Valborg!

Yepp. Kom nyss hem. Har varit och hämtat syrran hos Issa. Nu väntar jag bara på att Petrus ska komma hem så han också kan börja göra sig klar. Sen blir det att ta bilen till jimmy. Och sen tar vi våra cyklar och cyklar till Johan i öjebyn för att sätta igång att grill  nå köttese och nå gogrejjer. Sen är det party party. Blir även att sova hos Jimmy inatt så man får hem bilen på en gång dagen efter.

Tjingeling!;>

Love. P

Om ni bara visste hur... :P

Nu ska jag & min babe lägga oss och se Far cry. Natti!

PUSS! ;)


Jaja, på det viset

Jahapp, Då satt man hemma. Kom hem från Sikfors för ett tag sen. Petrus har lärt mig hur man balanserar däcken på bilen så nu man kan väl det lite smått. Det var faktiskt rätt intressant. Så det kommer jag pröva på mera av. Anna har varit förbi en sväng, men for lika fort. Var väl som tänkt att vi skulle göra nå ikväll om det blev av. Men det gick dessvärre inte. Så det blir väl en hemmakväll för min & Petrus del.
Imorgon är det valborg. Får se hur vi gör. Har 2 förslag. Vilket av dem vet jag inte ännu. Beror väl på hur man känner. Nu ska jag iallfall hoppa i duschen och frächa till mig lite. Känner mig skitig efter garagevistelsen. Sen ska jag krypa ned framför Tv:n och se nå bra. Får se, Petrus är ute i min bil och försöker sätta in en baslåda. hehehe!;) Jag låter han göra vad han vill. Han har nu tjatat så länge om det så nu orkar jag inte med hans söta tjat mera. Undra om han lyckas?


Det bränner i mitt face, vettefan varför? har ju inte ens solat nå. Är väl vara allmänt hett här inne. Tjingeling!:>

Love. P

mogen, eller så inte!

JÄVLA SVIN...

Ja det gör vi!

For till Anna och var där ett tag. Men sen ville Ev & dom att vi skulle komma till Svensbyskolan och spela kubb. Och kubb är inte riktigt min grej, inte i detta kalla väder iallfall. Så jag valde att fara hem. Och det gjorde jag mycket rätt i också, för att jag satt just och tryckte i mig en massa rädisor & ärtskidor! JÄVLIGT GOTT...
Imorrn blir det att kliva upp tidigt igen:S Men då sen på torsdag så får jag ju ändå liiite sovmorgon eftersom att jag ska vara kl 10 på ungdomsmottagningen och sätta in en P-stav! Aaah, är typ nervös! Men det kommer gå super. Skönt att slippa tänka på piller varje dag.
Fortfarande sugen på nå?! men vad?

Vi älskar varandra du & jag!:)

Blod i massor

Är hungrig som aldrig förr, väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag sitta här och ruttna ett tag. Kring 5 tiden ska jag ringa Anwi. Vi ska hitt på nå! Sen får vi väl se om det händer nå senare under kvällen.
Vad händer valborg? kan någon berätta! För i min skalle är det tomt på ideér...

Älskar dig hjärtat!

Sliten krigare!

Jag och petrus har suttit sen igår och försökt föra över alla påskbilder till min dator från hans kamera. Men det har fan varit en omöjlighet! Men så kom Tim hit i morse. Tack vännen. han fixa det på en gång. Eller han sa hur man kunde göra, och visst nog gick det. Så nu har vi fått lägga ut nå bilder på pix. Tack gode! Äntligen säg jag då bara. Nu ska jag gå och ta mig en dusch sen ska jag väl bara lugna ner mig för att senare sussa!:) Så man orkar med morgondagen!


Några härliga bilder från påsken!:)


Love. P

Vaknade för ett tag sen. Har gjort mig klar och väntar på att klockan skall närma sig 2 så jag får fara till sjukhuset och arbeta bort mina timmar. Sen blir det att fara hem och sova. Känner på mig att det kommer bli en jobbig kväll. Har varit uppe alldeles för länge i helgen:P

Ska ta mig en kopp kaffe och umgås med Peppe nu innan jag far!;) Tjingeling!

Hej hå i det blå!=)

Kom nyss hem. Har varit och solat. Sattana va varm och svettigt. Måste börja sola nu till balen. Vill bara bruuuun!:) Ska duscha och göra mig klar sen fara till Sikfors. Sen ska mamma & pappa komma och hämta oss så vi far tillbaka till Svensbyn. Anna och dom var sugen på att hitta på nå. Så varför inte? inte tackar vi nej inte!

Allt är som klart till bal & student. Men ändå känns det som att man inte är klar.

