impulsfesten.

vad gjorde man igår? jag & Anna for till Ev. Satt där med hon och tom. Sen började vi prata om att festa. Så det blev, värsta impulsfesten. Så vi snabb gjorde oss klara sen for vi. Satt i våran husvagn och drack och surra på. Sen drog vi och spelade volleyboll. Sen in mot stan, Ev och dom tror jag gick ut på pentan. Men jag. ( Snäll som jag är ) hjälpte en handikappad karl hem till honom. Han var lite för full och hade ramlat på marken så jag och 2 andra tog med han till sin lya och bädda ner han. Sen var kvällen över. For till max och träffa Ev. Gick ner till shell och åt. Sen satt vi där, för ingen av oss tog sig hem.
Träffade mattias nilsson och ´nån han var med, så jag for en sväng med dem. Sen tillbaka till shell där ev och Tom var. Tror klockan var kring 4 när lasse kunde komma och hämta. TACK! Sen bar det av till Sikfors. Och när jag kommer in dit så ligger självklart peppe och sover. så han blir ju inte sådär jätte nöjd på mig när jag kommer och hoppar till sängs.

STEKAR VÄDRET idag eller vad säg ni?
Jag, Lollo, Lina, Petrus & Petter for och fiskade. Sen gjorde vi gooomat och låg ute och pressa i solen hela dagen.
Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag jävlat säkert softa, kanske rent utav sova!:)


Stek Anwi & Jewi!;)

Nu ska jag dra mig mot Anwi och soooola!;) Nu jävlar ska det stekas.  Sen var det först tänkt att jag bara skulle vara hemma ikväll  men då ringde Anna nyss och sa att jag kunde följa med till Luleå ikväll så det blir att hänga med dit. Bättre det iallfall än att sitta hemma. Sen får vi väl se om det blir att Petrus hör av sig nå ikväll?
TJARÅÅ!

Love. P


God natt!

Kom nyss hem. Vad har man gjort ikväll då? ÅSSIT! For in till stan, for och hälsade på syrran och dom. Dom tälta och drack. Knallkorkar. Ohja! Sen var vi på jakt, låg dem hack i häl. Men tillslut tappa vi bort dom. Och nu ligger man hemma i sängen. Klockan är ändå mkt, iallfall för mig. Och för att vara nykter. haha. Hoppas på soligt väder i morgon. för då blir det att pressa för min del och det vill jag lova.

TJARÅÅ!;)

Nu blir vi som nya!=D

Just nu sitter jag och Anna och bara tar hand om oss själva. Var på stan idag och köpte ansiktsmasker och fotmasker. Så vi har nyss haft ett fotbad, filade dem och fräscha upp dom. Och nu sitter vi med en mask i fejjan. Tror på ett lyckat resultat. Sen ska vi också måla våra små tossingar.. Då är allt perfekt!
Sen får vi se, Petrus & Tim skulle komma förbi senare ikväll och kolla vad det är för fel på Annas bil. Sen blir det väl att hitt på nå med dom. Vi är som sugna på göra nå riktigt lejt. Men det återstår...
TJARÅÅ;P

Love. P

ingen bryr sig ändå?

haha morgonen började med att jag (klassen) fått en sms av mentor mia. om att någon har klottrat op3a på skolväggen. Skulle då tydligen polisanmälas om det inte togs bort. Sen kommer jag & anna till skolan. Och håller jävlat på att GARVA ihjäl oss. Då är det någon som skrivit op3a = knalla. Och gjort en liten kuk också. Japp, sen fick vi då höra att dom trodde att det var vi! men hallå VI! Ofta jag tar mig upp denna. Jajja, Eg tog då bort det iallfall! Men det är kvar på ett ställe, men har ingen aning om hur man ska komma åt där. Så vi lät det vara.
Har gjort mitt svenka tal nu. Tack så skönt! Starkt VG har jag nu. Och det tackar man inte nej till. nu har jag inte nå mer arbeten kvar i skolan. bara 3 praktikdagar kvar nästa vecka. sen ska vi alla i klassen träffas på torsdag och planera lite. SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!
Ikväll får vi se om det blir att jag tar mig till Sikfors eller om det blir att stanna kvar här i Svensbyn. Återstår att se, ska ringa han nu. Tjarååå!;P

Love. P

haha fetknopp!:P

Jag mår skit.

var och provsminkade mig idag, och det blev toppen. Tack Emmelie! Och igår var man och prövade balfrisyren som också kommer bli jätte bra. Så jag är nöjd. Jaha vad annars har man gjort idag. Ebart legat på soffan, knarkat alvedon och snytt mig som aldrig förr. Förstå att man kan ha sådana mängder snor i en näsa? ofattbart. Har faktiskt gjort en bra sak idag, tagit tag i tvätten. Så den kämpar på där nere för att bli ren. Sen väntar jag på att min peppeäng ska komma hit snart. Så får vi väl se om vi far till Ev eller om vi stannar här och sen följer med dem in till stan senare ikväll!;)

Imorgon börjar jag kl 12. SKÖNT. Slippa ha långdag när man är så pass sjuk som jag känner mig just nu. Ska bara ha mitt svenska tal sen får jag fara hem igen. Eller Anna också då! Och var egentligen tänkt att vi skulle fara till Luleå och hälsa på Lasse. Men han var inte hemma i morgon. så vi kanske ska ta det på lördag istället. Vi ska ju ändå vara nyktra så det passar då fint för mig. Ta en fika på stan och prova petrus kavaj!:) Love it!;P

PUSS

Fortfarande?

