Ett stort jävla skämt....det är vad du är!

ja vad ska man säga. Tydligen var jag riktigt trött igår. Somnade halv 8 och vaknade 11 i morse, med kläderna på dessutom. Så nog har jag fått nog med sömn alltid. Dagen har bestått av solning. Har legat ute hela dagen. hann bränna mig på bröstet och armarna också. Men nog har jag fått färg alltid. Orkade inte vara kvar på norrstrand så jag tog alla mina kläder och for hem istället. Var nyss in på ok, köpte snus & en ramlösa. Så det blir att duscha i kallvatten för svalkning, sen bara jäsa hela kvällen tror ja. har börja få så ont iskallen. Dricker alldeles för lite vatten om dagarna. Så jag får ju skylla mig själv. Därför jag for och köpte den där ramlösan så den hade jag tänkt skulle vara slut innan ikväll. jag som har så svårt för att dricka:S Men så äre...
Sen kommer en främling hit till mig senare ikväll. jag tvingade honom. Ska ha mina saker, och han ska få sina. Sen vill jag aldrig mer veta av fjanten mer!;)

Till helgen blir det fest!;) Som jag längtar. Nu har jag fan varit nykter länge, och dessutom varit sugen länge!;)
Så Jessica A, nu får vi se om du kanske vinner. Du har ju tjatat på mig mycket nu om att hitta mig en snygging;) hahahha.. Du kanske rent utav får visa några godbitar åt mig. Tycker ju som att det inte finns så mycket av dem här i Piteå!


mmmm.. Njut!


Börjar få brist.

Nu har man jobbat klart. Och är dessutom ledig i morgon vilket känns underbart. Är det superväder i morgon blir det att dra och sola. Syrran är ju ledig, kanske drar med henne till havs. Eller så stannar vi bara på norrstrand. Återstår att se. Nu hade jag tänkt lägga mig och vila en stund sen ska jag nog ta och städa upp i huset lite. Sen får vi se vad som händer ikväll.. Men nu först av allt. MAT!

;);)

Mr, perfect!:)

Larm larm och åter larm. Ja det är vad min kväll har bestått av. Snacka om att man blir helt slut i skallen av att alltid svara "ja, vad är det?" Ohja. Iallfall jag.. Och speciellt när det är samma person som larmar också. Men i morgon jobbar jag på blå sida igen så då slipper jag alla larmningar. Tack och lov. Då kan man sitta med dem och gulla istället. Vilket är typ "omöjligt" på gul sida. Antingen vill dem vara själva, eller så sover dom, såå...
Hade tänkt hoppa i duschen nu, sen lägga mig och se lite tv innan jag lägger mig och sover. Är dock så helvetes varmt här inne att jag håller på att svettas bort. Hur ska jag klara av att sova i denna värme? förklara det för mig.

Just det ja måste ju berätta lite om boden igår. Var helvetes varm emellan åt. Det regnade lite men sen blev det stråålande sol. Vilket kändes å det vill jag lova. Peppeäng kom 3:a!;) Det trodde jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Men han var riktigt duktig faktiskt. Men jag hade ju nästan inte tid att kolla när dom körde. Såg ju en riktig snygging där borta. Helvetes, vad säger vi brudar? ;) Grr.. Och när han hjälpte till att dra upp skotrarna som sänkts. Dom där musklerna. Jaa vad ska man säga? Där stod han. "Mr, Perfect."
Sen drog vi och käkade. Men hade ju självklart fått migrän så det blev inte så mkt till mat för min del, sen sov jag hela vägen till norrfjärden. Behövligt! Sen blev det en tidig kväll, tror kl var kring 9! haha.

Inte dåligt;)


Alldeles för varmt enligt mig!

Såja, då har man jobbat sina 5 första timmar. Kom nyss hem. Har tänkt lägga mig ute och sola nu. Sen ska jag vara tillbaka på jobbet kl 4 för att jobba dom 5 sista timmarna. Det blir en låång dag för mig. Plus att jag blir typ sur när det är så här förbannat varmt. Vars jag än går så svettas jag:S Jag blir tokig. Inte ens en liten kall vindpust är det. Åtminstone inte på min gård! Och särskilt inte på jobbet, Nä hojja!!
Nu har jag inte tid att sitta här. Måste ut i värmen och plågas. Om man vill få en fin sommarbränna!;)
CYA!;)

Jag vill...Jag ska!

