here we come;)

japp nu sitter man och väntar på dom sega lollo & henke!!! Dom kommer väl snart får jag hoppas på. Sen då jävlar bär det av, äntligen! Syrran och dom har redan farit så dom har redan påbörjat drickandet. Iallfall anna & Öhman!:)
Så nu ses vi inte här på 4 dagar Pernilla!;) Men jag kommer ringa dig så ofta jag kan, vilket innebär aldrig eftersom att jag itne fick ringa när jag var full! HAHA.

Allt är då klart nu, dricker en fet jävla kopp med kaffe. & jag är så jääävla sugen på en cider!! Kom igen nu, vi måste fara!

BABE!;)

Packning på G!

Kom nyss hem efter en dag på jobbet. Igår packade jag allt som jag ska ha med mig till krono. Allt ligger på golvet i mitt rum, ska bara sätta ner det i nån fet väska så allt kommer med. Sen hade jag tänk vila, men det får jag inte för mamma. För det är hon som ska köra mig till Sikfors eftersom att hon ska ha min bil medan vi är borta. För Johan & syrran ska ta forden. Då måste ju mami ha någon bil att färdas med också.

Måste även hitta nån skarvsladd & nån skit lampa som man kan ta med dig så vi får nå ljus i stugan!;)

Tävlingen är slut!

Då var tävlingen över. Det gick väl sådär. I början sket sig allt, men sen flöt det på som fan! Nu sitter man hemma hos fam.Johansson ska väl äta och vara här ett tag sen ska jag hem och börja småpacka inför måndagen. Sen jobb man ju i morrn. Känns dock förjävligt. Men inte klagar man när lönen kommer inet.
FAN VAD JAG ÄR HUNGRIG! GE MIG MAT.

Nu ska jag gå och pussa petrus och vara med han innan jag far.
Ta det nu lugnt ikväll, FAN om du blir knall!;)
Jag älskar dig!

det är tråkigt, men så är det.

Humör: Lite lätt irriterad.
Gjort:  varit i Sikfors, svensbyn, sen sikfors igen
Planer: Se en skräckfilm med Petrus och sen sova.
Ser på:  När Petter & Lina busar med ninja (hundvalpen)
Lyssnar på: Ingenting
Läser: Ingenting
Äter: frukost: 2 mackor
Lunch: Janssons frestelse
Middag: Ingenting.
Bästa: Att vi snart far till kronogård.
Sämsta: Att jag måste kliva upp tidigt i morgon
väder:  +5
Kläder: Lollos jeans, svart tröjja.
Hår: Uppsatt med klämma.

God morgon!

Vaknade för ett tag sen. ska börja bege oss mot lilla svensbyn nu. Ska ringa Ev också. Vi skulle göra någonting idag. Men kan ju dock inte vara med dom så länge eftersom att vi måste tillbaka till Sikfors för att sen kliva upp TIDIGT i morgon och hjälpa till på rally tävlingen. Vilket suger!
såg en riktigt  bra film igår innan vi la oss. ja gud förbannat!;) lite snubbig faktiskt!


alla festar, men inte vi!;)

Ledig ända fram till på Söndag. Förutom att man ska vara typ funktionär på lördag när dom har den här rallytävlingen här i sikfors. Imorgon blir det då iallfall att vara med den efterlängtade Ev! Känns som år & dagar sen man var med henne sist. sitter då i sikfors nu. Alla festar men inte VI!:) Tänkte att vi sparar oss till på måndag när vi far till krono. Eller Petrus ville festa idag, men då sa jag att han inte fick eftersom att jag nu har kommit hit. Känns onödigt att fara hem. Bensinkostnader!
Men det verkar då inte han förstå, Han säger istället till alla som ringer " Nä, jag får inte festa för Jessica" Snällt, jo jätte!

Ska gå & se nån film nu var det väl som tänk. Sen får vi väl se om man kankse rent utav går och lägger sig. Mitt humör är inte på topp och då brukar jag vilja gå och sova.


torsdag!

Kom nydligen hem från Jobbet. Ska duscha, packa & sen ska jag börja dra mig mot Sikfors. Var ett tag sen man var där. Ja förutom när jag stjussade hem han igår men det var ju bara som hastigast. Får se vad vi hittar på¨. Petrus snackade nå om att vi kanske skulle fara och köra lite isbil. men det kanske beror på när jag kommer till han. Inte så kul om det hinner bli mörkt.
Har du glömt mig? Glömt att jag också finns? Jag hör aldrig av dig längre=/

Jag älskar dig Peppe!

Julen på roknäsgården!

hej hopp! Ja jobbet var åt helvetes så stressigt. Är gud förbannad. När dom tar in en som ska jobba och sen kan inte personen ens klä av dom utan att hon måste be mig om hjälp. så man kan säga att jag har jobbat för 2 avdelningar känns det som. jag är helt slut i kroppen, kanske för att jag är så sur.

