he sko jävles, gu förbannat!

For in till stan idag för att hämta ut min mobil som varit på lagning i över 3 veckors tid. Drog vidare till pilla. och där skulle jag ta ett kort på henne och hennes humör just för stunden. haha!
Nä, va äre som krånglar då!!! Då har ju asen som "lagat" min mobil gjort så att det inte går att dra upp lins skyddet på min mobil. så det går ju inte att ta kort. Var bara att fara tillbaka med mobilen, så nu har han skickat tillbaka den och skrev då ett lite aggressivt meddelande till dem, "gör om gör rätt, det är inte meningen att kunden ska få tillbaka sin mobil och sedan upptäcka att ni gjort ännu ett fel på den" :) Tack för det!

Idag blir det lugnt, har tänkt lägga mig och vila framför tv;n... Sen ska jag fixa med alla mina kläder som ligger här och var. Städa upp helt enkelt.


super fylla! haha

Partyt hos bea igår var trevligt till tusen!:) Blev en lugn fest till en början med singstar och surr. Sen strömmade in folk lite då och då. Fulla och glada blev vi nog allihopa! men bea tog nog priset för "fullast på stället" hahaha!

Idag blir det inte att göra mycket. Ska hem på ett tag. Äta nå bakis mat, fräscha upp sig lite och sen umgås med familjen tror jag nog bestämt! :)

har inte så mycket mer att säga om gårdagen annat än att den var perfekt!;)

Ciao!:>

sakna

Dagen har varit fullspäckad. Öhman kom och hämtade upp mig, sen började vi resan först mot luleå. Men hann inte längre än 4 km, så ändrade vi kurs mot skellefteå istället. Vi orkade inte med fartkameror och sånt!
Väl i stan blev det att handla. Inte för min del. Men saatan vad killen kan köpa kläder. Det har varit en riktigt trevlig dag!:)
Blev att lägga sig och vila ett tag, sen orkade jag ine vara hemma mer så jag drog mig in mot stan (bea).. For förbi hos sara och satt där ett tag. Väl tillbaka till lägenheten blev det att koka upp lite bullens korv. Nu blir det att slå igång en film. ska väl se en snutt, sen hem och sova!

Jag vill vara med dig!

Ciao!:>

allt jag har att säga..

Inga kommentarer..




Nåja, från de ena till de andra. Jag & simon ska ha en heldag antingen i skellefteå eller luleå på onsdag. Shoppa, fika och ha jätte trevligt:)


Vill ha tillbaka mitt långa hår!

Detta har man gjort.

Har gjort bort några saker idag.

*Ringt om en lägenhet.
*Ringt till a-kasan.
*Ring om mitt arbetsgivarintyg.
*beställt en klipptid till i morgon.
*tvätta massa kläder.

Så lite har man ändå hunnit med idag. får se om det blir att följa med mamma på ett tupperware "party" ikväll hos min faster. Det låter som en kul grej ändå. För jag tror inte att det blir att mina tjejer kommer hit ändå:p så då kan man ju planera annat ifall det inte blir så.





årets första för mig

maten var super god, och ännu godare var efterrätten som dem bjöd på!:) det bästa av allt var kaffet till!
Blev att ladda ner nå grejs på datorn, och sen for vi och spelade volleyboll med ville & dom. Trevligt var det! kallt som satan om fötterna bara. Hoppas man inte blir mer sjuk nu, vore ju för taskigt!
Imorgon gäller det, bara vänta och se vad som händer & sker..! hoppas så innåt helvete..

Nåja, nu hade jag tänkt hoppa i duschen, lägga mig och se lite tv och sen eventuellt göra sig ett försök till att somna!

Ciao!:>

åt helvete med allt som kostar!

