kyrkogården lyyyyser!;)

Sitter hos Lolita, väntar på att hon ska ha gjort sig klar så jag kan skjutsa henne till Therese, Sen blir det att fara hem. Hoppa i duschen och lägga sig framför tv;n
för inte kan man göra mycket ikväll inte, om man ska orka med en hel dag på jobbet i morgon. Att det kan vara så fruktansvärt jobbigt dagen före. Man sitter bara och tänker på att man måste kliva upp tidigt. Men sen när man väl är där så är det inga problem alls. + att jag ska få vara på min favorit avdelning i morgon, så det kommer gå toppen!
Det finns så mycket jag vill göra just nu, men ack så lite pengar man har. Tänk om man var så rik att man kunde göra i stort sett vad man ville. OJ vad jag hade gjort mycket då.
För tillfället är det bara en sak jag vill mest just nu. Och det får vi se om det blir av eller inte. Det är det inte jag som bestämmer. Bara vänta och vänta.. :)

nu börjar jag bli riktigt less DIG!

idag blev det en rejäl sovmorgon. Till hela halv 1. inte bra inte. Så idag har man inte gjort mycket. Druckit kaffe, och surrat. Får väl se vad som händer i dag. Måste vara hemma gode tidigt ändå, med tanke på att man ska jobba i morgon. Skönt att få in lite pengar på kontot i december! Så inte tackar man nej inte.
Nu blev jag riktigt sugen på en kopp kaffe,ska höra med pilla om vi kan koka^^ och sen kanske vi kan gå ut på en rök?
Pusstjaaa;D

Vilka kockar, jag säger det bara

Nu är maten i ugnen. En lång väntan tills man får äta dock. Idag blev det mys hos pilla. Det blir fläskfilé, pressad potatis & sallad. Senare mot kvällen blir det ostbricka och rött vin!:) Ja det kan inte bli mer än perfekt!
Blir att se idol, och efteråt sitta och se massa skräckfilmer. För er som festar hoppas jag att ni får en trevlig kväll, för det ska jag ha!;>
Har även varit och tränat idag, jag och pilla. Som att man är slut i kroppen. Detta måste göras om många gånger till, men då ska även Anna med! Yes, det är sant. Vi ska börja träna alla 3!
Tjingeling;>

Är det någon jag saknar så är det DIG!:)

Jag kan inte sova. Även fast jag borde. Jag är egentligen jätte trött, men det är någonting som håller mig vaken. Kan det vara datorn kanske? ;) Ahaa, där har vi det! haha.
For till Pilla, satt där ett tag sen for vi och hälsade på hos Lollo. No är dom söta små vovvarna. Sen när vi kom tillbaka till pilla hade Tommy (Pontus far) Kommit på besök. OH, var länge sen man såg honom! Fick världens baaamse kram av han!:) Han har man saknat MKT. Så det blir väl att fara och hälsa på dom oftare? Han sa ju det själv " det är så långt mellan gångerna" det är kul att han då inte "glömmer" bort mig:)

Imorgon blir det god middag med pilla, och lollo. Om någon kunde sköta Alicia vill säga. Sen blir det ostbricka till kvällen. Med idol och skräckfilmer!:) Sen kommer nog Anna på besök efter hon har varit och jobbar klart! Det kommer bli en toppen mysig fredagskväll. Och jag tackar GUD att jag inte har något behov av alkohol denna helg!
Natti Natti!:)

sångfågeln

Vaknade av att mobilen vibrerade i morse. Han dock inte svara, såg att det var pilla. Så jag ringde upp. Hon svarar glatt med ett "God morgon, god morgon, hög fåglar sjunga glatt god morgon, god morgon min vän" Det var det hon ville. Hon ville väcka mig. Och det fick hon!
Torsdag idag? Vad har man för planer. Inga! Ska städa idag hade jag tänkt, sen får vi se. Ikväll ska jag då iallfall se mammas pojkar. Blir kanske en tidig kväll idag också, har blivit så trött på senaste dagar nu.

Tjingeling:>


Alla är vi olika, du tar rekord!

Drog in till stan, böt jackan. For och käkade, och drog in på dollar. Där blev det att inhandla. Nu sitt vi hos mig. Jag och min babe!:) Får väl se vad som händer.
Vissa människor kan man bara inte tycka om!
Tjingeling:>


Dagens planer.

Sover bara längre och längre för varje dag som går. Nåja, nu är man då vaken. Anna ska komma hit. Idag ska vi göra viktiga grejer. Så det är bara håller tummarna för oss båda och hoppas på det bästa. Sen blev jag helvetes sugen på att käka en pizza eller nå till lunch/middag! Så det får man väl se om det blir av..
Jag vill att jobbet ska ringa ut mig, så jag får jobba!!!! Vill så mkt jobba till helgen. Iallfall lör/sön.
för på fredag ska ju jag och pilla ha mys middag och ostbricka. Ni vet sånt som man gör när alla andra festar när man inte ska festa själv! Oj så skönt det ska vara för mig när alla andra kliver upp lödrdag och mår SKIT, då ligger jag där i min säng och mår som en GUD!;)

Tjingeling;>


Sweet!