Nåväl, öppnade ju mina julklappar idag innan jag for till jobbet. Och det blev En bärbar dator, mixer, kalender, bok, pengar, brödrost osv. Så min jul är jag helt klart nöjd över. Förutom att jag missade hela julkvällen. Fick äta julmaten själv. Eller ja, petrus och jag åt. Klapparna öppnade vi dock tillsammans. Hoppas jag får en bättre jul nästa år iallfall.
Hade tänkt gå och lägga mig, börjar kl 7 i morgon. Och tänk! Jag längtar för en gångs skull till jobbet i morgon. Men det är nog bara för att jag vet att jag ska få jobba med Jessica Andersson,. Vi har jämt så kul tillsammans när vi jobbet. Allt flyter på så bra. Sen brukar det ju bli ett och annat "långsnack" för oss också, så man kan ju ibland glömma bort att man är där för att jobba. HAHA!

Nåväl, ska hoppa i säng nu så jag orkar upp i morgon. Tack mamma&pappa för mina fina julklappar, blev så nöjd!

Imorrn ska jag till Sikfors förövrigt!;) Ska spela lite guitarrhero fast med trummor. Dom hade ju fått det i julklapp bland annat!

JAG ÄLSKAR DIG ÖVER HELT MITT HJÄRTA PETRUS JOHANSSON!;)

God Jul!:)

Har nyss gjort mig klar. Blir en liten julafton för min del. Har öppnat paketet av syrran. Tack! Blev en jätte fin Bh & trosa. Ska väl gå ner och fortsätta öppna på ett tag. Måste ju hinna innan jag ska köra hem Petrus och fara och jobba.

God Jul på er ALLA!

Ingen jul för mig!

Nedå, min jul kommer att spenderas med gamlingarna på jobbet. Jadå! Så det blir väl för mig att käka och öppna klapparna antingen när jag far eller när jag kommer hem typ 9 på kvällen!=/ JAG VILL INTE JOBBA! men man tjänar ju extra mycket så.
Idag är det mys med familjen som gäller. Vi ska spela bingolotto och sånt. Men jag & pappa ska först fara till Sikfors och hämta broders julklapp. En cross som petrus sålt. Nåh, då får jag PUSSAS så mycket jag bara orkar eftersom att jag inte kommer träffa han på några dagar nu. Eller iallfall tills på fredag. Sen kommer han ju såklart!

vi har nog mer gemensamt än vad vi tror..

LOVE YOU!;)

frusna händer.

Trist hemmakväll. Jag som trodde att jag skulle somna för länge sen. Men nu är jag inte ens trött. Lasse kom förbi och hälsade på. Satt och drack te och surrade om allt mellan himmer och jord. Man blir så glad när han kommer. Han sa förövrigt att jag var en underbar flicka, tack!
Ska kika om det finns nån bra film att ladda ner, kanske man lägger sig och ser den då. Om det inte går nå bra på tv.

Nu är det inte många dagar kvar tills vi drar oss mot kronogård. Vi kommer få så JÄVLA roligt. Bli avis!;) hahaha




Jobb!!

Igår gjorde vi inte ett piss. Eller jo,  jag & petrus for och hälsade på min kära kusin Erika som man inte har träffat på år & dar. Satt där och surrade, käkade godis och hade trevligt. Sen for vi hem, såg inside man och sen gick vi och la oss. Somnade typ 12. Sen var det bara kliva upp kvar över 6 i morse. Kan lova att det kändes tungt! Har jobbar 7-16.30 idag. Pengar! Sen i morrn är det samma tid förutom att jag har rapporten. Egentligen orkar jag fan inte jobba men hur annars ska man få sig dom där jävla pengarna som man behöver?
Peppe har varit hem=/ kommer kännas JÄTTE tomt utan han nu när man ska sova. Men jag får ju träffa han på julafton. Hade tänkt fara till han på kvällen efter jag har slutat jobba kl 9.
Ikväll blir det en hemma kväll. Är så jävla sliten, ska bara ligga framför tv och kolla! Kanske man somnar in för kvällen, om inte så blir det att vara snäll med mamma & pappa och följa med dom och julhandla!:) I love it!

Fyfan vad jag är lycklig över att jag har just DIG!;)

Jag har alltid rätt.

Nu är det söndag. Igår var vi och körd skoter, är gode så lemmen nu idag. Sen for vi vidare vill Tom. Hade inte mycket att göra så vi började med " Sanning eller konsekvens" Men en värre verison. Jag fick ex, suga på Johans armhår, Käka  Johans snor mm. Men jag ville ju vinna, Själv tycker jag inte att det är så äckligt som andra tycker! Grabbarna Johan, Petrus Tom fick också göra rätt vidriga saker. Men man kan då säga att sjävlaste paret vann eftersom att  johan och dom drog sig ur senare ur leken.
Sen in till stan, öhman var sugen på en burgare. Och sen vaer vi väl hemma ca havl 3 någon gång. Och idag blir det att göra ingenting. Är hungrig så jag ska äta nå frulle och sen ska vi städa mitt rum. Sen tror jag nog att Petrus ska fara hem för jag började jobba i morgon och då vill han nog inte vara här,.

jag har ju rätt i det jag säger, du behöver inte säga nå annat!

