Det finns en person som...

Jag vet hans namn på mor & far. Vad han heter i andra namn och efternamn. Jag vet till stor del vad hans fritid består av, vad han gör på dagtid åtminstone. När det inte är allt för mycket snö.
Hans musikstil är SKIT. Men jag vet vad han gillar. Hans humor är UNDERBAR. Jag älskar den. Han är inte för smart. Inte för dum heller. En sån där mitt emellan.
Mer vet jag inte.
Men ändå så sitter jag och undrar vad han gör om dagarna, hur han mår, vad han tänker mm..
Man kan drömma. Men tänk om drömmar kunde slå in.

att du ens orkar. lägg ner!

Var ett tag sen man satt här och skrev märker jag nu. Man har ju som inte riktigt tiden att sitta vid datorn. Men idag fick jag sluta kl 3 så nu har jag all tid i världen. Har jobbat över 11 timmar nu hela veckan. Så det var lämpligt att få sluta tidigt idag:)
Blir att gå upp till restaurangen kring halv 5 och äta go middag. Sen får vi se vad som händer och sker. Blir nog att ta det så lungt som det bara går.
Pratar med Annsi i tele nu. Saaaaaknar bruuuden massoor!:)
Jag saknar många i Piteå just nu känner jag.
Julafton var mysig. Vi öppnade julklappar och for ner till Daniel och gjorde julmat tillsammans, spelade kort och sen for vi ner till skalet och hälsade på!;P

CIAO!:>

1 vecka här i vemdalen!:)

Min första arbetsdag gick bra. jag är nöjd! Nu är man ledig tills i morgon sen jobbar man 11-stängning igen! Det ska bli kul. Sitter i Erikas lägga just nu. Har tänkt vara snäll och städa ur den med tanke på att hon måste flytta ut från den i 1 vecka och hinner inte göra allt själv för att hon jobbar så mycket.
Vädret är kanon idag. Mycket snö & sol.
Vet som inte vad jag ska säga om mina dagar här. Det är kul. Man lär känna mycket nytt folk. Får höra roliga händelser som varit, och så mycket mer.
Var tänkt att festa igår kväll, men istället för det så kröp jag & Erika ner i sofforna och slog på en film istället. Så festen den kommer ikväll. + bowling som dom tydligen gör varje måndag. Dom tävlar mot varandar i lag typ:P
Det ska bli nice!;)

Nu ska jag sätta igågn med mitt städande. Ska bara hitta musiken på hennes dator först. Sätta igågn ugnen så jag får nå värme om fötterna och sen köööra stenhåårt!

Lönen kommer på onsdag. Jag blev nöööjd! Ohyes, nu klarar man sig ett bra tag till!

CIAO!:>

hahah, skriver du om dig själv lilla du?

Idag är det KALLT! Det tänkte inte jag och erika på när vi tog på oss alla kläder och for ut i backen. Blev inte många åk innan vi hade för frusit oss och gick in och värmde oss. Köpte mig ett par nya snowboard skor. Helvete. 1200:- Ja det kostar! Hojja. tur man får lön nästa vecka!
Ligger i Erikas suuuper kalla lägenhet. Hade tänkt städa upp lite åt henne (Snäll som man är). Lägga sig och läsa lite ur min otroligt spännande bok som heter "Våran lilla hemlighet", handlar om insest. Mer säger jag inte. Den är riktigt bra, man blir förbannad, ledsen och får världens klump i magen när man läser den. en bok man inte kan slita sig från.
Sen ska jag gå upp till restaurangen och kolla på hur dom jobbar så jag är lite förberedd för min första jobb dag som är på lördag. NERVÖÖÖÖÖST!:S Shit, men jag SKA lyckas. Och självklart ska jag göra det också. Det tar tid att lära nya saker. Men i Januari ska jag kunna allt. Det har jag bestämt mig för"

Snart är det julafton och då får jag öppna paket;D jobbar dock hela julaftonsveckan inkl. Nyår! HE HE..


Vemdalen. I like it!;)

Nu ligger man i en skön och mjuk soffa i vemdalen. Vad ska man säga om detta ställe då. Jag trivs!