Jag vill...jag ska!

* Resa efter sommaren.
* Tattuera mig.
* Börja ett sundare liv.
* Flytta till Umeå.
* Få jobba mycket.

Som sagt, jag vill & jag ska. 5 saker jag vill göra innan jag fyllt 23. Vilket jag mest troligt kommer att göra också. jag vill göra nå kul med mitt liv. Nä, Piteå är verkligen ingenting för mig! Och med tanke på att jag aldrig rest utomlands så vore det verkligen på tiden. ;)


Gode gullat!;)

fatta vilket underbart väder det varit nu dessa dagar. Dock har man ju varit på jobbet. Men vi har suttit ute med dem alla i stort sett hela dagen. Så man har ju ändå fått lite sol på sig. Är dock nästa för varmt. Man klarar då inte av att ligga ute och sola. Nä hojja.
Får se vad som händer ikväll. Kanske är med Anwi & Ev. Anna skulle höra av sig senare ikväll. Hon hade annat för sig nu;) Själv ska jag lägga mig och vila ett tag. Sen väntar duschen på mig. LEDIG I MORGON!:) Skööönt.

;)

röd i ansiktet.

Vilket steeekar väder det har varit idag. Har legat på norrstrand och pressat med Syrran och össe. Sen for jag hem och duscha å sånt innan jag började jobba kl 4. Gick jävligt segt för mig idag, kanske för att man inte jobbat sen i söndags. Så nu i morgon äre bara upp tidigt och jobba hela dagen. Sate, missar solen & värmen dock. Men det tar jag igen på lördag.

jag som var riktigt sugen på en kall till helgen. Men icket, nog fan jobbar man. Fick ju dessutom min löne spec idag. hehe inte mkt att hurra över. Men för att ha jobbat 1 dag i maj så blev jag förvånad över summan:)
Nu hade jag tänkt lägga mig och sova så man orkar upp i morgon.

Cya!;)

dagen.

var ju som sagt på stan igår med emeli. jag köpte 3 klänningar, 1 par jeans och en t-shirt. nöjd nöjd. Blir mest troligt en sväng till i morgon. Ska fortsätta handla nu när jag har fått pengar insatt på mitt konto av min far. Sen får vi se vad som händer.
Är hemma i Svensbyn nu. Skjutsade syrran till Lillpite, hon skull se nån match. Och nu håller jag på att städa min bil. Kan säga att det är behövligt. Fyfan så fruktansvärt skitig den varit. Är dock inte klar ännu. Ska tvätta den utvändigt också. men kände att jag behövde en liten paus!;)
Sen kommer Emeli hit efter hon har slutat jobba. vi ska se en film, vad den nu hette! det kommer jag inte ihåg. Sen blir det väl att fara till Norrstrand och sova där inatt också.

Du är inte mkt att hurra över;)

jag vill också vara rik.

Godmorgon. Har tänkt börja göra mig klar nu, sen ringa emeli för att dra in till stan. Är ju ledig nu mån, tis, ons. SKÖNT. Så nu måste man väl ändå ta och hitta på nå. Ska då iallfall sova på norrstrand ikväll tror jag,

jag vill diiiiiiiiiiiiiiit!

historien om killen jag en gång kände.

Jag ska berätta om en kille som jag lärde känna för några år sedan. Världens charmtroll. Alltid glad och social mot allt och alla, även mig då såklart. Aldrig var han elak, dryg eller någonting sådant. Han var helt enkelt "perfekt"... Jaja, åren gick. Han blev äldre i åldern, men ju äldre han blev desto yngre i beteendet blev han. Denna kille hade jag ingen kontakt med på över 1 år. Men,, vi träffade varandra. Blev ett par igen. och självklart trodde jag att det var samma gamla gooa charmtroll som han en gång tidigare var. Men ack så fel man kunde ha.

I nuläget som är så kan jag inte ens förklara med ord hur han är. Jag känner inte igen honom längre. Han är helt förändrad. Inte den killen jag ville han skulle vara. Dryg, otrevlig, omogen mm...
han gjorde slut med mig, självklart var jag ledsen. HELA helgen satt jag ensam här hemma och bara grina och grina. Men... Det jag grinade över var INTE över att han gjort slut, utan för den person han blivit. Och självklart är han saknad.