Babe...

Skoter i massor!

Kom nydligen hem efter en lång skoter dag. Blev att fara i morse kring 11 tiden, For och grillade på nå skitställe sen for vi hem till Ev. Drack nå kaffe och käke nå bullom!:) Sen tog jag & petrus en beas & hans skoter hem till oss. dom for och käkade pizza. Men vi ska äta hemma, sen ska dom komma hit. Blir en mysig bastukväll hemma hos Tom. Ser verkligen fram emot detta.
Igår var vi också och körde, blev en kvällskörning. Drog upp till laxocka satt i kåtan och grilla. Blev tråkigt så vi drog ner mot svensbyn igen där vi träffade alla andra. sen for vi till vitsjön. Och det hände det grejjer och det vill jag lova- sen palla jag it va kvar så vi for hem och dom andra for till Ev. Vi hoppa i duschen för vi hade egetnligen tänkt fara dit. men självklart somnade vi. jag somnade till och med i min turban. men vaknade upp och tog av mig den sen. Men det var en skön kväll må jag säga, man var helt mör ikroppen nu i morse. Men det ska ju härdas som man säger!

Som jag luktar skoter nu, och som jag egentligen borde duscha, men bastun väntar!

Jag älskar dig!

LOV!

Ja nu har man lov! oj så skönt säg ja då bara. Har varit på stan en sväng. Hjälp mamma att hitta nå kläder till julen, och nu sitter jag här. Ska gå ner och städa mitt rum och ta der lurre ett tag. Och senare blir det att fara och köra skoter typ grilla och mysa på. Sen i morrn blir det att fara ut från morgonen när det är ljust ute. Har inte så mycket bensin så man måste snåla.
Var in en sväng på lindbloms idag, helvete så mycket folk det var! Vill ha och ha. Men har inte råd!=/

Nu ska jag gå ner och börja mitt städande, hade tänkt att Petrus skulle få hjälpa till! han är ju gooode duktig på at stöka ner!

paltfest!

Kom nyss hem till Petrus. Vi har varit på nån "paltfest" Riktigt gott, nu väntar jag bara på att tommy och han ska bli klara med det dom håller på med där ute, sen ska vi ta oss till Svensbyn. Skotern hans ska med också, ifall det blir så att vi ska köra till helgen. Känner mig dock stressad!
I morgon får vi JULLOV! snacka om skönt, går bara till kl 11. Sen bär det av hemåt igen. Inte dåligt må jag säga...

Hallelujah!;)



Ah, shit vilket åt asså! Den är typ helt underbart. Älskar den typ!
Öh
, men vi hörs!

Stan / Julklapp!

Kom nyss hem från stan, Jag och Anna hade jävlar ingenting att göra så vi drog in dit. Har ju fan fått 570 kr från skolan för rese och mat ersättning sen jag praktiserade. Inte dåligt, kommer få mera om någon dag. Så jag köpte syrrans julklapp! Så nu äntligen är det gjort. Behöver jag inte tänka på att köpa nå mer.
Sen ringde chefen från roknäs. Så nu äre ännu mera jobb för min del. 22, 23, 24, 25, 27,28! Snacka om pengar jag kommer få. För då frågade jag vilka dagar som man får storhelg av. Hon då sa hon att det blivit nå nytt system så jag kommer få det från den 23. Lättförtjänta pengar för så få dagar! tackar man inte nej till.. Jobbigt bara att jobba helgen före man far till krono måndagen. Men ÄH!
Nu ska jag gå ner och vara social med brudarna!;p

Jag älskar dig Peppeäng!

Frukost , fjortisar, tankar!

Kom nyss hem från skolan. Hade frukosten i morse, blev inte alls så mycket sålt. Men lite pengar fick vi in iallfall!:> Väntar på att Anna ska komma hit. Är själv i hela huset, mamma & pappa har farit till Luleå. Idag får vi se vad som händer. Vara med Anna iallfall!

Satt även och tänkte för mig själv. Vänner? Ja, klart jag har vänner jag verkligen älskar. Men tänk alla man trodde var ens vänner. Fick ju då även höra idag av en att vissa personer hellre umgås med småfjortisar än oss. (Våra vänner alltså) Eftersom att dom tycker vi är så falska! Hur kan man säga så? Dom har ju inte precis visat nått sånt tecken. menmen.. Jag skiter i. Gör vad fan ni vill, men kom förfan inte till mig sen och låtsas som att ingenting har hänt! ånej.

Igår var jag & Petrus med ev & Tom. Vi drog iväg med skotrarna till Vitsjön, satt där och grillade sen for vi hem till mig och gjorde upp en eld i våran eldstad och grillade pinnbröd och surrade! Trevligt!

Tackhej!