* Balklänning
*Bokning av hotell & biljett
*Skor
*Håruppsättning bokad.
*Sminkningen
*Smycken
*Studentklänning
*Skylten
 
Ja allt är som klart. Lite små fix. Men jag tycker så synd om mamma & pappa. GUD vad jag suuuger ut pengar från dem just nu. Men som sagt. De hände bara en gång så!:P

Love. P


sätt igång!

ojoj god morgon. Blev en rejäl sovmorgon alltså. Fan dagen har ju snart glidigt förbi. Nåväl. Ska sätta igång och plocka bort en massa kläder på mitt rum. Kommer nästan inte i i mitt eget rum pga. alla kläder! sen ska jag tvätta av bilen för den är verkligen smutsig. Sen duscha och fräscha upp mig för att senare fara till sikfors på middag! Sen ikväll får vi se vad som händer. Om det kanske blir att fara tillbaka mot svensbyn. Isåfall Anna så ringer jag dig!

STRÅLANDE SOL!

Kjellan på fylken!:P

Skönne!;) Nu har man kommit hem och ligger i sängen men kan inte sova riktigt. Kvällen har bestått av röda vita rosen på sjulnässkolan. Var inte riktigt min grej. Eller jo det är kul, fast bara på sommarn när det är varmt ute. Var inte rätt klädd idag om man säger så. Men nog hade vi ändå trevligt. Sen där kring halv 1 for man in till stan. Grabbarna for in på max och käkade så vi satt där ett tag. haha. en liten kille kom in på max ikväll "FULL" som ett ägg. Trodde han då iallfall. Kom från Gällivare. haha hojja säger jag bara. Sätt där och sa att han hade med sig en dunk och 3 flak öl. Att han hade druckit massor,. Brände sin egen sprit hemma. Blablabla. Ex. " Nä, säg inte mitt namn, Kalla mig DUNKEN" Lite små kul var det faktiskt. Man fick sig ett gott skratt. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Kört omkring sett folk
OCH PILLA. Du måste bara höra på dagens bästa. Vem tror du vi ser ute på Kalles då? om inte KJELL-ÅKE!!!!! Kan du förstå? hahahahah. Ja fyfan, höll på dö i skatt. Snacka om det alltså. Nog var han goode dragen ändå. Så nu har vi nå kul att snacka om på torsdag när vi kommer tillbaka till skolan.

Nu hade jag tänkt lägga mig och se en film eller nå. Om jag orkar. Brukar oftast somna, hinner inte ens se de 10 första minuterna av en film såhär på natten!;)

Älskar dig P.


Allt är klart!;)

Stackare Ville. Fick du till bilen igår?:P

Idag har jag & Anna varit på stan och shoppat lite. Jag köpte mig en klänning som jag ska ha på studenten. Så nu behöver jag inte sitta och tänka på det där nå mer. Känns skönt! Ikväll blir det att vara med Anna. Får väl se om Tim & Petrus kommer och är med oss också. Blir då en nykter helg för oss alla:)
Valborg snart. Får se vart vi blir. Petrus surrade nå om att vi kanske kan dra upp till hans stuga och vara där. Får väl se hur sugen han är när inte han ska dricka. Han har ju lovat Lasse att vara nykter nu i minst 3 veckor. Hoppas han klarar av att hålla det då. Annars får han väl ta det med mr. L.. 

Just ja, Tack mamma för den fina vårjackan jag fick av dig, nu behöver jag inte gåomkring och svettas i min vinterjacka mer. hehe!!

Love. P


God morgon.

Yepp, jag sket i skolan. Men som alla andra så måste jag dit halv 3 för att göra den där förbannade redovisningen som inte alls kommer gå nå bra för jag har inte ens tränat nå. Men det får bli som det blir. Dom vet ju att jag är jätte dålig på att redivisa så. Har huvudvärk=/ Bland det värsta jag vet, hade tänkt börja göra mig klar och sen ta en tablett som ´tar bort skiten. Efter redovisningen så blir det väl att fara hem. Anna sa igår att hon ville komma och hämta mig så då får hon göra det. Sen får vi väl se om petrus har slutat samtidigt som mig annars får Anna stjutsa hem mig också. Får se!
Petrus var ju som lite söt i morse. Han satt och tittade på mig medan jag sov sen vaknade jag till och då säger " hehe, du ser ut som en liten björnunge när du sover" SÖT!

Love. P


De ni ;)

Kom nyss hem. Kvällen har bestått av bilkörning, gravstenar, babbel och film. Fast dock såg jag kanske 10 min av filmen om ens det. Klockan är ändå rätt mycket. Fast jag ska ju inte på skolan förrens halv 3 i morgon så då gör det inget med tanke på att jag kommer sova såååhääääär länge imorgon;)
Petrus är med Tim någonstans,! Undra när han kommer hem? tänker då inte sitta uppe tills han kommer iallfall. Näfan, han får smyga så han inte väcker min kära moder och sen krypa ned hos mig.

