tillsammans är vi oslagbara!;)

Nu har man duschat, kröp dock tillbaka till sängen, har lite ont i skallen. Tror jag håller på bli sjuk. Idag blir en mysdag, det har vi planerat. Emeli ska komma hit får se vad vi myser på med då. Bestämde iallfall att vi skulle pyssla. Ringde Anna nyss, men hon visste inte för hon mår ju inte så bra. (sjukling) men hon skulle höra av sig senare kanske hon kände sig lite piggare. Hoppas hoppas!
sen skiter jag i resten! för nu är min dag planerad...;)

 

Lite bilder från i helgen. Mer finns på facebook!;)

 


mysko, falsk, bitchig!.. Det är vad du är..

Då var man hemma från Stockholm. Vi har haft en underbar helg tillsammans. Som verkligen måste göras om. Vi har hunnit med en hel del. Gått på skansen, junibacken, vasamuseet, grönalund, shoppat, träffa nico och lite sånt. Och självklart har det gått pengar, men det får man ju räkna med när man far sådär.

Jag hade faktiskt kunna bo i stockholm så länge jag inte bor mitt i centrum. Vi lärde oss tunnelbanan och allt sånt dära jätte fort så det har ju gått svin bra att ta sig till och från stan. Och just ja! vi har ju ätit massa gott också. På nå restauranger, så vi har verkligen lyxat till det. Sen har vi bastat och haft trevligt under kvällarna. Skönt!
Mina fötter mår inte som bäst nu kan jag säga. Har nog aldrig haft så ont som jag har nu....! Hoppas det går över till i morrn..
ja, jag vet inte vad mer man kan skriva. Skulle kunna skriva hela helgen här. men det hade blivit alldeles för långt och jobbigt att skriva. Ska fortsätta sortera bilderna nu på datorn, sen blir det nog sängen!

Kan inte sluta le!;)


sakna.

Tack Emeli för att du hjälpte mig att ta bort korten på min blogg..!

Miss Andersson kom till mig ikväll. Detta var då sista gången vi fick prata ut innan hon far och lämnar mig:( Kommer sakna DIG jätte mycket. Men som sagt har jag ju lovat att komma och hälsa på. Lika väl som du har lovat att komma och hälsa på mig också när du kommer till Piteå igen. (När det nu blir av) visst fröken?;)
Sen kom ju då som sagt Emeli förbi mig för ett tag sen. Surrar och ser tv. Borde lägga mig tidigt ikväll, eller jag SKA lägga mig i tid. Före kl 12 iallfall.

Yes, mitt sista inlägg. Sen i morgon sitter man på flyget påväg till vår huvudstad med Anna!:) Vi kommer rocka!

Vart tog du vägen?

Sanningen.


Gulle!

Har varit hos Pilla med Anna i stort sett hela dagen idag. Har tvättat bilarna, nu glänser dom. Sen for jag & Pilla och käkade i stan. Nu ligger jag hemma i sängen och är jäätttte trött. Ska ligga här tills Andersson kommer hit, tänker inte röra mig 1 meter. Jag och den bruden har säkert en massa att prata om. med tanke på hur vi kan surra ibland. Emeli skulle nog också komma hit senare tror jag.
Sen blir det inte att göra så mkt mer. Ska väl kolla igenom min resväska en sista gång så det inte är nå jag har glömt. sen blir det en väldigt tidig kväll för min del eftersom att jag ska upp 7 i morgon.. Fy helvete vad jag längtar! Vilken toppen helg vi kommer få bruuuuden!;)

Saaaknar!


ooops;)

God morgon. Visst känns det underbart när man vaknar upp och ingen är hemma! man får göra precis som man vill. Gå naken om det så behövs. Ingen som pratar och "stör" prata speciellt inte med mig och mitt dåliga morgonhumör.
blir att göra sig klar och fara in till banken, sen fara till pilla för stor städning av bilarna.
sen ska jag träffa Andersson efteråt. Vilket är bestämt nu;) haha..
Varför ska du vara så långt bort?

Boooom!;)

helt slut efter en lång dag på jobbet. Nåja, ligger i soffan. Vilar upp mig lite, väntar på att Anna ska ringa mig. Hon ska komma hit och låna en resväska av oss. hennes var för liten. Sen blir det nog att börja packa så jag har gjort det. För i morgon ska jag tvätta min bil, heeela bilen. In och ut vändigt. Vi ska vara hos pilla. Både jag Anna och hon. Så vi har mycket att göra. Sen får vi se om Andersson har tid att ses ikväll eller om vi tar det senaree under dagen i morgon.

Cya!


på torsdag kommer lööönen!;)

med tanke på att jag & Anwi hade fruktansvärt lite att göra kom vi på en briljant idé att fara och hälsa på hos Pilla. Så nu sitter vi här. Dom sitter ute och röker så jag passar på. Emeli ringde nyss mig, saknar verkligen den bruden. Ska blir kul att hon kommer hem i morgon. Fast dock har jag mycket planer för i morrn, för jobb, sen ringa Andersson och träffa henne innan hon far, sen måste jag ju träffa Emeli. Sen pratade Emeli om att äta kräftor. Vi har ju pratat om det gode taget nu. Så vi få väl se om det blir av. 

Sen hoppas jag även på att få känna mig lurad, hehe!;) 

Sweet!;)


baby boooom!