Bråk inom familjen gjorde så jag drog mig in mot stan. Blev att sova hos bea inatt. vi har gjort i ordning i hennes lägenhet. Det mesta iallfall. Köket är klart, men sen måste ju donnan he sig till ikea och köpa bord och sånt;p
har just betalat en JÄVLA massa räkningar. Det var inte billigt
bilskatten:500
Försäkringen: 1400
Telia: 1350
Ja ni ser, det kändes förjävligt att lägga ut pengar på sånt skit!;/
Får se om det blir att jag får låna bilen ikväll, för då blir det att fara in till stan igen. Orkar inte vara hemma. Nog för att jag egentligen borde vara hemma..


go skit! ;)

Igår låg jag ute och solade från 11-16. Vilket kanon väder det var. Blev att fara och sola hos Erika, ville hinna vara med henne innan hon for! Så nu har man ju då fått sig lite färg på kroppen sin.
Mot kvällen kom niklas hit!:) Vad gjorde vi, åssit & inge. Låg i soffan och kika på tv till sena natten. Nu har han dock åkt hem.. Tåkigt!
Får väl se när vi träffas nästa gång igen. Snart hoppas jag!;)

Idag är det fredag, får väl se vad som händer och sker. Nu ska jag i allafall hoppa i duschen och fräsha upp mig nalta!


Längtar,

Haft en underbar dag med mina kusiner idag. Blev att fara in till stan kring 10. Kollade på kläder, tog en fika på ekbergs. Sen hem till svensbyn igen för att sola. Kanon väder.! blev nästan jobbigt att ligga ute, men jag höll ut:P Sen blev det sushi till middag. Lite jobbigt med tanke på att den första gången jag smakade höll jag på att kräkas. Men nu när jag åt det så fick jag ändå i mig 5 små bitar. så det var inte alls lika dåligt denna gång.
Sen blev det att se lite tv och äta popcorn.
Väl hemma blev man trött, ligger i sängen. HOSTAR!!! och är varmt så inni helvete, vet inte vars jag ska ta vägen. I morgon blir det att sätta upp mitt myggnät så jag får in nå luft!
Nu ska jag gå och ta mig nå hostmedicin, fortsätta lyssna på lite musik. Fundera och sen sova!:)

Imorgon har man lite för sig. Hade tänkt plocka undan lite saker. Är det fint väder så far jag till Erika och solar från morgonen innan hon far till östersund igen!:/
Ja så klart upp med nätet,..

blev he it nå ?

Mötet på arbetsförmedlingen gav väl mig inte speciellt mycket. men nu är det gjort! Har varit en sväng på stan och köpt lite saker. Sen for jag & lämnade in mobilen för den är trasig!=/ mooh, jag kommer sakna den ju! nåja, jag får nöja mig med den jag har nu. hahaha!
Har skrivit nå papper som ska skickas in till a-kassan. nu väntar jag bara på mitt arbgivarintyg från björnriket sen äre bara skicka iväg!;)
har varit en skön dag idag. Imorgon har jag tänkt lägga mig och sola i det (hoppas) fina och varma vädret. HELA dagen! fara och köpa en glass och bara muuuusa.
Hur ska jag kunna somna ikväll?! Om ni bara visste hur varmt det är i mitt rum för tillfället;/
nåja, det lägger jag ingen tanke på just nu. det tar jag sen!

Ciao!:>

awesome!;)

Party igår, ja det kan man lugnt säga att det var! Blev full som saatan, och kul som saatan hade jag också. Var först hos anna. Satt typ ute på balkas hela kvällen surra, drack och kände hur man blev fullare och fullare. Det hände mycket igår.

Anna ramlar i tapphuset hennes, en cider går sönder och hennes ben ser ut som kom och hjälp mig idag!:/ Stackare.
Jag ramlar in på dansgolvet på kalles, snubblade och där låg man! haha. (pinsamt) men sånt som händer.
Och självklart skulle jag vara så KLANTIG och tappa bort Annas lägenhetsnyckel. Kommer kosta mig ca: 2000 kr.
Ja sen hände det väl lite andra saker också, men det är saker som jag inte orkar skirva här! ;D

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på nå möte halv 11! Mört. Sen kommer Erika hem till Piteå i morgon, så då blir det att vara med henne., Vi ska å käka middag hos farmor&farfar. Sen får vi väl se vad som händer.