God morgon, kan säga att min kropp mår inte bra idag. Blir bara sjukare & sjukare. Men det får man väl räkna med. Ska vara i stan 12. Vill helst sova. menmen.. Idag hoppas jag på en lugn kväll. Måste bara få petrus att inse att det hade varit mysigt med en film bara. Men han är ju som han är. " nu hitt vi på nå" hehe, sööööte!:)
Tiden har gått fort för oss, satt och tänkte på det. Det är 7 månader i morgon. Det kan man inte tro. Eller jo, för mig känns det som att vi alltid varit tillsammans, men ja!:)
Ska ringa Lasse idag och höra om jag & Petrus kan komma till honom i morgon. Det får jag inte glömma!

Love. P

storm ute.

Yepp, jag hade rätt. Jag har gått och dragit på mig en förkylning. Men det är sånt som händer. Är ändå sjuk typ varje år. Lik bra han kom nu så han it kom till sommarn. Dom ringde från Roknäsgården idag och sa att dom hade tagit bort den 13 för mig. Tack! nu behöver man inte tänka på det mer. Sen sa hon att dom skulle försöka lösa det med pdol också. Då blir jag ändå hyffsat nöjd med mitt schema. Fastän jag bara är ledig 3 helger. MEn det är ju pengar, man får se det så!:)

Imorgon ska jag fara in till skolan kring 12 tiden. Sen ska jag & Anna fara till Emmelie och provsminka oss, Shmiid!;)

hahah, sitter och kollar på Wildboys nu, snacka om sjuka killarna är! Men så sjukt bra också.

Natti.
Love. P

Gå över.

Blev inge praktik för mig idag. Har legat med migrän heeeela natten. har inte sovit en blund kan man säga. Så det blev att stanna hemma och sova bort skiten. Är dock inte borta helt men jag orkar inte sova nå mer. Kl 4 ska jag vara på maria salong för att pröva min balfrisyr. Sen ska jag mest troligt fara och hälsa på hos Lollo. Ringde henne för ett tag sedan!:> Sen frågade anna om vi kunde hitt på nå senare och det är väl självklart att vi kan. & Sen får vi se om Petrus tog sig till mig så skulle han komma. FYFAN vilken piss väder det är idag, inte går det då att vara ute!

                                                                        Jag älskar dig Petrus Johansson!

världens bästa.

Ja mycket riktigt, blev en tidig kväll för mig. Började känna mig jätte hängig på praktiken ikväll. Tror jag håller på att bli sjuk, blev jätte tät i näsan och det började spränga i skallen på mig. så det blev att ta en dusch och sen lägga sig i sängen och koppla av. Kan dessvärre inte somna ännu med tanke på att jag sov rätt länge idag ändå. Men är som ändå trött, men he gooow it!;p

Imorgon börjar man kl 7 -15.30. Har inget planerat efteråt. Får väl se, men sen är det bara 3 dagar kvar nästa vecka. Sen slutar jag min praktik. Och då kan man börja räkna dagarna tills allt FESTANDE börjar..
På fredag får vi se om jag och petrus ska fara och göra nå kul. Vi småpratade om det idag, men måste bara komma på vad vi kan göra. Är inte ofta man gör nå kul tillsammans bara vi. Så om man får sig nå sås i bilen av mor&far så kanske  vi far någonstans och gör nå. Annars blir det väl det gamla vanliga, inte för att jag tackar nej till att umgås med mina underbara vänner.

Natti.
Love. P

orkeslös!

10 min kvar, sen ska jag börja bege mig till lassa för att göra min praktik. Är helt orkeslös idag, vet inte varför! Men jag orkar typ inte göra någonting min skalle är helt mongo idag. Hoppas det går över när jag kommer dit. Så jag då inte somnar! haha. hade ju inte varit det bästa kanske;)
slutar 8 ikväll, så det blir en myskväll här hemma, bara slappa framför tv:n. En tidig kväll!

Love. P


Det närmar sig!

sitter hos Ida nu, Hon har just färgat mitt hår. Tack! MEN... Det blir ändå inte bra, utväxten syns ändå lite om man kikar noga. Har försökt få det bra nu 4 ggr, så nu är jag less. ska fara till en frissa så hon får fixa. Eller det blir att fara till Ida där hon praktiserar så dom får kika också. Ida kom med förslaget om det så. Hade tänkt fara hem direkt efter färgningen men pallar inte fara och vara med syrran och dom, ringde henne för ett tag sen, dom gjorde ingenting. Satt typ hos Jens och gungade. Så jag stannar hellre här och ser när Ida gör ett försök med att sätta upp Emelis balfrisyr. Trevligt!
Sen blev det inget fiske för min del heller, ringde Petrus och han sa att han kunde komma till mig istället för att jag skulle komma till han. så jag väntar på att han ska ringa, då kan jag börja dra mig hemåt! så får man väl se om dom har kommit på nå att göra, antingen far vi och är med dem, eller så stannar vi hemma bara vi!:)

2 veckor kvar till balen. Nu börjar det närma sig med stormsteg. Ja, det kommer ju bli nervöst. Men jag längtar. idag var jag och mamma på stan och köpte allt det sista, halsband, bh, lösnaglar, ögonskugga, läppglans, väska. Så nu behöver jag inte tänka på det nå mer. Tack kära mor!:)

900106-890201<3

dra upp fet fisken!=P

För min del blir det att fara till Ida kring 6 och färga håret. Senare vidare till Sikfors för att fiska med grabbarna, får väl se om jag får med mig någon. Dom kanske inte vill?