Nu vill jag ta studenten så jag någongång kan få börja jobba. Börjar faktiskt längta mer och mer till att få tjäna pengar nu än vad jag gjorde tidigare.

Love. P

gränser....

Åt nyss jävligt goda plättar. Och nu hade jag tänkt ta mig i kragen och tvätta bilen så den glänser. Sen ska jag in igen och duscha och fräscha upp mig för att bege mig till Anna. Får väl se vad vi hittar på för någonting. Men har ju dock skola i morrn så idag kan man vara ute lite längre. Om jag orkar. Är svin trött redan nu känner jag.
Wiiiie, Peppeäng kommer till mig ikväll!;)

Älskar dig hjärtat!


mitt hjärta tillhör...

Ditt... Jag älskar dig!;)


Vilken väg ska jag välja?

Jaha då låg man återigen i sängen och kan inte sova idag heller. Undra vad det kan bero på? Har då iallfall varit med Johan Lidman, Tim, Ville, Jimmy & Anna ikväll. Var och körde runt och busade lite i Sjulnäs. Sen spelade vi kubb. Dock jävligt oseriöst. Men kul hade vi! Sen ville killarna in till stan och äta så vi satt där medan dom åt. Sen skjutsade Anna hem mig. Kom på att man kanske ska tillägga att vi var med öhman och dom också i typ 30 min för att göra lite hyss.

Fan måste sova men det kommer jag inte kunna göra!:/ ORK IT.


Love.P

Kom hit...

Ja andra dagen blev bättre som jag hoppades på. Lite lång dag bara, kände att jag blev trött där kring 2 tiden och efter det gick tiden riktigt segt.- Fanns inte så mycket att göra. Så nu blir det att sitta  här ett tag göra det man alltid gör på datorn. Sen ska jag vänta på att anna ska  höra av sig, Vi kanske skulle göra någonting. Och sen får vi se om Petrus kommer till mig ikväll. Var inte alls säkert. Men han skulle då iallfall höra av sig:)



 Äkta kärlek dör aldrig ut!;)

Första dagen!

Såja, kom nyss hem från min praktik! Det var väl sådär om jag säger så. Folket på avdelningen ligger ju fan i magsjuka så man var ju inte in till så många. Men jag gfick då göra lite små saker iallfall. Och hoppas att det blir bättre i morgon. Ska dock vara där kl  7 i morrn:S Jobbigt tid att börja jobba kan jag säga:>
Sen kom även snälla söta rara Anna med min stundentmössa:) OCh JAA den passade. Tack gode gud för det. Så nu är det fan inte många dagar kvar alltså, sen tar man STUDENTEN!
Har pratat lite med peppe en sväng också. Min babe, han är gode söt! Nu ska jag göra mig godnatt klar sen ska jag väl ligga och nöta lite innan jag lägger mig. Blir en tidig kväll annars orkar man ju aldrig upp i morrn.

Nåh, hatar att inte få sova med dig. Känns så tomt!
Jag älskar dig P

Sjukhuset 3A nästa!:P

Vaknade rätt tidigt idag även fast jag hade en rejäl sovmorgon. Men man kan väl säga att det var mina söta pojkvän som stökade på hela morgonen som väckte mig. Han hittade inte sin mössa och det vart det enda med det andra. så jag bestämde mig för att kliva upp och göra mig klar. Så nu sitter jag här helt klar. Börjar klockan 2. Hade tänkt gå ner till tvätten och vika in den i min garderob och sen fara till Pillooow!;) Slutar inte min praktik förrens 8 eller 9 ikväll så det blir ju då att vara hemma ikväll. Skönt ändå. Anna ringde mig för ett tag sen, vi har nog mest troligt fått våra studentmössor! ÄNTLIGEN:D
Måste säga att det känns jävligt skönt att jag & pilla fick vara på samma praktikplats i år!:P

Love. P

Blablabla...

Kom hem från Empa för ett tag sen. Har varit och grattat henne, åt en massa gott fika och surrade på. Tim fick köra hem Petrus bil. Och nu har vi då fått liv i pojken. Men han går inte att föra ett normalt samtal med. Eftersom att han fjollar sig så mycket. Så det får bli imorgon istället...
Börjar klockan 2 i morgon så det blir en fiiin sovmorgon:D Lär säkert ändå vakna rätt tidigt så jag far nog till Pilla och är hos henne tills vi ska börja. Då har man då nå att göra iallafall..


Hade det inte varit olagligt att döda... Då hade jag gjort det!

