ni bestämmer, vi tassar på nå.

Imorgon packar vi och far till mor&far. Det blir bli så jävla skönt att få fara härifrån och slippa detta SKIThus vi bor i. Man bara går och irriterar sig för ingenting. Det är dålig stämmning i luften. Så det ska bli skönt att komma bort, tänka på någonting annat, umgås med andra, och för den delen ha så himla trevligt:)
det bästa hade varit om det perfekta huset hade kommit ut, så man fick köpa det och flytta. Denna trånga vidriga lägenhet driver mig till vansinne! Jag behöver utrymme, STORT utrymme. Men det kommer nog. Man ska inte ha allt för bråttom.
Det som får mig på gott humör är alla goda tankar om min underbara sambo, och vår underbara son. Ni gör verkligen livet värt att leva.

lys upp och älska

Tiden springer iväg, Snart är vårat lilla hjärta 5 månader. Kan inte annat än att säga att jag är så suuuper nöjd över mitt liv. Kan inte tänka mig att leva utan varken Loke eller Niklas..
Snart går nicke på semester. sen tar han ut pappadagar så man kan säga att vi får 9 veckor tillsammans!
Blir en östersundstripp till Erika och martin för att hälsa på i deras nya hus, och snusa på lilla Zvea!:)
Sen såklart fara till Piteå och hälsa på där. Sen tar vi dagarna som dem kommer.. Hoppas på soliga dagar nu så man kan bättra på brännan man fick för typ 1 månad sen. Har ju varit uuuuselt väder länge nu:/

min lilla cooling:)



RSS 2.0