man kan inte annat än att skratta åt bitchen!

Man kan inte annat än att dra på mungiporna när man ser hur snön faller så vitt på marken! Fortsätt så, då kanske snön stannar kvar och vi får en riktigt vinter.
Måndag idag, hade ställt klockan på 9.30. Men inte klev jag upp då inte. Nä, jag vaknade nyss! Sov då inte bort halva dagen iallfall.
Städa, tvätta, göra i ordning. Det är nog det jag har tänkt börja göra nu idag. Sen får vi se hur länge jag orkar hålla på med det.



When christmas come to town!

Tacka vettja när man kommer till Anna. Då äre alltid kaffe & bulla!:) Men den här gången var jag faktiskt snäll och gjorde allt sånt till dom. Så många gånger dom har gjort det åt mig^^
15 dagar kvar tills jag lämnar alla nära & kära. Men jag har hört att dom alla mest troligt ska komma och hälsa på mig. Men jag får inte veta när! Spännande!:) Det hoppas jag verkligen att dom gör. Helvete vara utan dom i 4 månader kommer bli svårt. Så att dom kommer och hälsar på i 4 dagar skulle göra susen!
Lyssnar på julmusik och känner att julen är nära. Kan det bli bättre?

Undra när min andra klockan kommer! Jag längtar efter att få hämta ut den. så jag får ta och byta. Vill ha den Blåååå!;)

Tack å hej!


trion

Blev nyktert igår för mig , pilla & Anna. Men vi tog oss modet att gå in på pentan nyktert ändå. Och det var faktiskt riktigt roligt må jag säga:> Kom hem kring halv 3. Sen ringde johan och sökte nico. Så han var u då borta. undra om han fick tag på han sen?
Middag idag!:D Sen får vi se vad som händer och sker. Pyssel står nog på schemat. Anna är ju på stan med sin mor, så senare ikväll någongång.
Surfittan! Yeah!

hard work work!

Nu är man hemma på en 4 timmars rast. Ska bara ligga och slöa framför Tv;n tills klockan blir närmare 4 så jag kan fara och göra bort dom sista 5 timmarna. Skönt!
Ikväll har jag tänkt mysa med mina söta gubbar & gummor. Slå på en film, tända ljus, äta sockerkaka!:) Det kommer dom säkert tycka om. Så det är min planering inför kvällen.
Sen beger jag mig hem, fräsch upp mig nalta och dra vidare mot långnäs.

CIAO!;>

När ska snön komma?

Då har man varit och sett den 3:e filmen av Stieg Larsson. LuftslåTttet som sprängdes. KANONBRA! det är vad jag kan säga om den filmen. Höll dock på att svettas ihjäl. Snacka om varmt det var i salongen alltså. Sen for vi en vända för att kika på hur mycket folk det var som var ute ikväll. Nu när det var girls night out.
For och träffa Nico, Johan & Lars också. Stanna av och surra med dom innan vi for hem.
Nu ligger man i sängen. ska göra ett gott försök till att somna. Börjar jobba kl 7 i morgon så jag behöver nog all sömn jag kan få. Så varför är jag uppe nu då?.. bra fråga. Det kan jag inte svara på;)

Imorgon efter jobbet är slut vill säga 21.00 hade jag tänkt svänga förbi hos Anna och hitt på nå. Får se om öhman också var på att göra nå.
Söndag - middag. Sen har jag inga planer alls om vad som händer och sker.

Så, ha nu en god natt allesammans. För det ska jag ha!:>

When christmas come to town


Ett måste att se när julen närmar sig!:)

du är som kaffe.

Biljetten är bokad. Så den 14 december far jag. Packade klart en väska igår. Hur jag ska orka bära den, det är frågan. Den är fuktansvärd.
Sitter och dricker kaffe nu, ska börja göra mig klar och följa mamma på stan. Lönen är inne på mitt kontoooo!;) Jag kan inte annat än att älska när lönen kommer alltså.
Och på tal om finnar. MIN FINNE, nu snackar vi finne. Blir galen. Tur he finns täckningkräm.
Ha it tiiiid,
Tjingling!:>

imorgon blir jag glad.

Jobbet har gått bra. blir att jobba på lördag också, Söndagen fick Emeli ta. Och glad blev hon!:D Tack emeli för du kunde ta den åt mig.
Nu hade jag tänkt snöra i nå hårfärg. Min utväxt är förjävlig. Sen ska jag väl sätta mig framför tv:n och uggla. Är inte trött, däremot hungrig. Får väl se om mamma lagar mig min önskan jag ringde henne om:>
Allt för mig!
Tack å hej!