Anna/Skolan/Petrus/SOVA!

som sagt blev en tidig kväll igår. La mig i sängen typ halv 11. Och sen sov jag fram till kvart över 10 sen kom Anna och hämtade mig och så for vi till skolan. När vi kommer hit och ska ha projektarb så är inte våran lärare här, han skulle komma senare så vi sket i lektionen och gick och åt istället. Satt i fiket med Petrus och hans klasskompisar typ. Men nu sitter man återigen här och gör ingenting.
Idag blir det att Petrus kommer till mig, ska vara med Tom & Ev. Myspys! Får väl se om vi kanske far och gör nå senare det återstår att se. Har servering av frukost här i morgon på freja., Kom och köp! 10 kr, är hur mycket ni vill! Så vi ska vara här halv 8 i morgon, fram till kl 10 sen har vi möte. Och efter det får man fara hem och sova igen. Eftersom att vi egentligen var lediga i morgon som alla andra onsdagar! Men nog ställ man upp nog. SNäll som man är!:)

Vilken kommentar alltså. såg vad du skrev. Du ser ju dock ut som en även utan utklädnad!;)

Babe<3

....

Humör: Sådär, riktigt sliten
Gjort: Varit hos Anna
Planer: Sitta här, sen sova
Ser på: Andra avenyn
Lyssnar på: Shirley clamp - Du är allt
Läser: "Som jag vill vara"
Äter: frukost: Ingenting
Lunch: mackaroner & skinksås
Middag: jordgubbsfil & flingor
Bästa: Att petrus kommer till mig i morgon
Sämsta: huvudvärk=/
väder: ja, typiskt skoterväder
Kläder: mjukispajjsom, kofta
Hår: uppsatt och ruttet

En natt utan dig!

Kom nyss hem från Anna. Har varit där och surrat på med Öhman, Tom, Ev & Mallan. Sen fikade vi nå gofika må jag säga. Blev en tidig hemgång, men ändå bra för jag är så himla trött! Funderar på att gå & sova redan nu. Men då missar man väl nå bra på tv såklart.

Åh, skönt med sovmorgon i morrn, + att vi ska ju julpyssla i hela 75 minuter i morgon. sånt tycker jag om!:) Men jag har dock inte så bra fantasi så det brukar inte bli så fina kort. Men i morgon ska jag verkligen anstränga mig till 2 kort iallfall. Och det är ju såklart ett till Ev & ett till Petrus hade jag tänkt.

Och Tack snälla söta Anna som kan komma och hämta mig i morgon här hemma, eftersom att min bil står TOM, vill säga ingen bensin!=/ fruktansvärt! Mamma & pappa vill inte ge mig mer så då blir det desto svårare att köra bil också. haha
Petrus kom inte idag, men han skulle komma i morgon så då hade jag, han, Ev & Tom tänk vara med varandra! Mysa, och göra någonting tillsammans!

Du är allt!

tröttare finns inte..

Kom nyss hem från skolan typ. Hade nyss gympa och det sög för vi hade nå jävla lekar, och jag är en sån dålig förlorare att det inte är sant. Så jag presterade inte alla bra och det fick jag verkligen höra av min lärare. Han bara "Jessica, hade inte du VG i gympa A" haha, vi har ju B nu. Så jag ligger nog bara på ett litet G. men det skiter jag i, för jag orkar inte med skolan.. Jag skiter i helt enkelt! ska gå & lägga mig och vila en stund nu, sen får vi se om man orkar göra nå ikväll, om jag nu orkar så blir det nog att umgås med dom "gamla vanliga" får man säga så? ;)
Sen kanske Petrus också skulle komma. Beror på om han nu tar sig vill säga, är inte alls säkert. dom är ju inte så bra på att köra han, för jag ork då it fara till han iallfall! slut soppa!

Soppatorsk som det heter, visst Anna? ;)

försovning/gasa/fortfarande butter.

Japp nu sitter man på skolan. Vi försov oss i morse, så det blev att snabb göra sig klar och sen bara gaasa iväg till skolan. HAr projektarbete nu, men vi kommer inte någon vart så  vi får se om man kanske hitt på nå annat! Idag får vi se vad som händer. Någon som är sugen? Hör av er!;)

Fortfarande butter, Men det var ju bra att du fatta varför iallfall, babe!