Tack för denna roliga helg;D
hoppas nästa blir bättre! haha


hundvakt idag!;D

ska snart fara till farmor på middag. Hon fyller 83 år idag! Grattis till dig gulle gamling!;)
Sen ska jag fara och hämta troja och fara med henne in till stan och vara hundvakt tills Anna slutar jobbet kl. 9. Blir att sova hos henne i helgen, får se om det blir tills på söndag eller om hinder uppkommer under lördagkväll!;) Så jag tar min feta bag, min alkohol & mitt toppen humör och drar nu!;D

nu börjar träningen.

Nu ska jag ta på mig andra kläder, sen tänkte jag sätta mig på våran träningscykel. Det borde ju ge någonting i längden iallfall. Sen blir det väl lite andra övningar också.
Frågade mamma om jag kunde ha deras bil idag, och det gick bra. så det blir att fara in till stan och vara med annapanna och pillalilla..
Börjar känna av min huvudvärk, ska gå och ta mig lite kaffe. Då brukar det gå över..

ge mig ett boende!

följde pilla till ungdoms för att ta ut hennes p-stav. sen blev det en runda på stan. Blev att inhandla en skjorta. Sen blev det att följa Emeli på systemet och inhandla lite där.
Ja det går nu pengar varje dag.'
Var och kollade på 2 lägenheter idag, ingen som föll mig i smaken till 100% så det är bara att vänta och se tills det kommer ut mera.
Ikväll blir det att mysa. Anna slutar klockan 21 så efter det hoppas jag att hon kommer över hit till Pillas lya.
Snart börjar " Anna anka söker assistent" & det ska jag se!;)

Saknar.

onödigt sovande!

Nog är det förjävligt att man inte kan ta sig upp ur sängen i vanlig tid. Nu blir det att sätta i gång och städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Stoppa någonting i magen och lite sånt.
Sen ska jag in till stan. In till pilla, och sen kommer Bea också..
Kanske Anna också efter hon har slutat jobba?:)

Idag har nog ingen ondare än jag i ryggen, fyfan vilken smärta!:/

innan det spårar ur!

Har varit och snackat med folk idag på tex. Linbäck, pitebo, bdbygg & rawi.. Nu ligger det till så att jag vill flytta. Har 2 jag ska fara och kolla på nu på onsdag. så får man se om någon av dem faller mig i smaken!:D
Jag & Anna har tagit oss en promenad till videoteket för återlämning av en film. Drog och hämta ut pengar och la oss i ett solarium. Måste hjälpa till med brännan nu innan sommarn.
Såhär på kvällen ligger man och ser på Tv! Har väl tänkt börja dra mig hemåt snart. Anwii ska upp och jobba i morgon och måste få sig den berömda sömnen som alla 20 åringar behöver.
Imorgon blir det att hänga med Pilla. Får se om Bea tar sig tiden att komma förbi också! vore kul att träffa henne också! återstår att se..

väntar på att mitt paket ska komma med mina kläder jag beställt. Hopaps jag hinner få dem innan helgen. För i helgen ryktas det visst om att det skulle bli party!;D

Hoppas på de bästa inför i morgon:D

Maten med familjen smakade underbart. Mätt och belåten drog man vidare in till stan (Till Anna). Drog till ica, hyrde en film och sist men inte minst. Drog till kioskpiraten och köpte godiiis.. tillbaka till anna såg wipe out och sen slog vi igång filmen. Den gav mig rysningar! nu ligger man hemma. Funderar & funderar!

imorgon ska jag in till stan och uträtta lite ärenden. Sen kommer ju även Pernilla hem. Så då kanske man far in till henne och dricker en liten kaffe och surrar med henne. Tro mig, den donnan har en hel del att berätta för mig!;) Om jag känner henne rätt. hehe