De senaste timmarna hos Anna. Jag säger det bara! WOW.

jag säger det bara. VILKEN KVÄLL!;)

Ojoj, det var länge sen man fick skatta så mycket som vi har gjort ikväll. Anna videobloggar, (gör ett gott försök) haha. Jag rapar på öhman, Jaa. Mer tänker jag inte gå in på! Men den har varit toppen!

Imorgon jobbar man 12-21. Är inte speciellt sugen. Hatar C turerna. Finns inge värre. Blir väl att lägga sig nu då så jag inte försover mig i morgon. Hade tänkt stiga upp typ halv 10 eller nå bara för att jag ska vara pigg och alert inför dagens arbete.




Vem orkar?

Då var en till väska snart färdig packad. Alla vinterkläder, skor, vantar mm.. Ja väskan blev inte lätt vill jag lova! Nu har jag bara kvar att packa ner hela min garderob. Men det kan jag som sagt inte göra ännu.. Resterande saker packar jag ned dagen innan jag far.
HAHA, kusse ringde mig imorse. Fortfarande full? det var frågan. Men hojja vad hon hade mycket att berätta och skrattade som aldrig förr. Hon är för gullig alltså!;D
Sen tidigare idag har jag suttit hos Anna. Har ringt A-kassan och lite annat sånt viktigt. Gjort klart alla julkort så nu är det bara att skicka iväg..!
Får väl se om det blir att göra sig nå pyssel ikväll eller om vi sparar det till någon annan halvtråkigt kväll..!
Det är då bara sura miner hela tiden, LESS!

Snygg, snyggare, snyggast!;)

Skönt att vara uppe i rimlig idag idag. Har hunnit ringa creative club, även a-kassan. Så nu behöver jag inte tänka på det nå mer idag. Har lite små saker jag hade tänkt göra idag. Ex. packa ned allt jag inte kommer ha till användning så man slipper glömma nå. Sen hade jag tänkt göra klart alla julkorten idag. men det tar jag senare idag när anna säger att det är ok för mig att komma:>
Sen måste jag få tag på Erika för att boka en biljett. Får se om det blir buss i stället för tåg. Kändes fan skönt med buss för då behöver jag bara byta 1 gång. Och det är itne alls lika svårt som med tåg! Enda nackdelen med tåg är ju att jag VET att det kommer bli STRESSIGT att få ut ALLA mina väskor. Så därför blir det nog buss!;)
Det börjar närma sig nu, men först ska vi till stockholm brudar. Och lönen kommer på fredag. Ja inte blev man ju missnöjd över den precis!;)

CIAO!:>

vad roligt

God morgon på er! Ligger fortfarande kvar i sängen. Jag vet inte varför jag har börja sova så fruktansvärt länge på dagarna. Vill inte! Men Anna var snäll och ringde och väckte mig. Idag blir det att dra till Pilla och hjälpa till att pynta i hennes lägga. Ska ta och börja göra mig klar, sen fara till Anna.
Såg på facebook att det var hockey på tv ikväll. Så ANNA. jag vill seee!;)


Bränner under läppen!!



Filmen var bra. Rakning av killarnas ben, johan mage. Snack och skratt. Bla om tops, lesbiska, "knulla kudde" (HAHA) ja och massa annat jävla skoj!
Att johan ville komma och vara med oss ikväll gjorde verkligen mig chockad. Men det var riktigt roligt!:>
Nu blir det att se lite Tv. sen äre sängen!
Nattii!;)

Dagen än så länge

Kom nyss hem från en runda på stan. Köpte mig ett hårspray, sen blev jag snål. Har inte mkt pengar kvar nu. Så det blir att leva snålt tills på fredag när lönen kommer!
Ikväll blir det att fara till Anna och se polarexpressen. Kan inte annat än att älska den filmen.
Och snart ska man börja julpynta. När jag nu ska ha orken till att göra de, för då måste man ju städa först. Men å andra sidan så kommer jag ju ändå inte vara hemma över jul så jag kanske skiter i att pynta mitt rum. mamma får väl hänga upp en stjärna eller nå i mitt fönser!:)

Cya!;)

LOVE IT!


