Lördag!!

Festfest!;) Yepp, nu äre fest! Känner fortfarande inte tagget, får se om man rent utav kanske är nykter, NÄ! Men för jag ork bara it börja göra mig klar osv. Hade tänkt ta mig nå att äta sen ringa Anna och surra lite!;)

Bakismage!:S

Gårdagen var mycket trevligt. Hällde upp kvällens första grogg hos pilla. Vi sjöng singstar, och spela nå spel så man skull bli full någongång. Sen mot halv 12 tiden drog vi ut på statt. Det var väl sådär alltså. Inte värst mycket folk men det dög.
Idag är det fest igen:S Vill inte! Inte som jag mår i nuläget iallafall, men man måste väl börja tagga upp igen då! hade tänkt lägga mig och slappa se en film och vänta på att Petrus ska komma hit sen ska vi fara till Sikan och där mot kvällen börjas det!
Din lilla fitta, jag lovar dig!!!! Du går mig på nerverna...

Love. P


hahaha, tjejen meed bra självförtroende?

God morgon! Är redan uppe, tidigt jag vet! Men det var för att jag var tvugen att köra ner Petrus till 7 bussen då tänkte jag att det var ingen ide att gå och lägga sig igen. Börjar egentligen inte förrens kl 10. Men då behöver jag inte stressa. Det är därför jag sitter här.
Har tänkt packa alla saker jag ska ha med mig idag, så jag dirket kan fara till Anna. Eftersom att jag har tänkt göra mig klar där, fast jag kanske måste hem före en sväng ändå. Sen blir det att fara till Pilla när vi är klara, jag tror det kommer bli riktigt trevligt hos henne. Men denna tjejfest som är så efterlängtad.
Sen blir det ut,
och sen får vi se vart Petrus är, om han ska ut eller inte. Ska ju faktiskt inte festa med han nå i dag. Men han lovade då mig att han skulle följa med hem och sova med mig. för han ska ju upp tidigt i morgon och  vara funktionär. Stackarn!

Nu hade jag tänkte gå och göra mig klar.
Love. P

Ut å matta!;)

Venturen sko ut å rastes!;) OHJA, Anna kommer hit snart, sen hade vi tänkt fara ett gäng till vitsjön och grill nå körv å käk nå pinnbrö. Mysigt! Hade väl tänkt fara kring 6 tiden, man orkar ju inte vara uppe hur länge som helst när man ändå har skola i morgon.
Och som att det är FEST i morgon! och SOM att jag är TAGGAD!;) och SOM att jag ska bli JÄVLAT KNALL!;)

Nåh, Petrus kommer till mig ikväll!, Wiiie!;)
Love.P

Jag hade rätt!;)

God morgon!:) Ja, som jag sa igår, strålande sol, och glad! Ja jag tror detta kommer bli en mycket trevlig dag framöver. sitter i morgonrock och skall sminka mig, äta lite frukost, och sen börja bege mig till skolan. Känner faktiskt att jag längtar till skolan nu, kanske för att jag är på så bra humör:D

som att jag är taggad tills på fredag, ojojoj!;) Flickor, som att vi ska röjja!!!!!

Love. P

det förflutna och nuet.

Såg nyss klart passengers. Bra film! känns tomt i sängen , ingen varm kropp och inga armar som håller om en på nätterna. Nåväl, det ska väl gå ändå. Somnar bara senare men tillslut så gör man det också. Ibland kan jag ligga uppe till sent på nätterna och bara tänka, tänka på allt som varit. Det förflutna, jag saknar de tiderna. Jag saknar faktiskt moppetiderna, första hyssen man gjorde, sjulnässkolan, ja men ni vet allt sånt där. Jag saknar till och med tiden när jag & Petrus var tillsammans. Eller nä, när vi blev tillsammans. Jag vet inte varför, jag har ju honom tryggt men det var som att allt var så mycket bättre förut. Inte kärleken, utan ALLT.
Nu är jag 19 år, går en tråkig skola, gör tråkiga saker på fritiden, det enda som är kul nu förtiden är alla fester, Ja inte alla men det flesta. Tänk så mycket roligt man hittade på, på somrarna när man var mindre. Okej, inte bara somrarna, utan alla vintrar också. När vi var typ 15 pers som var ute och körde skoter hela dagarna och hade jätte kul.
Nä, nu går man skola, kommer hem är svintrött, tar en pn. Umgås med dom närmaste men vi gör aldrig någonting. Vi sitter hemma hos någon spelar spel, ser tv, eller surrar på som man brukar göra. Sen jobbar jag ju då för att tjäna en extra slant. Vilket är jätte jobbigt när man kommer hem från skolan,  man hinner  bara kasta i sig maten för att senare fara och jobba. Och sen upp på skolan igen och under skoldagen är man helt slut. Jag har tappat allt sug för allt känns det som.
Man kan ju fan tro att man har gått och blivit depremerad eller nå.
Men på ett sätt älskar jag mitt liv så grymt mycket. Jag har mina underbara vänner, min underbara pojkvän, familj, pengar när jag har förtjänat dem. ( jobbat vill säga) Ja, man har ju nästan allt. Och ändå är man inte 100% nöjd!