Erika kom och hämtade upp mig i östersund, sen begav vi oss hit. Men först for vi in till en bar (Husky), Erika presenterade mig för en jävla massa folk. Har nog aldrig skakat så mycket hand om man säger så. Sen bowlade vi ett tag. Blev less, for hem och somna väl kring halv 3.
Idag när vi vaknade drog vi på oss snowboard dojjorna och for ut i backen i björnriket och åkte någon timma. riktigt skönt måste jag säga. Okej jag är ingen höjdare på att åka. Så jag har mycket kvar att lära. Imorgon ska vi iväg och åka på skalet, tydligen ett mycke större ställe. Där ska vi träna lite. Micke ska få lära mig ett och annat. Sen har jag faktiskt ingen aning om vad som väntar mig senare på kvällen.:P
Men som sagt, jag trivs här! Alla är så vänliga & bemöter mig på en shysst sätt. Så jag kommer inte ha svårt för att vara här. Inte som jag känner nu. Eller joo, jag saknar ju mina bejbs i piteå såklart!;D Dom glömmer man inte i första taget!

Min första jobbdag blir på lördag. 12 timmars pass. MÖRT! Men det bli värre. 16 timmar på nyår, så ! hahaha
Nu ska jag inte berätta mer om hur jag har det här!:>
Nu ska jag vara social med Erika innan vi lägger oss!:D

Heeeiråå!;D

hej då piteå!

Nu är det inte länge kvar. Shit, nu börjar jag bli nervös. Pjuuuh! Bea har varit förbi här i morse och sagt hej då. Empa skulle komma på ett tag hon också. Allt är packat och klart. Allt står i hallen och väntar på att få sätta sig på bussen. Men frågan är ju om jag själv är redo?:S
Erika har iallfall en massa planer när jag kommer fram. Hon är verkligen en som kan få en att skämmas. Men jag vänjer mig säkert gode snabbt.

Hej då Piteå. Ikväll välkomnas man av vemdalen!:)

Vi ses om dryga 4 månader.

Det är så typiskt!

Det lönar sig inte att berätta för andra..? Hade varit så mycket bättre om du sagt/skrivit till mig istället.. Men jag hoppas ändå:)

Ligger i sängen och ska sova. Anna & Simon for för ett tag sen. Har sett solstorm klar nu. Fan vad bra film! Har ont i magen, halsen börjar käärva och min skalle värker! Varför?...Resfeber?.. Ja ingen aning.

Det värsta av allt är att jag missar en heel vinter utan Anna. Vi som hade planerat att vara i lånkan hela vintern. Och för att inte bara prata om Anna. Så PILLA. Ja, hon kommer jag också sakna som en gris!:/ Men jag kommer ringa er direkt jag får tillfälle. Det lovar jag. Sen hoppas jag att ni överraskar mig rejält i vinter!;)

 


Anna anka

Nu har öhman gjort så jag kan sitta på internet från min mobil. Det säger jag tack för! Du kan jag sitta på internet när jag blir less att läsa min bok, eller enbart tröttnar. Nu blir det att börja se filmen solstorm som går på tv nu. Men först en rök.

borta bra men hemma bäst.

Kom fram med tåget till älvsbyn kring halv 6. Kom hem, la mig och sov. Så nu är man hyffsat utvilad. Nu blir det att börja tvätta kläder. Packa om, ta ut nå kläder som jag ångrat mig och inte vill ha med. Ska göra min packning så liiiten som möjligt. Börjar få panik över hur jag ska få med mig alla väskor när jag ska byta buss:/

Stockholm var riktigt kul. Globen, FAN vad mäktigt det var! 14700 pers, jag var en av dem:) Shopping alla dagar, kom ändå inte hem med så mycket. Mest mjukis kläder. Men det är väl typiskt mig så..
Tåget hem var myyycket roligare än tåget dit. Däremot hade vi en idiot som satt och surra med oss hela tiden. Han hade just kommit ut från kumla. Så dom som jobba på tåget sa åt oss att  vi skulle säga till om han börja hota eller blev obehaglig. Dom höll som lite små koll där;)

Jag säger bara, RÖDA BÅTEN. Åt heeelvete med den, vi böt. och fick ett myyysigt hotellrum istället. Ja det tackar vi för, att vi hitta ett sånt billigt ett:P

Imorgon sätter jag mig på bussen och påbörjar min resa mot vemdalen!:)


Hur underbara är inte mina 2 fläskfiiior;D

BLÄÄÄ så uttråkad jag är just nu! Ligger enbart i sängen och glor in i tv;n. Vafan annars kan man göra? Det enda man går och väntar på är att klockan ska bli kring 8 så vi kan fara. Kommer bli en mysig tripp med brudarna. Tålet i min tunga verkar inte vela sluta göra ont. Men skam den som ger sig. Kvar ska det vara!;)

Tack Anna & Pilla för dom SUPER FINA presenterna jag fick!:) Ni är underbara.
Det blev ett tomas sabo halsband med en berlock på, och en parfym som jag har velat ha massor!
PUSS PÅ ER.