Han kom på besök!;D

Nu är denna helg över. Tråkigt!
Niklas kom på besök i helgen. Har varit hur mysigt som helst. For till och med och hämtade honom 4 på morgonen i skeå. Har nyss kört hem honom igen.
Igår blev det mysmiddag hemma. Med god mat & vin till. Sen såg vi en film. Vi har väl som inte gjort så mycket mer. Men den har varit kanon ändå!;)
SÖT kille det där!
Idag blir det att umgås med pills. Mamma & Pappa bjöd hem pilla & pontus på middag. så vi ska snart fara iväg och käka go mat igen. Sen blir det att fara tillbaka hit. Funderar på att sova över här(A) ska ändå in till stan med pilla i morgon, kändes riktigt onödigt att fara hem ikväll då! höhö..
CYA!;)

jag vill bli 12 år igen!

kom nyss hem från pilla. blev idol och massa mys där. Och självklart tackar vi gud för att Erik fick stanna kvar. Det är ju trots allt han vi vill se i finalen när vi sitter där och ser!, ja och Tove då. Henne får man ju inte glömma.
blev inget köp idag, utan det blir att fara och köpa snowboarden i morgon istället. sen ska jag packa ner det sista innan jag far och överlämnar det till Erika som far på söndag. undra hur många väskor jag måste ha med mig? åtminstone 3. skickar ju iväg 1 väska nu med bara sängkläder å sånt tjaffs. Nåja, det tar vi den dagen jag ska börja packa kläder å sånt.

Mina ögon svider, och det är ju ändå ett tecken på att man måste soiva. Men jag är som ändå inte trött, så jag tror jag sitter här ett tag till:>
Och pilla som tipsade mig om en skitbra sminkblogg som jag börjat följa nu, så imorgon blir det att pröva sig fram lite och se om man kan sminka sig och bli nöjd;D prövade dock en sminkning nu ikväll och det blev väl ingen höjdare. Ska vara mer noga i morrn!:D
CYA!

Helt fantastisk!!!

vad ska man säga om filmen igår. Helt underbar. Jag gråter inte ofta i en film. men igår kom det fan en liten tår för mig. Poäng 10/10. Helt klart! Nu måste jag fan fara iväg och köpa böckerna så jag har någonting att göra tills dess filmerna kommer ut.
Idag blir det att köpa en snowboard, sen får vi se. Tog svinsprutan igår och jag mår då toppen idag. Är lite stel i min arm men inget jag tänker på. Så alltså reagerade jag inte som det flesta andra har gjort med feber, och ont i skallen! TAck för de!
Sen ikväll blir det idolmys hos Pilla. Sen kommer även Anna efter hon har jobbat. MYS säger jag bara. Får se om syster kanske hänger med ikväll också?


new moon

Det gick några hundra lappar idag på stan igen. Helvete också. Men om man är ibehov av saker så måste man ju! hade tänkt sleva  i mig nå käk, sen fara till pilla som är och jobbar på dagiset idag!:) Fara hem till henne och ta en PN. Sen invänta anna sen bär he av in mot staden igen för att se New moon!:)
Tjingtjong!:>

Hoppas den är bra.

Klockan är tidigt på morgonen och svar ja. Jag är vaken och klar. Väntar på att Erika ska komma och hämta upp mig. Blev stan idag med henne, tidigt dessutom. Men det gör inget. Måste ändå börja kliva upp i rimlig tid nu så.
Kaffe på morgonen gör en på bra humör. Det är det viktigaste att göra när man kliver upp. Så nu måste jag skynda mig att dricka upp det så jag hinner göra små sakerna innan hon kommer.
Sen ikväll blir det NEW MOON med Pilla & Anna. SWEET säger jag bara:>
CIAO!:>

Drömmen som ej slog in.

ojoj vad man ätit mycket gott ikväll. Ett lyckat kalas. Mycket folk, och surr i massor. Allt från jobb till bristningar när man blir gravid. Ja, denna kväll sätter vi ett MVG på!:)
Blir en tidigare ikväll idag känner jag, Erika kommer och hämtar upp mig halv 10 i morgon. Sen beger vi oss mot stan för att köpa lite småsaker. Tror även det blir att fara och kolla på mallans lillasysters snowboard..! Tack malin för tipset!
Har mycket att göra nu. Hojja.! känner mig stressad även om det är över 3 veckor kvar. Men det är ju sååå mycket man måste tänka på. Är ju inte så lätt att få tag på de man glömt när man bor så långt bort. Det är ju inte tvärgjort.
Hittade mig ett par svarta eccoskor som jag ska arbeta i, plus 2 svarta jenas. Toppen! Och pengarna, jaa dom bara rinner ur fingrarna på mig för tillfället:P


Orange. Ooooh, i like!

9.30 var jesse uppe. Det trodde jag aldrig om mig själv. Min kloooocka har kommit ! så jag var nyss och hämta ut den. Åh, JAG ÄLSKAR DEN!:)
Håller på att göra mig klar nu, sen invänta att Anna ska höra av sig. Sen bär det av mot stan. Sen vidare för att gratta pontus som faktiskt fyller 22 år idag!:)
Sen får vi se vad som händer och sker-

Har mycket att se framemot nu.
Först Idolfinalen med brudarna.
Sen mitt nya jobb!
Alla nya människor,
Och det jag inte alls ser framemot är att fara från mina 2 underbara fläskpaddor Anna & Pilla!:( Hojja....

saaakna.