sikfors/Rally/Skoter/uppgifter

helgen var helt perfekt! började hos Lollo. Hade jätte trevligt där mot slutet, sen for vi in till stan gick ut på pentan men där söt det balle! hela min kväll gick åt att snacka med folk och vara med Lollo på toaletten, sen helt plötsligt så var klockan 2. Drog på sunes käka ett litet lyx sen for jag & Peppe hem till Lollo och sov där. Bakis dagen efter, ohja! vi gjorde då gomaten iallfall, jag och lollo for och handlade så det blev laxfilé med bakad potatis och romsås, mumma! Sen for vi hem till mig för att packa mina kläder för att senare dra iväg mot Sikfors.
så nu sitter man här, igår gjorde vi ingenting. har nog aldrig haft en sån tråkig lördag som just igår. Idag klev vi upp kl 8 i morse, for på nå rallymöte och fick då testa. så det blir jag & matte G som står på en station, trevligt trevligt.
& nu då, ja sitter och är lite små butter. Tänker inte säga varför men jag är bara det, alla andra sitter och ser en film men jag var inte så sugen på att se den för den verkade inte alls vara nå bra. Så jag har suttit och gjort klart lite uppgifter som jag ligger efter i och nu sitter jag då här.
funderar på om man ska ta & gå och lägga sig eller nå, finns inte så mycket annat att göra!
Jooo, fan var kul det var idag. Jag & petrus for en sväng med hans skoter in till byn. SATE vad rädd jag var, hade inte nån hjälm på mig och han kör ju osm en dåre. Vi hann då fasta också, så nu har Peppe sträckt sig i ryggen MASSOR!
jag älskar dig

Grå klänning?

Kom nydligen hem. Ska hoppa in i duschen och börja göra mig klar. Det är ju nämnligen så att jag ska iväg till lollo på fest. Ska fara och plocka upp henne på hennes jobb sen bege oss in mot stan och köpa alkohol osv. Sen blir det att festa loss hos henne hela kvällen. Är dock inte taggad på utgång men det lär det säkert blir ändå. Får väl se om det kommer någon mer till henne också. Tim var sugen. Nä men får se!
Vet dock inte vad jag ska ha på mig för kläder men syrran kommer ju snart hem så kanske hon kan hjälpa mig lite. Har dock en klänning (Syrrans) en grå, kanske man kan ha den måste höra med henne först!

Är dock pank, vettefan hur man ska klara av december månad. Men det återstår att se;) Ska inte sitta här mer. Måste börja göra mig klar.

Jepp Petrus, jag älskar dig!

Studentmössa/Sikfors/myskväll/Lollo/Te

Idag har vi varit och provat studentmössor! fan vad nice alltså, som jag längtar! Tänk att vi går ut i år, slipper gå den här jävla skolan nå mer. Nåväl, det är ju dock 99 skoldagar kvar men det går fort. Så nu sitter man i sikfors. Peppe är i garaget men kommer väl in snart. Men jag har ju ändå lollo att umgås med, var ju svin länge sen man var med henne! har saknar henne faktiskt! Imorgon blir det då fest hos henne iallfall:> Oj så kul! Lisa & matte skulle också komma, + Ev & Tom. Jag tror det kommer bli riktigt kul. Får väl se om det blir utgång eller inte..
Nu ska vi gå & göra oss lite te, sätta och ner och surra!:) Kanske det finns nå bra att se på Tv. Man vet aldrig!

Älskar dig hjärtat!

ps. I love you!

Yepp, jag & Petrus såg nyss den filmen. Trodde den skulle vara bättre än den var. Alla har ju sagt att man lipar och att den är svinbra. Nja håller inte riktigt med där. Men den var helt klart sevärd. Nu vettegudarna vad vi ska göra. Klockan är ju ädnå gode mycket, orkar då inte fara någonstans isfall får folk komma hit. Blir nog en tidig kväll i kväll. Måste gå ner och pakca gympakläder & kläder inför fredagen eftersom att jag ska fara och sova hos Petrus i morgon. Får väl se hur det blir i helgen, festa eller inte? Petrus var ju inte alls sugen på mitt & lisas förslag som vi hade pratat om. Men får se vart detta leder.

Cya!;)

Bullens korv/Petrus/mys!

Ja då var man klar hos farmor! Fan vad jag älskar min söta farmor, visade bilen på klänningen. Det första hon sa vad " Oj shit, detta kommer bli svårt, men nog ska du se att vi klarar detta!" SÖT ELLER VAD?
Ja så nu sitter man hemma, har även varit och handlat. Bullens korv. gott! Petrus ringde mig nyss, han kommer hit. Han skulle åka med Bea & Tim. Kanske blir att vara med dom ikväll, och någon annan såklart om dom vill. Jag sitter hela tiden och tänker på hur skönt det ska bli att ta studenten, och hur pinsamt det kommer att vara att gå balen, fast ändå kul! Petrus ska ju gå med mig, men då ska han gå sin bal med cilla nästa år. Men klart man vill gå med sin pojkvän. Nog ställer han upp. Hoppas jag då.

Såhär kommer då min klänning mest troligt att se ut;) Jag älskar den!


Fast jag är även sugen på den här:

Vilket ljud.