Nåväl, man ska väl inte sitta och tänka allt för mycket på det förflutna, och det nutida. Bara leva och vara glad, JA vara glad att man lever iallfall.
Nu ska jag sova, drömma! vakna i morgon av ett strålande väder utan blåst. fara till skolan och INTE vara trött. Kanske umgås med min darling, ja man får se. Men jag ska inte ha en enda tanke om livet i morgon. Bara leva, ta dagarna som dem kommer.

Jag älskar dig Petrus Johansson!;) Vad skulle jag gjort om jag inte hade dig?
Du får mig att vara så lycklig. Du kommer ALLTID att ha en speciell plats i mitt hjärta!<3



Källarrökt skinka + hårdmacka!=D

Kom nyss hem från Anna. Har varit där idag och hjälpt henne med alla hennes inlämningar som hon ligger efter med. Så nu har vi fått bort ändå gode mycket arbeten. Vad för man inte för att ställa upp för laget?
Sen har vi varit till ok och köpt nå garra, brännt en skiva och lite sånt. Mitt hår kliar förövrigt inte lika mycket nu. Hoppas det är över till i morgon. Blir att ta en sovmorgon i morgon, börjar 12.10. Skönt! pallade inte gympan, har ändå så förbannat ont i ryggen. Så Massage på fredag skulle nog inte sitta helt fel.
Var på stan en säng idag ockå. Köpte ett par svarta öghängen, så nu har man för att vara exakt 12 kr kvar på kontot. haha. Men jag får ju studiebidrag & lön på fredag så det gör inget att vara utan pengar i 2 dagar..

Hade tänkt slå på en film snart och lägga mig i sängen och se den, typ somna till den eller nå. Det är alltid lika skönt!

God natt,
Love. P

det kliar och har sig!=/ jag blir TOKIG!

God morgon alla! Vaknade för ca 45 min sen. har gjort mig klar, ska snart börja bege mig till skolan. Mitt huvud gör ont, det spränger!=/ Hoppas det går över så jag slipper ha det hela dagen ( Annars far jag hem ) Har haft en RITKIGT jobbig natt!!! Mitt hår, jag dör! Jag trodde jag skulle klara av att färga håret den här gången, men icket. Det har kliat så förbannat i huvudet. Det gör det fortfarande, hoppas det går över. Jag måste gå till skolsyster idag och få mig nåtabletter som dämpar denna reaktion.
VILKET VÄDER DET ÄR IDAG! Åh, fan att man inte hade skoter själv alltså, hade ju jävlat farit ut på en sväng i det härliga vädret. Får väl se vad som händer idag, kanske någon sugen där ute?

Love. P

" han har sex med sina bilar"

hehe lite små kul ändå. Petrus gick och la sig i min säng när vi kom hem, sen satt jag & anna vid datorn. Sen gick anna och la sig i sängen också. Så då passade jag också på. Så vi har legat 3 i min säng. Myyys! For till ida kring halv 8. Nu har jag färgat mitt hår! ÄNTLIGEN, det var verkligen på tiden. Det blev lite väl mörkt men den försvinner ju när man har tvättat ur det, så det kommer säkert bli bra.
Nu sitter vi hos Ev. Grabbarna är ute i Toms bil, som vanligt! Själv sitter man bara och surrar på om helgen. Blir en 2 dagars, he va goode tage sen man tog en sådan. Satt på fredag & Sikfors (rock tema) lördag. KulKul!:)

Börjar sent i morgon. Inte dåligt, skönt att få sova ut så här i mitten på veckan.. Blir att fara hem sen och käka en kläm macka. Gu se gött;)

Love. P


Om man ändå kunde vara miljonär!;)

Då har man då varit och shoppat på stan så nu är man pank igen=/ Blev att köpa ett t-shirt och en kjol. Även alkohol! Blir att fara och färga håret hos Ida idag!:) Tack vad snällt! Sen får vi se vad vi hittar på. Är faktiskt rätt trött, håller nästan på att somna. Fick förresten vg på mitt psykologi prov. Efter att jag snackat med Rutan vill säga. Hon hade som bedömt mig lite fel, hon höll med så:)
Nu ska jag gå & vila mig en si sådär 5 minutare. Vi hörs!