Igår satt man på nodo. Drack en kaffe och surrade på- Sen for man hem, men pigg som man var så kunde jag inte sova. Så det blev att snacka i telefonen med mr. N... Sen där kring halv 1 la jag mig.
Idag kl 10 var jag på möte på arbets.. Sen for jag in till stan och köpa nå smink, har smink torka nu. Så det blev lite nya saker till min sminkväska. Sen for jag till Anna och såg på tv;n när deras häst tävlade. Duktig som hon var kom hon 2:a..!
Sen bar det av till tandläkaren. Jag hade inge hål, och hade jätte fina tänder. positivt! Nu är man tillbaka på långnäsvägen 372- Har nyss käke nå mackor, ska sätta i gång kaffe för pilla kommer hit snart. Får väl se vad som händer ikväll. En sak är då säkert. Blir en TIDIG kväll, för i morrn ska man upp och jobba. 7-16.30 ! Mööört, ,men pengar pengar!

Cya!;)

låt drömmen slå in

Med tanke på min lat het att inte hjälpa till ute i potatislandet så fick jag stå för att laga middag åt alla 8-9 stycken. Men det gör inget, de enda jag måste göra är att koka potatisen så det ska nog gå fint.
Efter maten ska jag ringa Anna. blir väl att göra nå med henne, pilla ville att vi skulle höra av oss om vi gjorde nå skoj. Har fan inte ätit nå på hela dagen, håller på att hungra ihjäl, känns det som!
Nu ska jag fortsätta se Top model sen påbörja maten!;)

Cya!;)


inte på humör

Vaknade upp på fel sida idag känner jag. Men det gör man väl när ens pappa kommer in och bara öppnar dörren pratar högt och säger att man ska kliva upp. man kan faktiskt knacka även om man sover...! Men nu när jag fått i mig lite frukost och mår hyffsat okej så är jag inte så sur längre. Var tänkt att jag skulle hjälpa till med potatisen med sur och tvär som jag är så sket jag i det. ska istället fara och hämta syster från skolan.
haha, det känns så bra att veta att man inte behöver fara till skolan längre. Som typ nu på morgonen. Då skriver Tim ett sms till mig och frgåar vad jag gör. Ja jag låg ju som sagt i sängen och sov. Medan då han var på skolan! hehe stackaren då..
Anna skulle ringa mig senare idag efter hon varit på arbetsförmedlingen, får väl se om vi styr nå jag och den bruden;) Måste typ egentligen börja packa allt i morgon. för på onsdag jobbar jag, och efter jobbet ska jag till Andersson och säga hejdå till henne innan hon far till Umeå. och sen torsdag får jag väl packa klart allt för sen far vi ju?!;)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, gå och ta på mig nå andra kläder sen invänta att syster ska höra av sig få jag kan få börja fara!
Cya!

Min dröm i natt, mmm. I looove it!;)


Om man ändå kunde göra sig osynlig. Hahaha, fatta kul!

Och jag som skulle sova! inte kan jag somna nu inte. Varför har jag vänt på dygnet för? kan någon vara så snäll och förklara det för mig.  Lovade pappa att hjälpa till i potatislandet i morgon från morgonen. jag kommer vara död! Ligger och lyssnar på Regina Spektor - Samson! ja bara älskar den låten. Texten, musiken. Jamen allt! Kanske somnar till låten. Det vore toppen! Ligger och tänker, tänker så det knakar känns det som. Känner att jag är i ett stort behov att ha dig liggandes med dina armar som bara kramar mig hela natten lång..! Hade inte det varit nå;) Ohja.

goa vänner;)

Jessica, är ett kvinnonamn bildat från hebreiskans Yiskah som betyder den som skådar eller den beskådade. Namnet var populärt från 1970-talet fram till 1990-talet, men inte så vanligt bland de yngsta idag.Den vanligaste stavningen idag är med ett c.31 december 2005 fanns det totalt 26 738 personer i Sverige med namnet Jessica. 
Namnsdag: 6 juli,.Jessica kan även betyda "lilla jesus".

Kom nyss hem från Anwii. Har suttit och pysslat. Blir måånga fler gånger. Sen kom pilla. Vi satt och surrade för det mesta. + att jag & Anna gjorde en lista på vad vi ska ta med oss till stockholm. det börjar ju dra ihop sig nu! Måste dock hitta en lämplig väska. vill inte ha för stor men heller inte för liten!
Vad mer har man gjort, surrat med niklas över telefon. Nog är han en rolig typ må jag säga;) Man får då alltid skratta när man pratar med han. Sötnöt!





Puss på er ;)

haha.

Ja, vad ska man säga? var väl inte oväntat.



Toalett besök!

Blev en lugn kväll igår. Var några stycken nyktra flickor här som såg den gröna milen. Åh, underbart film! Sen gjorde vi inte så mycket mer. Blev trötta och gick och la oss. Vaknade för ett tag sen. Frukosten stod på bordet. Nice!;)
Crille och rebbi var också vakna. Chockerande säger jag bara. Får se vad som händer idag. Anna pratade om att vi skulle pyssla idag, det lät riktigt kul. så det blir nog att göra det lite senare idag. Måste bara få ut nå kort med färg först!
Cya!;)

37 år?! helt galet.