Men det är inte han jag saknar. Det är hans personlighet för ca 2 år sen jag saknar. Men jag är ändå glad över att det blev som det blev. Det är nog bäst för mig, för att jag ska kunna må bra. han har inte "lekt" klart ännu, och det måste han självklart få göra. Ja det var väl den sanna historien om den "underbara" pojken som jag älskade över allt annat.



Inga sura miner, sånt orkar vi inte med;)

Då var man äntligen klar för dagen. Har varit fruktansvärt strängt för mig. Varit trött hela dagen. Hade min rast mellan 12-15.30. Sov hela tiden, och ville verkligen inte kliva upp för att fara tillbaka till jobbet. Men man har ju inte så mkt till val. Nu är man ju iallfall någon tusenlapp rikare efter denna helg. (storhelgsersättning) Jippii..
Har inte tänkt göra nå spec ikväll, har duschat och fräschat upp mig lite. Ska ligga och se tv hela kvällen. Sen kommer en person hit lite senare som ska vara här ett tag iallfall. Sen ska jag väl sova.
Imorgon ska jag med Emeli på stan! Shoppa lite;)

Har mina tankar på att flytta till umeå till hösten. Söka jobb och lägenhet och sen bara fara. Tänk så underbart att få flytta från Piteå. Snacka om att det är SKIT att bo här. Sen kan man ju alltid fara och hälsa på alla, men Umeå! Ohja, där jag alltid velat bo;) Ja förutom Göteborg då som jag & pilla snackade om när vi var där på en liten mini semester. Men det lär ju inte bli av ;) eller hur Pilla?

Ohja!;)

ja, ändå... Söt!

Jobbat, slöat framför soffan, varit förbi på norrstrand och ätit mat, for hem igen och nu ligger jag framför tv:n surrar med Emeli i mobilen. Ska upp och jobba i morgon. Delad tur, vilket innebär sammanlagt 10 timmar, och alltså jävligt bra med pengar. Kan även inte sova, för det är ljust ute och jag som verkligen måste ha svart när jag sover=(

DU är inte värd någon. Tycker synd om nästa.
Nu tänker jag sätta mål på mig själv, Yes!

Och ja, Jessica A, din gamle räv, nog är du goode söt, vårat lilla "samtal" där kring 4 tiden. Diggar dig;) Ja, man får väl se vad tiden säger. grr..

TjingTjing;);)

småttisar!

Kom nyss hem. Nu blir det duschen sen lägga sig och se lite tv. För en viss jessica ska upp och jobba kl 7 i morgon. Så inte har man tid att vara uppe allt för länge. imorgon kommer vara den roligaste dagen för mig iallfall. Eftersom att jag ska jobba med Jessica A ! vi är ena riktiga stekare å det vill jag ju då lova!

ja just ja, Bea kom förbi mig för ett tag sen. Hon var på fest hos mina grannar. Och inte med vilken brud som helst. haha. Nåja, vi satt och snackade lite skit som vanligt. Alltid lite kul att få veta saker och ting om vissa människor;) love it love it. Nä, nu ska ni alla inte tro att hon säger allt. Men det vi har gemensamt! Nåja, hon drog vidare på en annan fest så vi får prata mer kanske i morgon!;)

CYA!;)

den dagen du inser vad du håller på med. haha

Glad midsommar på er alla:) själv börjar jag jobba på 30 min. Vilket betyder PEEENGAR! så jag är inte alls ledsen över att jag inte kan festa och ha kul. Medan ni gör sånt så rullar pengarna in på mitt konto istället. Igår var jag hos Jossan i djupviken. Satt och surrade på och såg bb. Sen for jag hem och sov.

ja, allt är ditt val. Är du så förbannat omogen så får du fan stå för konsekvenserna också. Men förstår ni?! Att jag äntligen insett vilken skit jag haft omkring mig! Jag börjar känna lycka.

hate!;)


får jag lov?

hmm, vaknade av att det knackade på dörren i morse. Klev upp och trodde det var pappa, men icket. Då var det nån som skulle komma och lämna en matta till pappa, så jag fick skriva under och sen for han. Och nu kan jag inte sova mer vilket jag vill. Men likest att kliva upp. Vädret är ju faktiskt rätt bra idag så.
Blir att göra sig klar nu, vänta på att Anna ska ringa sen fara in mot stan. TJARÅÅ!


Låt mig förklara.

