Röda korset!

Jag & Anna har då varit på ett möte med röda korset idag från kl 9 i morse till nu. Har varit dötrist! bara suttit och lyssnat. Gjort nå grupparb och sett film. var ju bara 50+ are där. Men nu är det då över. Eller ja, en liten kul grej var det ju
Bengt som han då hette. han var ju som lite underhållande, var kanske 54 år. Käkade snor och var allmänt fjantig. Tror faktiskt att han var lite ni vet "borta"

Tyra: Man kan rädda grisar genom att göra hjärt & lungräddning på dom.- Det borde alla bönder lära sig.
Bengt: Vadå? vem vill göra mun mot mun metoden med en gris? haha. Då tar jag hellre en cykelpump! (jätte kul - not)

Bengt: Vet du vad jag satt och såg igår kväll, Shrek, förjävligt bra film!
Anna: Jaha okej!
Bengt: Å en film som också är bra det är ju råttatouille, Du vet när den där råttan cyklar in i bilen! HAHA
Ja, ni hör ju. Gubben med den sämsta humorn någonsin dock!

Nåväl, ska hoppa i duschen, sen bege mig till ida. Hon ska färga mitt hår ikväll. Sen blir det att vara med Ev- börjar ju dock 1 i morrn typ!

MIN RÖST ÄR TILLBAKA!

Stjärntecken!


Stenbocken 22 dec / 20 jan
element:
jord
Latin: Capricorn
Ekonomiskt sinne, humoristisk & Envis!




Dagens ord:
Rynkad tofsskivling!


Myskväll!

Det är förjävligt att inte ha någon röst. Kan inte ens sjunga till en så förbannat bra låt som jag lyssnar på just nu. Det är galet, jag vill bara skriiiika men det går inte. vilket helvete. det värsta jag vet är ju att inte kunna prata. typ det enda jag gör känns det som. en liten surris kan man väl kalla mig?
Nåväl, Ikväll blir det myspys, får väl se vad man gör. Kan ju som inte göra ett piss måste ju ta det lugnt. Bara sitta rakt upp och ned.

Akon - Dangerous!
Månadens låt;)


Kan lyssna på den dag ut & dag in utan att bli less den. Snacka om en låt man verkliten kan nöta utan att den bli dålig. Det finns ju egentligen så många låtar man tycker är bra. men jag är ju av den sorten att jag orkar inet lyssna på alla bra låtar samtidigt. utan först nöter jag ut en bra sen får det bara flyta på sådär ni vet;)

Men nu sitter jag bara här och skriver för att jag har så lite att göra- och då blir det inte ens kul att läsa det jag skriver. så jag börjar fundera på att sluta skriva och göra nå annat.
Kanske läsa andras bloggar!;D det är ju alltid lika spännande!


Träningsvärk!=/

& det vill jag lova. Var ju då som sagt på bodaborg igår. Gick ändå bra. Fick 8 stämplar, varav en som jag gjorde med Syrran och Ev. Eftersom att dom andra inte orkade göra den. Tråkigt bara att Syrrans lag vann. Dom bestod då av Ev, Dennis, Syrran & Tomas. Men mitt lag kom då faktiskt på en andra plats. Jag , Tom & Tommy :)
Idag kan jag inte prata alls. Min röst är borta-
Haha ingen hör mig typ när jag pratar. Som i morse, då ringde det nån och frågade efter mamma. Det var som lite pinsamt! men det kom ju fram några små ynka ord tillslut, efter en lång och plågsam ansträngning vill säga.

Idag var det tänkt att jag skulle till Eg och vara hos henne eftersom att hon har fyllt 18 år. Men jag känner att jag inte orkar fara dit eftersom att jag inte ens kan prata med någon, inte så kul att sitta där och bara titta. Men vi får väl se om rösten blir bättre så far jag..

Sitter och funderar över vad jag ska göra av med mina pengar på. Jag vill ju ha ev Tv. så det blir nog att köpa en sån. Även en mp3. Sen far väl resten på kläder och annat småtjafs!:)

Jag vet som inte rikigt, är det på riktigt eller vad handlar detta om?
Vad ska man ta det som?

Bodaborg!