Blev en riktigt rolig kväll igår! Måste göras om, helt klart, underbart! Där fick jag in ett litet rimm också. Blev att sova hos Pilla. Riktigt nice, tills det barka iväg och vi drog till munksund istället. Kom nyss hem, har duschat. Ska snart sätta oss och äta surströmming. Hur gott är inte det då?!.. Riktigt nice..
Får se vad som händer ikväll, många som ska festa. men inte vi, är bakis, sliten. Utmattad helt enkelt.
Nåja, maten kallar!;)

ja på tal om en rolig grej som hände igår. Vi satt på kalles, och så kom det fram nå karlar till oss. Snackade om att dom ragga upp oss alla "småtjejer" dessa karlar var då mellan 37-43. hahaha, ja vad ska man säga? fyfan. men dom var trevliga så vi satt och surrade med dem hela kvällen i stort sett.
Sen börja en av dom tjata om att jag skulle komma och festa med dem idag. Så för att bli kvitt hans tjat så tog jag hans nummer och sa att jag skulle höra av mig om jag skulle komma. (vilket jag inte hade tänkt göra) Tror ni inte fanskapet har ringt mig sen kl 9 i morse. JAG BLIR TOKIG! svarar dock inte när han ringer, inte vill jag väl prata med han! HAHA.

Planerat!

Det blir fest...
Cya!;)


Gamla tider, alltid bäst!

Läste i genom gamla blogginlägg. Jag saknar förra sommaren. Vad är det som gjort så vi "glidit" ifrån varandra? jag menar, vi är med varnadra varje dag. Men vi kan aldrig ringa till varandra. utan vi "väljer" hellre att ringa någon runt omkring oss. Hur svårt kan det vara att ta upp mobilen och slå numret 070... Nä det är inte så svårt. Men man avstår? Känns det då som.
När du skrev ett inlägg om hur bra vän du tyckte att jag var, att du inte trodde att vi skulle komma varandra så nära, ha så kul, förstå varnadra, ha samma problem. ja vars tog det vägen?
Försvann det när du hittade ny kille? när du började umgås med andra? När jag fick kille?... Ja då jag då inte vet!;)

Idag är en SOOOOLIG dag. Och jag måste städa mitt rum, haha "LYSANDE"
Sen får se vad planerna blir för idag, call me later bruden.

de 2 dansöserna & jag!

Ja, vad ska man säga om kvällen..?
vi for till pilla. senare mot kvällen blev det bara jag och ev kvar. Vi har sjukat oss till 100%. Dansat, mimat, sjungit, ledja oss till max, och det vill jag lova! Sen satt vi inne i sovrummet och snackade på om allt mellan himmel och jord. Kvällen led mot sitt slut så jag & ev tog våra saker och lämnade pilla. Sov gott pernilla. Din stackare som ska upp och jobba i morgon. inte jag!
Får se om det blir som planerat i morgon, fest eller inte?! Har beslutsångest. Men Ev skulle ringa mig i morgon efter hon hade pratat med Emmelie så efter dom snackat så bestämmer vi!
Nu hade jag tänkt snoka runt här ett tag sen blir det natti natti för min del. Har tänkt ställa klockan på 11 så jag inte sover bort hela dagen. hade tänkt börja städa på rummet. Ser ut som kom och hjälp mig, fast ingen kom!


som ny

Yepp, mycket riktigt! Ev ringde mig för någon timma sen. Låg och vilade till 4, men nu är man på benen igen. Väntar på att Anna ska skriva ett sms så jag kan börja fara. Vi tänkte ha en liten "date" på handlar´n. investera cigg och säkert nå gotta också. sen bär det av mot bodsjön där 2 små brudar väntar på oss. (Hoppas jag då att dom gör, annars får dom med mig att göra!) haha.;)
Får se vad som händer ikväll. Är fan sugen på nodo eller bara sitta och tjejsurra. Som tydligen killar har vääldigt svårt för har jag hört en viss person säga!;)
Tomt här.
Cya!

surströmming;)

Nu har man slutat jobbet för idag. Var faktiskt skönt att kliva upp och jobba, nu när man ändå fått sig några dagars sovmorgon. Det blev surströmming till lunch idag. riktigt gott! Så nu är man mätt och belåten. Hade tänkt lägga mig och vila lite, sen duscha osv. Sen invänta att Ev ska ringa, om inte jag hinner före;)

Vad händer ikväll?

Cya!;)

6 timmar i morgon, nice!;)

Till och börja med så tror jag att jag och pappa är vänner nu. Han följde mig så jag fick hämta min bil som är lagad nu. Tack gode, nu slipper jag höra det där ljuder när jag svänger. Inte billigt kan jag ju säga.
Sen for vi till Pilla. Och när vi är påväg dit så ringer jobbet mig och fråga om jag kunde komma och jobba i morgon, Men självklart ställer man väl upp? jag behöver alla pengar jag kan få. Så det blev inte att vara hos henne så jätte länge. Kom nyss hem, ställde klockan på 06.20!:S Aah, kommer vara jätte jobbigt att kliva upp i morgon.  Hoppas dom behöver mig fler dagar!
Nu hade jag tänkt lägga mig och sova, får väl se hur det kommer gå med tanke på hur länge jag sov i dag.

Skolan börjar i morgon, känns så konstigt att det inte är jag som måste vara där mer. Man är ju så van att alltid veta vad har har för sig på dagarna. Att man varje morgon skulle fara till skolan. Men så är det inte längre. Nu kan jobbet ringa en istället typ 6 på morgonen och fråga om man kan jobba. Riktigt jobbigt! så inte blir det att vara uppe sent på veckodagarna inte, ifall att dom skulle få för sig att ringa!;)

Natti Natti!;)

Ibland hatar jag dig, helt seriöst!