Ska jag sova hemma, eller på norrstrand? åh. har värsta beslutsångesten.. Nåja, väntar på att det ska komma "främmanden" haha, sen får vi se om jag kanske far efter det. Eller så stannar jag. Beror på hur trött jag är.. Imorgon ska jag och Anna fara in till Stan. Ska gå in på arbetsförmedlingen, och sen ska vi gå med i facket. Skönt att få det bortgjort så har man ännu ett mindre bekymmer att tänka på.
Var ju på stan igår, hittade ett par jeans och en typ skjorta. Riktigt nöjd blev jag. Tack syrran för hjälpen. JAG VILL HA TILLBAKA PÅ SKATTEN NU. Känns som att ALLA redan fått det. Men INTE jag! och jag behöver det verkligen nu. Har ju fan inga pengar kvar nästan. Hatar att känna att man måste snåla för att klara av att "leva"

haha, sitter och kollar på ett tvprogram nu. Fyfan säger jag bara. När kvinnor gör allt för att blir feta och då menar jag verkligen FETA. Tar typ kort på sig själva och tycker dom är svin snygga. Nja, vet inte riktigt vad jag ska säga om detta.

;);)


Ändrade planer.

Blir att fara in till Stan iallfall. Ska shoppa shoppa shoppa. Nu när man har pengar så är det väl bäst att passa på. Har min lista i skallen över vad jag vill ha så det ska nog gå hyffsat bra ändå.
Sen blir det att sova på norrstrand i natt ändå. Hade sett fel på mitt schema. Börjar ju fan kl 4 i morgon. SHMIID! Så vi får väl se vad som händer ikväll då. Kanske blir en plump till ;) haha..



TJARÅ!...            

plump.

Kom nyss hem. Kvällen spenderades på norrstrand. Spelade kort och surrade på. mycket trevligt. Var tänkt att vi skulle på stan idag, men det blåser så mycket så vi tänkte att vi tar det på torsdag istället. Blir nog bara mys framför tv:n ikväll. Är helt slut i knoppen. Likest att vila;) Snart är det midsommar. Och då jobbar jag. SMID. Tjäna myyycket pengar eftersom att jag jobbar hela helgen. Är ändå så jävla less på att supa nu, så vettefan om jag ens kommer sup nå i sommar. Eller ja, det blir ju inte så mycke till att dricka med tanke på att jag bara är ledig 3 helger i sommar. Men det gör inget. Pengarpengarpengar... Nu ska jag sätta mig och kolla på resor. Anna ringde mig igår och sa att vi inte kunde fara någonstans förrens hon varit klart hos tandläkaren, vill säga i slutet på augusti. Nog är man sugen alltid!

;);)

ryggen värker.

Första jobbardagen. Gick riktigt bra, så jag är nöjd! nu är det bara fortsätta kämpa på hela sommaren vill säga. Men som vanligt så får jag ALLTID ont i ryggen av att jobba vilket inte är så kul. Får inte ta ut mig så mkt. Att man ska vara då dålig på att be om hjälp. Nädå, nog "kan" man lyfta å grejja själv. då får man skylla sig själv helt enkelt.
Nu väntar duschen på mig, sen får vi se vad som händer.

;);)

Vi är gjorda för varandra... Det är bara så ;)

Petrus har varit här nu. Alltså han är verkligen underbar. Vi låg väl som mest och kramade varandra och så. men vi kom fram till det ena och det andra. Han ska komma hit senare någon dag till veckan. Är glad så länge jag klarar av att se han iallfall. Brukar ju vara typen som säger " dra åt helvete" sen ser man dom aldrig mer. Vilket egentligen känns bättre, att slippa ses. Men nu vill jag faktiskt ha kvar kontakten med honom. Vi är som bästa vänner. Och även om det är slut mellan oss så vet båda han och jag våra punkter, och vad vi vill och inte. Det är ju som skönt nu såhär till en början. Och vi båda 2 vet ju att vi älskar varandra fortfarande.
PUSS!


kvällen.

Kom nyss hem. Har varit på norrstrand hela kvällen. Ätit gott, firat mamma och lite sånt smått & gott. Sen har jag väl inte gjort så mkt mer. Legat och sett en film med syrran och johan. Sen spelade vi alias i jenny och doms husvagn. och som att jag och syster loosade. haha, tröga familjen kan man nog börja kalla oss!;)
Nu hade jag tänkt lägga mig och sova, så jag inte sover bort hela dagen i morgon. Sen får vi se vad som händer. Petrus ska komma förbi i morgon en sväng :)

Förbannat. Har börja få jätte ont i halsen=/ hostar gör jag också. Säg nu inte att man ska gå och bli sjuk, det är ju såhära jätte kul nu till sommarn. Brukar ju hålla i sig ett goode bra tag då.
Love.