Tjingeling!;)

SCHEMAT!=/

MITT SCHEMA FÖR I SOMMAR SUUUUUUUUUUUUUGER!:/
Satan, kommer att få jobba häcken av mig. Är ledig 3 helger på hela sommarn. Börjar söndagen efter min student!:S Jobbar hela midsommar och PDOL. He vaaal it! Pratade nyss med hon som lagt schemat till oss och berättade för henne att jag vill få lite ledigt. Iaf hela pdol. Med tanke på att jag jobbade midsommar & PDOL förra året! Nä nu är jag fan BESVIKEN!! okej mycket pengar, men nån ledig stund måste man väl ändå få??!!!



 


Tjejer alltså ;)

Godmorgon. Kom nydligen hem från Sikfors. Anna-Lena skjutsade förbi mig här innan hon for till jobbet. Idag verkar det som att det kommer bli en riktig stekar dag. Så det blir säkert att gå ut och pressa för min del. Har ingen praktik idag så det passar perfekt.
Igår var jag & Petrus i garaget hela dagen, jag målade om garage portarna. Så nu är dom babyblå och fina. Inge klotter och sånt på dem. Sen målade jag även om deras "klottervägg" som dom har, så nu äre bara klottra på igen;) Lovade att Petrus skulle få vara den förste. Sen for vi även och kollade på hur Rolands nya lägenhet kommer att se ut. Hann ändå med rätt så mycket. Min mage är inte den bästa, men det tänker jag inte gå in på. Med därav varför jag inte varit på praktiken i helgen :S
Anna skrev ett sms till mig igår, får se om det blir av att fara till Emmeli och provsminka till balen, eller om vi tar det någon annan dag. Sen på onsdag ska jag fara till Maria salong och pröva ut hur jag ska se ut i håret. Spännande!

Nu ska jag sätta mig och se lite tv. Hade inte tänkt lägga mig och sova, när jag ändå är vaken nu så!

Helgen har varit helt underbar!:) Petrus du är verkligen underbar!

Festen hos Johan.

Festen hos Johan började riktigt bra. Hade jätte trevligt, satt ute i solen och surrade på. Spelade lite kubb och lyssna på musik. Hade riktigt svårt att få ner det där vinet alltså. men det gick tillslut. Sen mot slutet av kvällen barkade allt. Orkade inte med det så ja gick och la mig med Petrus som hade decka för läääääääääänge sedan. haha. typ 10 ?
Nu sitter man hemma. Ska sätta mig i bilen på 5 min och få min helgpraktik över! Fan är typ bakis!:S Inte bra, inte!

Jag älskar dig Petrus!:)


Många roligheter;D

Dåså, kom hem från Tällträsk för ett tag sedan. Hade förjävligt kul där. Vi tog flotten och satte på en motor på den sen for vi ut på sjön och fiskade. Sen jagade vi en bisamråtta som simmade i sjön men vi hann inte ikapp. haha! Sen blev detg bastu men jag stod över. Var väl vaken i stort sett halva natten. Men det var ritkigt nice!;)
Ikväll blir det att ta sig en jävel, men alla verkar ju banga! Bangar en bangar 2. Så är det väl alltid? men shit the same. blir iallfall att sitta ute i det soliga vädret och dricka vin. Blir ingen utgång har vi bestämt! Och får jag tråkigt så far jag hem helt enkelt, och är med Petrus såklart eftersom att han ska vara nykter ikväll..
imorgon ska man på praktiken:/ Åh så jobbigt, men då är ju helgen över. Och sen är det inte många dagar kvar tills man slutar praktisera helt eftersom att studentveckan börjar då!=D

Cya, Love. P

Tällträsk here we come!;)

Har nyss vilat mig lite. Har fått huvudvärk däremot. ska ta en inpren så kanske det går över. Ska börja packa nå varma kläder och lite körv. För vi ska nämnligen fara ett gäng till Johans stuga, basta, fiska, grilla, MYSA!:) Ska fara och hämta Petrus nu också, för han tog sig inte. Så självklart ställer man upp och är snäll och hämtar honom!. Vad gör man inte för den man älskar? hehehe...
Så jag tror denna kväll kommer bli jätte mysig. Sen i morgon blir det mest troligt ferre. Om det nu fixar sig med det stora A:et. haha!

Love. P


Skoter

Pratade med Emmeli nyss, hon var sugen på att fara och se när dom kör på vattne. Så jag har nyss duschat och ska ta på mig nå kläder sen kommer hon och hämtar upp mig. Sen blir det att se film hos Emmeli, och vi ska göra den godaste efterrätten någonsin. ska bara ta receptet först!. Men nu har jag inte tid att sitta här. Ska ringa ett samtal och sen fara!

Babe!;)

Blåmärken på armarna.:S

Nu ligger man hemma. Kvällen har bestått av volleyboll på strömbacka, korv på 7 eleven, sen nu på slutet av kvällen for vi och kollade när grabbarna var och fiskade. Så det har ändå varit en rätt trevlig kväll. Hade tänkt lägga mig och lösa lite sudoku nu innan jag lägger mig. I morgon är en ny dag. Återstår att se vad som händer. har förresten serr Twilight och ja. Den var faktiskt bra. Inte den bästa filmen man sett men Emmeli sa åt mig att det skulle komma 3 filmer till. Eftersom att hon har läst alla 4 böcker. Så det blir iallfall att se film2 när den kommer ut på bio!

29/10-08 Love you!