Äntligen har man kommit hem. Sov hos emeli i natt:) Och sen skulle petrus och tim komma med bilen så vi kunde fara hem och äta middag och göra oss klara innan vi ska tillbaka till emeli för att fika och gratta henne! väntade i över 5 timmar på att dom ska komma. Och vad tror ni jag ser när dom kommer? en KNALL Petrus. Ah, det brinner i hela mig. så förbannad är jag på honom just nu. ´Förbannade Alkoholist! Det är vad jag kommer kalla honom i fortsättningen. Jag menar, det är söndag, skola i morgon! DÅ SUPER MAN INTE......... Men nu ligger han då på vårat tvrumms golv. DECKAT!

Nu tänker jag gå och duscha och fräscha upp mig. Är bakis och ser rent förjävligt ut^^ Sen ska jag bara lata mig här framför Tv:n och invänta att klockan ska bli kring halv 7. Får väl se om petrus är nykter då så han också kanske kan följa med och gratta henne. Annars får han stanna hemma! Med tanke på att det är jag som får skämmas över hans beteende! Nä hojja..

Lördagens planer.

For med petrus in till stan idag och köpte alkohol. Så det blir att sänk en ferre senare mot kvällen hos robin. Sen får vi se om det blir utgång eller inte. Beror helt på. Lovade fan mig själv att vara nykter men eftersom att de andra skulle festa så hänger jag med..

Så jag hoppas på en mycket trevlig kväll pojkar & flickor!
Ska börja göra mig lite smått klar nu, så jag inte behöver stressa så mycket sen.

Love. P


sms tönt

Idag har man inte gjort mycket alltså. Jag har städat i stort sett hela huset för att göra Anna-Lena nöjd när dom kommer hem i morgon. Om det nu kommer vara snyggt fram till dess. Hoppas! Petrus har lagt om sommardäck till min bil. TACK älskling. Nu behöver man inte tänka på det längre. Imorgon blir det att vi ska fara till mig så vi är hos mig innan kl 12. Eftersom att en snubbe skulle köpa nå skoterskidor av Petrus, och det blir ju närmare för han om vi är hos mig. Så det blir att ställa klockan så man inte försover sig!
Och ni bara skriver och skriver med varandra. Snart får jag ett PSYKBRYT

Att det aldrig kan lämnas nå

Vaknade upp för ett tag sen. Och det första jag ser är att det är SLUT toalettpapper här i Sikfors! Ja inte blir man då på bra humör när det är slut. Så vi fick fara och låna 2 rullar av Jonte & Mia. Idag får vi se vad som händer. Ska gå iallfall gå och äta nå. Min mage kurrar.
Vem vann i Buzz igår då? ... Jo jag!
hehe


Love. P

wmw

Önna. Nu har man spelat klart! Gissa vem som vann? Joo.... VI:P

nu ska det spelas för fulla muggar:D

Kom nyss till Sikfors. Pilla kom och hämtade mig. Så nu sitter vi här och ska spela en wmw :D Sen kommer väl petrus hem hit på ett tag också. Så då blir det buzz och lite annat smått & gott. Har satt på kaffe som jag snart ska gå och kolla till. Det bästa är ju när man har en kopp kaffe när man sitter vid datorn eller hur?
Och som att jag blir avis på pilla & Pontus som ska flytta till lägga snart. Jag och petrus har ju dock börja småprata om det eftersom att jag snart går ut. Så det blir väl att flytta till vintern någongång. Skönt att få flytta och få vara för oss själva. Men som sagt det är småprat inget annat.

Som jag har snusbränna. Dom här jävla white alltså. Tacka vettja vanligt snus. Då får man då ingen snusbränna.

Tack sis!;)

Love. P

Blå himmel!:)

Syrran har datorn här ute i snöhögen där vi ligger och solar. Så vad gör man? jo man sätter sig och nöter som vanligt. Måste ju ligga här nu. Petrus retar mig för att jag är så "blek" men det är bullshit! för jag har faktiskt fått färg. Men det går ju inte att jämföra sig med honom, eftersom att bara av att han tittar på solen så blir han brun. Och jag menar det. BRUN!

Idag ska jag ha min städar dag. Jag har MASSVIS med kläder som måste tvättas så det lär ju ta någon timma. Sen hade jag tänkt lägga mig och se en film ikväll eller nå, har fan inte varit hemma en hel kväll på länge nu.
Petrus ska få låna min bil för att fara med Robin till havsbadet och bada, Sen ska dom komma och hämta upp mig för att senare fara till Sikfors. Vill vara där ett tag nu:> var fan länge sen sist!
Det är mysigt att vara där ibland, när man inte varit där på länge. Plus att det är FF där så vi blir bara vi och pilla & pontus. SKÖNT!
Får väl se om Rebbi & Johan får för sig att komma till oss då. KAn man ju basta, spela Buzz, Singstar & Guitarhero med trummor. (Grym på trummorna) Gitarren kan ju dra sig någerst!