Nu orkar jag inte vara hemma längre. har bråkat med pappa hela dagen! han är dum i skallen, orkar inte vara kvar här nå mer. BLIR TOOOOOOOOOOKIG! Min bil är på lagning så jag tar mig INGENSTANS, ork it.............
ska fan frågga syrran om vi kan ta hennes moppe och fara och hämta min bil. sen far jag!

fortsätt simma, fortsätt simma. Simma, simma..!;)

Ja vi for då som sagt några stycken till skeppet. Spelade golf, självklart var man ju sämst så man fick nöja sig med en sista plats. Men lika glad är jag ändå, var riktigt nice!;) Sen for vi vidare till Pilla för att se en film. Blev en liten bil tävling påväg dit, Emmelie VS Christoffer. haha!, vettefan vem som egentligen "vann".
Blev iallfall att slå på hitta nemo. jag bara älskar den filmen. Allt dom säger i den, Doris. Min favorit! haha. man kan ju inget annat än att skratta åt den.
Hemma i ruttna svensbyn. Hade tänkt sitta här ett tag sen ska jag lägga mig och lösa korsord ett tag innan jag tänkt lägga mig och sova. Blev som lite små pigg nu när jag kom hem. var riktigt trött hos pilla dock..
Nya dag i morgon. Får se vad som händer!;)
Återkommer...

skeppet!

Nu har man ätit middag. Ska snart ta mig en kopp kaffe hade jag tänkt. Ev och Emmelie är på väg hit. Hade tänkt dra till skeppet och spela där ett tag. sen får vi se vad som händer senare mot kvällen!
Återkommer...

Cya!;)

Lär dig tala sanning. svin!

ja där kring 1 tiden igår satte vi i gång att spela med andra ord. haha, var faktiskt riktigt kul. Sen där kring halv 3 så for jag och pilla hem till henne, satt på tv;n och såg en film. Pilla blev trött så jag satt själv i slutändan. Såg klart filmen och kl 4 la jag mig och sov.
Idag är en ny dag. Vilket innebär att vi ska göra någonting annat. Vill göra nåååå.. men vet inte vad!  På tal om annat så ringde Lasse mig idag. Blev förvånad. Han berättade lite saker och så, och hörde hur jag mådde.
DU ÄR ETT SVIN VET DU OM DET. Jävla lögnare!
Och min finne som sitter på plats under snoken vill fan inte försvinna. Blir galen, hade det kämpigt igår när Pilla och dom ville att jag skulle klämma den. SVÅRT! ;)

Men du, du är riktigt het;)

söt humla! ;)

en mycket tråkig kväll...Ohja! Har suttit hos mig hela kvällen, planerat lite. Vill äta kräftor. Så får se om det blir av att göra det nästa onsdag. Hoppas på ett fint väder då.
Sen måste jag även säga att jag & Anna har bokat våran stockholmsresa nu. Sate så dyrt det kommer bli. Men vi kommer få en toppen mysig helg tillsammans. Vi har mycket vi ska göra, gå på gröna lund, skansen, shoppa, ja ni vet, sånt som tjejer brukar göra när dom är tillsammans.
Mitt hjärta lättade. Tack gode gud!

Cya!;)

sträng dag!

Idag har man hunnit med mycket. Sov då som sagt hos Emeli. for in till stan och pratade med våran syo om vidare utbildning och lite om komvux, för min del blir det att plugga upp både matte B och matte C. Helvete! Sen får vi se om jag väljer till Historia A också, för skojs skull. Sen for vi vidare till arbetsförmedlingen och skrev in mig som arbetslös. Sen blev det att luncha på Thai Garden!
Vidare hem till Emeli för att räkna ut poängen av mina betyg. Det ser bra ut för min del. Så nu väntas bara detta förbannade högskoleprov.
Hallå hallå. Emeli och Ev kom nyss förbi, så nu ska man vara social med dom!
Cya!;)

stunder

Som sagt så tog jag mig upp ur soffan tillslut. Pappa ringde och snabbade på mig, maten var redan klar så jag hade inte så mycket till val. Bara he sig upp..! Nu sitter vi hos Pilla, jag & emeli., Funderar på om man skulle sätta igång en film och bara mysa. Sen blir det att fara och sova hos Emeli, ska upp tidigt i morgon för att fara och träffa våran tant vi bokat tid med angående högskolan osvosv.. Sen in på arbetsförmedlingen och sen får vi se vad som händer. Jo just ja! Ska förbi Anna i morgon, vi ska sätta oss ned och boka resan till sthlm. Sen får vi se vad som händer!;)
22.22, vem tänker på mig ?=) haha

Cya!

magen är inte i form

Alltså det går inte att beskriva med ord hur bakis jag är..! tar mig knappt upp ur soffan. Orkar inte med bakislivet men det är ju sånt man måste leva med om man vill ha en rolig kväll före!
Blir grillat ikväll med mor & far. ska börja göra mig klar, sen efter maten ska jag förbi pilla på hennes jobb och ta en kaffe.- Sen vidare till Emeli! så det är så min kväll kommer att se ut.

Lyckat.

Nu var denna mysiga helg över, vilket jag tycker är riktigt tråkigt. Men dessa 2 dagar har varit superbra. Mysiga, roliga, ja men allt.