Blev att inhandla idag. är supernöjd! Ska dock lämna tillbaka jackan och byta den till en svart istället. Men de gröna täckisarna dem behåller jag!
Nu hade vi tänkt börja fara till Anna. Blir att scrapa där ikväll och Bea tar med sitt korsord, haha hon kommer inte ha kul. men nåja! :P

Tjingeling:>

min dag, mina behov, mina vänner.

Snart bär det av mot stan med syster, anna och pilla. Blir att sprätta pengar. Sen fara till pilla och sitta där och häcka. Det är väl så min dag kommer att se ut. Bea kommer nog också ikväll:P


På svenska eller engelska?!:S

Idag for jag och pilla och bokade en tid för en tatuering. Var gode lång väntetid dock, men den som väntar på nå gott säg... Hittade även en jacka och täckbyxa som jag ska iväg och köpa i morgon. Som att jag älskar dom knallgröna täckbyxorna..! Ohja, fråga mig inte vad som flugit i mig. Varför har jag börjat älska knalliga färger? Sen for vi hem till pilla och gjorde god middag. Anna kom förbi, som vanligt har vi suttit och snackat och haft trevligt. Som vi alltid har.
som jag längtar till viiiintern. Då ska vi ha kul. Dra till Vougga och bo i pillas och deras stuga, hänga med anwi och hennes familj till lånkan. Jaa, men är det inte underbart så säg!;D
Nattiiii!

skit niice!:P

Till och börja med. Vafan gör jag uppe den här tiden ? Ja det kan man verkligen fråga sig. Jag som hade tänkt ta en sovmorgon och sen vaknar man klockan 9. Nåja, det var inte tänkt att jag skulle så sova ut idag. Jag är ändå inte trött nu, och pilla som ville att jag skulle ringa henne när jag vaknade.- Jag tror jag väntar 1 timma till åtminstone.
Idag ska jag in till pilla. Sen ska vi och boka tid för en tattuering. Yepp, det är bestämt nu. Jag ska göra en tattuering, men herregud. Hur ska jag våga? Jaaa, det är frågan. Men för tillfället skiter jag i hur feg och rädd jag är, den ska sättas på plats och då får det väl ta SKIT ont. Spela roll?

Pusstjaa;)


Sur väder.

5 timmar är avklarade, nu har man rast i 4 timmar. Sen är det bara fara tillbaka och slutföra det sista 5 timmarna. Jag är helt slut i skallen. Ska lägga mig och vila nu fram till halv 4. Sen bege mig tillbaka. Ska ta en rök med Anna före!
Nu vill jag ha min lön, jag vill ha den nu!
Ciao!;)

Nöjd & belåten!;)

Nu säger min hjärna ifrån!
Klev upp 7 i morse, begav mig mot Emeli och sen vidare för att göra det där förbannade högskoleprovet. Som förövrigt gick åt helvete. Blev klar där kring halv 5. Sen hade jobbet ringt hem till mig och frågat efter mig, så mamma ringa och bad mig ringa tillbaka till dem. Ja, dom ville att jag skulle komma och jobba ikväll, så efter provet bar det raka spåret till roknäsgården för att tjäna sig nå pengar. Så man kan säga att jag är så gott som död nu. Blir en dusch och sen gå och sova. Ska upp före 7 i morrn. Jobbar ett 10 timmars pass i morrn!:> Men det är shmiiid, pengar till sthlm!:) Kan ju inte bli bättre?
Dessutom får jag min lööön på tisdag. Kan ju säga att jag blev chockad över att se summan! som sagt, man ska ALDRIG klaga över att det är jobbigt när jobbet ringer vid fel tillfällen. Helvete, bara tacka ja och sen bara glad när lönen kommer...!
Och ett plus, Jag & Anna jobbar kväll i morrn tillsammans. Eller ja, inte tillsammans på så sätt. så då kanske hon kan komma upp och hålla mig sällskap när tid finns över för henne!;)

Go natt!;)


Kvällens bästa.

Kvällen har varit suuuperkul! hahahah, jaa alltså vad ska man säga. Idol var bra, tack för att nicklas åkte ut. Det var på tiden.

Kvällens bästa:

Anna sa till oss att hon skulle försöka ringa och prata med Rabih. Vilket hon inte trodde skulle gå, det är ju riktigt svårt att komma fram eftersom det är så många som ringer.
Sen när hon sitter där och väntar så svarar dom, och hon ber att få prata med han. Men då var det inte han som hade telefonen idag. Utan det var Erik, Mariette & Eddie. Så hon valde att prata med Erik. hahahha, så nu är det så bevisat. Inspelat på mobilen!:P
Ja som att vi skrattade efter åt. Hon berättade bland annat att hon var från Piteå. Sen sa dom inte så mkt mer, eller jo han sa att om han vann skulle han ge henne en skoter. haha!;) Sweet.