Det är över.

Studenten är över. Vilket är tråkigt men på ett sätt väldigt kul. Kvällen igår var super trevlig. Satt och sjöng och grogga hela kvällen. Sen blev det utgång valdino som gällde. Det hände mycket igår kan jag säga. Jag & Pernilla blev sams igen vilket nu idag känns väldigt skönt. Idag blir det en softardag. Ska bara slöa sitta och se tv heeeela dagen. Så får vi se om det blir av att jobba i morgon, det återstår att se det också.

jag älskar dig!

vill också ha!

Petrus är påväg hit nu, sen ska jag fara till Ida och lämna elverket och stereon, och sen får jag ÄNTLIGEN sova! Som jag ändå känner på mig en toppen dag i morgon ! :)

Love. P

Nu är det så nära som det kan bli

Klockan är 21.10 och jag håller på att somna. Alltså snacka om att det blev hårt för mig igår. Det känns vill jag lova! Vad har man gjort idag?... Ingenting! har legat och sovit i stort sett hela dagen. Har gjort allt klart för studenten i morgon. Lagt fram min klänning, provat ut vilken frisyr jag ska ha och lite sånt. Nu hade jag tänkt lägga mig och se en film som lillebror har hyrt sen får vi se om man kanske går och lägger sig. Kommer ändå inte kunna somna.

STUDENTEN I MORGON!;);););)

haha, din tur kommer nästa år älskling!;)

gårdagens händelser.

Gårdagen spenderades först hos Eg. Där vi hade jätte trevligt, mycket snack, (skitsnack) haha ;) och annat smått. Sen for vi på golden dragon där man beställde en black and white. Gav presenterna till våra underbara mentorer som blev så nöjda. Sen for vi tillbaka till Eg och fortsatte våra partay. vissa for hem vilket gjorde att stämmningen genast blev MYCKET bättre. Vi satt och sjöng å tjollrade på. Sen blev det utgång på valdino. Jävligt kul! Hängde som mest med Th den kvällen, dansade utta bara faan och sen där kring 3 tiden gick jag och petrus och kääka.
Idag mådde man verkligen som man förtjänade. Petrus har lånat min bil till sikfors, så han kommer väl tillbaka med den senare. Ikväll blir det lugnt för min del ska upp TIDIGT i morgon. Hojja:/
Kunde heller inte hänga med till Ida och göra vagnen pga att jag inte får köra bil än, och då tar jag mig inte. hade däremot tänkt hoppa o duschen nu så får vi se om mami eller papi kanske kan köra förbi mig där.


Yes, det kan hetta till för mig också i bland;)

Love. P

Festligheter ikväll!;)

Taggar upp inför festen ikväll. Blir att fara till Eg och vara där och surra, sen kring 8 eller nå så blir det att fara och äta på golden dragon med klass och mentorer hoppas jag då. GOTT! Sen blir det ännu mera fest, och ännu mera. Och idag tänkte jag faktiskt ta med min kamera och fota min underbara klass under kvällen.. Tror jag fått malin att festa med mig ikväll, så bruden, ändra dig INTE;)
GRATTIS TILL MAMMA SOM FYLLER 40 ÅR IDAG!:D
Tåårtaaaaa;)

Ja tiden bara springer iväg. 8 månader snart! det är ju otroligt ;)
Jag älskar dig gubben!

balen! :)

 
Ja, har väl inget att säga förutom att det var förbannat trevligt. petrus var hur snygg som helst. så jaa,
det blev ju bara perfekt kan man säga. Var ändå uppe till halv 5 i morse. Sen la jag mig. Petrus kom
senare mot morgonen. Sen har vi sovit hela dagen nu på morgonen innan utcheckningen, men det var
myyyyysigt;)

packar packar packar...

Planerna som skulle bli av med klassen blev då absolut inte som planerat. Så det blev att lira ett kubbspel sen for jag anna och malin hem. Lika bra var det, för jag hade rätt mycket saker ogjort inför i morgon. Håller på att packa ned allt jag ska ha med mig in på hotellrummet. Ex, ombyte. Sen väntar vi på att Tommy & Anna- Lena ska komma så vi kan fara till Sikfors. Han ska skruva lite i hans nya bil, sen ska vi tillbaka till mig igen.
 