Jag saknar en person jag!:D


dom käämpa påå!=)

I går var en riktigt trevligt kväll. Satt hos Anna. Drack & Surrade på. Sen blev det utgång. Första gången jag var in där, må säga att det ser ju riktigt bra ut. Pengar gick det för mig också. Anna tappade bort sitt bank kort. Blev en sen kväll. Somnade kring 5 tror jag klockan var. Satt i telefonen och prata med niklas i över 1 timma, så jag har missa lite under natten här hemma hos anna.. haha!
Nästa helg är det tydligen party igen. Ja men jag tackar inte nej!..

Ska snart dra iväg mot stan och köpa oss nå mat. Min mage kurrar så inåt helvete..
Ikväll blir det enbart mys. Film och godis för min del, antingen hemma eller så här! beror på..
förövrigt har jag varit hemma 1 vecka nu:) wie!


toppform

Nu har jag varit och inhandlat nå alkohol för ikväll. Satan vad dyrt det är! så ikväll blir det att dricka p2:or för min del. gott nanting!:)
Hemma nu. Väntar på att Anna ska lämna hunden, äta osv. Sen skulle hon hämta upp mig. Hoppas på en riktigt trevlig kväll faktiskt! men fan, det gör man väl alltid när man ska dricka. haha!


det tog tid.

Nu har jag tagit mig tiden till att beställa från internet. Får väl se om man blir så nöjd som man tror när det kommer!:)
Idag är det fredag, med andra ord helg! Nog för att jag haft helg hela veckan. Ska in till Anna och mysa på där. Får se vad vi hittar på för nå.
Imorgon är det planerat fest..
Jag vill att pillalilla ska komma hem nu. Sen ringde Erika igår, och hon kommer snart till Piteå hon ockås. SATAN vad vi ska ha kul!:) Ja, jag vill ju lova det. Plus att hon kommer hem med mina byxor jag bett henne köpa åt mig!
Linkan vill att jag kommer och jobbar nästa vinter också. Får se vad jag känner för.. Hade varit jävligt kul, men å andra sidan så kan det vara skönt att vara hemma också. är så jobbigt att packa med sig allting och sen packa upp.
Sen får man ju aldrig träffa Piteå vännerna när man far.
Har funderingar på att flytta också. Varför ska jag stanna kvar här egentligen? ingenting händer, allting är sig likt.  Nåja, detta är bara funderingar! tror jag funderar lite väl mycket ibland.


på riktigt?

Har inte tid för vissa saker.!


inte på humör!!!

Igår var det tänkt att bara sitta hos anna och mysa. Men som ni alla vet så kan det hända saker man inte trodde skulle ske. Vi for till kalles. Där blev det att ta sig någon öl eller 2. Sen drog vi vidare och fortsatte festa hos pär med bo, jonas och viktor! riktigt trevligt.
Sen for vi alla tillbaka till Anna och sov där. Jag Anna & viktor tog soffan, satan så varmt det var när man vaknade. Solen lös rakt in på oss!
Blev att vi somnade kring halv 7 i morse, sen vaknade jag halv 11 och då var jag pigg. Kunde inte somna om, så jag for hem och har sovit ett par timmar nu på eftermiddagen. nu mår man toppen igen!
Får se om det blir att fara till Anna ikväll eller inte, mamma sa nu att hon behövde bilen! jävla skit...

Ett steg i taget

Blev sugen på att få tillbaka mitt hål i tungan för någon dag sen. Men tog så jävla ont att pressa igenom hålet. Men så blev jag irriterad idag och då pressade jag som saatan. Så nu sitter det på plats igen, får väl se hur lång tid det tar innan jag blir less det igen.
Väntar på att Anna ska höra av sig, så det blir att dra in till stan och hänga med henne!;) underbart.