Hur mår tojtan? mår hon dåligt än eller. haha

NU, inte DÅ.

Suttit på nodo ikväll med Anna & Öhman, drack te. För mycket dessutom. Hungrig var man när man kom dit, ännu hungrigare blev man när öhman köpte en toast. Sate så krämig.
Vidare till öhmans jobb, hämta Idas hund. Sen for vi och mötte upp olle & Nico på statoil. Sen bar det av mot djupviken. Och svar ja! Vi har SKRATTAT. kolla gamla bilder sen förr, kolla lejda filmklipp. Sen tryckte jag även dit mitt hål i tungan igen. Kan ju säga att det var lindrigt att ta hålet jämfört med att trycka in staven när hålen nästan läkt genom. Men blev som sugen på nytt, så nu sitt han på plats!:)
Är inte trött alls, blir att se lite tv.  Imorgon blir det att snabb kolla i väskan så man inte glömt nå inför resan. Sen får man väl se vad som händer och sker. Vi far ju inte förens halv 10 så jag lär ju bli rastlös:P
Yatzy.nu

CIAO!;>

I morgon far vi bruuudar!;)

Nu har man gjort klart alla julkort. Nu är det bara att göra sig i ordning, checka av om jag packat allting på listan och sen ringa Anna. Vore ju för taskigt om jag skull ha glömt nå jätte viktigt. Nå jag däremot ska lägga fram nu tills jag far på sön/mån är musik, och filmer! FÅR INTE GLÖMMA!
IDag är en dag när jag vill göra nå buus!;)
Och du, ta chansen nu när jag far. Då har du all tid i världen på dig.haha

Det är bara att säga Tack ju!;)

Min kväll har bestått av att umgås med anna, Öhman & Johan!:> For in till stan och köpte nå gott som alltid. Sen förbi på en kaffetår hos Pilla & Pontus, nu ligger man i sängen och hade tänkt slå på en film. Som jag vet att jag kommer somna till men ändå!;)

Och Erika mitt pucko till kusin ringde mig, och vet ni att det finns ingen människa som kan skämma ut mig mer än hon. Tok du är!. Men jag tänker inte gå in på vad och hur hon skämmer ut mig. Det är inte till för allmänheten!

Eftersom att det inte blev nå julkort idag så hade jag tänkt sätta mig med det i morgon direkt jag vaknar så jag får det bortgjort och inte bortglömt. HE HE !
Bara Niklas kommer ihåg att ringa och väcka mig så jag inte sover bort hela dagen! Vore verkligen toppen om han kommer ihåg det, Annars äre ju bara att någon annan ringer. Annars lär det bli som det blev idag. vill it:S

Snart är allt klart! oj så skönt.

Jupp, nu har det börjat packas. 1 resväska är klar, det är stockholms väskan. Nu har jag kvar alla vemdalen väskor. Ska försöka prejja ner så mycket som möjligt så det inte blir så förbannat många väskor att bära på. Sen är det bara vänta tills man kommer hem från stockholm så jag kan tvätta alla dom kläderna och packa ned dom i en väska till. Sen är all min packning klar. Då behöver jag inte tänka på det nå mer.
Ja nu är det inte länge kvar, 7 dagar, shit! kan bli söndag också, beror på. Väntar på att Erika ska ringa mig, om hon ens kommer ihåg det. annars påminner jag henne med ett sms!:) 

Nä, nu har jag inte tid att sitta här nå mer. Packa klart, snabba mig att göra nå mer julkort, sen fara till Anna! 
CIAO!;> 

patetiskt.

oj vad länge man sov idag då. Nu blir det att göra sig i ordning sen in till stan med Anna och köpa julklappen åt våra föräldrar. Sen måste jag in på arbetsförmedlingen och hämta ut ett papper och det får jag INTE glömma. Sen får vi se vad som händer och sker. Tror ju inte som på planerat men.. Har ändå saker jag måste göra idag. Så får se om det blir av idag eller om jag tar det i morgon. Stressigt!;) HE HE.
Måste bara säga en sak, det är så patetiskt att det går inte att säga. Hur gammal är du egentligen? hahaha. Man kan inte annat än artt skratta!;)

Cya!;)


Lite bilder från lördagen!