Tack babe!;)

Ändrade planer!:) Anna ringde mifg för ett tag sen. Med tanke på de dåliga vädret som är just nu så hade det ju varit svin mysigt med lite godis och film? Vad säger vi om det. Ooohja! Så vi hade tänkt fara in till videoteket och hyra film. Sen coop eller kvantum för att köpa godis. Men jag var mer sugen på dipp och grönsaker. Så det är det som sker ikväll. Sen efter filmen, ja det har vi inte planerat ännu. Men jag vill göra nå hyss!;) hahah..

Tack babe för den goda lunchen du bjöd på idag (Karrékotletter, klyft pot. med en äppelsås!). No är du goode gullat!;);)


Se men inte röra;)

nu är man hemma. Hade tänkt duscha och lite sånt, sen får vi se! Sugen på lite volleyboll faktiskt!;P Och nu när solen är framme så skulle det ju passa perfekt. Idag har jag en irritation i kroppen känner jag. Men den går över på ett tag:> Nu ska jag ta och ringa ett samtal sen börja göra mig klar!

min babe;)

fett.

Sitter i sikfors. Igår hjälpte jag Tomm & Petrus att städa hela jävla garaget. Tog ju sin tid. Sen gick vi in och la oss. Hade tänkt börja rulla hem nu men det regnar s¨å förbannat mkt. så jag tror jag ska vänta ett tag. Sen får vi se om Peppe kommer till mig ikväll eller inte. Är ju lediga nu, kom med förslaget att alla kan vara till bodaborg eller nå typ i morrn? vad säger ni alla?

Love. P

sweet!;)

Pratade nyss med min babe. Han ville att jag skulle komma till Sikan. Så jag ska ta och börja fara på ett tag...Cya!;)


haha. vad säg du ANWI ? ;)


stor städning

Nu ska det mesta ut min garderob bort. Nu är jag less att jag inte rymmer alla kläder längre. Allt ligger på hög och man hittar ingenting! Allt som hör till vintern sätter jag i en annan garderob nere i källarn! Fast egentligen orkar jag inte. Så jag funderar på att inte göra det än på ett tag.

Om du bara visste.

Underbara människa.

Ännu en dag på 3A avklarad. Idag var det en spännande dag. Fick vara med på en operation! Det var riktigt nice. Däremot är min skalle tröttare än någonsin. Är ledig i morgon. så jävla skönt, få sova ut rejält! Ikväll blir det att vara med brudarna som alltid. Får väl se vad vi ska göra. Om det nu inte blir så att jag far till Sikfors. Han pratade om att kanske komma hit. men jag var mer sugen på att fara dit! Vädret är ju inte det man hade velat att det skulle vara precis så.

Snart får jag mitt sommarschema. och jag hoppas verkligen att jag kommer dagen efter midsommar så man tjänar dom där extra kronorna. Men det återstår att se, det är bara vänta. Ringde chefen igår och hon sa att jag skulle få det någongång in på nästa vecka.

Du är helt underbar.

Röd arm. =P

Kom nyss hem från en kväll med volleyboll. Gick väl sådär. Mitt lag förlorade båda gångerna, blev lite sura miner osv, men så blir det alltid när vi spelar tillsammans. Har hunnit duscha så jag slipper göra det i morgon. ska sätta mig och fika lite te & mackor nu. sen ringa Petrus och säga natti natti!:)  Har även blivit användare på en sida. Morgan123 ! Inte dåligt. Får väl se, ska ringa lollo i morgon när jag kommer hem och surra vidare om detta.
Sen är man då ledig ons tors fre!:) SHMIID! men då arbet man lör/sön. Inte för att det gör mig nå.


Love. P

smootie!;D

Igår var man och såg när tim & en till körde på vattnet. Sen for jag & Petrus till lollo och lämnade en bil. Och när vi står där och ska fara hem så PAJJAR min bil=/ Nåh, så förbannad jag blev. Så det blev att sova över hos lollo för att vi tog oss inte hem. men det gjorde ingenting. Var så mysigt!:) Däremot förväntade jag mig att en viss person kunde säga att jag inte kom. Men jag får väl säga det till dem i morrn. Tror inte att dom bryr sig så mkt faktiskt.
Så idag fick petrus & mamma bogsera min bil till Sikfors. så nu ska Tommt fixa den åt mig... Tack! Sen hoppas jag på att jag får tillbaka bilen i slutet av veckan. Känner mig så handikappad utan alltså:S

Var tänkt vi skulle spela volleyboll ikväll i stan, men jag har ingen bil så vi tar oss inte. Får bli någon annan gång helt enkelt. I morgon ska jag nog fara till sikfors för jag är ledig på onsdag, så då ska jag nog sussa där! underbart.
Till helgen jobbar man på sjukan:S Sug min balle säger jag bara! men det är sånt som händer. Sen är det förövrigt typ 3 veckor kvar innan jag tar studenten!:D


älsk dä pojk!;)

Tjoller!

Gårdagen var super trevlig:) Åt god mat och surrade på i vanlig ordning. Sen blev det utgång kalles. Helvete vad folk det var där. Man tog sig knappt fram. Men det var trevligt ändå. Blev full som ett jävla ägg. Decka i bilen påväg hem till Sikfors. Och petrus den lilla råttan satt och ledja sig. Han drog fram mina bröst och satt och tog kort. Fick se korten idag. Fyfan säger jag bara! Så dom är raderade nu kan jag lova!;)
Bakis som fan var man i morse också. har suttit ute och solat med Lollo heela dagen. Så lite färg har man ju fått iallafall. och det är ju positivt. Nu hade jag tänkt ta mig en dusch, sen fara in till stan och köpa bär och glass. hade tänkt göra familjen var sin smootie!;) gottgott..