Hade tänkt gå och lägga mig nu, ska upp före tuppen i morrn. Högskoleprovet väntar!:S MÖRT! Kommer dock att gå åt skogen, men det är ju värt ett försök iallfall. Så före 8 ska jag vara hos Emeli, så far vi dit tillsammans:P

NATTI!;)


Tänk om man var en fågel

Tvätten är vikt och klar, nu återstår bara renbäddningen av sängen. ska bli skönt att lägga sig i den senare ikväll! De senaste 2 dagarna har jag tillbringat åt att ligga inne på mitt rum.Bortsett från när jag varit med någon, men man kan säga att jag legat här inne under tiden.  Orkar inte sitta ute i köket eller i tvrummet, mår bäst av den härliga tystnaden. Ja de enda man hör är mitt bubblande från akvariet. Rätt skönt ljud faktiskt, trött blir man då.
Nu ska jag slå igång lite lugn och skön musik, blunda och bara njuta av livet. Ligga och fundera och må bra. Invänta att mobilen ska ringa. Väntar ett telesamtal från Pilla. SEN ta tag i renbäddningen, för det orkar jag inte nu.

Vilket bulllshit!;)


en mysig kväll med de underbara!:)

Nu är det fredag. Vilket innebär Idol & Mys:) Ska göra lite små saker idag. Posta paket och lite sånt. Ta mig en varm och skön dusch, fräscha upp mig lite! Sen får man se vad som händer och sker. Funderar på om det kanske blir att se idol här hemma.
Ute på gården står min pärla och glänser, men tanken den är tom! Vilket innebär att jag inte tar mig någonstans, eftersom att mitt konto säger stopp nu. Ja ibland måste man leva fattigt när man gjort sig av med för mycket av det goda på en gång! Helt enkelt mitt eget fel.


Myspys!;)


Ja, vilken värld vi lever i säger jag bara!

Ikväll har man varit hos Pilla som vanligt;) Men varför sitta här och häcka när man kan sitta hos pilla och göra det? haha. Följde även med anna så hon fick köpa sig sin kamera. Vill också! Satt i köket och surrade, sen kom lollo, petrus & Alicia på besök. Vi såg mammas pojkar, sen drog vi oss hemåt. Är riktigt trött, så jag la mig i sängen där kring halv 10. Och nu hade jag tänkt lägga mig och sova!
Imorgon blir det att se idol med bruudarna. Pilla & Bea, får se om Anna kunde komma. Om hon inte skulle iväg på ärenden med karln sin! Får se vars he blir av, men ett som är säkert är då att jag ska köpa gooodiis!;)


Jag väntar fortfarande?

Tvättmaskinen är i gång. Sitter och funderar över om man skulle ha flörta med mamma och fråga om man fick låna hennes bil för att fara och hälsa på hos Farmor & farfar?. Dom skulle bli riktigt glada då. funderar på om man skulle ha tagit med balklänningen så hon fick hjälpa mig att ta bort alla fläckar så man kan göra ett försök till att sälja den sen!..
Sen blir det att fara hem igen och hänga upp tvätten, och sätta i en vit tvätt. Sen är man klar med alla kläder. Skönt! då har man så man kan välja kläder igen, för som det ser ut nu så måste man ta det som är rent. haha och det är inte speciellt mkt i garderoben nu inte,
Anna & Pilla, helvete. Ta och jobba klart nu !;)

Huvudvärken hade gått över.?

Låg och sov, hade en konstig dröm. Jag och anna skulle fara och äta iserband på ett nybyggt hotell i roknäs. bland annat. Sen vaknade jag av att bea säger God morgon. så nu är man uppe, hon kom hit efter hon hade varit på lernia i morse. Sitter och dricker kaffe och surrar. Ska snöra igång en tvättmaskin nu så den hinner bli klar någongång idag så man kan sätta igång en ny.
Sen återstår det att se vad som händer i mitt liv idag!:D

 

Ciao!:>


Sanna vänner ;)

Stan idag. Blev en kaffe och bulla. Sen iväg till Öb för att träffa pilla. Sen vidare till dollar för att senare fara till pillas lya. Blev skit snyggt i deras hall. Avis!;) Satt och drack kaffe och snackade. Vi pratade om vänskap.! Tur vi har varandra. Hellre få vänner man kan lita på, än flera "vanliga" vänner som pilla säger. Helt rätt! Pratade även om människor man är less, och "vänner" man trodde var ens vänner men som nu är visat att det inte är. Men det är ju tur att vi har varandra brudar!;) Sånt gillar vi!
Imorgon är det torsdag. Har ingenting planerat, tror fan jag ska ha en städ dag för mig själv. Städa,tvätta och ja allt sånt man måste göra ibland. Anna kanske kommer förbi på en ciggarett när hon har lite att göra:> Gillar!:)

Snart är allt sålt som jag lagt ut, har ju ändå tjänat mig pengar. Vilket är underbart! För jag måste ha pengar till stockholm. Är ju inte så kul att måsta snåla när man väl far någonstans. Synd att inte pilla kunde följa med dock.