Blev glögg & pepparkakor hos Anna. Riktigt gott.! planerade att fara in till stan och slösa en jävla massa pengar.  Ja det kommer gå fruktansvärt med pengar nu innan jag drar alltså. Det som är inplanerat just nu är:
1. Eccoskor
2. Skoterglasögon.
3. snowboard.
4. vinöppnare
5. hår & hud produkter.
Orkar inte rabbla upp allt här. Men kan säga att listan är låååååång.

Måste dra in till luleå eller skeå innan veckan är slut. MÅSTE hitta en snowboard innan Erika far, för hon sa att hon kunde ta med sig min när hon far nu på söndag. så slipper jag dra med mig den på tåget!:P

Nu blir det sängen så jag orkar kliva upp i rimlig tid i morgon:> Ska ringa och väcka anna var det tänkt!:P

kusinerna.

Mätt och belåten. Nu ska jag dra mig vidare till Erika. Måste ha all hjälp jag kan få med packningen. Vad jag måste ha med mig. Ex, skor. Tydligen var det viktigt att dom var heltäckande. Nåja! Det får vi se när jag kommer dit. Sen blir det att fara till Anna och se film & mysa på som vi alltid gör.
Imorgon ska jag på kalas!:) DE NI.. haha.

Ciao!:D

Jag fick jobbet!:D:D:D

Fick det glada beskedet idag!:D Jag ska fara i väg till vemdalen och jobba med kusse från december till April!:) så den 15 dec sätter jag mig på tåget med ALL min feta packning jag lär ha med mig. Inkl. snowboarden! ska bli spännande som satan, oj så kul att få pröva på att jobba med nå annat. Hoppas jag är snabb på lära mig så dom inte tycker det blir allt för jobbigt!;) höhö..
Så i morgon blir det att fara och träffa kusse, hon ska få visa mig nå saker och berätta allt jag ska ta med mig. Någonting jag ockås måste göra är att dra in till stan någon dag till veckan och köpa mig nå mer svarta jeans eftersom att det är ett måste att ha när man jobbar.
Det ska bli sååååå spännande!
Kommer sakna mina underbara här hemma, men jag kommer ju hem som sagt!;)

Sen blir det även att dra förbi hos Anna i morrn. Hon prata om att bjud på nå glögg & mandariner!;) gött gött! Men nu hade jag tänkt lägga mig och försöka sova. Får se hur det kommer gå!
NATTI!..

oj så skönt. Hej då!

Anna ringde och väckte mig idag. Tack för de. Annars hade jag legat och sovit fortfarande vilket jag inte hade velat. Vem vill sova bort halva dagarna? inte då jag.
Idag gäller det. Blir det eller blir det inte. Det vet jag inte än! men jag är gode nervös över vad svaret kommer att bli. jag tar det som det kommer!:P
Anna ska höra av sig när hon kommit hem från Luleå. Dom skull och kik på en skotran. Så det blir nog att göra nå med henne idag. Och sen prata jag med pilla också. Så vi alla ska gör nå:p

Idag är en toppen dag! Kan bara säga det.

Man bråkar inte med kiiiiiss!:P

Trötter.
Kom nyss hem från Anna. Vad har man gjort,? spelat nå spel och snacka. Öhman kom också förbi men varande inte så länge. Imorgon är den spännande dagen. Nåja, får väl se vad kusse har att säga. ja eller nej!
Planerna för i morgon är pyssel, beror ju då på om Pilla har fått paketet. Men nu är jag riktigt sugen att pyssla så jag hoppas på det till tusen.
Nu blir det fiiiilm!;)


Operation spaning, bränkan, smyga,! HAHA

Ja igår som sagt så for jag till Anna. vi for ut med toytan och lejda oss. Drog iväg och spejje ooch lekte payas typ!:P Men vi hade som sagt svinkul. Sen drog vi och träffa Tim och dom en snabbis, och vidare hem eftersom att jag skulle jobba idag då. KAN ju säga att jag knappt tog mig upp ur sängen!=/ Shiiit så trött jag var.
Ligger isängen nu och vilar lite. Sen ska man väl ta och fräscha upp sig lite. För att senare ringa Anna!;) Får väl se vad vi gör för skoj idag. höhö;)

Nu har man jobbat hela helgen, okej korta turer. Men jag är ändå helt slut i kropp & skalle. Inte har man fått all den sömn man skulle ha behövt. Sena nätter & tidiga mornar. Nåja!.