Toppen kvällen!

Gårdagen var toppen. Har inte haft så roligt på länge. Detta var ett trevligt slut för mig nu innan jag far.
Idag är man bakis, har bitmärken på armarna från (vampyren) Anna osv.. Men det gör inget sånt man får tåla när man varit ute i svängarna. Ojoj, full var man. men det var den perfekta fyllan vill jag lova!:>
Ikväll blir det mys här hemma. Pilla är här nu, får se om Anna skulle komma nå. Blir väl att se nån film eller så, skulle egetnligen ha behövt göra nå mer julkort men det får jag ta någon annan dag:>

CIAO:>

Det skålar vi för ;)

Idag blir det att ta sig en kall. Oh, är verkligen taggad till TUSEN! Det var ju ändå snart 2 månader sen man ens smakade på en dryck med alkohol. Blir att fara till Pilla och göra sig klar, sen vidare till Empa. Vi blev bjuden på middag där. Söt mamma? ;)
Sen sätter man igång. Och idag ska jag är REJÄLT med mat så jag inte får nå migrän eller nå liknande. Idag ska jag vara på topp heela natten lång.


Det man inte vet lider man inte av?

ja, vad ska man säga om Idol då. Vi tackar för att Erik är i finalen. och självklart blev jag ju glad över att calle också hamna där, var faktiskt onväntat.
Efter idol.

Spelade vi massa kort jag Emeli anna & Pilla. Sen kom Petrus förbi. Då la vi kortspelandet åt sidan och började prata om en massa annat roligt.
Sen for Petrus & Emeli iväg och hämta hennes päron, dom var borta så länge så jag och anna orkade inte vara kvar hos Pilla nå mer.

Så nu ligger jag i sängen. Hade tänkt lägga mig och sova, har en jobbig dag att se framemot imorgon. För i morrn är det FEST!:) Yupp, en sista fest här i Piteå för min del. Hoppas på en riktigt rolig kväll..

Och ja, Hondan ligg på en 1 plats. Så Anna & Emeli, corollan & Carinan kan snöra sig i väggen;) Om du inte carinan till helgen blir en delat första plats med mig vill säga!

HE HE!


Mat & bakmargarin

Blev inge lussebak idag. Det tar vi kanske på söndag? Blev att baka pepparkakor istället:) lika mysigt var då det. Nu har vi sminkat oss, Anna sitter och plattar håret. Själv är man klar. HE HE ..
Blir att äta god middag här hos Anna. Dom bjöd, så självklart stanna man kvar då. Sen ska vi och skjutsa Jessica & Jörgen på nån fest, sen vidare till Öjebyn på Hörnvägen 10 A. (112) Där blir det en massa jävla mys, käka chips och surra på som vanligt.
vilken TOPPENKVÄLL.
Pilla är suuuuuugen på fest. Så det återstår att se om he bli av nå i helgen eller inte;)
Inte ofta hon är sugen säger jag då bara. haha!;p

10 dagar kvar. Sen säger jag hej då!

God morgon!
Vaknade av att Anna skrev ett sms. Var ju faktiskt bra, för nu är man ju uppe på benen i rimlig tid för en gångs skull. Ska ta och göra mig klar, sen blir det att dra iväg mot anna för att julbaka. Oh så mysigt!:) Får se vad be blir. Men pepparkakor står först på listan. Sen om vi hinner blir det lussebullar/katter. Hur ni nu alla säger det;!)
Såå nu har jag inte riktigt tid att sitta här nå mer. Har viktigare saker för mig.

DU.

INTE PÅ HUMÖR!