Puss!;)

Sanna vänner ;)

Stan idag. Blev en kaffe och bulla. Sen iväg till Öb för att träffa pilla. Sen vidare till dollar för att senare fara till pillas lya. Blev skit snyggt i deras hall. Avis!;) Satt och drack kaffe och snackade. Vi pratade om vänskap.! Tur vi har varandra. Hellre få vänner man kan lita på, än flera "vanliga" vänner som pilla säger. Helt rätt! Pratade även om människor man är less, och "vänner" man trodde var ens vänner men som nu är visat att det inte är. Men det är ju tur att vi har varandra brudar!;) Sånt gillar vi!
Imorgon är det torsdag. Har ingenting planerat, tror fan jag ska ha en städ dag för mig själv. Städa,tvätta och ja allt sånt man måste göra ibland. Anna kanske kommer förbi på en ciggarett när hon har lite att göra:> Gillar!:)

Snart är allt sålt som jag lagt ut, har ju ändå tjänat mig pengar. Vilket är underbart! För jag måste ha pengar till stockholm. Är ju inte så kul att måsta snåla när man väl far någonstans. Synd att inte pilla kunde följa med dock.

Puss!;)

du är som kaffe

Underbar, smakfull, söt & varm.;)

Blir att fara in till stan med Anna. Vad vi ska göra där det vet inte jag. men är hellre i stan än att sitta hemma och inte göra någonting alls. Måste bara föra över nå pengar på mitt konto ifall jag skulle hitta nå!. Men sen ska jag inte ta nå mer från mitt sparkonto. Måste ha pengar till sthlm och annat smått och gott,..
Elen försvann för oss igår 23.00, Vilket jävla tur att jag var svintrött och sov den tiden. Annars hade det varit kämpigt för mig att somna.

Puss!


bokat & klart!


For in till stan med Anna och hämtade ut biljetterna för Idol & Tåget.
Blir att fara med Anna, Syrran & Josse!:) Det blir nice!;)


mmmm....


Gillagilla!;)

Städ i sista sekund.

I morse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret ville jag bara krypa ner i sängen igen. Bilen var helt isig. Pappa hade just satt i gång Kupévärmaren vilket inte gav mig mycket när jag satte mig i bilen för att köra iväg till jobbet..!
Ringde vårdcentralen idag, ska vara där kvar över 3. Vilket är snart ändå. Får väl se om dom kan ge mig nå super medicin så jag blir frisk snart!

Igår var jag, Anna & syster hos Pilla. Vi lejda oss som vanligt med att ta en massa kort, skratta som aldrig förr. Och sen bokade vi våra biljetter till Idolfinlalen som är den 11 dec. så 9 Dec sätter vi oss på tåget och åker iväg. Detta ser jag fram emot. Vi kommer få riktigt trevligt!:)

Puss!:)

Vi bjuder på oss själva! hahaha.


Ja, det går inte annat än att tycka att vi är super snygga va?!

Idag är en mysig dag.

såg filmen igår. den var bra. Just när vi sett den klart blev det strömavbrott. Så vi fick tända ljus i hela lägenheten. Skit mysigt! Sen satt vi bara i tvrummet och hade tråkigt. tills vi började ta en massa kort på oss själva, oj det var svin kul! Så idag blir det att sätta in dom i datorn så jag då iallfall inte raderar dom.!
Idag ska jag posta en massa kläder som blev vunnet på tradera. Man har ändå tjänat sig en slant. det trodde jag inte faktiskt.
Nu ska jag upp, ta mig en kaffe, hoppa in i duschen, städa upp här i rummet lite. Sen måste jag få tag på pilla!
Tjingeling:>


Det är mycket i livet man inte hunnit med. Och det är de sakerna jag inte gjort nu som kommer att göras inom snar framtid

Ligger i sägen och känner lugnet. Kollar till mina fiskar då & då. Funderar på om man skulle ha börja gjort sig klar. Iallfall ta på sig nå bättre kläder. Men jag har ingen ork. Är orkeslös idag. Väntar på att Pilla ska höra av sig så jag kan börja fara dit.
Ligger och kollar runt över mitt rum, jag vill ha en Tv. Men har inte råd att köpa en. Sen vill jag ha en ny dator. Är så less min, batteriet suuger. Ja det är mycket man vill ha, men mycket man inte kan få!:) Så jag måste spara.


Dålig dag.

Ja morgonen började med att jag och mamma grälade. (hon är super på att lägga sig i när jag och pappar pratar) så jag blev förbannad och hon lika så. Hon bad mig att inte prata med henne mer idag, och är det så hon vill ha det så är det så hon ska få det. Vill inte prata med henne heller så det gör ju inget!
Hade tänkt duscha och fräscha upp mig lite. Sen får vi se om jag orkar städa mitt rum, tvätta nå kläder och bädda sängen. Det borde göras, men det är ju så jobbigt! Fast helvete.. Hur ska jag klara av att bo själv om jag knappt orkar göra det här lilla?
Sen blir det att fara till Pilla. Hon ska hjälpa mig med tradera, sen ska jag ta med mig filmerna så vi ska se filmen som vi inte hann med att se igår. Och självklart ska Anna också komma!:> Om jag inte missuppfattade henne!

Jag tänker.

movie time!