Är sugen på att sänk en ferre. Får väl se om det blir en till helgen, eller om man sparar sig.

& snart fyller Empa år! Så då måste jag dit och gratta henne, Det är ju inte varje dag man fyller 20 år.. Längtar du bruden?

<3 Petrus Johansson!;)

<3


Jag har världens bästa pojkvän som jag älskar över allt annat<3


Pajje igen!

Min rygg hat pajjat!=/ Tror det är ett ryggskott nu igen. Solen skiner och jag måste ligga inne på soffan och ta det lugnt. JÄTTEKUL! Eller så inte.. Hoppas det går till sig snart. eller iallfall så jag kan gå ut eller röra på mig.

Igår for jag, Ev, Petrus & Tom och körde skoter upp på ett berg. Satan, körde hela fel. Kom på¨fel ställe fastnade som fan, slet för mitt liv. Men tillslut så kom vi på rätt ställe. Det var en mycket trevlig åktur ändå. Sen for vi hem till mig så jag fick ta på mig andra kläder osv. Sen typ halv 11 for vi till Ev i stan och såg BB och typ nån film som jag inte kommer på vad det heter.
Idag får vi se vad som händer. Om det blir att göra nå eller inte. Beror på min rygg. Kan ju som inte göra nå precis:S

Love. P

tillsammans blir vi en:D

Vaknade för ett tag sen. solen står högt på himlen vilket betyder att det är bra väder och att jag ska klä mig och lägga mig i snöhögen och pressa. Igår var det så varmt att man låg i bh och solade. Så nog har jag blivit lite brun alltid. Ev ringde mig nyss. Hon skulle prata med Tom och höra om dom kanske skulle komma hit och umgås. Blir iallfall att vara ute. Sen får vi väl se vad som händer. Pappas skoter är trasig. men Petrus sa att han kunde fixa det, då hade man kunna fara och grilla på vitsjön eller nå:D
Igår spelade vi poker. Petrus vann. Det var inte så mycket i potten men 100 kr är ju alltid kul att vinna:> Spec han som är pank! Så det blev endast det vi gjorde hela kvällen, sen for vi hem till mig och somnade direkt!:P

Jag älskar dig Petrus Johansson!:)

Ful, fet & äcklig!;)

STRÅLANDE SOL! vilket betyder att jag snart ska gå ut & lägga mig på ett renskinn och hoppas på att jag ska bli brun.
Blev förövrigt väckt klockan 9 av att Alexander satt och surrade med Petrus. Åh, blev nådigt förbannad! Så inte var det ju någon idé att lägga sig och sova igen när man har blivit väckt.
Sitter just nu och diskuterar med mamma och pappa om att dom tycker att jag är otrevlig för att jag inte hälsar på folk på skolan exempelvis. Kom in på det när mamma berättade för mig om när hon & emma hade pratat om varför jag inte fick hänga med till Gråträsk osvosv. Har inte så mycket att tillägga om det. Bryr mig inte, men nu vet jag ju hur det var!

Idag får vi se vad som händer. Ska då ringa och höra med Ev vad som ska göra idag:> Kanske man kan vara med hon och Tom eller nå. Men jag tror att klockan är för lite för att ringa!:P
Love. P

Borta bra men hemma bäst

Nu var man äntligen hemma. Det har varit helt UNDERBART i stugan. Vi kom dit, drack öl, skotta upp en grillplats och satt där hela kvällen. Så har det väl varit varje kväll. Att man suttit där tills man inte orkat sen har man gått och lagt sig.
Snacka om goo jävla väder det har varit. Igår var det strålade sol satt ute hela dagen och pimplade. Fick ändå upp 4 fiskar! Vad säger man? Jo att jag helt enkelt är bäst på pimpla!;)
Nu ork ja it skriva nå mer om våra dagar där förutom att det var nått jag verkligen gått miste om ifall jag inte for dit! Detta måste vi bara göra om. Till sommarn, innan jag börjar jobba! Då far vi igen:)

Ja nog har man fått sig lite färg i ansiktet vill jag säga!:>
Love. P

Glad påsk!

Glad Påsk på er alla!:)
Kom hem nyss, har duschat och nu ska jag börja dra mig mot sikan igen. Blev att vi fick ta mamma & pappas bil istället för min bil. Kändes mycket säkrare så jag for hit för att byta och då passa jag på att göra lite annat också. Skönt att det gick att vi kunde ha elen i stugan, då kan man göra så mycket mer.
Hoppas på bra väder så man kan sitte och glassa ute på isen och dricka öl. Ska även ta med min dator så vi har nå musik å grejjer. Oj så mysigt vi kommer få det!
For till Sikfors igår kring halv 12. Då var jag klar, blev att lägga sig direkt man kom dit eftersom att jag skulle kliva upp tidigt idag. Halv 9 då vill säga:>

Nu ska jag hämta potatis och sen ska jag dra!