Var hemma från skolan idag:/ hatar att vara hemma, finns ju ändå ingenting att göra när man är sjuk. Jo ligga framför tv:n heeela dagen. Känner mig ändå bättre idag än vad jag gjorde igår! Hojja!
Tom skrev ett sms till mig idag, och frågade om vi inte kunde se en mysrulle! hade varit trevligt, får se vad mamma säger. hon kommer väl att flippa ut. men som sagt, jag är 18:) nä nu lät jag precis som en liten tjej i trotsåldern! haha

Imorrn är det som sagt Bodaborg. 15 pers tror jag vi blir! FAN vad kul. Hoppas bara jag inte är jätte sjuk så jag kan vara med!:) längtar!

Min älskade mentor ringde och väckte mig idag halv 2. Hon är så förbannat söt! Hon skulle ringa och berätta om praktikplatsen, oh sen sa hon att jag absolut inte fick komma till skolan i morgon för att hon tyckte att jag skulle stanna hemma och vila upp mig. men vi får se hur jag gör!

Jag vill bli filmstjärna och leva flått. Tjäna massa pengar, ha en som springer efter mig och plockar upp och gör allt jag säger! Jag vill bli KÄND. Vara med på Tv, bli berömd:) hahaha!:) Vilken dröm!;)

Hojja!

Skola till 20 över 4 idag, inte kul! Har blivit jätte förkyld. orkar nästan inte göra någonting känns det som. Snyter mig var 5:e minut, hosat & nyser. Det är väl ändå förjävligt att det just ska drabba mig?
Nåväl, efter skolan for jag pilla & syrran och käka på Thaigarden GOTT!:) Sen gick vi till nodo och drack en kaffe.
Gick in till gallerian och kollade på kläder, hittade ingenting!
Däremot köpte jag mig ett par björnborg trosor. Ev har ju sagt att dom är så sköna, så jag tänkte att. Varför inte prova?
Tog nyss tempen, har feber!=/ Inte kul.
Blir nog att stanna hemma från skolan i morgon så jag får vila ut och bli frisk snart. Eftersom att jag inte kan vara sjuk tills vi ska på bodaborg. Det går ju inte heller. haha

Nu ska jag gå ner och lägga mig på soffan och se nå tv. Kanske jag somnar där. hade varit toppen!:)

Tjingeling!:)None

Jakt!;D

Igår for vi ett gäng brudar till nodo. Satt där och snackade enbart skit!:) Har aldrig skrattat så gott i mitt liv tror jag nästan. Sen for jag, Pilla & Syrran och skulle stjutsa hem Ev. Påvägen hem från henne så hade vi den såkallade paddjakten. Alltså från Ev till mig är det drygt 6 km, så på 6 km hittade vi 45 paddor hoppandes på vägen. Körde typ 25 för att hinna se dom.
Förbannat så söta dom är när dom försöker skynda sig över vägen för att inte bli påkörda.
Självklart körde jag ju inte över dom! Hade inte samvete för att kunna göra det. Dom små liven!;)

2 dagen i skolan. VILKET HELVETE! Orkade inte med dom 2 sista lektionerna så jag tog 2 bussen hem. La mig på soffan och där slocknade jag direkt.
Ev har ring mig. Ska ringa upp henne på ett tag, Blir nog att hitta på någonting. börjar ju ändå halv 12 i morgon så...

Till helgen blir det mest troligt bodaborg jag hoppas på en trevlig kväll där:) Sen jobbar man lördag mellan 11 & 16. Sen bär det av hem för att fräsha upp sig lite för att senare dra sig mot Eg som fyller 18 år!:)

Åsså den där förbannade praktiken som vi ska ha nu i 7 veckor. Vill INTE! men blev som ändå mer taggad när jag & anna fick vara på samma ställe. Blir ett psyke i öjebyn. Inte nu där alla GALNINGAR är. men typ ett rehabställe osv:)


Bakis!