Vaknade för ett tag en. Har photoshopat alla bilder nu, så nu ska jag bara sitta på skolan i morgon och sätta in dom i powerpoint sen är mitt försenade arbete KLART. Planerna för idag är att fara till farmor och visa min balklänning jag vill ha, sen ska hon få sy den åt mig. Om hon kan, annars köper jag den. Känner bara att det inte är värt att köpa en klänning för 3000 kr om man ändå bara ska ha den 1 gång och när man har en farmor som kan allt. Den kommer nog blir precis som jag vill ha den. Sen ska jag ta bort lite annat smått här hemma, städa upp lite. vill som baka, men tror inte jag orkar idag. Sen kanske jag ska fara förbi anna en sväng och vara där. Och sen ska jag ringa Petrus och få han att komma hit!
Det är iskallt i vårat hus och jag fryser som fan! men nu tänker jag inte sätta här nå mer, utan nu ska jag börja röra på mig och göra mina sysslor så jag blir klar med det!:)
Tackhej!

<3

fan vad jag älskar dig!;);)
Petrus!



29/10-08...
Det är du som får mina dagar värda att leva. du kommer alltid att finnas
i mitt hjärta vad som än händer.

Du är allt jag någonsin önskat, du är allt jag någonsin drömt. Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt. Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le, all min kärlek får du bära. Hela livet vill jag ge. Du är där ingen ser mig, du är där när stormen yr, du är där när natten skrämmer, du är där när dagen gryr. Och jag vill alltid ha dig nära, när som åren läggs till år. Och vad livet vill oss lära, är att framtiden är vår!
När som klockorna har stannat och tiden tycks så still och man inte vågar säga det man längst i hjärtat vill. Då ska vi ta varandras händer, då ska vi minnas denna dag och förstå vad som än händer. Är det ALLTID du & jag!

Balklänning!

Sitter just nu hos Ida. Vi har sett hockeyn, Luleå/Skeå. Luleå vann, vilket jag inte tyckte om. Tycker ju som om Skeå bättre men jaja, dom hade väl en dålig dag helt enkelt. Har fikat nå jätte goda saffransbullar och kaffe mumms.. Och nu sitter jag och väntar på att få fara hem typ. Men Ida klipper johan just nu så det lär väl ta ett tag till. Annars har vi inte gjort så mycket ikväll. Surrat på som vanligt. Får väl se om man får sällskap i morgon. Hade varit jätte trevligt, men som sagt så måste ju skotern fixas så det blir väl kanske inte av i morgon heller. Inte för att jag nu dör om jag inte får vara med han, men man har som ett slags beroende av varandra. Spec när det gäller att sova. Känns så tomt utan han brevid mig kan sova sååå mycket bättre när han är med. Men inatt blir det en natt utan honom, får väl se hur det kommer att gå. Till helgen blir det ju mest troligt fest med Lisa & Matte och dom, dom tyckte att vi skulle styra upp någonting. Sen ska även Tom & Ev kanske hänga med. Mycket trevligt, Hoppas jag då på iallfall!:> Beror på som sagt. Men vi skulle höras av senare under veckan. Har så fan inte nå pengar! Och jag tror inte mamma vill låna ut pengar till mig som sen ska gå till alkohol. men då får jag väl ta ut från mina jävla fonder. hahaha, vilket inte är så bra, men jag skiter i!

Just ja, jag har ju fan varit och provat balklänningar idag. Blev så fäst vid 2 st. En turkos & en brun. AH så svårt val. båda vad ju verkligen fina.
Nu har mina fingrar skrivkramp, dags att sluta!

Jag älskar dig Petrus!

Sweet!

Sitter i Sikfors nu. Snöade förbannat mycket när jag körde hit såg knappt vägen men nu har det nog slutat snöa. Vi for till Anton för petrus skulle skruva lös hans matta som han köpt av honom. Medan dom gjorde det satt jag inne hos anton och läste ur en bok jag påbörjat. Sen for vi hem hit igen, har förhört Peppe på lite läxa. Duktig var han också! Nu gör vi inte mycket alls, jag sitter här & han gick ut en sväng kommer väl tillbaka på ett tag.

Natti natti!

IDIOTISKA MÄNNISKOR!

Stannade som sagt hemma idag. Orkade inte fara på skolan. Såg nyss en riktigt bra film. Trade! Fy inni helvete så sur jag blir på vissa människor. Hur kan man kidnappa små flickor och sälja dem till snuskiga gamla män som inte får sig annat än med våld? Förbannat också, dom borde få jävla stryk. TORTERAS jävlat säkert! Och det som är, är ju att det pågår ju än idag. Dom små liven alltså, nog ska man vara glad över det liv man själv lever..

Ska snart sätta mig och käka nå mat. Sen blir det väl att tigga lite bensinpengar av mor, och sen bege sig till Sikfors. Får väl se vad vi hittar på att göra idag,Peppeäng ska då iallfall sätta fast mattan på skotern! Kanske man kan vara till någon hjälp?


Jag älskar dig, vad som än händer så kommer jag ALLTID att göra det! 

Oroligt!

Jahapp, då kom man nyss hem från en jobbig kväll med alla gamlingar. Jobbade mina 5 timmar idag på Roknäsgården. Snacka om oroligt det har varit. Har stått i hela kvällen. Spring hit & spring dit! Men nu äntligen är man då hemma och får slappna av. Börjar veckan med tidig dag. Vettefan om man ens orkar. Funderar på att vara "sjuk" i morgon. För sen är man ju även ledig på onsdag. Skönt med 2 dagars ledighet i veckan. Ska ringa Anna och höra hur vi ska göra, för vi har ju projektarb. tillsammans! Nu ska jag sätta mig och se slutet på sanningens ögonblick, sen ska jag göra mig klar för sängen!