Kram. Jessica!

Stugan!:D

Var nyss och handlade lite mat tills i morgon, eftersom att det blir så att vi ska fara. Måste även gå och packa kläder så allt sånt är klart så man slipper stressa med det sen. Vi kommer få det SVIN mysigt därute under påsk! nån som är avis?
hehe, ne jag tror alla kommer få en trevlig påsk.
Ska fortsätta packa nu, sen kanske Anna & Ev kommer förbi på en smoke!:) Och sen ikväll får vi se om jag far och är med dom eller om jag far direkt till sikfors beror på vad klockan är. hur sent jag blir klar osv;P Fan måst ju köör med släpas helt själv. Tyck it om!

problem

Vilket jävla liv det blev om påsken nu alltså! Får se om det ens blir att fara. Petrus kände inte suget när inte Johan & syrran skulle med, för han ville inte bara att vi skulle vara 5 stycken. Men det kvittar väl hur många man är. okej det hade varit trevligt om det var någon mer. men jag är hellre borta under påsken som alla andra än att stanna hemma i Piteå och ruttna bort! men vi får väl se hur det blir. Jag tänker då INTE stanna,. Far väl utan han då isåfall.

Ikväll blir det väl inte så mycket som händer. Petrus skulle komma hit, han ville fara och hälsa på Tom och dom så det blir väl att hänga med dit om jag orkar. Vill fara och sola, kanske ska fara och göra det? Hm. Fan!


Hos Ev i stan,

Sitter hos Ev i stan. Killarna sitter och små dricker lite öl och vi tjejer har spelat spel. Och sen for jag, Ev & Jossan och körde bil för det blev så tråkigt att bara sitta inne och göra ingenting. så vi drog iväg en sväng till norrfjärden. Virrade bort oss där på nå kvarter men hittade tillbaka rätt snabbt.
Så nu sitter man här igen, känner att jag börjar bli riktigt trött och vill hem och sova. Men vi får väl se hur det blir med den saken.

Jag ger dig 2 möjligheter att välja. Det är krav jag ställer. Så VÄLJ.
För nu är jag jävligt less. Och tro mig. LESS.
Behandla mig som en människa, och sluta behandla mig som luft.
Och lär dig lyssna på vad jag har att säga också!


När man har tid över;P

Lovar du att vara ärlig? Hm, beror väl på vad det kommer för frågor!;)

Du heter: Jessica
Smeknamn: Jesse, Jerkan
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Whitney Houston
Beroende av: Snus:D
Vad tror folk om dig?: Ingen aning, men snäll hoppas jag väl
Vad får du oftast komplimanger för?: ingen aning
Vad säger du för att imponera på någon?: haha ofta jag ens imponerar på nån?
Hur imponerar man på dig?: Snäll, rar, busig;)
Brukar du skratta för dig själv?:  hahaha, jåå!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jo gör det;)
Var bor du?: Piteå.
Trivs du där?: Nja, finns ju bättre ställen-
Äger du några converse: Nej!
Sprit, cider, vin eller öl: Cider & vin
Brukar du bli för full: OHJA!
Är du allergisk mot något: Jo, människor som tror dom är nå
Hur svarar du i mobilen: Hallå, Haaaj!
Antal timmar sömn inatt: 7
Brukar du komma i tid: Nä inte den senaste tiden.
När mår du bra: När jag är med mina vänner & petrus såklart!
När blev du fotad senast: Igår
Hur känner du dig nu: Mätt & belåten
Vanligaste färg på dina kläder: Svarta
Vad tycker du om fötter: Finns inte nå äckligare!
Vad saknar du: Tiden när man var mindre
Hade du en bra kväll igår: Jodå, den var mycket trevlig.
Favorit dryck på morgonen: Kaffe
Rakar du benen: Jå, men inte ofta.
När brukar du oftast gå och lägga dig: kring 11.30 nå.
Är du blyg?: Ibland
Sysslar du med någon idrott: Ånej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hm, har svårt att tro det.
Har du spytt offentligt: HAHA, Ohja, ett antar gånger.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Pissa ute, få utlösning
Är du nöjd med ditt liv: Ohja,
Är du bortskämd: Ja lite, till viss del.
Vad gör du i morgon: Imorgon går jag skola, sen är jag i Sikfors.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Tyra Bank
Vad längtar du till?: Att petrus ska komma och få sin överraskning jag ska ge han!
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Hittar ni bättre gör ni det fan bra,  
Vad använder du för shampoo?: nå som luktar gott
Hur gammal är du: 19 år
Tycker du om någon just nu: Absolut!
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Gillar du golf: nee
Vilken tid gick du upp idag: 07.10
Har du sovit i din egna säng inatt: Joo
Har du strumpor på dig nu: Ne, strumpbyxor
Är det okej att gråta: joo
När grät du senast: Oj länge sedan
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa och shoppa
Bär du glasögon eller linser: Glasögon ibland
Har du piercing: Tunga & öron
Vill du gifta dig: Nej!
Vill du ha barn: JÅÅ!:D
Solar du ofta: nejnej
Är du bra på att laga mat: Nja!
Hur vig är du: Vig? hahahaha.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Tror du på ett liv efter döden: joo
Tycker du om sushi: Ingen aning, har inte smakat!
Vad äter du helst när du ser på film: Chips och dipp
Har du tandläkarskräck: Jåå
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ohja, ett antal gånger
Biter du på naglarna: Jo, tyvärr!
Röker du: Det händer
Hur ofta tränar/motionerar du: under skoltid. hehe
Senaste låt du hörde: kommer inte ihåg!;P