Imorgon blir det att kliva upp i tid. Ska vara hos Emmelie kvar i 11 i morrn, sen till öjebyn kl 12 för att fixa frillan och sen bär det av mot Johans stuga där förfesten startar. Sen typ kvar i 4 kommer bussen och hämtar upp oss.

Ska gå & väcka min lilla sötnos som ligger i tvrummet och sussar. Annars lär han ju aldrig kunna somna ikväll och det måste han göra ;) haha, ibland känner man sig verkligen som en mamma. Men ibland måste man ju det också.

Love. P


Det närmar sig;)

ja igår såg vi film hos anna. Den hette " I taket lyser stjärnorna" åh så bra film det var. Sen for vi hem och sov.  I morse vaknade vi, har inte gjort mkt alls idag. Har målat mina naglar, inkl tånaglarna. Väntar på att Anna ska komma hit, vi ska fara och äta innan vi ska och leka med klassen. Sen blir det att fara hem och vara med petrus. Han ska komma hit med kavajen och allt sånt inför balen i morgon. Han ska pröva allt för mig. Sen får vi se om vi gör nå senar på kvällen! Om dret inte blir för sent då vill säga!;D

Ja, alltså nog börjar nervositeten komma alltså. Just nu känner jag att jag inte vill gå. Men jag tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll. Har ju ändå kommit upp i 26 pers i bussen nu. Så jävla smiid! Vad tror ni alla? ;)

Jag älskar dig Petrus!

Dränk dig eller så hjälper jag till!

Pratade nyss med min babe, dom hade inte farit ännu. Men dom skulle väl börja bege sig senare. Och då ska han komma till mig! Eller så far jag till han, och då ska vi mysa hela kvällen. Bara du & jag. Var så länge sen det bara var vi. Kanske att vi far och hyr en film och äter godis i mitt rum med massa mysiga ljus och sånt!:) Sånt som vi brukar göra ibland. Inte nu allt för ofta haha! Jag älskar dig pojk. Det vet du! föralltid. Så som du säger.

PUSS!

party

Igår blev det party för hela slanten. Började kvällen hos Anna. Kom dit en jävla massa folk. Nyss folk dessutom, svin trevliga männsikor var det. Vissa kom från skellefteå och andra från norssjö. Sen bar det av till stan för utgång. Var faktiskt en av de roligaste gångerna nu under den senaste tiden. Riktigt mycket folk också! Men idag känner jag att det kanske blev en aning mycket alkohol i min kropp. Men det är sånt man får tåla. Nu är det bara vila upp sig för fortsatt fest kankske måndag? får se hur jag känner.

Jaa du är sååååååå rolig;) Bättre lycka nästa gång visst..

Kom hem nu babe;)


myspys kväll;D

Blev en lugn hemma kväll för min del. har varit trött och slut i stort sett hela dagen. För tillfället sitter och och fixar lite med naglarna, har tagit mig en cider och nu sitter jag och ser på en äventyrsfilm. Väntar på att Petrus ska ringa mig. Blev ju inte så att jag målade bilen eftersom att jag inte for till han idag. Så han håller på att göra det nu. Jag hoppas verkligen på ett fint väder i morgon. Är less denna blåst och regnskurarna som kommer då och då. Vafan, kollade dessutom på vädret på internet idag. Kommer mest troligt vara regn på balen. Så det blir att ta med sig ett paraply. Måste bara hitta ett svart ett.. Så det inte skär sig allt för mkt hahah!;)

jag älskar dig pojken min. Du är min, bara min! <3

tagget är inte hos mig just nu.

tagget har verkligen inte kommit ännu, känner mig stressad och allt är typ njaa! Ska försöka tagga upp till i morrn istället, för då blir det fest och då MÅSTE jag har mitt festar tagg på topp. Hoppas hoppas.. Nog för att jag egetnligen är jääävligt sugen på att festa. men inte nu, eller ja, jag vet inte. Tjorv!

Lycka till i morgon älskling;) vinn nu darliing..
Love. P


planer?

