu är den vit! Färgen räckte inte till andra sidan så jag tar det i morgon då. sen fick jag nå ryck så jag gick ut och städade min bil. Var verkligen nödvändigt kan jag säga. Jag gjorde utsidan si så där. Och sen tänkte jag när jag likaså håll på så varför inte ta insidan på en gång? Mycket riktigt. Tiog en dammtrasa och dammsugarn och städa ut all skit, det var inte lite vill jag säga! & sen gick man in och tog sig en lång jävla dusch. Varmt och skönt! så nu sitter man i morgonrock och turban och diggar lite musik!

Jag blir irriterad. Det går ju inte att lägga ut bilder på pix. Har väntat jätte länge nu. Men jag får väl lägga ut några här då.
förövrigt så har jag inger mer att skriva om. Så det blir nog en punkt där!




Dag 2!

Idag var det faktiskt roligare. patienterna har börjat prata med mig. Typ fråga mig om skolan och vad jag vill bli, om jag trivs på min praktik. Och en tant frågade såhär " Nå Jessica, trivs du här på dårhuset?" haha söt!
Är fruktansvärt trött idag! höll på att somna idag på en föreläsning vilket inte ser så bra ut.
Pratade med Ev för ett tag sen, blir mest troligt kalix till helgen. . Får se! Nu ska jag gå ner och ta och stoppa nå i magen sen ska jag ut och tvätta av den värsta leran på bilen. Sen in och måla klart min rumsdörr, sen dusch och sen SOVA!


Pink -. So what

Länspsyk rehab!

ja första dagen på min praktikplats. Var rätt kul ändå, finns inte så mycket att göra dära. Dom är ju så speciella. Sitter ensam hela dagarna. Vill inte prata eller nå! så man går som bara omkring och kollar runt, fikar och läser massa papper. Jag trodde då inte att det var som det var om jag säger så. typ "farliga" människor om jag säger så.
Dom berätta för mig idag att dom psyken har gjort precis lika mycket dåligheter som på rättspsyket. Så det är ju spännande! man vet aldrig när det händer nå & om det kommer hända nå. Man får som vara på sin vakt. Imorrn är det samma tider 7-15 kulkul. Jobbigt att kliva upp bara.

Nu när pappa kommer hem så ska vi göra lite små saker i mitt rum. Fixa min garderob, och måla dörren osv. Sen kommer Ev hit. Hon & Syrran hade tydligen pratat om en myskväll med dipp och morötter till idol, inklusive ansiktsmask! Så det ska bli riktigt trevligt. Är dock bara jävligt trött...

Helgen : Har varit toppen! Fredagen for vi och grattade jossan jag , ev & Syrran. Lördagen så for vi till Dennis. Satt där och såg tv. Medan killarna drack såklart! Senare under kvällen for vi och spelade Lazergame. KUL! men jag sög och det vill jag lova. Sen körde jag hem ev. och sen for jag tillbaka till Dennis igen och spenderade natten där!
LÄSKIGT och det vill jag lova. Just när jag höll på somna så plingar det på bakom dennis dörr. höll på skita ner mig. för det var ett jävla damp plingande. blev så rädd så jag stoppa huvve under täcket! hahah. Så det blev inte så mkt sömn den natten. Hojja!=/

Idag är det Fredag!

Och jag har nydligen kommit hem från skolan, hunnit äta. och nu är det bara duschen som väntar.Sen blir det att fara till Ev och mysa hemma hos henne! Blir väl att se någon film och gulla med hennes vovve idag också! jag DÖR så söt hon är.

fjärilar!

Nu har man lagt in de låtar man vill ha så jag har nå att lyssna på i morgon på skolan. skönt att bara koppla bort ibland. har nyss duschat och ser nu en rätt så bra film på tv. (förutom att jag nu sitter här) Har inte gjort så mkt idag alls. for ner på kiosken och köpte lite chips och sen har vi suttit och sett idol.
Jag har väl legat med mobilen enbart känns det som. Helvete, tror aldrig jag har skrivit så mkt sms som jag gör just nu. men det är kul att skriva så det tackar jag inte nej till.

Till helgen blir det nyktert för min del. ska vara med ev och hennes nya hund som hon ska hämta i morgon. ska bli så kul att få träffa henne. jag är typ lika uppspelt som ev över att få träffa lillen. Så det blir väl en till sån här helg med film och enbart bara må!
Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta se filmen denna, får se om man kanske till och med somnar. det hade varit något alltså, för jag är pigg som fan och det är verkligen inte bra eftersom att vi börjar 8.10 i morgon. höhö!

Lycka till nu pilla! du vet vad jag menar, och även med en annan sak också.

Nu vill jag helst av allt bara borra mig in i dig!:)

Ev, här kommer jag !:)

Kom hem från skolan nyss. Ska packa och sen blir det att fara till ev. Ska nämnligen sova hos henne inatt! Så hon inte känner sig så ensam! Imorrn kommer hennes bejbis! Åh den är så söt! Alice..
Ska även ta med mig min sladd så jag kan lägg in nå mer låtar.
SATAN vad det regnar!


Förbannade sötunge!

Var med Ev på stan idag, shoppade lite underkläder, en väska & en mp3.. Sen kom linda så vi fick till nodo. har suttit där och pratat. Trevligt. Sen for vi hem till ev. Har suttit där, dragit ut nå bilder som hon ska sätta upp i rummet. Och nu sitter jag hemma här och ska fixa min mp3 så jag kan ta med den på skolan. är så skönt att ha nå att lyssna på när man inte orkar lyssna på lärarna eller nå! haha.