Nodo,familjespel, skratt!

Kom nydligen hem från Ev:s syrra, Hon har ju hennes lägga nu medan dom är borta. Var först på nodo och drack kaffe och snackade strunt. Sen for vi och spela nå familjespel. Måste ju faktiskt erkänna, JAG SUGER! tro mig, hitta en sämre. Barnfrågor typ, och jag klarade 2 frågor. Ja det är pinsamt. Måste börja läsa mer böcker och sånt så man blir lite allmänbildad iallfall.
Blir nog ingen stuga till påsk!!! & förbannad blir jag faktiskt. Petrus säger att han inte har råd, men han får ju bensin av mamma&pappa? Och sen maten säger han att han inte har råd att betala. Men vadå, är det inte så att ens mamma&pappa ska betala det eller? hm, ja vi får väl se. Det blir väl jag som får stå för allt i slutändan som vanligt. Eller så blir det väl att sitta hemma och tråka, för med Petrus ska jag då vara under påsken.
Men han ringer snart, så jag får väl höra med han då.

Börjar tidigt i morgon. orkar inte kliva upp på mornarna längre, men jag hade tänkt lägga mig tidigt ikväll så jag kanske orkar upp. Jag måste ju upp så!
Imorgon är en ny dag, har inget planerat men alltid finns det väl nå man kan hitta på. Om jag har någon lust vill säga.

Skönt att vi pratat ut, nu äntligen behöver man inte tänka på det längre!:)
Du är ju trots allt underbar:)

Jossan säger: Vem sjunger " Vem vet inte du, vem vet inte jag?"
Alla säger: Jag vet!
Pilla säger: Pernilla walhgren
HAHAHAHAH! Ja snacka om kvällens bästa hon var helt bombis alltså. Men icket. No vare lite Ekdahl alltid.

Måndag - sur lärare! hahah

Sitter på skolan, väntar på att gympan ska börja så man får sluta någongång. Dagarna är så långa man orkar typ inte med att vara på skolan. Skulle vela se min frånvaro, Den är nog ingen höjdare!
Ikväll får vi se om det blir nodo (hoppas) var ett tag sen man var där och surrade av sig. Får se om Ev & jossan hänger med eller om det blir jag & pilla bara.
De senaste månaderna har som varit kul, men ändå inte. Det är mycket som har förändrats vilket jag tycker är jätte tråkigt! Jag saknar sommaren, då hade jag så jävla kul. Jag skulle veta ha det så igen:/ får väl se om det kommer bli så eller inte.
Nu hade jag tänkte gå till fiket och köpa mig nå gott som jag kan tugga på.
Tjing!

Love.P

(saknar)

gå en bakom ryggen

solen har gått ner så vi sitter inne. Kom hem för ett tag sen från farmor & farfar, drack kaffe och fikade bullar. Hon kollade även om hon kunde sy in min balklänning vilket hon kunde göra. Sen ska hon även sy Petrus fluga som han ska ha på balen. Tack farmor! Sen for vi till Johan, vi ville se hur han såg ut i hans frack. Så Petrus fick pröva den han också. men han ska inte ha frack på balen, det vill jag inte. Jag vill att han ska ha nå annat.
Ska hoppa in i duschen nu och fräscha upp mig lite. Känner mig så lortig!;)

LOVE.P

sol sol strålande sol.

Vaknade halv 11 i morse av att Petrus började stöka på i mitt rum, sen dess har vi varit uppe. Kom nyss in, vi gjrode mat ute vid grillstaden. Klämmackor med nån jävligt god sörja innuti. Blir att smälta maten nu och sen fara till farmor&farfar och hälsa på dem. Sen får vi väl se vad som händer, om det blir att jag följer med till sikfors eller om det blir att jag stannar hemma. Beror på mitt humör:P haha..
Nu ska jag gå och ta en huvudvärks tabl. För jag har ont i skallen. Som jag nu har haft hela helgen sen i fredags!/=/ börjar bli riktigt less nu.
Hoppas jag inte har det i morgon för då far jag då fan inte till skolan. Fast egentligen Måste jag dit! så det blir väl så...