Färgade som sagt håret på Pilla. Blev riktigt nice!;) Sen har vi även hyrt 3 filmer vi har tänkt se. Verkar vara nå för oss!. Sen när anna slutat jobba dyker hon mest troligt upp hon också. Och Bea? När hon då ska höra av sig.
Syster ska klippa pillas lugg nu, så för min del blir det väl att sitta på eller sitta och vänta på att mina saker på tradera ska gå ut så jag får mig nå moooney;D  jävligt nice!


Häärligt!

Vilken morgon, Alltid vaknar man upp med solen i ögonen. Kan ju inte bli sämre!. Idag är det lördag, vad skulle man ha gjort idag? Ska höra om jag får låna mammas bil in till stan så jag kan hyra typ någon film. Sen kanske svänga förbi hos Pilla och ta en kaffe. Ska ringa min snygging nu. Hon kanske rent utav vill färga håret idag igen, med tanke på att det inte blev lika mökrt som hon ville ha det:D

Kan man bli mer less?

Drog till pilla. Vi båda färgade håret. Denna gång blev jag riktigt nöjd och kommer inte att färga det igen på ett tag. Nu måste hårbotten få sig en ordentlig vila. Sen for jag & Pilla och käkade. Sen vidare till Anna för att se Idol. Helt fel som åkte ut!! Vad ser alla hos den där nicklas?! Förstår inte riktigt. Nåja inte för att camilla nu är någon stor favorit men ändå. Bättre än han iallafall.
När ja kommer hem ser jag att en av mina fiskar blivit sjuk, tror ja. Alltså det är då bara problem med mitt akvarium. Haha, men han på djurmagga sa att det var jätte vanligt att man fick massa problem när man nystartat upp ett akvaruim. Men jag börjar faktiskt bli lite less. Får väl se hur länge jag orkar med dom:P

Imorgon är det lördag, och jag har ingen aning om vad som händer. Just för tillfället känner jag att jag inte behöver göra någonting. Men hade inte varit helt fel att se nån film och bara mysa. Som alltid nu för tiden.
Men jag tycker om det, man behöver inte alltid göra nå?;)

Vi avslutar väl detta inlägg med att tacka Anna än en gång för att hon tog sig tid att färga mitt hår!:)
PUSS på dig sötrumpa!;D


Om du lämnade mig nu.


Hur skön låt som helst.

Retard.

Detta är en morgon när man känner att man hade kunna sova i minst 5 timmar till. Tanken av att gå ut i detta väder ger mig gåshud.
Kaffet var inte klart, snoret rinner, och hörseln vill inte komma tillbaka riktigt ännu. Ja det kan ju inte bli sämre?
Såå, vad är då mina planer för idag.

1. Rengöra akvariet.
2. Rengöra mig själv;D
3. Ringa Anna & Pilla.
4. Hitt på nå med bruudarna!;)

Ja det är vad jag ska göra idag. Men nu till att börja med ska jag faktiskt lägga mig på soffan, för jag är fortfarande lite sömnig och då orkar jag inte göra någonting alls:>

Varför är livet så orättvist. Tänk om alla fick sin vilja igenom. Okej, kanske inte riktigt vad dem ville. Men jag hade varit en av fåå som satt hemma och grät av sorg kan jag säga!:>


Nöjd!:)

Sitter och kollar på "mammas pojkar" och käkar gurka. Väntar på att Pilla ska höra av sig angående en film vi velat see länge nu men som inte har gått att ladda hem. "My sister´s keeper"..
Håret blev lyckat. Förutom att vissa ljusa slingor inte ville ha någon brun färg i sig. Så jag ska färga om det någon dag. När jag känner för de. För än så länge har jag inte reagerar på färgningen vilket är toppen!
Sen får vi väl se om man sätter i någon annan fräsig färg!:P

HELVETE, alltså vad gör jag av med alla pengar!:S att man kan vara så jävla pank!:/ Och ännu värre är att jag måste ta pengar från mina sparade pengar så jag överlever.

 


Stor förändring ! :)

Ja provet visade inte riktigt det man ville. Det var en jävla massa nitrit i vattnet. Så nu blir det att dra in på maten och låta dem simma hungriga i 3 dagar. Sen får vi se om det blir nå bättre.
Idag är en dag när jag tagit ett stor beslut. Ett beslut från att ha varit halvt blond, till att gå tillbaka till sitt rätta. BRUNETT!;)
Sitter med färgen i håret och väntar på att få skölja ur det. Ska bli så spännande! Tack Anna för att du färga det på mig...

Google.se

Yepp, fick tag på Anna. Så hon ska komma till mig så tar vi min bil in till stan!;p Då får jag även se hennes hår. Hon sa att det blivit rätt så mycket rödare. Men det är ju så, om man en gång börjar färga håret rött så blir det oftast att man gör det rödare och rödare för varje gång. Röd är en räcker färg.Skulle själv kunna tänka mig det!:P


Vattenprov.

Jag höör ingenting, blir tokig. Varför kan jag inte få bli frisk?
Ska hoppa i duschen och göra mig klar nu. Sen kommer chrille med min bil, då ska jag in till stan och göra ett vattenprov. Sen får vi se, kanske man rent svänger förbi hos Pilla. Pratade om det igår med henne så:p
Får se om Anna följer med eller inte, med tanke på att hon ALDRIG kan svara i telefonen. Börjar bli nåådigt less det nu. Snart slutar jag ringa dig Anna!;)

Tjingeling;>

Min lilla groda! :)

Till och börja med måste jag säga Grattis syster till körkortet!