Love. P

Om man fick döda;)

Till att börja med så måste jag få säga att skidorna på gympan idag SÖG. Alltså pajjen behandlar oss som små dagisbarn. Jag tänkte mig typ ett 2 mil långt spår vi skulle skidra. Men icket, hahaha. Han hade plogat upp ett litet 20 meters spår som vi skulel fara runt, runt. "träna" på hur man åker! det är ju tragiskt!
Sen det här med allt som händer just nu, visst jag känner en JÄVLA irritation. Att man inte kan bete sig alltså. Nä, jag tänker inte nämna nå namn eller nå så man nu inte bli "anklagad" över nå jävla trakasserier eller nå helvete. Men alltså? väx upp nu för fan.
Skit samma, FERRE till helgen! som att jag & anna är taggade. Hör och hämpna, blir att dricka sprit för första gången på jag vet inte hur länge. Får väl se hur det kommer att gå;)

Blir att fara till nico ikväll, just nu sitter jag hos Anna. Men vi ska väl ta och börja bege oss på ett tag. Åh, så skönt. Då ska jag lätta mig i masagestolen ett tag. Ryggen är ju jävlat pajj!!
Sen i morgon blir det väl att Petrus kommer till mig. Han ska få göra nå ärenden åt mig & anna, så han har inte så mycket till val ;)

//Ciao!;)
hahaha!

Love. P

haha

Att man ska vara så feg och inte kunna stå för vad man gör. Är det inte liiite patetiskt?

huttrar och fryser!;)

Och vem tror ni vann i bowlingen igår då? Jo JAG! som att jag smekte dom alltså,. Det var riktigt trevligt igår. Efter bowlingen körde vi lollo till en fest sen for jag & Pilla och käkade på max sen till sikfors. Så nu sitter man här. Är hungrig men orkar inte göra mig nå att äta.
Blir att fara till svensbyn idag. Fick fan med mig petrus! Det är ett hallelujah moment!;) Får se vad vi gör, kasnke är med Ev & tom.

Som att det är fest nästa helg
Love. P

Striiiike!;)

Idag blev jag & Petrus väckta av att Dennis & Jore kommer in i mitt rum och lever om " ÖH, Petrus ska du inte med ut och köra skoter, det är ju fan nollgradigt" och där ligger jag helt död och hade typ inget täckte på mig:S Lite rätt pinsamt kan jag ju säga.
Klev upp åt en stadig frulle sen har vi bara latat oss. Petrus for hem för ett tag sen, så jag & pilla for till lollo. Så nu sitter man här, ska snart fara iväg och bowla. Sen blir det att fara till Sikfors och mysa!

Love. P

tårta!

Nu har man ätit tårta i massor, så magen är proppmätt nu!:) men gott var det. Jodå, karki är minsann riktigt duktig på att baka och göra gosaker. Får se vad vi ska hitta på, just nu sitter vi och se let´s dance men vill göra nå annat nu. Anna är sugen på att fara boshen runt. Så vi får väl se om det blir av ! ;)
Sen kommer väl Petrus hit snart också, var inte tänkt att han skulle komma. Eftersom att herrn inte ville. Men sen ändrade han sig tydligen och ringde mig och sa att han skulle komma. (SÖT) Jag hade det på känn att han skulle ringa mig och säga att han skulle komma ändå, men det kanske är för att jag känner den där grabben goooode väl!. Inte så konstigt!

Love. P

Grattis Annsi!

GRATTIS Anna 19 år!

Idag på gympan så hade vi afro power dance! FYfan, jag var med 5 min sen gick jag och satte mig. Det där var ingenting för mig alltså. Ni vet när man ska vicka på rumpan, höfterna, slänga med armar å allt sånt. Nej tack!
Kom hem, helt utslagen. Håller på att somna. Tog mig en liten Pn så lite piggare kanske man är. Blir att fara och gratta Anna kring 7 tiden. Sen får vi se om man far hem och sover. eller så om man far till sikfors. Fast jag känner ändå att jag inte vill det eftersom att han ändå ska vara i garaget. Är som ändå sugen på att ligga hemma och se på film:>

Ork it,




ont i halsen!=/

Nu är man hemma. Har ätit en mycket god lasange och nu är vi ala 3 helt utslagna! Bea & Petrus ligger och latar i soffan jag sitter här. Inte hade det varit fel med en PN. men då sover man ju dock bort hela kvällen och det får vi inte göra eftersom att vi ska till Ev och baka nå gott! jag är riktigt sugen på nå nybake kaken;P haha.

haha, just nu hör jag hur bea frågar efter mig;) jag och mina elefantöron!
love. P
Just ja, nu har min halsonta kommit tillbaka! jag blir tokig. Var ju nyss borta. men ite nu NÄDÅ, vem kunde tro nå sånt.