Natti Natti! ;)
Eller som min och petrus lilla "tävling"
Jessica - Godnatt
Petrus-Sov gott!
Den går alltså ut på att man inte får säga likadant. haha, det är en väääääldigt gammal "lek" som vi började köra lite smått typ -06 eller nå sånt. haha, barnsligt!;) Men jag skiter i!
Jag älskar dig babe!

olala!;)

Ja vad ska man säga, hahaha. Tack Anna för att du störde "samtalet" mellan dem, du kan som det hära med att få folk att inse att det inte är någon ide. Nog för att du också tyckte att hon var hängig och var efter dig. Och det var ju bra att du sa det till Anna för annars hade hon nog inte kommit och "stört" när hon kom och ville prata! hahah
 
Igår var vi på Valls åkte bobb och satt vid elden. Sen for vi in till stan, käkade på sunes och sen for vi till clas och spelade biljard. fan det är ju kul! Sen åkte jag & Petrus med Ida och tomas hem. Var så trötta. Har varit vaken ett bra tag nu, ahr hunnit städa i rummet, tvätta en massa kläder medan petrus låg och sov. Jag & Mamma fick nyss upp han, och det var verkligen ingen lek! Men nu är han uppe duschad och fräsch! Och nu är det min tur^^

Idag blir det att fara och jobba, nu kl 4. VILL INTE! men det är ju pengar som behövs så man har inte så mycket till val. Sen blir det att fara hem direkt och sova eller nå. Vill helst sova med peppeäng men ger inte så mycket att fara till Sikfors kl 9 för att sova och sen fara till skolan. Men allt kan hända. Så förvänta er inte att jag är 100 % säker på att stanna hemma! haha

Älskar dig gubben!

ja, vad ska man säga!

Gårdagen var jätte trevlig. For till anna på förfest. Drack och spelade nå "sanning eller konsekvens". Var rätt mycket folk hos henne ändå. Trevligt! Sen när vi skulle in till stan så lämnade grabbarna oss och stack så jag ringde min pappa. Snäll som han är så kom han och hämtade mig, ev, Anna & Empa. Och där slutade min kväll vill jag lova!
Åksjuk som är jag är i fyllan, kan fan inte åka bil då alltså. Börja fan spy som en gris. Fick världens huvudvärk och det gjorde ju då inte saken bättre. pappa släppte av dom andra brudarna på statt och själv åkte jag hemåt! Hemma blev inte heller någon höjdare, sprang in på toan gjorde mitt där. sen gick jag och la mig, då kom mamma med en hink, spydde i morse! & idag mår jag inte bra alls. Min mage och min skalle, hojja! + att jag har en jävla träningverk i hela kroppen sen bodypumpen igår på skolan! helvete vad jobbigt alltså.
Mamma håller på med maten och syrran,Johan & Petrus ligger i tvrummet och latar sig. Det blir en mysmiddag idag. potatisgratäng med lövbit och god sallad. Mumms,
Sen ikväll blir det dock att ta det lugnt. Ska ringa till Pilla för vi pratade igår om att fara och vara med hon & Pontus, dom kanske kan komma hit. Sen får vi väl se om det blir att vara med någon annan också. Grabbarna pratade dock om att fara på valls och åka bobb. Känner inte suget, men jag kan ju alltid kolla på!;)

Nu ska jag gå och gulla med min babe & Vänta på att maten ska bli klar.
Jag älskar dig Peppeäng!;)

;)

Tjugo VEM


Vem är din bäste vän? Eva-Lena & Pilla

Vem älskar du? Petrus

Vem hade du senast sex med? Petrus

Vem vill du bli full med? Dom som är roliga att festa med.

Vem är den bästa artisten? Rihanna

Vem pratade du senast i telefon med? Petrus

Vem har du en liten crush i? Petrus

Vem är snyggast i världen? Oh, svårt val!

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Syrran

Vem är snällast i världen? Många?


Vem är din bästa kompis? Eva-Lena & Pilla
Vem vill du prata med? Eva-Lena

Vem sov du med senast? Pilla

Vem såg du full senast? Ingen aning!

Vem vet allt om dig? Eva-Lena

Vem kysste du senast? Petrus

Vem kramade du senast? Petrus

Vem kan berätta allt för dig? Det närmaste.

Vem kan du berätta allt för? Eva-Lena & Pilla

Vem hatar du? Ska nog inte nämna det här!