Nåh, bruden... Jag vet. Vet det mesta ska du se.

Love. P


Aquatini i denna värme!;)

Nu sitter man hemma igen. Var och såg när killarna körde. Jesse sänkte skotern men undra om han fått igång den? Ingen aning. Hade tänkt börja duscha och sånt nu, sen fara upp till Ev för att bestämma kläder osv. Sen bär det av mot stan. Hoppas på en lyckad kväll! Är riktigt sugen på en kall cider och go mat! Men tror ändå att jag måste stoppa någonting i munnen nu. Det är ju ändå någon timma kvar innan vi ska äta.

Love. P

hahah, lika fort som ni blir vänner. Lika fort försvinner det!;) Grr. I love it!;P


vilket väder alltså!=D

Vaknade nyss och tittat ut genom fönstret. STRÅLANDE sol. Och som att jag ska fräscha upp mig för att senare gå ut.
igår skjutsade jag & Anna min kusin och Anna-lotta till Luleå, sen for vi och spela brännboll. Satan vad jobbigt. Sen for vi och"Grilla" typ, men då satt jag & Anna kvar i bilen. Var så kalllt!
Idag blir det att dricka med Ev, Anna- Lotta, och min kusin. Blir god middag och sedan utgång kalles. Så jag hoppas på en mycket trevlig ikävll. Nu ska jag gå och göra mig klar, sen ska jag sola, kanske om jag orkar ska jag fara på hundutställningen!:P TJING

Love.P

Så perfekt! Men.... Ändå så förstörd!

Sitter hos Anwii. Ska fara och se när Petrus & Tim ska köra på vattnet. Sen ska vi hit igen för att äta surströmming med hennes mami och papi. Sen mot kvällen kanske jag ska fara och stjutsa kusin erika och annalotta till Luleå. Beror på om jag har tid. Sen återstår det att se vad som händer ikväll. Blir att vara med mina babes ikväll iallfall. Ska ha svinkul, jag bara älskar dom. Går bara inte att tröttna på brudarna.

Åh, jag bara älskar mitt liv!

Skrattretande!






Love. P


Klarar mig fint!:D

Såja, kom nyss hem från Stan. Jag, Ev, tom & Anna gled in dit en sväng. Gjorde väl inte så mycket där, Ev & Anna åt på max sen for vi hem igen. Plockade upp Dennis på vägen. haha, han var på väg att cykla från stan till roknäs, Ja det är ju ändå en gooode bit. Skönt att sluta TIDIGT i morrn!:> kommer göra det alla dagar fram till studenten nu. Har funderat och kommit fram till att jag ska prata med Katarina i morgon och tänker säga åt henne att jag vill ha ett IG i motion till musik. Jag vill / Orkar inte fara dit nå mer. Så jag måste höra med henne om jag får IG om jag inte kommer. Eller om hon tänkt sätta ett streck. Men jag tror det blir IG. (Jag vet jag är en latoxe)
Träffade även min kära kusin Erika idag, kändes kul! har saknat henne. Så då idag när vi träffades frågade hon mig om inte jag & Ev kunde vara med annalotta och Erika på lördag. Dom hade tänkt äta middag och dricka lite vin. Sen var det väl tänkt en utgång. Men jag har ju inte nå pengar=/ Så det suger. Men vi får väl se om det går att lösa. Jossan frågade även om jag ville komma på fest hos henne. Det hade varit kul. men med tanke på att jag aldrig träffar min kusin och hon frågar om jag vill vara med henne så känner jag ändå att jag kanske ska passa på att vara med henne innan hon far till östersund igen!
Nu ska jag krypa ned i sängen, slå på en film och vänta på att Petrus ska komma :)
Natti Natti.

Wie!

Igår for jag till Sikfors och hjälpte Petrus med rallycross bilen. Eller hjälpte och hjälpte. Jag gjorde det jag kunde vilket nu kanske inte var så mkt. Men lite iallafall!:) Har som börja tycka att det är roligt nu när han har lärt mig vissa saker. Sen gick vi in och såg tv. Var tänkt att vi skulle på kalles igår. Men vi somnade till båda 2 och sen orkade vi inte fara!;P

Vilket jävla glassar väder det har varit idag. Har legat ute på studsmattan och solat. Sen kom Ev, Anna, Tom, Ville, Jimmy, Hortan, Johan, Tim och stefan hit. Så vi har spelat kubb. haha vilken match det var! Killarna hade övertaget. Men då när dom skulle kasta på kungen missa dom. Så vi tjejer vann ändå! Tack för de. Petrus hade väl tänkt komma hit han också. Pratade med han nyss. Sen får vi väl se vad vi hittar på. Måste då ta på mig nå mer kläder iallfall. Börjar bli rätt kallt ute nu

haha, ja det är ju tur att man har rätt iallafall. Så skit på dig.

Jagälskardigbabe!:D

Daller, haha! Vad säg du syster?

Nu är Petrus här, kom lite sent! Så nu ska jag ägna mina sista minuter åt att kramas innan jag lägger mig för natten. Bara jag får honom att krypa ned i sängen brevid mig. För tillfället snackar han i tele och sitter i vardagsrummet, pojk!

Jag säger bara fyfan vad min tand värker=/ Har tagit en värktablett så jag ska kunna somna ikväll. Men som det värker nu så kommer det aldrig kunna gå. Hoppas bara den börjar värka tabl. nu så jag slipper ligga vaken hela natten. Det är nämnligen så att dum som jag är så började jag tugga på ett tuggummi 2 timmar efter lagningen. Och vad händer tror ni?... Jo halva lagningen försvinner in i tuggummit så det var bara spotta ut skiten. och därav min tandvärk! Att man ska vara så klantig och inte tänka sig för. haha! Är huvvet dumt får kroppen lida. Är det inte så?