Om du bara visste vad jag egentligen ville säga dig, men vågar jag?

listan

senaste

1.
Kompis du träffade: Pernilla
2.
Personen du pratade med på msn: Sandra
3.
Du fick SMS av: Dennis
4.
Du kramade: Mamma

Idag

5.
Kläder: Svarta Adidas byxor, grön kofta & linne
6.
Bättre än igår: Nädå!

Imorgon

7.
Är det: Onsdag
8.
Planer: Invänta helg

9. Något tråkigt som händer imorgon: Skolan

Favorit

10.
Nummer: 4 & 14
11.
Färg: Svart, vit
12.
Årstid: Både sommarn & Vintern
13.
Saknar du någon? Jo, jag gör ju som det!:)
14.
Humör för tillfället? Nja, si sådär!

Frågor och svar.

15.
Det första du gjorde I morse? Tog på mig kläderna
16.
Vad åt du sist? Mackor
17.
Vad irriterar du dig på? mycket...
18.
Tror du på distansförållanden? ne inte alls.
19.
Vem tänker du på just nu? De ni!
20.
Tror du att personen tänker på dig med? haha, ingen aning!

21. Vart reste du sist? Stockholm
22.
Vad gjorde du igår kväll? Var på hajk med klassen
23.
Liknar du din mamma eller pappa? pappa
25.
Välj en: kärlek, skönhet, kreativitet? Kärlek.
26.
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? har aldrig sett en så, nej.
27.
I vems säng sov du i igår natt? Pillas
28.
Vilken färg har din tröja? grön

Sorg

29.
Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ne,

30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Absolut!
31.
Gråter du när du skadar dig? Beror ju på hur man skadar sig.

lycka
32.
Är du en glad person? Jo det kan man väl säga.
33.
Vad gör dig glad? Nästan allt för det mesta.
34.
Önskar du att du var lyckligare? Hade inte skadat!
35.
Är lycka överskattat? Nä vadå?
36.
Kan musik göra dig glad? Helt klart

Kärlek

37.
Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''? Jodå!
38.
Har du någonsin sagt ''Jag älskar dig"och menat det? Antagligen, varför ljuga om det?
39.
Har du en flick/pojkvän? Nej det har jag inte.
40.
Är du nöjd med det? Njaaa!
41.
Är du kär? Ne, kär kan man väl inte påstå att jag är...

Hat

41.
Vem hatar du verkligen? Kan tyvärr inte skriva det här?!
42.
Har du någonsin gjort en hat-lista? haha, isåfall länge sen. kommer inte ihåg
43.
Är du en mobbare? Nedå!
44.
Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Ett antal gånger.
45.
Har du blivit sviken någon gång? Ohja!


Skolan

46.
Gillar du skolan? Ne, jag hatar den!
47.
Favoritämne? Svenska
48.
Värsta ämne? ooo, det finns det många ämnen av

49. Har du spytt i skolan nån gång? Ja det har jag.
50.
Är skolmaten god? absolut inte!


Det är över !

Hajken igår då.
Jag & anna gick bara till Eliasgrotten för att träffa klassen innan dom fortsatte sin vandring. Sen gick vi ner, påvägen ner träffade vi även på en huggorm. Läskigt! men ändå kul å se en. Gick ned till bilen sen for vi till vitsjön och satt och väntade på dom andra.
Gick över till andra sidan sjön. Dom satte upp tälten, sen käkade vi och satt vid elden. Sen gick vi tillbaka till parkeringen och gjorde massa lekar.
Kan säga att jag kommer aldrig mer att göra nå med OP3B. Hitta en tråkigare klass så gör ni det bra. dom bara klagar och gnäller. Kan inte göra nå som inte passar som. Hojja!
Senare på kvällen satt vi och fikade vid elden sen for jag malin & Pilla till pillas stuga och skulle sova.
OCH VAD HÄNDER!!!!!
Där sitter vi och har jätte trevligt, sen hör vi bara hur det låter uppe på taket. Men vi trodde bara att det var kottar som föll från ett träd så vi fortsatte att spela kort. Sen händer det IGEN?! Pilla & malin blir svin rädda så dom springer till soffan. Där sitter jag själv vid bordet och håller för öronen. RÄDDA!
Sen kommer det någon till dörren och börjar rycka. så vi började skrika. Höll nästan på att börja gråta!
Sen ser ja ju vilka svin det är. ÖHMAN, VILLE & TIM! satan så arg jag blev. Så man har väl inte sovit så mkt inatt.

Men nu är det då över iallafall. Skönt att vara hemma! Idag blir det att fara på middag. är bjuda hos några som mamma och pappa känner, sen får vi väl se. börjar ju halv 12 i morrn så..

Hajk med klassen!

Sitter här hemma hos mig med Anwi. Vi väntar på att klassen ska glida mot eliasberget. Vi ska ju då gå hela vägen ÖVER och sen ner till vitsjön för att käka och tälta där. Jag & Anna pall it gå, så vi ska bara gå till eliasgrottan och sen ta bil till vitsjön och sitt å vänt på dom andra som går.
Sen efter det blir det väl en massa lekar som vi hittat på. Ska ju vara där med våra "Rivaler" OP3B!!
Hoppas på en vinst den här gången! För mig blir det inge tältning, vill inte bli mer sjuk. så jag pilla och mallan ska sova på Pillas stuga med bastu och badtunna. Får se om jag pall me badtunnan. men en bastu hade ju inte varit helt fel.
Sen imorrn är man ledig från skolan, gode skönt!
Nu ska jag fortsätta göra allt i ordning och sen invänta den "roliga" dagen..

Lägger upp nå bilder senare, i morrn när jag kommit hem!

Det pirrar i min mage. Det måste ju vara nå?

RSS 2.0