Svetten rinner

Skoldagen började bra. Startade med bodypump!! RIKTIGT JOBBIGT, men man känner sig förjävla duktig sen när man är klar och svetten bara rinner nedför ryggen!;O mm, mysigt va!;)
Ska fortsätta skriva om Buddha nu, sen blir det prov sista lektionen och sen vänta på att Petrus & bea slutar skolan så vi kan fara hem till mig och äta lasange och umgås. var länge sen man var med den bruden. hon berättade till mig igår att jag har missat mycket. Så det bliir en massa snack idag. Kulkul, älskar att få veta nya saker!

Love. P


Bort med fettet & hit med musklerna!;)

nu har man pluggat, och det har gett resultat! hoppas man klarar provet i morgon nu. Sen har jag kollat genom provet som vi har på måndag, fattar dock ingenting så det lär nog inte gå lika bra.
Funderar på att gå upp på övervåningen och träna SKITEN ut mig. Nä men jag ska sätta in min mp3 i öronen och trampa lite på våran orbitrack sen göra nå rygg & magövningar. måste verkligen börja träna upp min kropp nu. jag är fan 19 år och tränar ingenting. undra hur jag kommer se ut efter jag fött barn och är typ 23 år! hahah, nä skärpning nu Jessica!

Så min kväll har sett ut & kommer se ut såhär:
Pluggat som fan
nött dator
gå upp och träna
duscha
nöta ännu mer dator
vänta & se om Petrus kommer och sover här
se lite tv
SOVA!:)


Kom igen nu Jesse. Sommarn är snart här, nog ska väl en kropp gå att träna upp tills dess;) Det här ska vi nog klara!

Love. P

Weah!

Kom nyss hem, var på studiebesök på PT. Kan ju lova att det inte var nå kul. han pratade bara på om hans utlandsresor och det hade ju ingenting med pt att göra. Det var ju därför vi kom dit! så det var inte så lyckat. Får se vad som händer ikväll. Måste sätta igång att plugga på en gång. Har prov i morgon, men jag känner ändå att jag kan det. Iallfall för ett G. Och jag strävar ju inte efter nå högre så.
Sen kanske Petrus kommer hit ikväll. Berodde på om hans pappa orkade köra hit han, vilket jag inte tror kommer bli av. Men det hade varit trevligt, för nu har peppeäng inte varit hos mig på många dagar...
jag är sugen på kaffe, måste ta mig en kopp.
Alltså jag vet inte vad som har hänt med mig, men nu har det varit såhär ett rätt så bra tag. Jag är inte hungig när jag kommer hem från skolan. Jag äter typ aldrig middag längre  vilket inte är bra alls. Nåväl, min hungerkänsla kommer väl tillbaka.

Love. P

Butterhöna!

Ska snart fara till sikfors. har snart gjort klart ett till arbete. så nu behöver man inte tänka på det där nå mer. vilket känns fantastiskt. Får väl se om man får någon tid med sin pojkvän ikväll. Han ska fara till morbror jonas snart och hålla på med skotern, sen ska han lira cs typ hela natten!=/ ork it! + att han då gnäller på mig för att jag sätter gränser. Men det är sånt man får tåla. Han får ta och skärpa till sitt liv, inte bara sitta vid datorn och göra ingenting. NEJ! han ska ut och skaffa ett helgjobb tjäna pengar. Så han börjar få ordning på sitt liv. Eftersom att ingen annan sätter gränser så måste ju nån.

har även köpt mig ett par nya skor. me like!;)
fan, rea! Klart jesse slår till!

Love. P

Skol helvete!

Sitter på skolan. Arbetar på för fulla muggar, har tagit mig en kort paus. Jag & pilla gör ett arbete om buddhism & kristendom. Inte det roligaste men det måste ju göras och självklart strävar man efter ett högre betyg. Svenska är ju trots allt ett av mina favorit ämnen.
blir att plugga STENHÅRT hos mig ikväll jag, Anna & pilla. Har prov på torsdag så det ska vi klara av. Sen blir det att jag & pilla far till sikfors på kvällen någongång. Får se hur jag gör! Har ju faktiskt sovmorgon i morgon!;)

Love. P

färdig pluggat för min del.

Ja nu har man suttit och pluggat sen strax före 7. Så nu är jag gode så less. har då gjort bort en hel del nu. Skönt, då har man inte allt för mycket att plugga på. Imorgon ska jag också ha en pluggardag. Ska nötanötanöta, så jag klarar provet. Har lite problem med att få in psykofarmakaprovet i skallen om man inte ens är intresserad. Får väl se:) Hade tänkt gå och lägga mig nu, undra hur det kommer kännas att sova utan min babe brevid mig inatt!=/ hojja, man är ju så van att alltid ha någon som håller om en hela natten. Får väl se om han kommer och sover med mig i morgon, eller om det blir ännu en natt utan han. Inte för att det skulle skada om man var i från varandra någon dag. Man behöver ju inte vara med sin pojkvän varje dag. Har ju annat att tänka på också. Ex, vänner, skola, familj?.

nåja, hade tänk ringa och prata med han en stund innan jag lägger mig för kvällen;)
Jag älskar dig pojk, Du vet att bara att jag hör dig säga "du är underbar" får mig att känna mig så älskad och lycklig<3

bruuun!