Som sagt så tältade vi ett gängg på gläntan igår. Det spelades gitarr och sjöngs, surrades i massor. Satt vi elden och drack hela kvällen. Självklart fick man väl i sig lite för mycket av det goda, men på benen höll jag mig då. Sen blödde jag även näsblod, Toms fel, haha..!
Höll på att frysa ihjäl i tältet i natt, tror bara det var jag som frös. Men tur att Niklas låg nära höll mig lite varm åtminstone.
Nu har han farit hem, stackare som måste köra 18 mil bakis. + att han ska spela match direkt han kommer hem också.

Idag är en sån här dag när man inte ska göra någonting alls. Bara krypa ned i nå mjukiskläder och lata sig. Se film eller nå sånt.

Cya!;)


Välkommen till Piteå!;)

Vad gjorde man igår då?
Niklas kom, så vi for hem till mig, syrran var här med några stycken, så vi satt och surrade med dom. Sen for dom iväg och lekte skattjakt men vi stanna kvar hemma. såg film på tv;n..! Blev ändå rätt sent.
Vaknade upp, tidigt dessutom. For in till stan för N skulle in på sys inför kvällens mysigheter.
hade tänkt börja packa alla kläder nu, sen ska vi kiiila!;

Cya!

Pinsam tystnad?

Ja idag mår man som man förtjänar. Fråga mig inte varför det blev en sup igårkväll men är man sugen så är man! Idag har man inte gjort mycket alls. for in till stan och köpte pyssel så nu har jag lite mer att välja bland.
Sitter hos Ida just nu, Gick upp hit efter stan, sen är det bara vänta på niklas som kommer hit ikväll. Får väl se vad vi hittar på;)
CYa!

Kanal som ett ägg russin

Självklart blev det fest. Jåhådda. blev i husvaenen hos oss. Sen blev det att fara tilll kalles, var ju inte mycket folk men det var trevligt iallafall. nu sitter man hemma med bea och ska snart lägga oss och sova. mina ögon vill inte håll sig vaken mer,.
har varit en mycket roligt kväll. detta måste göras om. Som sagt på lördag. DÅ smäller det. Tältning med folket och  självklart blir det fest för hela slanten, om inte en tia rent utav!

Nu ska vi sova .
Natti.
Imorgon ses vi;) Mycket lyckat!;)

mysfest eller en lugn torsdagskväll?


Therése

Ja, det har då varit mitt nya smeknamn. haha, snacka om att äldre är dåliga på namn;) Men söta ändå! Kommer sakna dom, menmen..

ÄNTLIGEN! Detta var min sista dag på jobbet. Nu är jag arbetslös. Skönt! Nu kan jag börja ta tag i det jag har tänkt göra. Pluggandet. okej, blir att vara ledig nu ett tag. men sen sätter det i gång. På riktigt!
Får se vad som händer ikväll. Om det blir som jag & syster pratade om eller om det blir nå annat. Jag är less, fruktansvärt less. Alltså vad finns det att göra nu förtiden? Ingenting. För varje gång man är med någon så är det alltid någon som inte har pengar, eller inte vill göra vissa saker, vissa är rädda för saker, ja men allt! och då blir det alltid så att man aldrig gör nå.
Ajja, ska inte sitta och fundera över detta! Har mina mål jag ska göra, och jag ser framemot det också!
Ja får väl se hur det blir nu.

Sthlm.

Ohja. Here we come!;)

Jag & Anna drar till stockholm i slutet på denna månad. Vad ska vi göra där? Ja, ingen aning. Skönt att komma bort. Göra nå annat för en gångs skull. Shoppa, kolla läget, ta en öl, ha mysigt på hotellrummet! Kan det bli bättre tror ni?
Jag ser framemot detta jätte mycket. Tror vi kommer få en riktigt bra helg tillsammans där borta. Minnen till och med!:)
Med tanke på att vi jobbat och slitit så mycket i sommar så förtjänar vi att unna oss någonting riktigt mysigt!

Och en sak till...
Detta var Anderssons sista dag på jobbet.. Lyckos dig! Men NU DÅ?!
Ja, nu flyttar hon... Bort från denna håla. Och LÄMNAR kvar mig här!
Ja, jag kommer sakna bruden otroligt mycket. Men har lovat att komma
och hälsa på henne.. + att vi måste hinna vara med varnadra
innan dom far...
Men nu ska vi inte vara nå negativa som jessica sa till mig tidigare idag.
PUSS på dig fialotta!;)


hur mysigt hade det inte varit?

Gårdagen: Anna ringer mig och är nervös och ledsen. Hon skulle ta ett blodprov och ville ha mig som stöd. Självklart ställer man upp. For till öjebyn, träffades på mio. Inväntade tiden hon skulle vara där igen. Satt och höll henne i handen medan tanten tog proverna. Gick jätte bra!
Sen for jag hem, fick jätte ont i skallen. Ha mig och vilade i 40 min. Sen for jag till Anna, blev bjuden på surströmming. Förjävligt gott, satt riktigt bra i magen på mig. Sen började vi pyssla. Gjorde 2 grattiskort. Ett till N och ett till R.. Riktigt roligt var det att hålla på med det också. Så det lär vi säkert göra om.
Senare mot kvällen så for jag in till stan och var med syrran och dom. Först hos Ida, sen till Issa. Satt där till typ 1 tiden och surrade. Sen hem till husvagnen och sov!