Ciao!:D

Det är ingen vanlig, det är min brors födelsedag!:D

Grattis till min bror som fyller 13 år idag! for in till stan med anna som snabbast för att hitta någonting att ge honom i present. Det blev en mössa, björnborg kallingar & en flygande helikopter. Det blev några 100 lappar där. Men vadå, lill killen fyller ju bara 13 en gång i livet.
Ikväll blir det att fara till min babe, blir väl att mysa på och lite sånt. Får väl se vad som händer & sker. Jobbar i morgon så man kan ju inte vara uppe hur sent som helst. Eller ja till 11 max!;)
Så snuttan - jag ska bara duscha och göra mig klar så kommer jag på momangen!;)

ÄNTLIGEN

Drog till Anna efter jag jobbat klart. Hann se klart idol där, och även när pilla än en gång gjorde ett försök till att komma fram för att prata. Men denna gång med calle! Gick inte som planerat. Hon blev bortkopplad för 3:e gången nu. ( En rasande pilla ) men sånt är livet. Ge inte upp Pills!:)
Ligger i sängen nu, har tänkt göra ett försök till att somna.. Kommer dock inte att gå sådär jääätte bra med tanke på att jag sov till 12 idag. Nåja, det är bara he sig upp när klockan ringer 06.15 i morgon ändå..

ÄNTLIGEN åkte Eddie ut. Har gått och väntat på de sen dag 1. Och nu äntligen är han ute ut spelet!:) Det gillas STARKT!..

Så med det säger jag här med GOD NATT!

Det är dig jag inte tycker om.

Nu har jag sett klart johan falk - de fredlösa. Klockren film! Kan inte annat än att älska! Och man kan inte annat än att ÄLSKA frank i filmen. Yummii!:)
Jobbar hela helgen, korta turer. Får väl se om det blir att pyssla nå på söndag kväll? beror på om pilla fått sina saker.
Nu ska jag ta mig en kaffe, invänta att Anna slutar sen bege mig för att träffa henne, ta en rök och... Ja ni vet sånt man gör när man ses en snabbis på si så där en 5 minutare!;)
CIAO!:D

nu vill jag fara,

Go morgon. Blir att gå ut i denna kyla och sätta i gång kupé värmaren så bilen är varm när jag ska ha den. Jobbet ringde i morse, ska börja en halv timma tidigare. Dom ska på personalfest så dom behövde mer tid till att göra sig klar. Sen ikväll blir det att se idol, fast på jobbet denna gång. Vilket inte gör mig någonting alls.
Nu ska jag hopp i duschen och göra mig klar. Slå på johan falk och se innan jag ska iväg!
CIAO!:>

Vad tyck ni?!;>




For in till stan idag med Anna. Tog oss en fika, och köpte lite annat smått. Bland annat dessa "supersnygga" mössor.! sen köpte jag även nå doftljus som jag ska ha i mitt rum. Gav mami 2 st, enbart för att jag är så snäll!:)
Ikväll blir det mammas pojkar hos Anna. Far dit lite senare.. CIAO!:>

Snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken.

Anna är här, har varit här ett gode tag nu. Men snart ska hon iväg och jobba. Håller på att ladda ner Johan falk filmerna nu. Anna säger ju att dom är så bra, så man måste väl ta sig ett försök till att se en av dom ikväll!..
Men dock tar det en sån jävla tid att få hem dom:S Man har ju inte riktigt tiden att vänta.
Imorgon ska jag och anna in till stan, ta oss en mysig fika!:) Sen får vi se om det blir av att se mammas pojkar tillsammans då eller om det blir att se det på var sitt håll!;)

 

CIAO!:>


Mysteriet på greveholm

Ja, jag såg klart hela kalendern igår natt. Alla 24 avsnitt. Kunde bara inte slut se. Jag är helt tagen!
väntar på att Anna ska komma hit. Vi hade tänkt gå ut & gå. Sen far och iväg och jobbar. Och då har jag ingen aning om vad jag ska göra. Vänta och se. Skulle inte sitta helt fel att fara och hälsa på Pilla nu. Nu var det ett tag sen jag var där! höhö..
Nu håller då en av mina fiskar på att dö. Stackaren, det är min favorit. Den svarta. Dom andra fiskarna är och pickar på honom. och det är ju ett tecken på att han må int bra! Nåja, dö han så far jag och köp en ny. För en svart fisk. det ska jag ha!

Ciao!:>

blir det fjällen eller hur blir det?