God morgon. Vaknade av att mamma började städa huset. Vilket ändå var bra, man vill ju inte sova bort hela dagen. hade tänkt börja göra mig klar nu, sen ska jag in till stan och göra nå ärenden. Sen får man se vad som händer. Det är ju ändå skit väder idag också. Man vill ju inte precis vara ute spec mkt. nåja, skit samma. får se.

Love. P

man blåser ju snart bort. Skit väder..

Snacka just med gullet. och som jag vill vara med honom just nu. Jag saknar faktiskt han. var ju ändå typ 3 dagar sen vi sågs. Och nu till helgen ska han bort, han ska till sorsele med nå kompisar. Hoppas han kommer hem på söndag så jag får träffa han. Eller ja, jag hinner träffa han en snabbis i morgon. men sen far han hem och fortsätter med bilen. Nåja, den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge;)
men vi vill ju vara med varandra
. Men om he it gåå, så gåå he it!;)  SLUT surrat om pojken.
Vad har man gjort ikväll?

Ja vi for ett gäng och spelade volleyboll på backa. Men det blåste så mkt så det var inte så där jätte kul. Sen for vi till Ev och satt där. Drack kaffe såg en film och surrade på. Sen for jag & malin hem. Satt i hennes bil och surrade på ett goooode bra tag. Och tro mig, vi snacka. Om ALLT i stort sett. Från alkohol till våra pojkar. Hur vi vill framtiden ska se ut och lite annat smått och gott.
Nu ska jag lägga mig och sova. Är jävligt trött. Natti Natti..

Love you honey;)


så sant så.

1. Tre namn jag lyssnar till: Jesse, jerkan, jessica
2. Någonting jag tycker om med mig själv: mina ögon

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: magen

4. Detta är jag rädd för: små kryp

5. Tre saker jag vill ha varje dag: snus, petrus & mat

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: flyga, trolla, gå på lina.

7. Detta tycker jag om att göra: Vara med vänner, pojkvän, festa.

8. Detta vill jag göra just nu: PARTY

9. Bästa känslan: Att ha vänner som finns för en, kärlek och lycka.

10. Värsta känslan: ensamhet

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: visa respekt, omtänksam, ärlighet, romantisk.

12. Är jag kär just : 110% kär!

13. Jag vill gifta mig: Nja, det tror jag inte

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: skaffa barn, hus & resa

15. Min käraste ägodel: mobilen & snuset

16. Något jag vill ha i present: skinnjacka

17. Detta har jag på mig just nu: En kjol, leggings & linne

18. Favoritkläder: leggings & klänning


tråkig vecka.

Studentveckan blev inte alls som jag trodde den skulle vara. För mig & anna börjar festandet redan i morgon. och vi trodde att vi skulle vara klassen men tydligen inte. tråkigt! Sen själva veckan var väl heller inte som man tänkte sig. men jag orkade inte lägga mig i, min röst blir väl ändå inte hörd. hehe
Syrran har nyss gjort mina naglar. Tack, blev jätte fint. Lite ovant dock, och ovant för andra att se mig med naglar med tanke på att jag har världens minsta naglar i vanliga fall. Sen ikväll blir det att umgås med dom gamla vanliga. får se vad vi hittar på. Fan jag som var sugen på en kall!;) Blir förövrigt inte nå mys ikväll för min del. Denna jävla bil;);) hehe. Nä, ni är så duktiga. jag tyckt om er!:)


Tack syster.

guldbruna ögon!;)

God morgon. ett lätt leende fick man när man tittade ut genom fönstret och det var sol. Har nyss duschat och gjort mig klar, väntar på att Johan ska komma ner från syrrans rum så vi kan böraj bege oss mot skolan för planering. Undra hur länge det tar? Hoppas det blir av att vi kan fara till Luleå idag, för idag är enda dagen jag kan. Annars får petrus fara själv och det tror jag inte att han vill. Nåväl, idag ska jag umgås med min babe!:) Säääkert ska vi göra nå med någon annan. Men vad, det vet jag inte ännu.
Tjaråå!

Love. P

Tack farmor, du är underbar!:)


resultat blir det..

Nu har jag varit väg en sväng och solat. Nu tänker jag bara sola en gång till. Vill inte bli för brun heller, lagomt är bäst! Ikväll blir det att vara med Ev & Tom. Vet inte om anna också ska hänga på. Får se vad vi hittar på! har då tänkt fräscha upp mig lite nu efter solningen.

som en svans.