Sitter i blött hår, väntar på att det ska torka, sen ska jag väl ta på mig nå mjukis kläder. Vänta på att klockan ska närma sig 4 så man får fara iväg och tjäna sig nå pengar. Ska bli skönt, jag har börjat tycka om att jobba mer och mer nu ! så jag är inte alls ledsen över att jag måste iväg och jobba.
Syrran ska få ha min bil ikväll, så hon måste skjutsa dig mig och hämta mig isåfall. Sen får man bara hoppas på att hon inte krockar. haha!
Nu väntar kaffet på mig,!

Tjingeling:>

upp och iväg

Vakna med solen i ögonen, klart det inte går att somna om då! En kaffe skulle inte sitta helt fel i mig just nu. Sen blir det duschen. Försöker även på tag på Anna, För vi måste in på akvariekällarn och få nya fiskar. Alla våra dör ju, hahah! Vi gör ju inget fel. För han sa ju att vi skulle få nya fiskar om någon dog.
Och jag måste höra om Anna är sugen att fara idag eller hur vi ska göra?
Hostan vill inte försvinna. är jag inne på 3 veckan nu tror jag. Snart hostar jag upp innehållet i kroppen alltså. Det har även slagit lock för mina öron, och feg som jag är så vägrar jag blåsa upp dom. Så jag hör inte så bra heller.

Om ni bara visste vilken dröm jag hade i natt. Det är sjukt hur man får drömma egentligen. Men det säger jag då bara. Shiit!;) haha...

PusssTja!;)

Girls girls! ;)




kladdkaka & vaniljglass=)

Helgen blev inte riktigt som planerad. Fick migrän:/ så kvällen avslutades i min säng. (Tidigt)
Söndagen blev en riktigt jävla slöö dag. Sov till kl 6 på kvällen, sen for jag till Pilla och hälsade på! Blev att jag övernattade där. Har inte gjort många knop idag kan jag säga. Men nu sitter vi då hemma hos mig, har nyss käkat spagetti.
Nu hade vi tänkt vila ned maten sen tänkte vi pyssla lite. Anna ska väl komma hit tror jag:> Har inte kollat om jag fått sms från henne ännu..
Tjingeling:>

Grogga:D Ohja.

Kom nyss hem, ska ut och byta till vinterdäck på bilen. Sen in och lägga mig en stund på soffan. Sen ska faktiskt min syster få göra ett försök till att klippa mig lite. Får väl se hur det kommer att se ut efteråt:O haha!:) nä hon är så duktig. Sen blir det att hoppa i duschen och invänta att tjejerna ska komma hit för att göra sig klara.
Sen sticker vi ut till "byn som gud glömde" för att festa! Loooove it,,
Tror det kommer bli kuuul!
Cyyyya!;)

Räkost och rån!;)

ja, vad ska man säga? Tanter. jaa, mina söta tanter. haha, man kan inte annat än att små skratta åt dem. När dem väl sätter igång med sitt tjatter. Jaa det slutar ju aldrig. Så min kväll ha bestått av tjatter, och deras skitsnack som man lyssnat på. Trevligt. Är riktigt trött, ska hoppa i säng så fort Idol är klart:>
För att orka med en dag i morgon måste man ha många timmars sömn. Det tag på krafterna att jobba. Ohja!
Någon mer än mig som tror det kommer bli riktigt kul hos Bea i morrn då ?:>

På tal om Idol, Alltså Rabih... Ja, jag säger ju då bara det att vilken charmknutte. Nån mer än mig som har lagt märke till hans läppar? hur han biter i dem:> Gullii!!

PUSS!;)

Sweet! ;)

Att vakna upp på morgonen och veta att kaffe termosen står på bordet är bland det bästa som finns. Sitter med min kaffekopp i handen, väntar på att klockan ska bli närmare 12 så jag kan börja bege mig för att jobba. Idag är en sådan här dag som man bara känner att " NEJ, JAG ORKAR INTE" dag. Min näsa är full med snor som inte går att snyta ut för den delen, min skalle värker och jag mår inte speciellt bra. Och nu kommer man till den svåraste biten i det hela. "ska jag jobba eller ska jag inte?" Självklart ska jag jobba. Jag behöver alla pengar jag kan få. "Men hur kommer jag att må efteråt" Ja, det får man ta tag i då!
Nu ska jag snabbt dricka upp kaffet, gå och borsta tänderna, sätta i mig i den iskalla bilen och fara! Burr Burr..


Tjingeling;>


Du milde.

Nu är dessa 4 timmar avklarade. Vilket har gått bra, men självklart känns det att man är sjuk. Det är när man jobbar man egentligen känner hur sjuk man är. För man är helt orkeslös,. Men som sagt, jag är inte döende och då ska det arbetas!
Ikväll blir det att vara med Anna och Bea. Vi ska se en film hos Anwi och bara mysa! Sen blir det att fara hem lägga sig och sova, kliva upp för att jobba hela dagen, inkl. kvällen.
Nu blir det en liten PN, sen en dusch!:P

Jag vill så mycket så det värker!:p

vita prick sjukan!