Nu är man hemma. Helt utmattad. Har varit i väg och simmat. Känns riktigt skönt i kroppen. Dock blir mina ögon så irriterade och min kropp så torr. Men det får jag helt enkelt stå ut med. Så nu hade jag tänkt krypa ned i sängen, fortsätta se mysteriet på greveholm och sen sooova!
Ciao!:>

Som jag håller tummarna. Men ändå inte, ack viket svårt beslut!

när alla säger "undra sa flundran" så kör jag istället på " undra sa gäddan"

Åh, jag gick in på Jenny Larssons facebook och såg att hon hade skrivit där att hon skulle ladda ner någon gammal julkalender. Vilken idé! Jag som alltid velat se Mysteriet på greveholm så nu håller jag på att ladda ner hela kalendern. Nu blir man som ett barn, blir att se ett avsnitt per dag i december. Ja förutom att jag måste se 3 avsnitt på samma dag innan vi far till stockholm. Man kan ju inte annat än att älska just den julkalendern. Jag minns så väl när jag var liten hur mycket jag älskade den!:)
Nåja, nu är min mobil full laddad snart. Ska he mig upp på den hära orbitracken och trampa ett tag. Sen duscha invänta Kusseee. Sen ska jag faktiskt vara ännu mer duktigt och simma ikväll. Finns inte nå skönare. och man har en sån där härlig träningsvärk dagen efter. mmmmmm!;)

Ciao!;)


En dagens tack!

God morgon!
Idag har man ju ändå lite planer för sig. Erika ska ringa mig, vi ska träffas och surra av oss lite. Sen blr det att fara och simma med Anna. Kanske far och hälsar på hos Pilla en sväng. Men NU ska jag gå ner och hänga upp min tvätt som jag glömde göra igår!:S inte bra alls. Undra hur den mår?
Nu ska jag dricka upp mitt underbara kaffe, ta mig en rök, och börja göra mig klar!
Tjingeling:>


Hålla tummarna för det bästa.

Nu har jag och mamma hjälpts åt att göra ett CV & ett personligt brev åt mig. Nu ska jag bara vänta på att Erika ska höra av sig så hon kan komma och kolla hur det blev. Och kanske ändra någonting. Sen är det bara hoppas att bruden kan fixa mig ett jobb i vemdalen med henne nu i vinter!
Hade tänkt hoppa i duschen och göra mig klar, hänga upp min tvätt och vänta på att Anna ska ringa mig. Idag ska jag iallfall ut och gå. Sen får vi väl se om det blir att fara och simma ikväll? Berodde på Anna!:P
Så anna. ALLT hänger på mig. hahah!;) nää, annars tar vi det någon annan dag bara.


väntar.

Kom nyss hem från en kväll hos Anna. Pilla kom så vi drog till ok och hyrde en film, vad den hette kommer jag inte ihåg. Men jag kommer ihåg att den var över mina förväntningar riktigt bra. Sen blev det att vi bara satt och pratade och skrattade.
Nu när jag satt i bilen påväg hem så började jag tänka på en sak. Det finns inget som är så mysigt som när man kör bil på kvällen, och man ser snön ligga tungt på alla träd. Jag bara älskar det. Man vill inte sluta köra. Imorgon är det måndag, ny vecka. Ska sätta mig med mamma och skriva lite hade jag tänkt. Hon ska få hjälpa mig.
Sen kan man ju alltid hoppas att det finns jobb nere hos Erika så jag får följa med henne till vintern och jobba! Hade inte det varit underbart? Ohyees!;) Men man ska inte ha allt för stora förhoppningar. Men önska kan man!

 


jag känner det på mig

Nu har man rengjort akvariet. Tid tog de, men nu är det så fint så. Väntar på att Anna ska höra av sig, blir nog att fara till henne ikväll. Eller nu när hon har kommit hem från långträsk. Vi hade tänkt se nån film och bara mysa på. Tårtan var god hos farmor & farfar, så nu är man ju som nöjd! det känns som att det kommer bli mycket tårta denna månad. Lillebror fyller år, så han måste man ju gratta. Sen fyller ju faktiskt pontus år. Så då blir det ju att fara dit och äta och gratta honom också! Men det är trevligt med kalas!:)
Nu är det ju inte så jätte länge kvar heller tills vi 4 far till stockholm. Börjar längta mer och mer. Oj så trevligt vi kommer att ha, tror jag!;D


ha en bra farsdag pappa!

Somna på soffan igår. helvete så skönt jag har sovit i natt. Idag är det farsdag. Ska väl göra mig klar, sen ska vi nog fara till farmor och farfar och hälsa. Sen har jag väl inte så mkt mer att göra nu under dagen. Jag ska rengöra i akvariet senare under dagen. Mina små liv behöver få det lite renare där dom bor;)
Sen blir det att se film med anna ikväll. Mysigt!:) pilla kanske också kommer och ser med oss.




7-10 . förlust.