Pengar rullar in som det ska, det går bra nu;)

Kom nyss hem från jobbet. Sliten krigare är just vad jag är! Jag är helt själv i huset, har ingen aning om vart alla tagit vägen. Rätt skönt faktiskt. Funderar på att ringa min babe och höra om han är klar med skotern. Var tänkt fest i morgon, men planerna har ändrats. Ev och dom ville in på statt och det tänker jag absolut INTE göra. Pallar it lägga ut 100 kr på någonting som jag vet kommer vara supertrist. Eller det vet jag ju inte, men jag känner det på mig. Så det blir att vara nykter i helgen, umgås med Petrus fredagen iallfall, mysigt!

Som sagt, hittade inte stanken igår. Den försvann! hm,

Jag älskar dig!

Det stinker SKIT!

Ja vi for då till nodo, satt och surrade på om balen och studenten. Börjar verkligen längta dit nu! Sen for vi hem till Pilla, spelade kort och sen nu när vi ska gå upp och lägga oss så börjar det lukta skit i hela huset. eller det luktar som fan här uppe. Vi hade tänkt gå på spaning efter lukten nu efter jag skrivt klart detta. Det är en fruktasvärd lukt dom har i huset. Kanske är det hunden som lagt av en jävel? Det återstår att se.
Imorgon lär ni alla få veta vad det var för stank!:D Måste få fram ett svar alltså.

God natt ! :)

Bäbisarna!

Ja nu sitter man hos Pernilla. Vi har nyss gjort klart vårat pepparkakshus. Blev INTE snyggt kan jag säga. hahaha, att man ska vara så klumpig, men det är typiskt mig. Var tänkt att göra knäck också, men det orkade vi inte. Ja just ja, syrran kom och hjälpte oss med huset också. Eftersom att det första råkade vi he sönder så vi for och köpte ett nytt.
Vi funderar på att dra till nodo och sitta där och surra, är som bra när man inte vet vad man ska göra en veckodag. Eller så kanske det blir handboll kl 8. Då kanske Ev och Tom också är sugen!

Nåh, kissebäbisarna är ju så söta, man vill bara äta upp dom!:)
Imorgon äre bara fara och jobba. Jag som hade tänkt att jag & Petrus kunde fara till mormor och baka lussebullar. Men efter jag hade pratat med mormor så kom jag ju på att det inte går. Får väl se om man ens är med peppe i morrn då., tror inte han orkar vara hos mig när jag jobbar. Men jag behöver ju pengar så klart jag tackar jag istället för att inte få pengar och vara med han som jag ändå kan vara med när jag vill!
ÄNTLIGEN har petrus sin skoter klart, eller snart! han skulle ju få köpa en matta av anton! SMID.

21 dagar kvar tills tomten kommer:)

Brr..

Vaknade nyss upp. Vill fortsätta sova men nu går det inte, hade en dröm jag ville fortsätta drömma. Klockan är typ halv 12, ingen i huset. Vart är alla? Jo pilla & Pontus ligger och sover, men dom andra då. Jag är så ensam ju. Funderar på om man ska ta och göra sig klar och sen fara in till stan en sväng. Men jag känner egentligen att jag inte har någon ork till det!
Och vi får inte heller titta på tv eftersom att hundvalpen har bitit på kablen. Pucko! Så det finns ju fan ingenting att göra förutom att sitta här, dricka lite kaffe och sen lägga sig i sängen igen. Se nån film eller så?

Pilla frågade mig igår om jag vill följa med till hennes mormor och baka julgodis. Dom ska tydligen vara där alla tjejer och baka och mysa på. Det låter faktiskt riktigt mysigt. Så jag tror det blir att hänga med dig;) Då får man ju faktiskt smaka också! hahaha...

Sonja Aldén

Nu sitter jag i Sikfors. Petrus är ute i garaget så jag tänkte passa på att städa upp i hans rum och julpynta lite, det kommer bli skit mysigt. Fast nu sitter jag och försöker ladda hem nån julmusik så det går lättare att städa och sånt. Han kommer bli så nöjd över mig, hoppas jag då!
Sen blir det en massa mys ikväll hade jag tänkt. Göra i ordning nå gott, ladda hem en mysig film och som vi sen ska se i hans nypyntade rum. Åh, jag sitter nu och lyssnar på Sonja Aldén! hon är fruktansvärt bra alltså. Man får värsta kärleks känslan i hela kroppen. Rösten alltså!

Petrus<3

Peppeäng!;)

Kom nyss hem, har varit hos Tom. men jag orkade inte vara borta längre ikväll så jag & Petrus for hem. Vi hade tänkt hoppa i duschen nu, sen kanske slå på en film som vi kan ligga och titta på. Som det snart är nyår, fan vad kul! Försöker få med mig Anna dit också eftersom att det inte blev nå kåbban för henne. Tror hon nästan är på att hänga med alltså, får se!
haha alltså det slår aldrig fel, varje gång man får ett sms av Lisa så är hon i Sikfors, men då är jag & Petrus här. Vi hinner ju aldrig vara med varandra. Det är så typiskt! Jaja, någongång borde det ju passa in.

ska kika om det finns någon bra film att ladda ner nu!:)


Jag älskar dig P

RSS 2.0