Idag har man jobbat. Har gått över min förväntan riktigt bra. Har inte ens varit på tåligt humör. Eller jo, där ett tag på en viss K som aldrig kan hålla igen munnen. Men sen när hon for hem så gick allt som på räls. Nu ligger man i soffan, har nyss duschat. funderar på om man ska ta och se en film eller nå. Är tyvärr inte trött! Blir säkert en sen ikväll idag också.

Cya!;)


ett till dig ;)

Ja nu har mitt scrapbooking kommit. Hade tänkt hoppa i duschen och vänta på att Anna ska höra av sig. Blir att fara till henne idag och pyssla. Vad gjorde man igår?`
Jag for och såg bio med Anna & Andre. " Sommaren med göran" fyfan så sjukt rolig film. Blev många skratt kan jag säga. Sen for jag tillbaka till husvagnen och surrade med chrille och syrran,. sen la vi oss alla i sängen och skulle sova. men tror ni att det går att sova när bårde chrille & rebbi tar upp typ över halva sängen?! Nää. VARMT! fast tillslut så..

Cya!;)

Tack söta rara!

idag på jobbet har man inte gjort mycket. Mest suttit. Känner på mig att vissa blev lite irriterad men ska jag vara helt ärlig så skiter jag i det. Man kan ju inte alltid ta för sig allt och slita som ett djur. Nej idag var det min tur att sitta och dricka massa kaffe.
TACK EMELI för att du kunde ta min fredag! Skönt, då slipper jag jobba den. Nu har man bara 2 dagar kvar av jobbet, sen behöver jag inte vara där mer. Ja om dom ringer ut mig vill säga. Men får väl se om jag vill komma på ljung mer. Ska ju gå intro på slåtter, så då kanske jag börjar där nere istället. Hatar personalen på ljung, och slåtter pratas det så mycket gott om så inte tackar jag nej till att jobba där då! ;)
Får se vad som händer ikväll. Blir då en vila nu, sen kanske in till stan! har inget planerat.

Cya!

dör av värmen!

Jag orkar inte med denna värme längre, speciellt när jag själv inte får ligga och sola. Nädå. Då måste jag vara på jobbet och sköta där. Det känns ju förjävligt. Ska ta mig en kall dusch nu, vänta på att Emeli och Anna ska höra av sig. Sen får vi se vad som händer. blir då iallfall film ikväll. Orkar inte göra så speciellt mycket mer. Med tanke på att jag ska upp och jobba i morgon också. Att man då aldrig får vara ledig..!

Ja till helgen blir det som sagt tältning. Får se om det blir av det vi pratat om du & jag.. hade inte varit helt fel ;)

sliten krigare

Nu är dagen över. Och det är verkligen super skönt. Känns som att helgen går jätte sakta. Nu när jag tänker på att jag måste upp och jobba i morgon också. + måndag. Nä fyfan så jobbigt. Hoppas dom dagarna kommer att få fort. sliten krigare, det är just vad jag är! Är jätte hungrig, men som sagt har jag ju lovat N att inte äta på kvällarna. hahah, vi kom som överrens om det så det blir inte att äta nå. Ska ta och borsta mina tänder och krypa ner i sängen och sova. Äntligen en tidig kväll är inte ofta det händer.
Pratade med Empa tidigare idag, blir mest troligt en myskväll imorrn, ska se nån film och nå sånt. Skulle ringa Anna i morrn efter jobbet också, så då kan hon vara med:D Shmiiid. Om hon inte har annat planerat!

Natti Natti..
Gulle.
Cya!;)

;)





falska kvinna..

Nu är man hemma på en rast som varar i 4 timmar. Hade tänkt lägga mig och vila en stund, 1 timma iallafall. Sen kanske rent utav gå ut i solen och sola lite. Kanske hinner förbi hos Anna och dom en sväng på en rök också, beror på hur stressad jag kommer känna mig. Är dock kallare idag tror jag, kanske för att det blåser mer.

längtar tills det kommer hem i min brevlåda. Vill börja nununu:) Ser framemot tisdagen. När vi ska sitta klistrade framför vårat pyssel och bara pyssla och surra, ta en rök emellanåt, haha!

Cya!;)

Scrapbooking!

Anna kom och hämtade upp mig efter hon hade slutat jobba. Sen for vi in till stan. Jag lämnade tillbaka nå skor som jag inte ville ha. Anna köpte nå pyssel. Sen for vi och åt på sunes. Fet mat som vanligt. Har varit riktigt bra väder så man har bara varit ute idag. Och det syns på min kropp. Har blivit brun.

Har också beställst scrapbooking nu! Det kommer mest troligt på tisdag. Så då blir det att pyssla med Anna. ÄR dock 583 kr fattigare nu. Det kostar att ligga på topp som man brukar säga. Och man kan ju göra så mycket med allt pyssel. Blir väl att fara in till stan och köpa ännu mera senare. Som anna gjorde idag:D



 Jävligt kul!


som en kräfta!

Det går fan inte att ligga ute. Det bränner på min kropp. Har legat ute i 30 min och är redan röd på kroppen. Men jag måste bli brun så nu ska jag ta med mig datorn ut, sätta på lite musik och ligga ute i solen och glassa!
Väntar på att Anna ska höra av sig också, hon ringde mig för ett tag sen. Ska följa med henne till stan och sen ska vi och hälsa på hennes farfar som inte mår så bra!:/ Sen blir det nog att göra det man alltid gör med dom andra.

jobbar i morgon så för min del blir det inte att vara ute så länge ikväll. Måste orka ta mig upp, har redan vänt på dygnet de få dagarna jag var ledig. haha! Men det är sånt som händer. Så efter min helg har jag bara 4 arbetsdagar kvar och det hurrar jag för. äntligen äntligen!:) då har jag några planer för mig som sagt.