For och solade med syrran efter skolan. Brände mitt ansikte och lite av bröstet, men jag blev då brun. Nu har man nydligen ätit mat. Tacopaj, riktigt gott! så nu ska jag lägga mig på soffan och vila ett tag, blev så himla trött. Sen får vi se om jag orkar fara och vara med ev & tom. Det vet jag inte riktigt ännu.. Kom ju på att jag har 2 prov jag måste plugga till=/ för jag vill inte få dåligt betyg på proven.
så det hade jag också tänkt hinna med ikväll, PLugga Plugga....


Lördag/söndag.

allahjärtansdagen igår var mycket trevlig. Vi gjorde middag tillsammans. Eller  vi brudar gjorde middagen och grabbarna fick plocka undan. Det blev fläskfilé med potatisgratäng & även kroketter, sallad & efterrätten som bestod av tårta. Helt klart lyckat! sen for vi in till stan, men jag, Petrus & empa blev helvetes less på att vara där så vi for hem. Tack empa för att du körde hem oss;)
Imorse for vi till sikan, sen förbi Jonte & Mia. Peppe var ute i hans garage och fixade med skotern medan jag satt inne och surrade med Mia och söt Robin såklart! Nu sitter jag här, kom hem hit för ett tag sen. Petrus gick som vanligt ut i garagert för att hjälpa Tommy, hoppas han kommer in snart för vi hade tänkt lägga oss tidigt för att se klart Benjamin Buttons otroliga liv. men det återstår att se, beroende på hur sent det blir innan han kommer in.
Hade tänkt hoppa in i en varm dusch nu, håller på att frysa ihjäl!

Love. P

Inge alls.

Jahapp, då satt man själv i sikan. Ja petrus och Tommy for och skulle köpa nå till petrus skoter dom kommer väl hem senare ikväll .har ingen aning själv om vad jag ska göra. Blir väl att sitta här och göra ingenting. jag har påbörjat mitt idrotts helvete. Eftersom att jag har IG-varning på gympan så måste jag göra nå frågor å sånt. Men jag fattar ingenting så jag har slutat. Och jag tänker inte prata med Sven-Erik heller för han är helvetes sur på mig och jag densamma på honom,.

Jag är putt så inni helvete, får se om man blir nå gladare ikväll eller om jag kommer fortsätta!!!

Det är som ett beroende

Kom till sikan för ett tag sen, väntar på att Pilla & Pontus ska ha duschat klart så jag kan få hoppa in. Hade gympa sista lektionen så jag måste verkligen duscha.. Sen väntar jag även på MAT! håller på att hungra ihjäl, men ingen verkar göra nå mat. och jag ska då inte göra det för det finns ingen mat här som man kan göra nå av!! Kanske beror på att jag har dålig fantasi? vem vet.

Idag ska kanske jag & Petrus fara till Jonte och mia och ha myskväll, får se om dom har tid, Annars får vi väl göra nå annat., Hade dock varit mysigt med film & godis.
Imorgon blir det middag med typ 11 stycken, trevligt! blir att fara och handla maten imorgon. Det blir så mycket som fläskfilé med potatisgratäng och sallad. Sen ska vi även äta kladdis som efterrätt! NICE


Ögonlocken faller

Har vilat nu ett tag, riktigt skönt! Blir att fara till Jossan & Martina nu:) Nog för att jag var jävligt sugen på att sola. men det får jag väl ta i morgon efter noliamässan. Då slutar man ju tidigt så.
Anna kommer och hämtar upp mig snart, så jag ska väl börja göra mig klar så dom slipper stå ute och vänta allt för länge.

Varför ska man vara trött HELA tiden? Det är förbannat jobbigt alltså.
+ att mitt humör inte är det bästa idag, vettefan varför. Beror väl på
att man är så trött som man är dag ut & dag in.

Love. P

Om magen själv får välja!;)

Sista lektionen men tänkte kila iväg nu ändå. Orkar inte vara kvar. Hade tänkt fara hem och äta nå mat, göra lite annat smått och sen fara och vara med Ev och Anna. Fast just ja, plugga måste jag också göra. Det får jag inte glömma bort.
Vet du att nu är jag less. Jag vill ha en mobil men jag hittar ingen!!!!!!