Jag, Syster & Chrille for och kollade när lillabror spelade innebandy match. Dom förlorade men var jätte duktiga ändå. Alla minnen från Arjeplog tiderna kom upp i skallen på mig. Tiderna när jag spelade själv. SAKNAR!
Nu väntar jag på att Anna ska komma hit, får väl se vad som händer och sker. Men ska då kanske fara och vara med sis & Karln hennes senare ikväll. Då kanske man rent hitt på nå ? vem vet.
Nu har jag då lagt in nå nya låtar i mobilen, även lagt in en hel del på mitt usb till bilen. Äntligen, skönt med lite variationer bland musiken.
JAG ÄR HUNGRIG!. Dags för nudlar.
Tjingeling;>


Tänd ett ljus.

ojoj nu är det mycket snö på hamptjärns vägen 125 och det vill jag lova. Ja man kan ju inte annat än att bli glad. Nu är det inte länge kvar tills man får börja julpynta. 1 december. Så sätter Jesse igång med pyntningen. Jag längtar!
Hade tänkt bädda ihop sängen, städa upp lite i rummet. Tända nå mysiga ljus, hoppa i duschen och göra mig klar. Får allt se vad som händer & sker ikväll. Anna skulle ringa mig senare idag. Blir nog att mysa med henne ikväll tror jag.

Någon mer än jag som älskar denna låt?

Go pilla, go pilla. !;)

Som sagt så blev det idol hos Anna. Man är väl inte överlycklig över resultatet precis. Han var ju allt en charmknutte som gärna fått stanna kvar. Nåja, sånt är livet!
Pilla sover hos mig inatt, myys! Får väl se vad vi ska göra. Höhö!;)

Imorgon ville anna in en sväng till stan. Hennes fiskar må it riktigt bra, dom bara dö en efter en. Så nu måste hon in och köpa nya små fiskar. Så det blir lite mer liv i bygget!;)
Oväntat nog så mår mina fiskar toppen, men får väl se om man blir sugen och köp sig en till jävel i morrn!;)
Nattiii!

M y s p y s ! ; )

Ikväll blir det fredagsmys med mina favorit tjejer som vanligt!;)
Vaknade för ett tag sen, men jag vill sova meeera. Är svin trött idag. Kanske piggnar till om jag hoppar in i duschen. Måste då iallafall tvätta idag!:S Senare i kväll är det ju idol. Så det blir att se de ikväll. Men vars, det har jag inte riktigt någon aning om ännu
du är HET.
Ciao!;>


Lena Lena. Finns ingen bättre än Lena!:D

Nu när jag sitter och läsar alla bloggar så har nästan varenda en skrivit " Äntligen snöö" ja jag håller med. ÄNTLIGEN! Nu är det bara att hoppas på att den får ligga kvar så den inte tinar bort. Hade väl varit tråkigt, jobbigt med all slask som då kommer.
Jobbet har gått suveränt idag. Pilla kom förbi där kring 8 tiden i kväll och höll mig och dom andra sällskap medan vi satt och såg "mammas pojkar".. Ni vet när man är snabb och lägga alla så får man faktiskt se tv på kvällen!;)
imorgon är det fredag. En på jobbet sa till mig ikväll att dom hade glömt att ringa ut någon som kunde jobba. Så vi får väl se om dom ringer mig där kring kvar i 7 eller så och vill ha mig till att jobba. Om inte så har dom ringt ut någon annan. Hade ju inte tackat nej till ännu mera jobb. Fick dessutom jobba hela nästa helg!:D Tack så mkt för de!

Min dag har varit super bra. Tror det är första gången jag verkligen har ÄLSKAT att jobba. Ja förutom julafton förra året. Det var nog det roligaste tror jag. Fyfan så mysigt det var. Hoppas jag får jobba i år också!;) Snacka om att det finns en personal som verkligen får en att skratta. Ja, pilla har ju sett henne idag. Och tror verkligen att hon håller med!;)

Försvinn bara, dryga människa...

Godmorgon, sitter med en turban på skallen och dricker mitt efterlängtade morgon kaffe. Börjar inte förens kl 12 idag så jag har god tid på mig att göra mig klar. Det snöar idag. En vitt täcke ligger så fint på marken. Undra hur länge det får stanna? Pillas katt är återfunnen! Hon ringde mig igår kväll, Yepp. Nu har dom henne i tryggt förvar. Och jag tror inte ens jag behöver säga åt dem att hålla alla fönster stängda längre. Det har dom nog förstått själva!;) Men så skönt för dem!


Kissemjao!

Eftermiddagen har bestått av att leta pilla & Pontus lilla katt som är borta. Vi var ute med ficklampa och försökte hitta henne, men hon finns inte!:/ vi tror att hon hoppat ut genom fönstret inatt, stackars liten. Inne katt som helt plötsligt gått och blivit ute katt. Komma ut i stora världen och vara liv rädd. Hoppas hon kommer tillbaka iallfall.
Nu sitter man hemma och ser bonde söker fru. Jobb i morgon 12-21.. Nu såhär i efterhand vill jag inte. Men nu blir det så iallfall. Skiter i resten!