Hade min mittbedömmning idag, Snacka om att min handledaren är nöjd över mig. Tror inte någon sagt så mycket positivt som hon gjorde. Jag blev då glad iallafall:>

Natti natti!
Love.P

hahah, vilken människa alltså!!

Bruden som tror sig veta. HAHA! Var bara TYST, för du vet jävlat ingenting. Och ingenting får du veta heller. Vilken sanslös människa du är. Sköt ditt så sköter jag mitt visst bruden?

Kinden är som en boll.

Då kom man nyss från tandis. Förbannat vilken tid det tog. Låg där med öppen mun från 13.40 - 15.00 Ja nog är det ju ett gooode bra tag må jag säga. Ont i käkarna har jag då. Och jag vet inte hur mkt snuskvatten man har svalt!=S BLÄ. Så nu ska jag dit igen den 7 Juli. SISTA GÅNGEN! Yejj.
Träffade även en från personalen på jobbet. Blir att jag jobbar hela sommaren, på blå & Röda sida. Dom ska skicka hem mitt schema till veckan tror jag hon pratade om. Om dom hinner det klart. Och en rolig sak till. Jessica A & Empa ska också jobba med mig, skönt säger jag bara!
Hade tänkt gå & Duscha nu, lägga mig och vila och vänta på att min bedövning ska släppa så jag kan äta. Sen invänta att Petrus kommer.

Jag älskar dig gubben.

NJUT!:D


Vill flytta!

Mallan & Empa kom förbi mig ikväll. Vi har suttit vid köksbordet, spelat kort & pratat om balen och lite annat sånt. Så nu när dom for hoppade jag in i duschen. skönt var det, skrubbade hela kroppen. Satan vad jag skrubba, hela kroppen börja bränna. Men man måste ju skrubba bort all onödig död hud. Vilket man inte gör varje gång man duschar.

Praktiken i morgon. Börjar kl 7. Men jag går bara  till typ kvart över 1. För sen ska jag till tandis och fortsätta min rotfyllning, och jag lär nog inte fara tillbaka till praktiken efter det. med tanke på att det tar drygt en timma att fixa tanden. Så det blir en kort dag. Ska även gå med sjukgymnasten i morgon, tror det kommer bli kul! Sen ska jag planera in så jag får gå med arbetsterapeften & med en sjuksköterska. Så jag har mkt att se fram emot.

Sen efteråt på kvällen blir det att mysa med Petrus. Får väl se vad vi ska hitta på, kanske far och hyr en film och bara mår tillsammans. Eller så far vi väl och gör nå annat. Beror på hur vi känner, om vi vill vara själva eller om vi vill vara med någon annan också!:P

Nu ska jag spela en Yatzzy innan jag lägger mig. Hade tänkt vinna också!

Jag älskar dig Arvid Petrus Wilhelm Johansson!;)

jag bryr mig inte om dig.

Mina fötter är trötta. Tror inte jag suttit stilla 10 minuter på hela dagen ens. Men det har då inte gjort mig någonting för jag har verkligen fått arbeta häcken av mig idag. Så nu sitter man och kikat lite på Tv och vilar sig lite. Anna & Syrran var i stan idag och köpte studentbiljetter så då köpte dem en till mig med. Tack! Nu behöver man inte vara orolig över att man inte hinner köpa någon. Får se om det händer nå ikväll. Hade som ändå bara varit mysigt med en film eller nå. Men mysigast av allt hade ju varit om Petrus kunde komma. Men icket!;)
Ska man festa i helgen eller ska jag rent låta bli? Har ju fan inte så mkt pengar. Så jag tror det blir en mysig nykter helg istället. Har några planer för mig ändå, eller planer och planer måste höra mig för först.

Jag älskar dig Petrus.
29/10-08

Matta på vattne!;P

Hemma. Nyduschad. Fräcsh. Jepp, det är just vad som är. Var nyss och såg när Tim och nån mer körde skoter på vattnet. Sen blev jag less så jag bad mami komma och hämta mig. Så nu sitter man här. hade tänkt göra mig en Tekopp och sätta mig och se lite Tv innan jag går och lägger mig. Har lite svårt för att somna tror jag. med tanke på att jag inte är det minsta trött. Men måste om jag ska orka upp till praktiken. Vill inte försova mig som jag gjorde i går när jag skulle iväg och jobba! hahah..

Love You Honey!;)

Från andra sidan

Gud vad jag har sovit dåligt inatt. Jag & Petrus somnade på soffan inatt. Kan säga att det var RIKTIGT trångt. Jag höll på ramla ner hela tiden, och petrus vaknade varje gång och försökte håll i mig så jag inte skulle göra det. Så man kan ju ändå säga att det var rätt mysigt, närhet!.. Imorse när vi vaknade käkade vi frulle sen kom Ev & Tom och städning av bilen satte i gång, vi har dammsugit inne i hela bilen, Dammtorkat den och tvättat den utvändigt. Så nu står den och glänser. Vi har bara 1 problem. Vem ska bilen stå på? Ingen vill ha den i sitt namn. Genast blir det svårare. haha! Men vi kommer nog på en lösning förr eller senare. Om inte annat får jag väl ge med mig, men då har jag vissa krav. Och ett av dem är att ingen kille ska få köra den med tanke på hur dom kör. och jag vill inte att det händer nå så jag får nå böter eller nå sånt skit. haha!
Kom nyss till Anna. Jag, Syrran & Anna har varit i stan och solat. Nu börjar det synas att man har fått färg kan jag säga. MEn änn har jag många solningar kvar innan jag är nöjd. Väntar på Anna sen ska vi fara till Johan och se film..