ÅT HELVETE MED DET HÄR ME Å ELDA!!!!!!!!!!!
nu sitter jag här, fryser värre än jag vet inte vad?! Och vet ni varför. JO för jag kände i kranen och då var vattnet VARMT. Sen hopp ja in i duschen, hinner blöta mig själv. och WIPPS så blev det ISKALLT! så nu sitter man här som en huttrande bäver med humör värre än JESUS!
Herregud alltså. Ska jag ALDRIG då duscha eller vad äre frågan om!


söte

Nu har man kommit hem från en hel dag på jobbet. hade tänkt ta mig en suuuper skönt & varm dusch men när jag her i gång kranen så kommer bara KALLVATTEN?! mina kära päron har alltså glömt att elda. Så nu sitter jag här på mitt rum i morgonrock och väntar på att varmvattnet ska komma!
Imorgon blir det lussebak med Anna, sen blir det att fara till Pilla för att se Idol. MYSIGT! Och dessutom med mina favoritbrudar, kan ju inte bli en bättre fredag än såå!;D
Önska du var här.

ÄLSKAR DEN!

Wiiie, min supersnygga klocka kom idag!:D

tummen upp! haha

Nu har jag sett klart Zoolander. Bra film! Sen läste jag i Annas blogg att hon skulle baka pepparkakor. Och det var verkligen lockande så jag frågade syster om hon ville baka det med mig. Å det vill hon!;D Så vi ska iväg på Ica nu och köpa nå deg.
Sen blir det att se bonde söker fru om jag inte har somnat då. Jag har ont i skallen, och mår inte riktigt bra!:/ får väl se om det släpper, har tagit mig en treo nyss så.

Om du bara kunde förstå. Det hade varit underbart

En riktigt bra julklapp.

Då var man hemma från staden. Blev att lösa ut min biljett bland annat. Sen har vi varit och kollar på julklappen jag & anna ska köpa till våra päron.
Nu väntas bara en gooo jävla middag, sen får vi se vad som händer och sker. Ska iallfall sätta mig och se Zoolander senare ikväll. Blir då en tidigt kväll idag känner jag:> Ska upp och jobba i morgon.
nu har man inte kvar så mycket pengar från lönen:/ Och jag som skulle spara inför stockholmsresan. Nåja, blir väl att ta från mitt spakonto då! HE HE !


en orange & en blå!

Nä pilla kunde man verkligen inte lita på när det gäller att ringa och väcka mig. Tur att jag klev upp själv då utan hennes "hjälp" nu ska jag dricka upp mitt kaffe, göra mig klar. Invänta Anna sen blir det stan. Vi måste även kolla lite mer om våra julklappar vi ska ge våra föräldrar. Jag hoppas dom blir nöjda!:) Det hade då jag blivit.
Min klocka kom aldrig igår:/ Så jag får väl kika i brevlådan nu då och kolla om he ligg en lapp där som säg att jag ska fara till OK och hämta ut klockan!;) då hade jag blivit glaaa!;)

Tycke och smak!

Blev att pyssla ikväll. Jag, Pilla & Anna. Tack söta Pilla för det fina kortet du gjorde åt mig!:) Själv håller jag på med ett My true friends album. Blir toppen!:)
Sen kom Ida & syster förbi. Vi satt och kolla på youtube och skratta!
Nu ligger man hemma i sängen, har mött anna & pilla i en match Yatzy på internet.
Imorgon är klockan ställt på 10.30, får se om jag vaknar. Men pilla har lovat att ringa mig 11 så jag verkligen kliver upp. Jag sa de till henne " ring mig, och prata med mig tills jag går på toa, då är det garanterat så att jag är vaken" Sen kommer även Anna och hämtar upp mig, vi ska bla. på Elgiganten och lite sånt i morgon!:>
Sen håller jag även på att ladda ned Zoolander. Tydligen skulle det vara en bra film enligt N. så vi får väl se då vad jag tycker;)

Nattiiii!;)

underbara, aldrig glömmer, sanna vänner, söta syster.















inge vill ha dig, ingen tycker om dig.

Nu ska jag ta på mig nå kläder och gå och kika i brevlådan. Och verkligen hoppas på att jag har fått ett brev. Det är nämnligen så att jag väntar på att min klocka ska komma. Vill ha de nununu.. Sen hade jag tänkt städa upp i mitt rum och tvätta nå kläder, göra mig klar och sen fara till Anna. Vill pyssla i kväll. Så jag tror att jag ska göra det. Försöka få med mig anna och pilla. Och annars gör jag det själv:> SVårare än så är det ju inte.

jag är super nöjd över att det ligger en jävla massa snö på marken. Hoppas att den får ligga kvar där och inte tina bort. Det hade varit tråkigt.
nu ska jag sluta skriva onödigt!
Tjing!

RSS 2.0