.....


Fre/lör

Igår var jag & petrus och såg fast & furious, JÄVLAT KUNG sen for vi hem till mig. Hade fått tillbaka min förbannade huvudvärk under filmen så det blev att trycka i sig piller när man kom hem. Sen somnade jag direkt. Petrus tog min bil och for in till stan igen för att umgås med Ev och dom.
Petrus måste ju vara den bästa. han var så jävla söt mot mig. För då på natten när han kom tillbaka från stan så väckte han mig för jag hade somnat på soffan, och sen bar han in mig till sängen. Hur gulligt är inte det?!

Så i morse vaknade man kl 7 för att senare vänta på att Anna skulle komma och hämta upp mig, för vi skulle fara till Lånkan då på tipsrundan. Jävligt skönt väder vill jag säga. Jag fick mig ju ett pris, men eftersom att jag var så dålig så blev det inget bättre än en isskrapa hahah. Men jag fick byta med karki till et t-shirt iallfall.

Nu ska jag ta och göra mig klar, för om ett tag ringer Anna och då ska vi fara till Ev och umgås med dem. Sen får vi se vad som händer. ska iallfall hämta Petrus inatt. han fester IGEN. Ovanligt? näää..

Love. P

sjukling?

Vaknade för ett tag sen. Hade så ont i skallen i morse så jag orkade inte fara till skolan. Jag tror jag håller på att bli sjuk eller nå, för min näsa är täpp och min skalle har ett tryck så det är mycket troligt.
Ikväll ska jag & Petrus fara på bio. blir att se fast & fusious sen får vi väl se om det kanske bli att lägga sig och sova dirr efteråt eftersom att jag ska fara med Anna till lånkan tidigt på lördag morgon. KUL! sen får vi se vad som händer lördagkväll. Det har jag inte planerat ännu, beror ju på hur länge vi bli i lånkan.
Nu ska jag gå och duscha och göra mig klar. Sen ska jag lägga mig och vila lite. Och sen fara och hämta Petrus på skolan (Gmi) när han slutar kl 3.

Love. P

för mycket folk!

Kom hem från tjejkvällen för typ 50 min sen. Var förjävligt mycket folk, stressigt så jag orkade inte vara kvar. Så jag, Petrus, Syrran & Tom for till mig. Tack Tom för skjutsen! Ska göra mig nå nudlar nu. GOTT. Sen ska vi sätta oss och se en film. Tom for nyss så det blir bara jag syster och min babe som ska se . .
Hittade inga skor på stan:S så jag och mamma sa fara in till Luleå någon dag, hoppas jag hittar nå par!:)
Imorgon är det ju premiär på bio. Jag & petrus har pratat om att se den, får se om vi far med tom & ev också:) Om det nu finns kvar nå platser.

Love. P

PUSS.

Ska gå & fräscha till mig lite sen blir det att vänta på att Anna ska höra av sig för då ska jag fara tll henne. Sen ska jag, Ev & Anna fara in till stan och kika runt. Får väl se om man hittar nå där! Skulle behöva hitta mig nå balskor så jag slipper tänka på det. För nu har jag bara ett bekymmer och det är min studentklänning!=/ Hittar ingen som faller mig i smaken. Har ju vissa krav, Den får absolut inte vara genomskinlig! Alltså NEJ! Inte för kort, inte för mkt urringning, inte för lång, ja en massa som ni seer det är inte lätt alla gånger.
Nu är det inte många dagar kvar tills man tar studenten. För att vara exakt så är det 72 eller 73 dagar!:D

Tjingeling;>
Love. P


Är i bodsjön!

sitter hos Ev nu. Har varit med Jossan & Hanna. Varit ute på åkern och åkt på traktor ring. Jävligt roligt! Så nu sitter vi bara här, har ingen aning om vad vi ska göra.. Kanske ska ta och fara till anna och vara med dom ett tag. Om jag nu får nå bensin av mamma & pappa annars tar vi oss inte dit!
imorgon kommer min babe;)

Love. P

Svenska B

Nationella provet gick förövrigt riktigt bra för min del. Jag känner mig nöjd, blev ändå 11 sidor som jag skrev. Så man är lite smått less. Kom hem för ett tag sen, har hunint äta och snart ska jag ringa Ev. Blir att fara och vara med henne och jossan ikväll.Sen imorrn ska jag och anna på tjejkvällen, får se om Ev och dom också skulle hänga med då.!


Love. P

RSS 2.0