Festen hos Ida var jätte roligt. Vi dansade & sjöng hela kvällen! Grattade johan & Jimmy som fyllt 18 år.
Senare mot kvällen blev det utgång kring 12 tiden tror jag det var. Det var rätt trevligt där inne. En av dom roligare gångerna faktiskt. men tycker ändå inte om att gå ut. Vet fan inte varför?!
Sen ringde jag till Lasse så han körde hem oss. Var väl hemma kring halv 4 tror jag nått sånt.
Idag har man inte gjort mkt alls. Varit med Dennis, Syrran & Johan. Sett på nån film å spelat kort, ev kom förbi en sväng och tog några saker hon lämnat här.
Körde nyss Dennis till lillpite för att han skulle hämta sin bil där. Och nu sitter jag här och gör ingenting.
Funderar på att hoppa i duschen och fräsha upp sig lite, slå på en bra film och bara må.
Tills syrran och dom vet vad dom ska göra, för då kanske jag far och umgås med dom lite.

Imorrn är det skola. som jag INTE vill dit! men ska ändå bli kul att träffa alla i klassen osv...

Hojja, myyys!;)

Lördag

Igår var vi och grillade på sandön ett par stycken. blev less så vi drog in till stan och var där och fjantade på. Sen for vi hem till Ev. Var väl hemma kring 3 på natten. Sov här, och nu sitter jag och väntar på att hon ska bli färdig. så vi kan fara hem till mig. Det är nämnligen fest idag! & jag är taggat till 1000. Jag hoppas på en trevlilg kväll nu hos Ida. Sen får vi se, blir mest troligt att man far in till stan då. kanske går ut? får se...

Blev även så förbannat glad igår när du ville följa med oss. Det var ju så länge sen du umgicks med oss. Jag hoppas du tyckte om det och att du vill fortsätta. Du vet, du är ju vår vän:) Och det ska du alltid vara också;)

Satan Eva- KÄMPA PÅ!;)


Borta bra...

men hemma BÄST! helt klart. Kom hem från stockholm igår. Har varit där med Tom Ev & Axel, okej vi ska ju då inte glömma Dennis som kom på besök onsdag/Tosdag!:)
Var jätte trevligt där borta.
Åkte karuseller i massor, lite alkohol var även inblandat. Och mkt annat!
Resan hem var ett helvete! Sitta i en bil i 10 timmar är ingenting jag gör om igen säger jag bara!:) Så nu idag är man så där lämpligt öm i hela kroppen. Vill helst av allt bara gå & lägga mig i sängen och dö. men inte går ju de, eftersom att jag måste skruva i hop en sängram och lite smått & gott!=D

Idag får vi se vad som händer. Pratade för ett tag sen med Ev. Kanske blir att vara med hon & anna, beror på.
Sen i morgon blir det mest troligt att fira johan eftersom att han fyllt 18 år!=D

jaja, nu måste jag återgå till "arbetet" haha;D

sweeet!;)

Tisdag!

Sitter här och syrran står nere och gör sig klar. jag ska gå snart, hahha men jag är så slöö!
Vi ska nämnligen fara in till stan och shoppa vi. Jag ska köpa jeans å ja allt möjligt. Men det återstår att se hur mkt jag kommer hem med. brukar inte bli så mkt eftersom att jag är så kräsen å helvete!
Ska även ringa jossan när jag kommer hem!:> Vi skull no kanske hitt på nå idag!

Nu har man varit klart på stan. & jag har verkligen shoppat kan jag säga.
3 par jeans.
2 Bh:ar
2 linnen
4 tröjor

så nu behöver jag inte köpa nå mer kläder på ett tag iallfall! För jag hatar verkligen att gå på stan!:P hehe

Söndag!

Sista dagen på jobbet! nu när jag sitter här och tänker så kommer jag faktiskt sakna att jobba med all personal å dom flesta söta gamlingar!=/ Även om man verkligen kan vara less så känns det tråkigt!
Har typ rast nu till 4. Sen är det bara sätta igång och fortsätta jobba till kl 9 ikväll. Sen är arbetslivet slut.
Jag & Jessica har varit och köpt nå gosaker som vi ska bjuda personalen på. jag köpte en snickerstårta å lite sånt:) Bara som tack för att vi fått tillbringa sommarn med dom där!:)
Nu ska jag ner och lägga mig framför tv,n. Ska ringa Anna och prata med henne! och sen vänta på att Ev ska höra av sig!:P

Vill göra någonting! men vet inte vad?!

Och du - Vad är det med dig egetnligen? Är det någon som har förändrats så är det då du. Man behöver inte vet allt. och absolut inte bli sur. Ta och skärp dig nu!
Jag tollererar det mesta, men det finns en gräns?