Hojja, hejs! Magen håller på att hurra sönder.


Love. P

Du är söt i alla lägen Ev!;)

Blev inte nå sikfors, vi möblerade om i mitt rum istället sen blev klockan sent så vi stannade hos mig istället. Vad har man gjort ikväll? Känns som att kvällen har gått hur fort som helst. jag har inte hunnit med nå! har nog suttit framför datorn mestadels av kvällen. Petrus ligger ju ändå bara och tråkar i tvrummet. Det är TYPSIKT han när vi är här. Men när vi är i Sikan så ser vi aldrig på tv. Hmm?
Satt nyss och tänkte, tiden har ju fan bara sprungit iväg. Jag & peppeäng har redan varit tillsammans i över 3 månader. Även om det nu känns som att vi aldrig varit i från varandra men ändå. Lite småkul ändå. Sen att det bara är typ 4 månader kvar tills jag tar STUDENTEN!! det är ju däremot otroligt. Fan vad jag kommer sakna min klass alltså:'( Hoppas man träffar dom då & då ändå...Men som att jag ska jobba röven av mig så jag har råd med lägga & hela kittet. Viktigt!

Nä, nu är det natti natti som gäller om man ska orka med morgondagen.

Love. P

läppar med smak av vattenmelon!;)

hej hopp!:) Nu sitter man hemma, har nydligen tryckt i sig lite palt. så nu är magen mätt. ska fortsätta städa mitt rum på ett tag, Tänkte ta en liten paus bara. Tack peppe för att du lagade mat åt mig. ( Hur sött är inte det?)
Sitter nu och tittar ut på min bil=/ Som förövrigt har slut bensin, och jag vill inte tanka den! det är dyrt och jag vill inte att mina pengar ska gå åt till att tanka bilen. Menmen, det måste jag gör för annars tar vi  oss inte till Sikfors, där natten ska spenderas!;)

Sen ville jag även passa på att skryta över mig själv;D har ju faktist jobbat på BRA på skolan idag, har lämnat in 2 skrivuppg som egentligen skulle vara klart nästa vecka. Eller 1 av dom, de andra vad jag ju dock lite sen med:)
♥Jag älskar dig Petrus♥

jag & mina babes!;)

Du bara sover & sover!;)

Som att det är jobbigt när du har somnat, för då får man aldrig upp dig igen!. Nu ligger han och sover så sött på soffan i tvrummet. Men där ska vi inte sova inatt. Nädå, för vi ska sova i min säng! Men tror ni det är lätt att få upp han??! NÄ. Så snart skiter jag i det! ;)

Bakisdagen!

Ja vad ska man säga om gårdagen. Det var nog den sämsta fest jag någonsin varit med om. Havs vad jätte kul, trevligt att bara sitta i bubbelpolen och dricka, sen göra sig klar å allt sånt. Men sen när vi for till "festen"! Ja fyyyfaan! Jag tänkte mig typ svinkul, massa röjj osv. Helt åt helvete. Ingen musik, ingen plats för att kunna dansa, ja i stort sett ingenting. Det kom en jävla massa folk, vi satt och surrade och drack. Funderade kring 10 på att ringa pappa så han fick komma och hämta mig. Men syrran och dom övertalade mig, sen mot slutet av den festen så blev det bråk. JÄVLAT ALLA börja bråka typ. Iallfall alla killar, petrus blödde ur armen som en TOK. Anna och nån tjej rök ihop. Ja, själv stod man bara där och skrattade till en början iallafall. Sen blev jag bara förbannad!;) men det är då över nu iallfall.
Sen for jag,Empa, syrran & Ev till linnea och niklas för vi orkade inte gå ut så tidigt. Satt där och drack och surra på. Trevligt! Sen blev det utgång, det var faktiskt kul. Jag hade KUL, var massa folk man träffa, dansa med 100 olika människor kändes det som.
Men jag tror att höjdpunkten med kvällen var att jag & petrus hade jätte kul tillsammans! Vi dansa på och hade oss. Det var ett tag sen vi kunde göra sånt tillsammans, annars brukar det ju bara vara bråk mellan oss. Äntligen slapp man det!:)

Grattis till morfar som fyllde 60 år idag. Var på kalas där, johan & petrus fick också hänga med. Åt smörgåstårta och massa go fika så nu är magen PROPPMÄTT och det vill jag lova. Nu är man hemma, har nyss sett klart en film. Petrus är ute och hjälper pappa med veden tror jag;p
Sen när han kommer in ska vi lägga oss i sängen och se en annan film. Vad den nu hette!;p

Love. P <3

Fest, havs, stan!

