om det stämmer så är det inte okej!

I morse när jag vaknade mådde jag faktiskt hyffsat okej. Ringde pilla och bjöd hit henne över en kaffe och lite surr. Så hon har varit här hos mig hela dagen. Sen drog vi till Anna och såg fångarna på fortet. Kan inte riktigt tycka att det var speciellt kul att titta på denna gång.
Imorgon hade jag tänkt fara med Pilla och göra nå ärenden på stan. Får se om Anna hänger med också!;D
Sen hade helst gått och lagt mig så det fortare kunde bli torsdag för då hade jag tänkt fara till norsjö. Saknar min karl alldeles för mycket för att fara fredag!;)
Nästa vecka blir det att gå lite introdagar nere på slåtter. Ja det är ju då tur, för då får man ju också pengar. Tydligen är det ju det enda till jobb man kan få nu förtiden;/ trist nog...

jag tror inte på gud. Men alltså snälla, gode gud gör mig ekonomiskt oberoende NU!


jag är kär!;D

Jag kan bli så irriterad på program där man inte får veta om poliserna får fast mördaren.. Vad ger det då att man suttit och ödslat en hel timma på att få veta?!

Det är INTE min dag idag känner jag. Jag kom hem för ett bra tag sen, spolade upp ett varmt bad och la mig där med en kopp te för att lugna ner min kropp & mitt illamående jag tillfälligt fick.. Ja vad händer när jag tar upp proppen. ALLT vatten svämmer ut i heeeeeeeela toaletten. Jag hade lika gärna kunna bada på toalett golvet. SÅ mycket vatten var det. Allt var blött.. Mina kläder, mina handdukar ja men allt för fan!
Det är inte okej... Det är mycket nu!

+ att jag hade tänkt lägga mig och sova tidigt ikväll för att jag mår skit i kroppen. Denna förkyldning kan leda mig till vansinne.. Det är nästan så att jag blir värre än alla karlar när dom blir sjuka. haha!;)
Nä nu ska jag ta mig en snus och lägga mig till ro, kliva upp i morgon i hopp om att vara lite piggare. Städa, kolla om tvätt tid, och ja ni vet all sån där skit som man tydligen måste göra vissa dagar!;)

Natti!

som en smäll, rakt upp i ansiktet!

vad ska man säga? gårdagen sög!
Idag är man bakis som aldrig förr... Har dessutom blivit jätte förkyld och bättre lär det nog inte blir. så man kan nog säga att denna vecka blir nog bara lugn. Måste kurera mig så jag inte är döds sjuk till helgen när jag ska på bröllop det vore ju tråkigt de...
Sitter hos Pillas föräldrar nu, ska sätta oss och se filmen En galen natt sen ska jag mest troligt med å handla med martina inför i morgon. Det är ju nämnligen så att hon börjar om att äta i morgon och då ska jag vara hennes sällskap och äta med henne..

träna eller äta godsaker?;D

Ja vad ska man säga. Gick toppen på jobbet ikväll. Just nu skulle jag kunna jobba kortkväll varje dag hela veckan. Så lätt var det!;D
Inte nog med de, hade tänkt fara till Anna och hälsa på där. Men väl i bilen nära stan så blev jag allmänt trött och kände att jag inte skulle orka så jag for hem istället. Ja men va heeeende då? Jo man blev ju piggare än satan själv så jag ställde mig och bakade cupcakes såhär en halv 11 på kvällen. Blev klara med dem för ett tag sen och jag kan ju säga att nu är man trött!;/ är så trött att jag inte ens orkar sätta mobben i laddaren. Då är ju frågan hur jag ska orka ställa mig upp för att borsta tänderna och hoppa i säng? nåja. det ska vi inte tänka på nu.

Så.. Imorgon blir det storstäd för fulla muggar.. Sen blir det nog en sväng med pilla & Martina på stan innan niklas kommer hit. Vad vi ska göra vette fan. Förutom att vi är bjuden på surströmming hos farmor & farfar på lördag;D SWEEET!

 

 


om man ändå kunde skita pengar!;P

Kan inte säga att jag blev riktigt nöjd över bowlingen igår. Men ölen på nodo var inget att klaga över!;) Hade tänkt stor städa hela lägenheten idag, men jobbet ringde och ville ha mig att jobba 16-21 ikväll. Självklart tar jag det istället. Ångest över hur man ska klara av att leva dessa månader framöver. Speciellt dom här 3 månaderna när det är som minst jobb..Det är mycket nu!;)
Jag saknar Niklas...men han kommer till helgen så jag slipper sakna han allt för länge till!;)
Om man skulle ha tagit på sig nå smink så man börjar se lite mer levande ut nu innan man börjar bege sig till jobbet.. Inte för att man behöver se levande ut när man jobbar där, men jag gör det för mig själv. haha!

 

 


Strike!;)

Ikväll blir det att dra iväg och bowla ett gäng! sen blir det nog att gå och sätta sig på nodo och dricka en kaffe och surra resten av kvällen..
Denna gång hade jag faktiskt tänkt vinna hela skiten. dålig förlorare som jag är!;p
Till helgen kommer min karl hit.. Alltid lika svårt att veta vad man ska hitta på för nå. helst av allt vill man bara ligga inne och kramas hela helgen. Fast å andra sidan kan det bli riktigt långtråkigt det också..
hade väl tänkt fara till svensbyn en dag och äta middag med dom. Sen får man ta dagarna som dom kommer!

Var ett tag sen man såg Oth, är ju som sagt besatt av den serien. Nu är det inte många avsnitt kvar! Måste fara till bea och hämta dom sista så man har nå att göra på kvällarna !..
På tal om annat så är jag riktigt sugen på öl!;)

ciao!;D


det var en gång för länge sedan...

Ja man blir bara sämre och sämre på att hålla sig aktiv här ser jag;> Jag som älskar att sitta och skriva! nåja.
man kan ju säga att det hänt rätt mycket nu de senaste månaderna.
Jag har gått och skaffat mig karl för lite mer än 1 månad sen. Pilla & Martina går på någon sorts diet som gör att dom blir SUPER snygga och smala. Jag är såååå stolt över dem båda! (mina tjejer!) Syster ska flytta till Göteborg, vilket jag absolut inte vill. Men det är ju kul för henne att pröva på nå nytt.
Jag är arbetslös!:/ kanske inte det roligaste jag skrivit ned precis. Hoppas på att jag får mig nå jobb snart. Hur ska jag annars klara av att bo i eget?
Jag har slutat röka. Eller man kanske inte ska säga såå. Jag har varit utan ciggaretter i över 1.5 vecka. Så jag tror det kommer gå riktigt bra framöver. Inte ens när jag dricker får jag röka. Jag är stolt över mig själv;D

Imorgon blir det nog att fara och bowla!;D Man måste ju göra nått av sitt liv, man orkar inte bara sitta inne och ruttna. Har dock inte nå pengar, men det löser sig!
ska sätta mig och se nå tv nu innan man lägger sig för kvällen!

<3

RSS 2.0