Planer.

Just nu sitter vi här hos Johan i Lillpite. Har förövrigt ingenting att göra. Eller jo, vi har faktiskt gjort en rolig grej. Mörker kurragömma. Kan lova att det var läbbigt! bäcksvart i hela huset och sen ska man då gå där i sin ensamhet för att leta rätt på asen. Man skiter ju nästan på sig, iallfall jag!:> mörkrädd som jag är! själv sitter man på datorn medan Tom syrran Julia & Johan sitter och ser på nån film. Orkar som inte se film, man blir så slö och vill bara sova. Jag är riktigt festar sugen kan jag ju också tillägga. Men ska invänta nästa helg istället. då har jag & julia planerat att festa ihop vilket var typ 1 år sen sist. Får väl se om man får med sig nån liten rolig filur.

Jag vill egentligen bara skriva ner mina känslor och allt, men man vill ju heller inte att en del personer ska veta allt så därför tror jag att jag håller det för mig själv. Eller så har man ju faktiskt andra ställen man kan skriva det på.

I morgon är det söndag vilket betyder att man bara får sova ca 6 timmar innan det är måndag och då är det min sista vecka jag har praktik. Vilket är UNDERBART med stora bokstäver! Är fruktansvärt less det nu alltså. Hade varit helt annars om man fick börja typ 9 på mornarna men icket, bara kliva upp och vara där kl 7!
Färdig skrivet för min del. ska gå & vara social med dom andra sötrumporna där i tvrummet!

Jag litar på dina ord, jag litar på allt du säger.
Du finns i mina tankar hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0