Sitter och väntar på att Ev & tom ska komma hit så vi kan börja bege oss mot stan för att köpa alkohol. Sen blir det att fara till havs. Jag är taggat till 1000 alltså. jag tror det kommer bli en riktigt rolig kväll att se fram emot:D
ett stort plus tycker jag är att Julia ska med, det var så himla länge sen man umgicks med henne, blev riktigt glad när jag fick veta att hon ville:D
Nåväl, allt är packat och klart hoppas inte att jag ha glömt nå viktigt nu det hade inte varit så roligt. Får se om det blir så att Pilal har bestämt sig för att gå ut ikväll, kanske man träffat henne..

Love. P

ÄNTLIGEN, jag bara älskar den!=D

Som att jag har kommit på vad jag ska göra för tatuering nu. Syrran fick skissa lite och snygga till. Så det blir att fara med den och göra den så fort jag får mer pengar och när jag vet exakt vart jag ska ha den. Blir iallfall på armen, men vart det var frågan! men ÄNTLIGEN.
För jag menar, en tatuering ska man ju inte bara göra för att göra. Jag själv tycker att man ska tänka sig för innan man gör nå om man kanske sen får ångra?Njah, inte riktigt min grej.
som typ döskallar å sån skit på tjejer. Det passar ta mig fan inte! Men det är ju från person till person.

Klockan är 12 och jag hade tänkt gå & lägga mig och sova nu, eftersom att man ska upp rätt tidigt i morgon ändå. Ska hinna med mycka innan vi ska iväg och bada. Hoppas det blir trevligt.
Fick däremot höra ett mindre roligt besked! nåväl, det är väl bara bita ihop och ignorera!;)

Ev, var vaken i morgon när jag ringer!:) & du med pilla!


LOVE. P

Stackars hästar!

har nyss kommit hem från Luleå. Var där och kollade på en skotertävling som Tim var och körde. Det var kallt som fan vill jag lova, 23 minus. Fötterna var som is! Kunde knappt gå. Men nu är man då hemma, ska nog ta mig en klämmacka hade inte suttit helt fel.
Sen i morgon blir det att fara en gäng på havs, dricka bli fulla. fortsätta dricka i baren, invänta att kl ska bli lite senare sen blir det att fara in till stan till Dennis och vara där. Dricka ännu mer:) Blir knall, och sen gå ut!:) Ha kul hela kvällen, fara till sunes och äta fyllekäket, fara hem och sova. om man nu kan, har som planerat att jag ska vara KNALLAST! Eftersom att jag oftast ALLTID är nykter i slutet av kvällen vilket är svintrist!

Var även på stan idag med Anna & Pilla. Hittade kläder som jag ska ha i morgon & lite annat smått, ex. Smink!;)

Love. P

Sikan!

Sitter i Sikfors nu, har grattat Annalena. Blev lite tårta å grejjer. Nu är man mätt i magen om vi säger så. imorgon är det fredag vilket betyder HELG! Får se vad som händer då,. blir nog att följa med till luleå och se nå skotertävling. Sen ska Petrus för första gången gå in och köpa alkohol åt mig inför lördagen, Hoppas på en rolig kväll!

Nu hade jag tänkt sätta och mig och se en film, sen får vi se vad som händer!=>

Love. P

lat!

Godmorgon. Orkade inte fara på första lektionen idag så jag har nyss vaknat. Börjar om med svenska 12.10 så jag funderar på att fara, var inte så speciellt trött i morse när jag vaknade vilket var lysande. Grattis till Anna-Lena som fyller år idag!
Jobbet rinde nyss, ville att jag skulle komma och jobba dagtid i morgon, men det går ju inte eftersom att man har skola!=/ jag som behöver pengar men men..

glass med smak av jordgubb.

Kom hem för ett tag sen. Ev frågade om jag ville komma och äta glass hos henne vilket jag självklart tackade ja till. Sen for vi in till stan och solade. Jag provade för första gången en sån här kräm tjosan. har som inte trott på de där förut, vilket jag inte gör än.- man skulle bli brunare men jag ser då ingen skillnad. Blir väl att sola mer nu. somnade i solariumet. HELVETE så skönt alltså. Drömde om en massa fjärilar å grejjer, sen började skiten att pipa och sen var solningen över!=/ jobbigt läge.
Skola i morrn, får se om man rent utav tar en ledig dag för att vila upp sig rejält. Skulle verkligen behöva det nu. Men då känns det som att man missar så mycket av skolan, men på ett sätt så skiter jag nästan i det. Kommer ändå bara ha SKIT betyg när jag går ut, så som jag svammlar bort alla skoltimmar.

Har snört in en tvätt nu så jag ska ha nå kläder rena, sen har jag även renbäddat i min säng. Vilket kommer vara helt underbart när man ska lägga sig. Ska bara gå och duscha före. då är det extra härligt!