Jag älskar dig P


Stanna där, kom inte nära!=P

Som vanligt blev det att man satt här. haha, nä men vi har faktiskt en riktigt bra plan! Min kusse ska ha bort sin chevrolet van. Så Killarna fick den gratis vilket innebär att vi alla ska göra om den där bilen till typ "partybil" Hade tänkt städa upp den rejält & sen sätta in en soffa där bak så man kan sitta där. Sen får vi väl se om vi tjejer hittar på nå vackert man kan göra med den så den inte blir så ful! Fan så smid när den är klar!:) Finns dock ett litet fel på den, hehe.. Batteriet var KASST så jag vet inte om man kanske måste köpa ett nytt. Grabbsen pratade om nå sånt.
Nu hade jag tänkt gå ut och se om dom får i gång aset, sen får vi se om vi ska köra den till nå varmgarage och börja ikväll eller om vi rent tar det i morgon, beror på vad klockan är kanske?;)

Du betyder allt P

Då ja it bry mig;P

Jaha då kom man nyss hem från en dag på jobbet. Det har gått riktigt bra och har faktiskt vara roligt. Så jag hoppas dom ringer mig mer nu i fortsättningen såhär i maj månad. Ikväll blir det att umgås med dom man alltid brukar umgås med. Pratade med Anna och hon sa någonting om att fara antligen till Ev:s stuga eller så drar man till johan och är på hans stuga. Eller så blir det bara grillning, jag har ingen aning måste ta mig ett snack med dem senare.
hade tänkt hoppa i duschen och fräscha upp mig. Sen invänta att Anna hör av sig

Du är finast P

ditt val, inte mitt!

Nu hade jag tänkt sätta på mig lite makeup och sen ska vi börja dra oss mot HORTAN!!! (he sitt it i pengarna?! hahaha)
får väl se vad vi ska göra, ska jag då iallfall lägg upp en biljard mot någon. Känner mig på hugget idag alltså..

Love You babe;)


Yes, Overkligt! :)

Kom nyss hem från Skolan. Var en jobbig dag idag må jag säg!=/ Satt iallfall och såg Patrik 1.5 med Anna på hennes lektion. Ikväll var det tänkt att vi skulle grilla och mysa på får se om det blir av. Sen får vi se om Petrus kommer till mig ikväll. Ska ringa han senare och höra. Och i morgon jobbar man 7-16.30 så man tjänar sig en liten slant iallfall. Så det blir inte att vara uppe allt för länge i kväll så jag orkar kliva upp. Nog för att man alltid orkar när det handlar om pengar och jobb. haha! Så nu hade jag tänkt börja tacka JA till allt jobb jag kan få så jag har nå pengar att slösa i Juni månad hade jag tänkt.
Ska sätta mig och käka korvstroganoff & poptatis nu, sen ska jag vänta på att Anna ska komma förbi.


Jag älskar dig Petrus Johansson;)

Hon mata på!=P

Vad har man att säga. For med Anna till boden idag och kollade på när Tures häst tävlade. Hon kom 5:a. Jag vann mina 52 kr. haha medan anna vann 180. Ja inte dåligt. Sen for vi tillbaka mot Piteå igen, drog förbi Klas och gänget en sväng sen for  vi hem. Nu sitter man bara här. Ont i skallen har man också. Får väl se om jag ska gå & lägga mig och sova.


Tjingeling!


haha, inte snygga.

Satt då här hos mig i vanlig ordning. Öhman & Ville kom förbi, och senare kom Jimmy. Ser även nu att Empa glider in. Ja ni ser, här får man inte veta nå haha;> Får väl se vad vi ska göra. vi ska då inte vara här iallfall. Alldeles för varmt. Svettas ihjäl. Men det går ju inte att vara ute heller i det här skit vädret.!
Jajja, nu ska jag gå & ta på mig nå andra kläder, sen har jag tänk säga att vi ska fara någon annanstans!
Tjingeling!:P

Du sega onsdag!=/

Ojoj vilken jobbig dag det har varit idag. Dagen har verkligen gått segt. Har kollat på klockan heeeeela dagen. Men nu äntligen är man då hemma och får pusta ut. Hade tänk ta mig en pn, och sen göra någonting med Anwi. Sen får vi väl se om man får sig sovfrämmande inatt eller om han bestämm sig för å stann hemma. jajja...
Jobbet ringde mig nyss, ville att jag skulle komma och jobba nästa onsdag men jag kunde inte:/ Har ju praktik då vilket SÖG. För jag är i behov av pengar i juni månad. Men jag bad dem ringa mer under maj om det behövdes och det tyckte dom lät bra!.

Imorrn gäll he ANWI:> Turewikk ska mata iväg med hästen!:D  Koooom igeen nuu!;) hhehe

Love.

Allting kostar

Klockan börjar bli sängdags, har suttit och pratat med pappa om att jag vill flytta till egen lägenhet. Så han har hjälp mig lite att inse hur mycket det kan kosta i månaden. Det är mer än man tror, inte är det bara att flytta i lägenhet inte. Ånej!
& jag som sa att det skulle bli en jätte tidig kväll för mig idag. Men nädå, nog fastnade man här vid köksbordet med papi:)

God Natt!;)

Tror inte ens jag kan räkna alla gånger längre..