Idag har jag tagit bort 2 av mina fiskar, ja den ena var ju då dum i skallen. och den andra hade gått och blivit sjuk. Typ prickar på kroppen å grejjer. Och nu när jag kikar in i mitt akvarium så tror jag att en håll på dö. ja, jag är inte säker. Måste hålla koll på han nu i någon dag!
Bea kom hit idag, gjorde vi nå? Näädå!
Vi for och åt med pilla i öjebyn sen hem till henne . Har som bara suttit och surrat och spela kort. Och självklart hållt koll på café world!(A)
Nu ligg vi å ha tänkt sova. Imorrn jobbar man 4 timmar, sen blir det att vara med Bebbsan efteråt.

Natti!;)

Puss!

Jobbet ringde mig nyss. Åh jag blir lika glad varje gång dom riinger:> ska jobba tors, fre & Lör!:) Shmiiid, inte tackar man nej till det inte!:P
Får se om jag orkar fara in till stan idag, mamma sa att jag var tvungen tanka min egen bil. och jag känner att jag inte riktigt har råd med det. Så jag blev purken och gick in på rummet igen! :P
PUCKO!
Jag saknar min pillalilla. Så ska nog fara dit ikväll!;) Puss på dig sötnos! eller fläskis som vi kallar varandra. hahah!


Din stackare:P

Nu är man hemma igen. Jag och Bea for till Anna och satt där och surrade. Har haft en sorts begravning idag. En av Annas fiskar hade problem med humöret och var allmänt dum. Jävlades med alla andra av hennes fiskar. Så hon tog de svåra beslutet att spola ned honom i toaletten. Bra val Anna!:)
Sen har man ju inte gjort så mycket mer, för som vanligt så finns det inte så mycket att göra om kvällarna. Sa även till Bea idag att man får se hur jag mår på lördag, om det blir att jag kan festa eller inte. För som det känns så nu kommer jag inte orka. och speciellt inte om jag blir värre. Ska dock jobba på lördag, hoppas jag nu inte blir dödligt sjuk så jag inte kan:/ Men det tror jag väl ändå inte? För just nu tar jag allt jobb jag kan få om jag så ska ligga inför döden så:P

 


sista gången.

Idag var jag och Anna in en snabbis på resebyrån och pratade om resor. Har fått hem en massa kataloger som jag ska sätta mig och bläddra i dom. Sen ska kanske bea komma hit om hon fick ta bilen.
Nu har jag fått mig nå mat i magen och genast började jag må bättre i magen.. Tack för det!
Jag vill så sjukt mycket dra i väg till utlandet.

Jag blir så sjukt förbannad. Skulle kunna döda skithögarna!!!!

Kaffe - min bästa vän!

Yepp, nu har jag blivit sjuk på riktigt.. Eller så är det bara för att det är kväll man känner det extra mycket. Får väl se hur det är i morgon när jag vaknar. Hoppas jag mår finemang. Ska in till arbets i morrn och skriv in mig som arbetssökande igen.
Har 100 kr kvar att leva för denna månad. Resten av pengarna är pengar jag inte får röra. Kommer väl måsta tömma min spargris:S Jag som varit så duktig att spara i den, men nu kommer den bli tom.
haha, jag måste bara säga hur sjukt tråkigt jag och anna haft i kväll. Hon kom hit typ 7, sen dess har vi bara suttit framför datorerna och spela och snoka. haha, okej vi drog in till stan och köpte karra. Men snacka om att man har lite att göra vissa dagar? ;)

 


En glad jessica!

Såja, nu har jag pratat med chefen, och berättat hur det ligger till angående pluggningen. Så nu ska hon skriva om mig som uska:) Vilket gör att jag säkert kommer få lite mer jobb iallfall! Hon blev nästan nöjd att jag slutat. hahah, hon typ" Men så bra, då får jag skriva att du kan ta på dig allt jobb vi ringer ut om" det är ju bra!:)
NÖÖJD!

Mysig kille!

Sitter här och lyssnar på Rabih Jaber. Killen med sångrösten, gud man försvinner bort i en dröm när man  hör honom sjunga. Helt otroligt!
Min fisk mår bra idag, en liten skada på stjärtfenan men annars helt ok! Ringde anna för ett tag sen, vi ska träffas senare och gå in på resebyrån och prata lite. Vi hade ju tänkt fara ut och resa i jan/feb någon gång. Vi sparar pengar för fullt så man inte behöver snååla! Men som sagt, det är inte klart ännu hur det blir.