Nu är det över. haha ledig 2 veckor. oj så skönt! Blir att fara till Ev nu. ska även plock upp jossan efter vägen!;P Får väl se vad vi gör. hehe!:)

Lördag!

Hemma nu:) Gårdagen var jätte trevlig, träffade en massa nytt folk å grejer!
Idag blir det att vara med Ev, jossan & Anna! Får väl se vad vi hittar på för någonting. Jobb ju i morrn så det blir väl inte att vara ute så länge ändå.

Var dock med om en pinsam grej i morse. och jag hatar dig! Så då vet du..

Är trött. Det är nu man känner att kroppen egentligen ska vila!=P

Fredag!

Kom hem nyss. Väntar på att Ev ska komma hit. Vi ska göra oss i ordning och sen bege oss in till stan och festa. Hoppas på en trevlig kväll flickor!;)
Problemet är att jag vet fan inte vad jag ska ha för kläder. men alltid hittar man någonting!



Så söt du är Ev!:) Det är sant, vi kommer varandra bara närmare & närmare. Och det är jag väldigt glad över.
Vi har gått/går igenom samma skit. Ja samma problem. Allt är så lika mellan oss!:)
En vän som man verkligen håller hårt om hjärtat!<3


Babe!;)

Torsdag!

Wiiiie, min näst sista dag jag behöver jobba. Trodde jag. hahaha! då kom Anette idag när jag stod och höll på att tvätta alla kläder. Hon bara " Jaa, jessica nu slutar du ju snart, men vi behöver ju folk nu när Catarina blir sjukskriven, Då lär vi ju ringa dig säkert" Där försvann min glädje över det!=/ haha
men jag ska nog säga att jag inte vill jobba mer, vill vara ledig nu dom här sista dagarna innan skolan börjar om igen! Helvete jag har ju inte hunnit göra ett skit i sommar känns det som!
slutar halv 5 idag, ska ringa ev. Hon är med Anna, så det blir att vara med dom. Ska även ringa Jossan. Vi skull hitt på nå:)

Har verkligen hittat mig själv nu. Jag mår bra, allt är helt perfekt. Äntligen slipper jag den där känslan inom mig som jag bara ville få ut ur kroppen. Den där obehagliga skiten.
Nu varken drömmer jag eller tänker på det mer.

Hojja så bra låt alltså. Den påminner mig om allt bra. Den får mig att le:)

Du behöver inte gå omkring och vara sur längre. LEE förfan!=D


Älskar dig lilla syster!<3

Tältningen

på gläntan var svin mysigt!:) Satt vid elden till typ 7 på morgonen. Var jävlat säkert DÖD på dagen efter. Livade typ 1 timma, sen for jag & ev till Tim och såg på film å grejer. Somnade där, så vi for typ hem till Ev kring halv 12 tiden i morse.
Nä men alltså, dom här senaste kvällarna har varit riktigt roliga faktiskt!=D

Har då jobbat ikväll. Ska upp 6 i morgon, och jag kan INTE sova!=/ inte bra,
Sen på fredag blir det fest! Hojja så niice!;)




Fredag!

sitter här på jobbet har rast för tillfället till halv 4. Sen är det bara att sätta igång igen! Börjar bli lite less nu.
Känna fan förjävligt att jobba en hel helt och sen veta att alla kompisar är ledig och får göra en massa roliga saker. Jag vill ju också!;(
Men som sagt så har jag bara 5 arbetsdagar kvar sen behöver jag inte jobba mera. och det känns förjävligt skönt att veta det.

Mina 2 dagars ledighet har varit svinbra! for och solade på havs med syrran & ev. Sen kom Dennis, Tim & Tommy.-
Har även varit i böle och solat på nån liten "ö" av nå slag med samma människor. Dom körde på vattnet men jag, ev & Robin satt å soola och kollade på istället.
Sen har vi då även suttit och babbla på hos Dennis några stycken. Trevligt trevligt:)
Tycker faktiskt att det är gode trevligt med några nya folk som man kan umgås med.
Snälla grabbar alltså!;)

Nåväl, kanske inte ska sitta här och skriva på datorn. jag vet ju som inte om man får det eller inte. haha. så jag tror jag slutar nu innan någon säger åt mig.
Ska ringa Ev nu;)

RSS 2.0