Fyfan vad gott. När man kommer innanför dörren står det framdukat te & mackor med ägg på bordet. Yes, nog högg man i på en gång alltid. Så nu är man mätt & belåten. Har verkligen kommit fram till att jag äter som en häst. Men jag mår ju inte dåligt av det så jag tänker inte sluta. Eller jo, om det visar sig att man ökar i vikt. men änn så länge ser det ljust ut.. Imorgon börjar man kl 7 så det blir en tidig kväll för min del, hade tänkt gå & vika klart min tvätt som jag påbörjade med idag. Sen blir det att mysa framför Tv:n.. Hade egentligen velat fara och kolla på det där som Anna frågade mig om men jag orkar inte eller jo nog hade jag orkat. Men jag orkar inte ta nå diskutioner med grabben så jag avstår!;)



Tjingeling;>

Tisdag;P

Vaknade för ett tag sedan. orkade inte sova längre. så jag klev upp har hhunnit duscha och satt i gång en tvättmaskin. Nu sitter jag bara här. Mamma håller på att koka gröt till mig. mumms!:) Sen ska jag fortsätta tvätta och hålla på. Och där kring halv 2 ska jag börja dra mig, måste in på ica för att köpa nå mat också.

Hur söt som helst alltså.

" jag får fortfarande fjärilar i magen när jag kysser dig" - Då blir man rätt smickrad!;)
Jag älskar dig P.

Hur har du det där borta Ev ? Du får ta och komma hem nu. Jag saknar dig!=)

Gör mig brun.

Missade ännu en solig dag. Men det gör inte så mycket har ändå sovmorgon i morrn, börjar kl 2. Så då hinner man med rätt mycket tills dess. Åt nyss tacos, mm goooa jävla grejjååår!:) Hade tänkt hoppa i duschen nu och plocka bort lite kläder i mitt rum. Sen kommer Emeli hit och vi lär säkert vara med Anwiii också:> Bara hon hör av sig så, hon skull ringa mig men när det vettefan. Får även se om det blir så att Petrus ångrar sig och kommer hit iallfall senare ikväll.

vad gjode man igår. For med petrus och pontus mfl. till cykel rampen och gjorde en cykel film på Petter och hans kompis. Snacka om grym han har blivit på att cykla. det är otroligt! Så det blir väl att se den nu när Pontus har fixat till den!

Love .P

Värsta smällen. Eller så inte! HAHA

Vad har man gjort idag. Kom hem för typ 2 timmar sen, har varit  & Solat med Anna. Sen kom vi hem till mig och åt lite surströmming. Nu hade jag tänkt hoppa i duschen känner mig inte så fräsch efter solningen mm.. Sen får vi se om det blir av att se någon film med Anna. Hon skulle höra av sig.
Jaha, då hade man visst ett falskt rykte på sig också.  Som lyder såhär: Att jag gett en brud en käft smäll. Det var då dagens bullshit. Höll på skratta ihjäl mig när jag fick höra det. Men det är sånt som händer. Inger jag egentligen bryr mig om. Men kul att få skratta till iallfall!;)

Gårdagen var iallfall i stort sett kul under hela kvällen. Det var mycket trevligt folk vi umgicks med, sjöng, fotade mm.. Ja det var nice om man kan säga så :) Var dock nåådigt bakis i morse men det har då gått över nu...

Praktik i morgon, hoppas man tar sig upp och inte är allt för trött...

Love. P

Taggar upp!;)

Som sagt kom hem till mig igår kring 11 tiden. Slog på en film, men jag somnade lika fort som den började. Sen vaknade jag kring 2 tiden av att jag hade så ont i ryggen, hade legat på golvet. Så jag försökte få med mig petrus in till min säng, men han ville sova på soffan! så jag har legat själv i min säng inatt. hehe.
 Sen kommer han in halv 11 och väcker mig. Så jag har ändå varit vaken ett tag nu. Hade tänkt hoppa in i duschen och göra allt klart. för sen kommer anna och hämtar upp mig, vi hade tänkt göra oss klara hos empa. Sen bär det av mot fällfors med mallan & Crille. Party party! Petrus och dom skulle också fara dit, så vi lär väl träffa dom där borta. Sen tillbaka då till piteå. Hoppas på en trevlig kväll med er brudar!;)

Nåh, satt ochj kolla på kort på pilis och malins lillbarn! HELVETE. jag tror inte någon har så söt unge som dom inskaffat sig. Det är helt otroligt, och det roliga av allt är att han inte är rädd för mig eller nå. Jag & Wilhelm vi är som gjorda för varandra. Jag älsk pojken denna!:P

Love. P


Steeekar väder men nanting!

Jaha vad har man gjort idag då? Jag, Anna & Empa drog till Luleå och köpte en glass på donken. haha, hade inte så mkt att göra. Sen har vi inte gjort så mkt mer. Varit med grabbarna i stan ett tag och nu sitter vi hos mig och ska se en film. Handlar typ om Hitler, mer vet jag inte!
Då var det bara börja tagga upp för i morgon då brudar;) Blir nämnligen så att jag, Anna & Empa ska festa. Blir att åka med Mallan & Crille till fällfors för att se race där, sen vidare tillbaka till Piteå och fortsätta vårat partay!:P
Rytet släng er i väggen för dit har i sagt att vi inte ska. Nej, nu är jag less. Alltid samma musik, samma folk och nä. Hojja!

Äh, nu ska jag gå & hämta mitt täcke sen ska jag lägg mig på golvet i tvrummet och se filmen:>

Du är det bästa.
Love. P


RSS 2.0