En liten gobit... Ohja!;)

Sitter hos Pernilla just nu, vi har inte gjort myckte ikväll. Satt hos Lollo, rökte en cigg. Drog över till pilla. Sett BB och surrat. Lollo for nyss. Trötter som hon är. Känner att mina ögon börjar bli torra. Ett tecken på att man behöver sömn! Har däremot beslutångest, vars ska jag sova?! Husvagnen, eller hemma i min säng. Hade ju varit trevligt att ha någon att sola med i morgon. Far jag till norrstrand har jag ju som syrran. Men hade ändå varit skönt att sola hemma också, ligga på studsmattan och steeeeka. Om vädret tillåter vill säga.
Är hungriiig och en varg. Men har lovat en liten buse att sluta äta mat på kvällarna;) Fråga mig inte varför, men det är så det är. Har inte kunna hålla det så bra. Men tänkte att jag kan ju börja med det ikväll. hahaha

Cya!;)

Kom nuuu!;)

Kom nyss hem från jobbet. Men lika fort som jag kommer hem ska jag fara igen. Blir att dra till öjebyn och hänga med Pilla och lollo. Blev som sagt ingen tältning för oss. Så vi får ta det någon annan dag när det passar. Ledig i morgon, hoppas på stekar väder. Då blir det att fortsätta pressa som dessa 2 andra dagar som jag gjort. har blivit lite röd på nästippen. Inte det snyggaste men. haha!

Cya!;)

stekare, volley, käk, flotte! ;)

Igår hade jag suuuuper trevligt. vi brudar spelade volleyboll i många timmar. Solen stekte och gjorde oss gyllenbruna allihopa. Sen for vi till husvagnen och duschade och fräsha upp oss lite. For och åt lunch/middag och begav oss tillbaka. Sen ringde Axel och sa att dom var påväg till norrstrand med flotten, så vi for dit och hoppa på den.
Åkte flotte till södra. Riktigt mysigt. Sen var det tänkt att vi skull gå ut på kalles med grabbarna, men vissa hade inte pengar så då blev det inte av. Jag som hade tänkt ta mig en kall!;)
Har förövrigt fått tillbaka på skatten nu! ingen gladare än jag. Får väl se vad jag kommer göra för dom pengarna.
Nu har jag inte tid att sitta här,börjar jobba på 1 timma. har mycket att hinna med..
Saknar. Hoppas du kom!:)

Det är exakt sånna du har. Ta vara på dom

money money money ;);)

WOHOOOOO!;D Mina skattepengar kommer att sättas in nu under veckan någon gång! inte dåligt vill jag lova. Nu kommer man ju att bli rik på nytt igen!;)
Nåja, stan väntar!
Cya!

gå och häng dig kärring!

Vad man än gör för att få gamlingarna glada och nöjda så blir det ALLTID fel i personalens ögon. Och vet ni en sak. DET SKITER JAG FULLSTÄNDIGT I. för såhär ligger det till, jag är inte där för att städa och hålla på. Eller jo, men prio 1 är fan att gamlingarna har det bra. Och nu orkar jag inte lyssna på alla pikar och skitsnack som alla pratar om. Inte bara om mig nu, utan om jävlat ALLA. helvete, surtanter ta förfan och sluta jobba och gå i pension eller nå! Ingen tycker ändå att det är kul att jobba med er. Jag kör mitt race, och ni kör erat. Tål ni inte att jag/Andra jobbar på annat sätt än er så försvinn

Blir att vara med Pernilla idag. försöker få tag på henne nu, tänkte höra om vi ska fara till norrstrand och sola våra pleka kroppar lite. Syrran skulle även vara där så det blir nice!;)
Jag  gillar inte att vara med dig, men är det kontsigt?...nä

Cya!;)

slut på funderingar

Har jobbat ikväll idag. Det var riiktigt jobbigt med tanke på att jag blivit riktigt sjuk! Det tar på krafterna och man orkar nästan ingenting. Ja det märks då när man är sjuk iallfall. Till och med gamlingarna frågade om jag var sjuk för att jag var så slut i kroppen när jag skulle hjälpa dem isäng.
Ligger på soffan nu, har tagit på mig ett nattlinne och ligg bara å jääs. Skönt att ha huset för sig själv.- Ingen som surrar och stör. Får väl se om Empa och dom kommer förbi och säger hej. Hon skulle höra av sig. Hade tänkt ringa ett litet samtal nu, sen ska jag fortsätta nöta här ett tag innan jag ska lägga mig för natten! Har dessutom SKÖN vecka i veckan.
mån -16-21
Tis - 7-13
ons- ledig.
tors - 16-21.15
fre - ledig
lör - 7-12 , 16-21
sön - 7-16
Detta är en super vecka enligt mig. Är inte ofta jag får jobba såhär slappa veckor. Så det blir att ta vara på den också. Får se om det blir en liten utflykt någon av dagarna. Eller om jag tar de nästa vecka. Vissa anhöriga är ju tydligen inte nog nöjda med den vård dem får. Så får väl se om de blir glada när jag tar ut gamlingarna på en liten runda!