Ciao!;)

jag vill ju också!:P

Oh shit vilken dag! är helt slut i kroppen. har dragit omkring på sängen, fiskarna ja men allt. för att få de på en bra plats! så nu äntligen är man klar. Ligger helt utslagen på sängen, väntar på att Anna ska ringa och meddela mig om hur hon ska göra. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jobbar ju inte i morgon så jag känner för att kanske se en film och vara uppe ett tag ikväll. vill se my sister´s keeper men med min dåliga förståelse angående engelska så kommer det inte gå så bra, eftersom att den inte finns med svensk text ännu. Tråk!

 


yr i knoppen?

Hm, blev en lång sovmorgon idag. Anna ringde och väckte mig. Tack!:) Nu hade jag tänkt gå ut och röka, sen börja ta tag i alla kläder som ligger här på golvet. Måste tvätta idag, städa och lite sånt. Sen dra iväg till öjebyn och träna. Idag blir det HÅRD träning. Ännu hårdare än förra gången. Det ska svida i kroppen efteråt. DÅ är jag nöjd!
Sen får vi väl se vads om händer denna vecka. Har fått ännu mera jobb. Och hoppas på mer. Men det återstår att se. Kanske måste tacka nej till jobb också? beror ju på den andre personen!:P

Ciao!;)


1 till dig, 1 till dig, men inte till dig!;)

Kvällen har varit jätte mysigt. Har pysslat en massa julkort. Och mer utav det blir det. Ida ville att vi skulle ta en pysseldag så det ska vi göra också. Det är mycket nu!
Är riktigt sliten, ska hoppa i säng snart. Imorgon blir det att fara och träna efter anna har slutat jobba. JOBBIGT! men det är värt det i slutändan. Även om jag hatar att träna. Hojja..

Dröm sött, för det ska jaaag!:)

Stanna där du är.

Maten står på spisen, jag är vrålhungrig! Hade tänkt hopp i duschen och fräscha upp mig lite. Stoppa i mig nå mat, och sen fara till Anna och pyssla ikväll. På dagens pyssel schema står det "julkort" sen får vi väl se.
På torsdag ska jag vara världens sötaste! haha, nä men jag ska jobba kortkväll för pernilla. Hon hade inte riktigt tid.. och det tackar man ju inte nej till? Eller gör man de. NÄ! det gör man inte. hehe

Nåja, en cigg på det hela. Sen starta igång!
Tjingeling:>

Saknaden är stor.

Att man alltid ska skriva när man ligger i sängen, det känns som att det är det enda jag gör. Ligger i sängen?! Men varför inte, om man är trött dagarna ut och behöver all vila man kan få?
Och hur kan det komma sig att jag älskar godis så fruktansvärt mycket som jag gör? Det kan bara ploppa upp i skallen på mig att " JAG MÅSTE HA GODIS"... Ska sluta upp med sånt, eller minska ned på intaget till att börja med. Men det vet vi ju alla hur det kommer gå;)

Imorgon jobbar jag 7-13 en sån här skön dag, en tur man bara inte kan tycka illa om. Efter jobbet blir det hem,vila & ringa Anna. Vi måste ju börja göra alla julkort. Får se om vi får nå paket från klubben vi blivit medlem i:> ska ringa dit i morgon och höra så vi då inte har gjort nå fel.
Ja, vi är inne i november nu. Hojja vad detta år har gått fort. Knappt man hunnit med alltså. Det är mycket som har förändrats till det bättre, och till det sämre. Under detta år har jag ändå fått ut mycket av det jag velat. Jag är nöjd! Helt klart det bästa året..! Fast vintern har ju inte kommit ännu, får väl se om den blir lika kul som förra året. Men med alla våra planer så borde den bli bättre!;)

Nattiii!

hard work work.

då var man hemma på rast i 4 timmar. Sprang in på rummet och kröp ned under täcket. Så här ligger man! Helt DÖD. Min rygg är bark, allt är bark för tillfället. det första man får syn på är bajs?! yepp, Bajs ÖVERALLT! Jag var själv, vilket då betyder att JAG fick torka upp allt BAJS. snacka om att jag är less att torka nu. Nåja, nu ska jag lägga mig och vila. Vila upp min stackars rygg, sen fara tillbaka och jobba kväll. Hoppas alla tanter och farbröder är snälla ikväll så jag slipper stressa och sura inombords;)
I mina ögon är du alltid fin pilla.Tänk på det nästa gång du tycker såå om dig själv! Kanske höjjer ditt självförtroende lite för stunden iallfall. Vännen dååå!

ciao!;)

RSS 2.0