Spola tillbaka tiden.. Tack!

haha, pratade nyss med Norsjö i telefonen. Och då kom jag verkligen fram till att det flesta har ju börjat flytta i lägenhet nu. Det kanske är på tiden att jag också börjar göra det. Men då slog det mig. varför ska jag stressa med att söka en lägenhet? jag har ju kollat men jag hittar ingen som faller mig i smaken. så istället för att slösa alla mina besparade pengar på att betala hyra, mat och övriga utg. Så bor jag hemma tills jag hittar nå. för då har jag ju kvar pengarna till att göra nå kul för!;)
Hoppas bara att alla fortfarande kan komma till lilla svensbyn ändå, även fast dom bor i stan;p

Har så mycket jag vill göra nu efter sommaren.
Jag vill tillbaka till östersund och hälsa på alla sötnosar där!
Jag vill till utlandet.
Fara till stockholm och hälsa på Jossan.
Och massa annat smått.

Men hur fan ska mina pengar räcka till. JAg kommer ju måste prioritera detta år känner jag på mig . .

Och Anna har jag inte umgåtts nå me sen jag kom hem:/ Så henne måste jag verkligen träffa och få vara med. Förstår så klart att hon haft mycket att göra nu under flytten. Men jag måst få träff na!;D

gräv upp mig när ni har tid

Blev att luncha med pilla idag. Gott nanting! Sen for vi och hälsade på hos hennes mamma, Snacka om en mamma som blev glad över att se mig. kul!:)
Hade tänkt hoppa i duschen och fräsha till mig lite, sen får vi se. Anna skulle ringa mig lite senare när hon var klar med läggan. Så det blir nog att dra dit och umgås med henne. Har ju inte gjort det sen jag kom hem. Men det är förståeligt med tanke på att hon vill hinna klart allting så!
Hade tänkt sätta mig ner och beställa hem lite kläder från internet. Men behöver Erika som hjälp, så jag väntar på att den donnan ska ringa upp.
Har väntat länge på att få dessa underbart härliga jeans nu;)

pilla mitt lilla bananskal. Ha så kul i stor stan nu;)

Typiskt oss, fulla på en måndag!;D haha

En riktigt trevlig ikväll igår må jag säga. Jag hade varit och köpt vin, var tänkt att vi skulle dricka ett glas vin och surra. Men sluta med att vi drack upp 2 flaskor och lite cider på det och det förstår ni själva hur vi blev. Yepp, fulla! Men kul hade vi.
Känns skönt att få komma hem igen och bara sitta och prata ut. Speciellt med pilla. För vi gillar att prata med varandra!;)
Idag ska jag hjälpa henne att städa, sen ska jag förbi på arbetsförmedlingen en sväng. Sen får vi väl se vad som händer.'

Här kommer lite bilder från inatt;



haha, det är galet!;)

jag gillar dig

Blev stan med syster idag. Köpte mig ett par jeans på jc:) Sen blev det lite annat smått & gott.. Ikväll blir det att hänga hos Pilla. Dricka vin och surra. Vi har ju rätt mycket att ta igen. Med tanke på alla månader ja varit borta. Tror det kommer bli en toppen kväll!
Sen ska jag även förbi till Anna och kika på hennes lägenhet!;) får se om dom kanske hänger med över till pilla och surrar med oss! man vet aldrig!

hejs!

Borta bra men hemma bäst!

Kom hem igår. Kan ju inte säga att det var tråkigt precis. Packade upp alla mina saker, for och hälsade på hos Farmor & Farfar en sväng, sen for jag vidare in till pilla. Där Anna, Öhman & Emeli var. Satt och prata lite typ.

Får väl se vad som händer ikväll. Ja & Pilla hade en plan vi tänkt göra, men får se om den blir av. Blir då att vänta på att donnan ska höra av sig iallfall..

Måste säga att jag redan saknar människorna där borta! Fast å andra sidan har jag ju mina närmsta fina underbara här hemma, s nu vill jag inte lämna dom nå mer!

RSS 2.0