Nu var min praktik över. Fick sluta kl 12 idag. Kändes skönt när man gick ner till informationen och bad dem ta bort mitt skåp. Var tydligen jätte viktigt att man tog bort sitt namn. Tur att jag kom ihåg det iallfall. Vilket vissa andra inte gjorde. Nåja, hade tänkt fara och sola senare mot kvällen. FAN nu regnar det ju!  Ja sen får vi se vad som händer, är ju ändå ledig nu. Ska vara på skolan i morrn kl 12 för planering sen hem igen. För att fara till Luleå! Sen fredagen äre ju jävlat party!

Fick även börja min praktikdag med att ta ett venprov. Gick jävlat KUNG. hon var chockad över hur bra det gick. Skakade ingenting och fick blod på första försöket. så det blev som min uppgift under dagen att ta prover. och lite EKG och sånt! SHMIID.

Jag älskar dig P

Av hela mitt hjärta....


Finns det nå härligare än just detta, att få känna sig älskad av personen
man älskar över allt annat. 29/10-08...<3

Kräsen i maten.

Såja, då var den middagen avklarad. Var väl ingen höjdar mat. Men det var ju heller inte svin dåligt. Men jag är ju inte typen som gillar grytor med varma grönsaker. Empa & mamma är kvar eftersom att alla nya skulle stanna och vi gamla fick fara. Tryckte nyss i mig en massa melon. Älskar det. Skulle kunna äta en hel själv, så tokig är jag i det. Hade tänkt hoppa i duschen på ett tag så man får det bortgjort. sen kan man bara mysa in sig i morgonrocken och se lite tv. Fast måste iväg på ok först och köpa nå snus så jag har till i morgon.
En sak jag INTE får glömma är pengarna till sjukhuset för våra fika pauser. typ 100 kr eller nå sånt. Sen är det ÖVER! Inge mer skola, inge mer praktik, inge mer studiebidrag. Istället får jag jobba, få lön, känna sig behövd! Jävlat kung!

Yes, det är sant.

Love. P

det stramar åt.

Blev inte att måla bilen utvändigt igår, skit också! Men jag målade motor rummet iallfall, och det blev jätte fint!:) Var väl ändå ute i garaget någon timma, jag har verkligen börja älska det där garaget. Det är ju svinkul att hålla på där inne, när man väl får. Och när han äntligen har börjar lita på en, att han inser att jag verkligen kan!
Kom däremot hem från Sikan nyss,. Sitter med en ansiktsmask som snart ska tvättas bort. Sen ska jag invänta att Empa kommer hit för att senare fara och äta med roknäsgården.

Imorrn eller på torsdag MÅSTE jag och petrus fara till Luleå. Hinner inte någon annan dag eftersom att de eviga festandet börjar på fredag!:) får väl se om det kanske blir så att pojkarna ville festa med oss någon dag också. KUL!

Love. P


Avis på er!;)

Tror ni jag är nå avis på alla som inte har nå mer skoldagar?!.... Joooo det är jag. Varför kan inte jag få fara till kalles och ta en kall;) Nädå, för jag har praktik och då kan jag inte. JA det suger. jajja, på fredag får jag ju påbörja mitt festande. Och SOM jag ska festa. Yeeesbox!.. Hur fan ska jag klara mig på det pengar jag har kvar?!:S Det är frågan...
Tjaråå!

Peppeboooy, nu kommer jag!=)
<3

jag skrattar inombords!

Ännu en dag avslutad. MEN... Trög som jag är så har jag ju glömt bort att jag ska på middag i morgon. Roknäsgården har ju bjudit alla oss som ska jobba i sommar. Så då måste jag ju självklart dit med tanke på att jag anmält mig. Tack Empa för att du ringde och sa det. jag hade totalt glömt bort det. Hade sagt till Anna att jag skulle hänga med på travet. Och sen då att jag jobbar från 2 i morrn. Måste få tag på min handledare och säga att jag inte kan komma i morrn. Men jag får inte tag på henne!=/
Hade tänkt se lite tv och äta nå mat. Sen ska jag fara till sikfors, har lovat Peppeäng att sprutmåla hand rallycross. Och det gör jag mer än gärna. Har man lovat så har man. Visst?;)

nedräkningen har börjar.....:D:D:D:D:D:D:D:D JÄVLIGT SKÖNT!

Jag älskar dig PETRUS!:)

RSS 2.0