Cya!;)

flug fan!;P

Okej, jag älskar mitt hem. Men finns det nå tråkigare än att vara hemma egentligen? Alltid vill man göra nå.. Och då blir det oftast. Pernilla är påväg hit nu, hon hade lika tråkigt som jag har så hon ringde och bad om att få komma hit. Självklart bruden. Sen när Anna slutar jobba blir det att fara till henne och mysa på framför tv;n. Snacka och ja det man brukar göra när man är 2 tjejer?

Okej jag får SINNE snart. Pappa hade öppnat ytterdörren för att få in luft, okej smart på ett sätt. Men förbannat också, alla fluuugar man får springa och jaga genom hela huset med flugsmällan då?! är det kul. Nä för det suger. Har redan slagit ihjäl 5 st. bara i köket dessutom.
Är inne på min 6:e, har han inom synhåll. Håll ut 2 sek så får vi se om jag fick han eller om jag missa! hahaha Yepp, jag fick han! hahaha
Nu kom pilla.
Cya!:D


Stängda dörrar, ingen får komma in;D

Natten har varit konstig alltså. Vaknade kl 4 av att niklas skrev ett sms. Och det roligaste med det hela var att jag blev svin pigg, kunde typ inte somna om! Och sen när jag väl somnade så var jag ändå jätte pigg i morse när jag for iväg och jobba. Är inte ens trött nu?! vad har hänt?...

Ikväll får vi se vad som händer. En mysig hemma kväll kanske. Återstår att se. På tal om annat, jag har snart slut pengar på kontot!:S Fattar inte vad har jag gjort av min lön. Nåja, får ju tillbaka på skatten snart så då blir det att lägga undan till att göra nå kul. Någon som är på? helvete. alla är så torra. Skulle kunna göra vad som helst. Utomlands, roadtripp, helvete ALLT! men tydligen vill alla bara stanna och ruttna i Piteå. Blir typ galen. Emeli som snart far till stockholm. Anna surrade igår om att hon ville fara dit, så kanske man rent hänger med henne dit!:D Hade inte det varit kul?;)


Me like.

Minnen från Arjeplog. Ja det finns mycket man saknar i livet!

Men även mycket man ser fram emot!;) Sånt gillar jag


Nu byter jag helt enkelt. Är less.

Kom nyss hem. Jag & emeli for förbi och kikade på festandet i bodsjön. Inte så kul med tanke på att man själv var nykter. Så vi for och hälsade på Julia istället. Satt och surrade och nu är man hemma och ligger i sängen. Hur fan ska jag klara av en hel dag på jobbet i morgon?:S Jag mår inte bra i kroppen alltså, helvete att man ska bli sjuk!
Skulle egentligen jobba i morgon, men ringde och sjukanmälde mig. Men nu är jag tjurig och ska iväg iallfall med tanke på att "skitsnacket" startade igång när dom fick veta att jag inte skulle komma så blev jag arg och ska iväg iallfall. Är så less att det aldrig kan vara en bra personkemi på ett jobb. Okej, vi är bara tjejer/kvinnor. Men hallå?
Ska inte den ordinarie personalen vara ÖVERLYCKLIGA över att dom har oss vikarier så dom får sin efterlängtade semester?
Men tjaffset är då över. Hon ringde upp mig på mobilen ikväll och bad om ursäkt över att hon sagt som hon sagt. Hon trodde inte på att jag var sjuk. hon hade sagt " Nä, det där tror jag inte på. Hon orkar säkert bara inte komma och jobba. hon vill vara ledig" Arg/besviken/ledsen blev dock jag. Men inte nu längre.

Nu ska jag kolla runt lite på högskoleprovet som snart är. Hade tänkt anmäla mig till att göra det. Fuck, ser framemot detta jätte mycket. Hade blivit så glad om jag kom in på det jag vill:D

Natti natti !
Cya!

mycket roligare.

God morgon. Blev en låååång sovmorgon. Helvete dagen har ju nästan gått förbi. Nåja, ligger fortfarande kvar i sängen. Ska se en film hade jag tänkt. Mår fan inte så bra idag alltså, Joanna ringde mig i morse. Så det blir inte att jobba i morgon tror jag. Hon hade fixat en som kunde jobba, så jag behövde inte! är så jävla jobbigt att jobba när man är sjuk. Man orkar ändå inte göra någonting så.`Vet då inte vad det är, men nåja? sur kanske.

inte många dagar kvar tills man är arbetslös!:/

underbara du.

For som sagt till Emeli ikväll. Gjorde inte mycket alls. Senare kom Ida. Satt typ och snacka och skratta som aldrig förr! Sen började vi prata om att det inte skulle vara så jobbigt att springa upp för strömlida! Så vi beslöt oss för att fara dit och springa upp, så nog fan sprang vi upp dit no. Eller ja, Emeli hon gav upp efter halva. Men envis som jag är så sprang jag (joggade mot slutet) haha. Och sen när vi kom upp sa ida " Om du hade slutat springa hade jag också gjort det" haha. Men tro mig. JOBBIGT! Min kondition är ju inte den bästa precis.
Sen for vi och träffa Ante och 2 andra som jag inte kommer ihåg namnen på. Surrade på där ett tag sen for vi hem till Ante och spelade kubb:) Man får ju vara nöjd över 1 vinst iallfall, sen satt vi bara inne hos han och surra vid matbordet.
Tycker synd om Emeli som inte får många timmas sömn inatt. Själv är man ledig! Ska ta och se en film nu.
Cya!;)


RSS 2.0