Krya på dig pilla. Hoppas magsjukan har gått över snart! jag lider med dig=/

Love. P

trötter..

Kom nyss hem från skolan. Har  varit hos skolsyster idag och klagat över att jag jämt är så trött. som Ex, i natt! så gick jag och la mig kl 11, och vaknade kl 11 i morse. Men jag kunde fan inte ta mig upp ur sängen, sen har jag varit som en zombie under helka skoldagen. Så det blir att fara till skolläkaren på fredag så ska han undersöka.
blir att lägga sig och vila nu ett tag. Håller på att somna, sen blir det att sätta igång en tvättmaskin så man har nå rena kläder att välja bland. Sen kommer väl petrus hit på ett tag också. han skulle bara förvi lars en sväng för att hjälpa han med nån bil.

Love. P

Petrus Johansson!;)

Som att min pojkvän blev fin nu, syrran klippte av han det långa håret, Grr. SNYGGING!;)
Som att jag ska ÄTA upp dig i natt!;)


En del saker ska inte alla höra,
en del saker är bara till för ditt öra
om jag säger att jag älskar dig så behöver du inte svara
det är inget svar jag vill ha
bara ett bevis på att det är mig du vill ha<3


Come out come out wherever you are!=S

Kom nyss hem från Issa. Har enbart suttit och sett på tv. Provade deras massage stol. Jävlat skönt! Sen började vi se hide and seek som går på 3:an. Men for hem, så nu håller jag på att se den.. Sitter helt själv och ser den, och det är INTE kul..  Jag har ju så svårt för att se sånna filmer! Hojja..
Ska sätta mig och dricka nå kaffe, jag vet att det är lite väl sent att dricka det men jag har inte tänkt lägga mig och sova ännu.

Love. P

Powerpoint!=)

Skola skola skola. Som att jag är less nu. Men det närmar sig studenten nu alltså! Våran klass satt och gjorde lappar idag. Vi hade tänkt oss en jävla massa lappar. Där kring 120 st! Så det har vi gjort på en av våra lektioner nyss.
däremot så sitter vi nu med nå grupparb som jag inte är så engagerad i. Gjorde massor förra lektionen. Skrev 2 blad som jag nu har tappat bort. Så nu skiter jag i att hjälpa till, är lat idag!
Snart slutar man dock., så det blir att dra med sig Petrus hem. Äta och sen ringa och höra vad Ev & Tom gör.Skönt med sovmorgon i morgon, det behövs kan jag säga. jag tror jag måste börja äta bättre, är så trött hela tiden. Nä skärpning nu Jessica!!!

Love. P

Kvällen som varit!

Sitter i Sikan. Fan så tråkigt. har inte gjort ett piss på hela kvällen. Petrus & Lollo har städat heeeela Petters rum och det tog ju sin tid kan jag säga. Nä fy så uttråkad jag är!! För tillfället så ligger petrus och kollar på nån skoter film, jag ska gå & ta mig en dusch och sen krypa ner i sängen, får väl se om jag får med mig han eller inte.
Var på stan idag då en sväng med syrran, hittade en t-shirt på carlings. Den var shysst!;) Sen blev det inte nå mer. Hatar verkligen stan alltså, man bara går & går, Kollar & kollar, men hittar ingenting! Nä nu tar det nog ett tag innan det blir någon fler vandring på stan igen.

Natti Natti!
Love. P

Sjukling;)

Sitter på skolan just nu, har slutat men väntar på att syrran ska sluta också, för vi ska på stan och shoppa tillsammans idag. Hoppas man hittar nå fint!:) Sen blir det att fara hem och äta middag, packa för att senare köra till sikan igen. Petrus ville att jag skulle komma och ta hand om han idag. han är ju en sjukling idag, stackarn!

Fan så skönt att du sticker!:D vilken glädje! Hallelujah!;)

tårta i massor!

Nu har allt lugnat ner sig, alla har ätit tårta och grattat klart Petrus. Lollo & alicia kom nyss på besök men stannar över natten. Trevligt trevligt. Petrus är ute i garaget och gör nå "hemligt" och själv sitter man här som vanligt.
har verkligen inte mått bra idag. Magen alltså, ja hojja! började må riktigt dåligt för ett tag sen så man har hunnit vara på toan spytt lite:S inte mys! men nu mår jag prima igen. Så därför vore det skönt attt hoppa i duschen göra sig i ordning för sängen, slå på en film och lägga sig!
en tidig kväll för en gång skull..

Love. P

Du luktar svin!

men hallå bakisdagen! Fyfan vad jag mår skit alltså, man mår som man förtjänar men det här tar nog priset!

GRATTIS ÄLSKLING, 20 år!;)
Blir att fara till Sikfors senare & äta gotta!



RSS 2.0