Puss!;)

Jag har kommit fram till att..

jag lägger av med pluggningen.
Med tanke på att jag har jätte svårt för matte så känner jag att jag måste prioritera om lite. Jobbet har satt mig som "studerande" så dom ringer typ aldrig ut mig vilket gör att jag självklart inte får någon lön att hurra över. Och matten går åt skogen, så varför ska jag då plugga matte som jag vet jag inte kommer klara av just nu. Istället för att ringa cheferna i morgon och säga att jag inte pluggar längre, vilket gör att dom kommer att ringa ut mig mer? Plus att jag kommer söka andra jobb?.. Vilket är då bättre?
Ja det går ju som att räkna ut... För vem har sagt att jag aldrig kommer börja plugga igen? kanske om nått år när jag känner att jag är redo. För som det är just nu är jag så inni helvetees less allt som har med skola att göra. vilket gör att jag sääkert blir sämre i matten också. Är inte motiverad nog! Där har ni det.. och så blir det.

Tyvärr måste jag berätta en lite tråkig nyhet. Jag tror att en av mina fiskar har blivit sjuk. Måste undersökas i morgon. Visar det sig så att den skulle vara det så ska jag & Anna ha en liten begravning här hemma hos mig.
En sak till som är jobbigt det är att jag inte kan soooova! Så det blir väl att sitta här ett goode tage och bara göra ingenting.
Puss!;)

ANDERSSON; jag måste betaala dig! Så direkt du ser detta skriv ett sms med ditt konto nummer och hela kitte till mig så jag får det överstökat, innan jag glömmer bort det! ;)


pengar

Anna kom förbi mig för ett tag sedan. Vi drog till öhman och hälsade på där ett tag, sen tillbaka till mig för att käka goo maten som mamma hade gjort.
Nu ska jag snart i väg och jobba. Jävligt skönt! Får man en tråkig stund på jobbet lär man väl ringa Anna och surra av sig lite.
Oj vad det händer saker nu för tiden. Hoppas det svider säger jag bara:P

Tjingeliiiing!:>


Hela natten låång!

Igår satt vi jag, Anna & Bea hos pilla och surrade heela långa natten. For hem kring 4 ?

Första halkan har då verkligen kommit nu, körde 30 km/h hem från öjebyn igår när jag skjutsa hem anna. Det var så halt på vissa ställen att bilen bara gled och levde sitt egna liv för några sekunder. Ja det var otäckt, och speciellt när jag bara har sommardäcken. Pappa ska vara underbar att beställa hem nya vinterdäck åt mig! Tack!

med tanke på att man inte somnade förens halv 5 igår morse så sov man ju ändå till halv 12 idag. Sitter fortfarande i morgonrock och ser tv. Mysigt! Ska börja duscha och göra mig klar.
Ska iväg och jobba i kväll, pengar!

;)


suuuuuugen.

Måste ju så skryta om en saaaak!;)

1 månad utan snus! Ja vad säger man? Är jag inte fy helvettes duktig!:-)
Däremot cigg;/ nåja, man kan ju inte vara bra på allt!:)

85 års kalas

Gott med smörgåstårta och kaffe!:) trevligt folk, och senare avslutades kvällen med idol. Måste säga att
Rabih & Erik är en av stor favoriterna. Idag är det lördag. Får se vad som händer, men ni har nog en aning om vem jag ska vara med. Det behöver man inte säga mer nu förtiden! hahaha. Underbaaaaring som hon är!
Vi har då iallafall bestämt att det blir ett litet lyx på sunes idag. Men när? i dont know;) Ska ta och ringa pilla också, och göra vad den donnan gör! Var ju ett tag sen nu, iallfall någon dag.

Puss.


nolla

Yejj, nu har mina kläder kommit som jag har beställt. Hoppas att allt passar perfekt! Ska ta och fräsca upp mig nu, sitter i morgonrock och myser. Sen ska jag hämta mitt paket och pröva klädera.
Ska även tvätta en heeeel tvättkorg idagd:/ inte det roligaste men.. Sen invänta att Anna ska höra av sig!
Grattis till Annas farmor som fyller 85 år!

PussTjaaa!;)

Vilket bullshit!

For in till stan med Anna & syster. Vi fikade på café Piteå. Jävligt kräämigt. Morotskaka, vanilj latte. Ja det säger vi bara mumms till.. Ville hitta mig mössa, handskar & en halsduk. Men hittade fan inte nå som föll mig i smaken. Kanske för att det var så mycket folk. Stress stress!! Tar det någon annan dag. För kylan har verkligen hittat till Piteå nu.

får se hur det blir i morgon, om jag ska med till Långträsk eller om det blir att vara med Anwi när hon kommer tillbaka. Då blir det iallfall idol som väntar..

Varför bryr du dig ens? Låtsas inte som att du bryr dig... Skit!


dom äter på varandra!:O

Sitter med en varm kopp kaffe vid min sida och tittar ut genom fönstret. Alltså varför bor man kvar i piteå när man har alla möjligheter i världen att kunna flytta?
Det är inte ens kul att bo här? vad finns det att göra en fredagkväll om man inte vill festa? igenting. och vill man festa är man så förbannat less krogarna här att man vill spy. Finns ingenting att göra typ 9 på kvällen, för ingenting är öppet så "sent"

Men nu ska jag inte snacka allt för mycket skit om lilla Piteå. Alltid finns det ju nå gott att säga, men det tänker jag inte göra!;)
Nu ska jag göra nå nytta...
Önskar det vore som jag vill det ska vara.
Puss!

RSS 2.0